Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

loool, andries, cine`o zis sa nu te pui cu fimeia o zis bine
roxanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Na belea...cat am scris io,a bagat si alice raportul.da,e grozav strudelul ala,cum ii zici tu...s-a topit instant..

De Olivia nu stiu nimic...n-a intrat in we deloc,iar se distreaza oamenii astia...ntz ntz ntz...macar sa bage poze.Deci Vivia...asteptam un condei...ce face domnu' Luca?Tu esti bine?

Andries...pai atunci ar fi fain pe 28...sa aveti doua aniversari dintr-o lovitura

De Roxa vroiam sa intreb si io ...oare a ramas acasa sau are treaba???

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

incerc sa deschiz capitol nou pentru pampoane;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihihih, cineva a avut parte de ... patratele in uichendu asta, si iote de ce se simte mai bine ca oricind !! Bravos, ce campari si diazepam ? La 108 cm cred si eu ca domnu Gicu s-a resimtit, da a fost pentru o cauza nobila !!
Nora, mai diar, raportul nu e asa de consistent, ca in uichend nu facui mare lucru, dar sint si io fericita (nu din motive "geometrice") de data asta ci pentru ca mi-am instalat caloriferul si ne-au dat drumu la caldura, deci pot respira usurata in sufrageria mea calduroasa !! Si mai spune cineva ca noi romanii sintem pretentiosi ?!
Mey, cu traficul e nashpa ca azi dimi a trebuit sa facem schimb de masini (ca una ramasese far de stergatoare, nush ce drequ s-a stricat la ele si cum ploua rau ..), iar cealalta nu are roata de rezerva ! Si in Bucuresti de cite ori da o ploaie, traficul e criminal (nu ca altminteri ar fi usor !!). Plus ca nu ajung dimineata la birou, sa scriu aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

hahahahahhahah...Andries...bestial...il si vad siderat pe Gicu...prins la colt,cu pistolul la tampla si violat...prima data nu m-am prins ce era cu cei 108 cm peste burta...nu intelegeam ce ai tu pe burta de 108 cm... iti zic io...saptamana asta va lua xanax preventiv...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

doosutetreijcinci sau pregatiti pampoanele pentru andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si un gind bun pentru DARIA ! M-am gindit la ea toata duminica ! Te pupam cu toatele si asteptam sa ne dai vesti !!
Noricelule, ce bine suna reteta aia de "rostogol" !! Neaparat mi-o inscriu pe lista de to do-uri, ca e delicioasa !
Si cred ca Andriesu o sa ramina far de diazepame si campariuri, daca ii mai pune piedica Gicului si il prinde la coltul camerei !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput