Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by asiza
Dbunny ia scoate tu filmu' de la naftalina, baga-l in aparat si apuca-te de pozat la Dani, auzi??? Ia uite la ea...4 poze...cand tocmai imi deschideai apetitul, gata!!!! Nu se poate asa...E super mortal blondutul tau!!!

Sa traiti! Am executat!

www.dropshots.com/dbunny_28#date/2007-10-11/20:27:42" target="_blank">film

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, foarte bine ca v-ati internat...Stau si eu linistita acuma ca e in siguranta Cristinel! Sa treaca repede si sa veniti acasa voiosi!

Dbunny, ce dulcic e Dani cum se distreaza el cu tati!!!
Marani, n-am patit-o , dar cred ca e nasoala asta cu cauterizarea...iti tin pumnii sa treaca repede...cat despre pierderea sarcinii, stiu ca e greu, dar natura si DD stiu ei ce fac...Sigur va fi bine data viitoare!
Danita, ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

marani eu am facut cauterizare....in tinerete, daca ai nevoie de info......cu cea mai mare placere. dar de ce te interneaza?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Donia asa cum spunea si Marani "este" doua chestii pozitive in internarea lui Cristinel...unu, spitalul canadez nu se compara cu cel romanesc, si doi, cand ai nevoie de ajutor (da dea dd sa nu mai ai insa..) e la un trr de sonerie si un doc si o asistenta. Aici de obicei super prietenosi. Asa ca responsabilitatea nu mai atarna numai pe umerii tai, si poti si chiar numai pentru o secunda sa te aduni...
Esti tu o super mama super echilibrata si calma..dar sunt convinsa ca nu ti-e chiar usor acum...Uite, bea a spus sa ii dai un pusi mare lui cristinel...si cica si tie...cate unul pe ambii obraji..
Sub supraveghere medicala va trece si pentru Cristinel noaptea mai usor, chiar daca nu e acasa
Roxana e o curajoasa!!

Danita cum e P? sper ca ati iesit din greva foamei..

Marani multumesc din nou pentru revista presei.
Am vazut pozele gargaritei, e o frumoasa, si are niste ochi albastri extraordinari!
Imi pare rau pentru pierderea ta...e dureros sa pierzi o sarcina dorita, chiar daca e la inceput..suntem multe care am trecut prin ce treci tu si te intelegem
De cauterizare nu am avut parte, asa ca nu pot decat sa-ti tin pumnii sa dureze putin si sa fie nedureroasa...

Bea e cacacioasa de marti...ba e, ba nu e...papa numai d'alea de regim..cand zic hop, hai ca gata, a trecut, doua la rand normale...apare unul kk ba cu mucus, ba verde inchis,ba de o consistenta ciudata...
Maine mergem si noi la doc. Ca de muuult n-am mai fost..

