Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Ktrinel,
am inchis calc si l-am redeschis...
,mi-am adus aminte ca esti bolnavioara...
si am zis ca trebuie sa te pup putin si sa te imbratisez,poate asa ti-o trece mai repede raceala...,da' sa nu care cumva sa mi-o dai mie...,da?!?asa ca te imbratisez ...pe fuga...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
asiza spune:
Ktrinel, Daphna, sanatate multa!!!...Ce-aveti mai...au scapat fulguletii si incepeti voi?!?...Sa nu indrazniti sa trimiteti si la Cluj!
...Pupici...
Laura, multumim mult pentru retete...am salvat tot. Selectam, modificam si vedem ce si cum papam ![]()
Marani, super interesante informatiile...si uite-asa ne-am mai culturalizat putin...sar'mana 
Dandusa, e superba Crinuta...mor de dragul ei! 

...De la Denis, o dedicatie speciala pentru cele doua maslinute
...
Adina, pupici si tare rau imi pare ca nu reusim sa venim la Sibiu! 
Noi azi am batut Clujul in lung si-n lat, desi taaaareee frig a fost afara...Ba am mai si primit vizita de importanta maxima: Luca si Yagmur...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Adina, vazut poze cu iubita mica...ce dulce e cu trei codite in varful capului
...Va pupam cu drag 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
adina, dandusa, chiar o sa va vedeti weekendul viitor? vine si Cluju'?
ce scumpa e Crinuta cu nasucu inghetat...dar vrem sa o mai vedem si pe mami...
pt ca tot ne plangeam de frig,noi ne-am luat costum de iarna vizionati
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
adina, dandusa, chiar o sa va vedeti weekendul viitor? vine si Cluju'?
ce scumpa e Crinuta cu nasucu inghetat...dar vrem sa o mai vedem si pe mami...
pt ca tot ne plangeam de frig,noi ne-am luat costum de iarna vizionati
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Moooor incet...cat e de dulceeeeeeee....e fain fain fain de fain costumasul!!!! De curiozitate: cat ai dat pe el?
....si, nu, din pacate Cluju' nu merge la Sibiu!
Va pupam...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Ktrinel spune:
va pupez si eu de departe sa nu se ia :))
Asiza pe costum am dat 50cad , scrie ca e pana la -30C...nu stiu daca ii va fi bun toata iarna...poate mai iau unul mai incolo...sau doar o salopeta...mai vad. tre sa cautam si ghete/cizme de zapada.
adinazot spune:
ASIZA,imi pare rau ca nu puteti veni la Sibiu!..,Denis si Luca sunt mortali!!!
KTRINEL,f fain costumul si Julia e ffff faina!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Teutz spune:
Yagmur, multi pupici de la noi, ca sa treaca repede depresia si sa revii curand!

Roxanica, ma bucur ca David a mancat bine lapte, chiar daca s-a intamplat chestia asta noaptea! Mititelul, l-a razbit foamea! Va dorim sa aveti vesti bune la repetarea analizelor! 
Asiza, super reteta pentru peste! O sa o incerc si eu cand vom incepe sa mancam peste. Noi mai amanam momentul din cauza dermatitei atopice. Multumim pt informatiile despre acordarea primului ajutor! Mi le-am si printat.
Dbunny, ce scump e Dani cum doarme, parca e un ingeras! Si harnic flacaul, vad ca te ajuta la curatenie! Bravo!
Madaluta, nu e cazul sa te ingrijorezi in privinta dintisorilor. Nu e un interval prea mare deloc, vor iesi si ceilalti. Ce povestesti tu despre Darius face si Alexia. Daca stau langa ea cu sanii goi, imediat se repede la sfarcurile mele si incepe sa le butoneze, sa traga de ele, sa incerce sa le bage in gura. E curiozitate, pur si simplu. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa te dezbraci in fata lui, ca inca nu constientizeaza goliciunea la varsta asta.
Donia,
pentru Cristinel, sa aiba nopti linistite de acum incolo! 
Laura, Alexiei ii voi da voie sa-l vada pe Cezar in chiloti, iar pe mine chiar si goala, nu vad de ce nu? Iar daca as avea baiat, n-as avea nici o treaba daca m-ar vedea in sutien sau in chiloti. Ce, la plaja nu m-ar vedea oricum? O colega de serviciu, cand avea fiica-sa 2 ani si jumatate, a intrat cu fetita in baie cand facea sotul ei dus ca sa-i arate cum e tati gol pusca, sa nu mai fie curioasa, ca tot voia sa intre in baie de cate ori era tati acolo. Cica s-a uitat, a studiat si gata, nu a mai fost curioasa. Eu n-as putea sa fac asa ceva, iar Cezar cu atat mai putin. Mie mi s-a parut deplasata faza, tare aiurea, dar deh, fiecare... cu pasarica lui.
Alydumy, bine ai venit la noi in grup! Ce nume frumoase au printesele tale! Sanatate multa va doresc!
Dorsilia, mie ceapa prajita, chiar si inabusita, mi se pare destul de grea pentru stomacelul lor. Eu as mai astepta. Nici eu nu mananc iepure, miel, ied etc,. Nu pot, mi-e mila, imi ramane mancarea in gat. ![]()
Marani, multumim pentru articole! Ma bucur tare mult ca ai revenit! Offff, imi parea rau pentru sufletelul mic! Lasa ca data viitoare va fi bine, sunt convinsa!
Felicitari Bubamarei pentru primii pasi!!!

Rasnita asta de calculator face figuri, asa ca mai bine trimit mesajul asta si mai scriu inca unul.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
bamboletta spune:
inca nu am plecat la somnic,mi-a trecut supararea
am aflat ca Sosia laurei paussini a fost la Iasi si a cantat ![]()
Adinazot-vazut printesa cu codite 
Asiza-

super tare Denis frezat 
ginerica si scoacra
![]()
Ktrinel-f frmuos costumasul de iarna
Julia si mai frmuoasa 
toata familia sotului mi-au sarit azi in cap
ca antonia e prea alintata,rasfatata si de asta face numai ce vrea ea si se pune pe jos daca nu-i dau ce vrea
am primit indicatii sa nu o mai alint atat

cumnata mea a zis ca copilul ei cu siguranta nu va fi asa
si ca o sa fie cuminte
abia astept sa vad 

ce o sa ma mai distrez atunci 
se vede ca sotul e la servici
imi fac de cap 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006