Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
marani spune:
LAURA, MONICAB,
si mutumesc. Dr nu-mi face cauterizarea la cabinet, ci la spital. Ori pt o astfel de procedura trebuie internare ( mi-a zis ea ). Acu poate n-oi fi inteles eu: imi face internare in acte pt ca sa-mi poate face cauterizarea sau sa stau sub supravegherea ei sa vada cum decurg lucrurile dupa. Mi-a zis ca o zi si o noapte. O sa vad. Cred ca doare, dar mai tare ca la un travaliu ( 7 ore am avut ) nu cred!
CHINICO, ANATEO, PORUMBITA,
si multumim.
Dimineata cand i-am facut toaleta am observat gingia sparta in stanga jos, langa ceilalti 2 dintisori. Asadar no 7 a iesit! si noaptea dormi f bine, i-am schimbat ora de culcare, adoarme la 20.00 si de regula ( dupa vreo 2-3 treziri noaptea ) la 7.30 incepe o foiala....dac-o iau in brate doarme pana la 9, daca nu...e ochi!
Ajutati-o pe Sonia
danita spune:
pupici de dimineata ptr minunatele mamici !
marani , eu am facut o astfel de procedura ..... urata ..... amintire neagra ptr mine ......dar in decursul vietii am alta amintiri si mai najpa !! asa ca ......trece si va fi bine ! sanatate !
donia : ma gandesc la voi sa veniti acasa cu bine !
inca suntem grevisti ..... dar speram sa razolvam revendicarile ;)
pup si numai soare in suflet va doresc
D
danita spune:
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."
karra80 spune:
Dragi mamici, apelez iar la experinta voastra si va intreb ceva sa stiu daca e normal...
e posibil ca urmatorii dinti care iasa sa fie incisivii de sus dar nu cei centrali ci cei laterali?Aia de langa canini.....?Sper ca m-am facut inteleasa....i-au iesit primii aia de jos centrali ai acuma sus se vad vf la aia laterali nu in fatza......nu i-au iesit inca cei centrali.....
Oare e normal?
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by karra80
Dragi mamici, apelez iar la experinta voastra si va intreb ceva sa stiu daca e normal...
e posibil ca urmatorii dinti care iasa sa fie incisivii de sus dar nu cei centrali ci cei laterali?Aia de langa canini.....?Sper ca m-am facut inteleasa....i-au iesit primii aia de jos centrali ai acuma sus se vad vf la aia laterali nu in fatza......nu i-au iesit inca cei centrali.....
Oare e normal?
Carminade
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Da, da, nu e nici o problema. Dragos are acum trei dintisori sus. Primul a fost un incisiv lateral, apoi unul central si pe urma celalalt lateral. Adica noi avem doi dinti, pauza, dinte.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Monicabbquote:
Oare e normal?
Carminade
Luna 8
Da, da, nu e nici o problema. Dragos are acum trei dintisori sus. Primul a fost un incisiv lateral, apoi unul central si pe urma celalalt lateral. Adica noi avem doi dinti, pauza, dinte.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Multumesc, m-am mai linistit....

Carmina
de
Luna 8
Laura13 spune:
quote:
Oare e normal?
Carminade
Luna 8
daca nu ma inseala memoria, mihaita de lavinia rata ca un mic vampir
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
marani spune:
quote:
Oare e normal?
Carminade
Luna 8
nu-i totul ca la carte! una dintre prietenele mele a patit la fel cu bebelusul ei, stiu ca nu-si face griji deloc; medicul a zis ca-i ok
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
FICATEI DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI SI MORCOVI
Ingrediente:
2 ficatei de pui, 2 lingurite de unt fara sare, un cartof mediu, un morcov, folie de aluminiu
Mod de preparare:
Ficateii de pui, dupa ce se spala bine, se pun pe folia de aluminiu si se taie o lingurita de unt in cubulete mici deasupra. Se ruleaza bine folia si se baga la cuptor la foc potrivit circa 1/2 h. Cartofii se fierb bine, impreuna cu morcovii. Dupa ce s-au fiert, se taie in cubulete potrivite si se adauga untul deasupra.
PUI CU OREZ SI MORCOVI
Ingrediente:
40 g de carne de pui (a se evita grasimea), 30 g de orez, 1 morcov mare ras, 250 ml de apa, o bucatica de unt, 2 linguri cu suc de portocale,
Mod de preparare:
Se rumeneste puiul taiat in bucatele. Se adauga orezul, morcovul ras si apa. Se da in clocot, apoi se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se scurg toate, se pun pe o farfurie adanca si se amesteca cu untul si cu sucul de portocale. Se poate servi.
PILAF DE OREZ CU CARNE DE PUI
Ingrediente:
2 cesti de orez, 100g piept de pui, jumatate de ceapa mica (potrivita), 2 linguri de ulei, un morcov micut, frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Se pune intr-o oala uleiul si se lasa sa se incinga un pic, adaugati ceapa, morcovul si carnea toacata marunt, prajiti-le bine, apoi adaugati orezul si 2 -3 cani de apa; lasati sa fiarba bine ca totul sa se farame, amestecati sa nu se lipeasca de fundul oalei in timp ce fierbe (eventual daca se ingroasa se mai adauga apa), cand e aproape gata puneti patrunjelul pt. gust.
PESTE DE APRILIE
Ingrediente:
40 g de file de peste slab, 1 dovlecel, 1 morcov mic, putin ulei de masline, o felie de lamaie
Mod de preparare:
Spalati si curatati legumele, dati-le prin razatoare pentru a obtine lamele mici. Puneti legumele pe o foaie de aluminiu, deasupra legumelor asezati fileul de peste, si bagati folia de aluminiu in cuptorul incalzit in prealabil la 250 de grade ( termostat 7- 8). Adaugati cateva picaturi de ulei si de lamaie. Inchideti folia si lasati-o in cuptor 6-8 minute.
Mod de servire:
Inainte de servire, zdrobiti legumele si pestele, si aranjati preparatul in farfuria copilului, dandu-i forma unui peste.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006