Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura13 spune:
MAZARE CU CARTOFI SI OU- 2 cartofei - 40 gr mazare - un galbenus de ou Se fierb cartofii cu mazarea, separat oul, apoi se amesteca, se paseaza si e pune putina sare.
BANANE CU LAMIIE (incepind de la 5 luni)
1-2 banane citeva picaturi de lamiie Dati drumul bananelor in apa fiarta. Lasati-le sa fiarba 5 minute. Amestecati cu citeva picaturi de lamiie... un deliciu
BUDINCA DE OREZ PASAT CU BRANZA DE VACI
- 1 ceasca de cafea plina cu orez, - 100 g branza de vaci, - 30 g zahar, - 250 g apa+lapte, - 30 g unt, - 1 ou, - sare. Orezul ales si spalat se pune la fiert cu apa amestecata cu lapte si un praf de sare; daca scade mai adaugi apa. Se fierbe orezul pana se zdrobeste si scade apa. Se trece prin sita. Pasta obtinuta se amesteca cu branza de vaci, se adauga galbenusul de ou frecat cu zaharul si la urma albusul spuma. Se unge cu unt o cratita, se imbraca cu pesmet si se toarna compozitia, adaugand un pic de unt si deasupra. Se lasa la cuptor 40 de minute
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
daphna spune:
aveti dreptate mare cu scaderea imunitatii dupa nastere !!!nu ma pot tine pe picioare,tusesc de simt k mi se rupe ceva in piept........nu pot sa respir..groaznic.si nu imi pot da seama unde,cum am putut sa ma imbolnavesc in halul asta.fata am trimis-o la socrela,e prima oara de cand am nascut-o cand nu ma pot ocupa de ea,nu imi place deloc dar maine sper sa fiu mai bine si sa revina acasa.aveti grija minunatelor,feriti-va si voi de virozele astea sau ce-or fi!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
m_monique spune:
laura meriti
.
si mie mi s-a acrit de clasicul piure de legume. asa ca am inceput sa gatesc pt toata familia. fac mancare intr-o oala mare, cand e gata scot pt andrei, iar in restul adaug sare si alte condimente. asa am trecut toata familia la mancare dietetica. si chiar ne simtim mai bine.
azi, de exemplu, am facut ciorba de pui acrita cu bulion facut de mama mea. a mancat zmeul de a rupt
. maine tot asta va primi. am mai pus si o caserola la congelator pe care o va manca peste cateva zile.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dandusa spune:
Crinuta si nasucul inghetat
Daphna,
multa sanatate,sa te faci bine repede si sa ai grija de Elisa
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
mu;tumesc mult pt urari. cu raceala sunt mult mai bine, am facut aseara o baie fiarta si am ma baut un lapte la fel dupa, imi e muuult mai bine. cu sanul nu am scapat, de azi iau augumentin. n a cedat la gheaya si antiinflamatoare, acum e juma de san rosu...nu stiu de ce nu am luat mai devreme..
revin
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
adinazot spune:
Cand scriu si eu un mesaj lung,cu rabdare si frumos...s-a dus,unde?habar nu am ,dar mor de nervi..
Dandusa ,Crinuta e mai frumoasa ca florile din jurul ei!!!scumpa!
Marani,Bubamara e superba si tu la fel!!
DOnia,ce rau imi pare ca treceti prin asa ceva cu Cristinel,multa sanatate!
Ktrinel,vai,fir.ar sa fie de gripa,o dovedesti tu,dar mai bine nu era!!
DAphna,si tu??sanatate rapida!!
Bambo,Antonia e o dulceata!!!
ASiza ,pup fata si Denis!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Laura13 spune:
fug la nani....
spor la gatit maine!
somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
Dianocica,vai,iti doresc sanaate ,sa te faci bine repede!!
Laura,multumim pt retete!!!
Iubita mea
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bamboletta spune:
Salutare 
Sunt suparici,am aflat ca ieri seara a cantat "Laura Paussini" in Iasi in Copou 

tare as fi vrut sa o vad imi place f mult cum canta 
In seara asta m-am dus pregatita sa vad artificiile dar tot nu am apucat sa le vad
am stat 30 min si am plecat,dupa ce am ajuns acasa in 5 min au inceput sa se auda artificiile
imi era o ciuda
...ce probleme grave au eu![]()
Donia-
multa sanatate lui Cristinel 
Dbunny-
ce frumos rade Dani
Porumbita-deci ieri ai chefuit 

![]()
Marani-
felicitari pt nr 7
si noua ne mai iese un dintisor de sus central
toata noaptea a marait din ora in ora,toata ziua am fost zombi 
articolul
Danita-
P si sper sa revina repede pofta de mancare
Karra80-si Antoniei tot incisivii au iesit primii
arata ca o vampirita
noroc ca a iesit si unul central
,deci nu-ti fa griji
printesa
Laura-
retetele,le-am salvat pe toate 
Ktrinel,Daphna-multa sanatate 
si pe mine parca ma incearca o viroza ![]()
Dandusa-scumpa foc Crinuta 

Adinazot-
n buna
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006