Al meu sot e plecat sa-l recupereze de la aeroport pe al meu frate. Nu l-am vazut de 9 luni. Pe al meu frate...am fluturasi in stomac..imi vine sa topai prin casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Doina sa stii ca am rasuflat usurata cand am vazut ca v-ati internat,cu laringita nu-i de gluma,mai ales ca ziceai ca nu v-a dat nimic acasa,ma gandesc ca macar un antihistaminic ar fi mers mai scadea din inflamatie.in fine bine ca sunteti acum in siguranta,ca sa zic asa.eu stiu ca cei care au facut crup,au un fel de "predispozitie" sa il repete,sper ca afirmatia mea sa fie doar o vorba in vant,si sa nu mai repetati experienta.pupici si sa insanatositi repede.
roxanica2006 teo a avut infectie urinara,ea e drept a facut febra,dar sumarul de urina nu era modificat,avea rare leucocite,insa la urocultura i-au iesit 80.0000 de E.coli si leucocitele numarate erau peste limita maxima.i-au facut banuiesc si antibiograma,nu-i sensibil decat la cefalosporina de generatia a 3a?poti sa repeti,dar eu stiu ca daca e sa fie contaminata cresc cateva mii hai 10-12 de mii dar nu spre 100 sau peste.iti tin pumnii.sa stii ca poate fi si asimptomatica.teo a luat 10 zile sumetrolim,am repetat urocultuta de vreo 2 ori in timpul tratamentului si acum mai i-a 1/3 din doza seara timp de 2 sapt-profilaxia infectie urinare.vom repeta urocultura la finalul celor 2 sap si apoi in prima luna de 2 opri si ulterior lunar.pupici si vou
marani imi pare rau pt sarcina,dar probabil ca ceva nu era in regula.rezolva intai problema restanta si apoi o sa vina si bb2
noi suntem maraiti,dar rau de tot..tipa mai mereu,iese un canin jos
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Donia, dragii de voi, ati ajuns la spital...desi am avut o experienta extrem de nefericita cu spitalul, trebuie sa recunosc ca oarecum esti scutit de responsabilitate pe taramul lor, ai imediat "la indemana" un dr. sau o asistenta care sa te ajute. Ma rog pentru Cristinel sa se insanatoseasca f.f.f repede. Nu mi-l pot imagina decat vesel, grasuc, cu doi dintisori jos si cu tortul in fata. Stii tu poza aia aniversara, in scaunul de masa... Aaaaa, si cu Roxana cuprinzandu-l de umeri. Nu mi-l pot imagina bolnavior. Doamne ajuta!
Dianarus, voi v-ati intors din spital?? Cum e Marc, dar Ianis? Tu, tu cum mai esti?
Chinico, te inteleg perfect cu fluturasii din stomac la vederea fratelui. Am si eu un frate si sunt f.f.f apropiata de el, hmmmmm...9 luni??!! o vesnicie. Sa va bucurati unul de altul, sa aveti o duminica faina in familia...reintregita.
Despre kkciunea lui Bea pot sa-ti spun ca si noi am trecut printr-o perioada ciudata: dimineata scaun moale, nu diaree, apoi unul foarte tare, asa boboroaze, apoi iar moale, dar fara mucus. Noua ne-a spus ca e insuficenta cantitatea de lichide ingurgitata de pui.
Dbunny, e atat de scump blondutzul tau!!!!
Dianocica, cum te mai simiti???
Danita, pare rau....

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Anateo, la noi e ffff mare nivelul E-coli, peste 1.000.000 UFC , scrie aici. Nici n-am mai citit despre asa mare valoare, am mai auzit peste 100.000 , mai mult nu.Iar la sumar urina, leucocite : negativ. Avem si antibiograma, la biseptol e rezistent.Sensibil la mai multe medicamente, dar numai Zinnatul potrivit noua, varstei noastre.
Seba sarmanul e chinuit de canin... se spune ca sunt f.f.f durerosi. O duminica faina!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Neata!

Donia multa sanatate pn. puiut, te admir foarte mult cat de curajoasa esti avem mult de invatat de la tine.Multi pupici de la noi.

Vazut poze cu multi fulguleti frumosi, eu pana acum inca nu am vazut un fulgulet urat toti sunt niste scumpi care mai de care.

Noi ieri am sarbatorit ziua lui tati, azi ma doare capu am baut nitel de vin si acum mor, s-a ridicat tensiunea.In rest am dansat mult, am petrecut acasa cu niste prieteni Mario a fost foarte vesel dansa cu mami radea la toti. Nu am fost atenta cand am adus iartu si a dat cu el peste perdea, covor. Ce sa-i faci asta e totul se spala.

Bambo sunt deacord sa ne vedem la hala sa-i lasam pe zbenguiti sa zburde pe acolo.

marani ce scumpa e printesa ta cu parul ala blond. Si eu am fost asa tunsa cand eram studenta imi place mult stilul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

roxanica - cu mancatul cum e david? a inceput sa manance mai bine?

chinico - multa sanatate

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Marani, si eu am facut cauterizare acum cativa ani si nu m-au internat. Nu e chiar asa nasol. M-a durut un pic nu spun nu, apoi m-am dus la facultate la un curs si dupa am ajuns acasa, am dormit bine cateva ore si apoi eram ca noua. Acum, nu stiu, poate e mai bine sa ramai la spital un pic. Cum hotaraste doctorul sa faci.

Donia, pupici multi ca ai intrat sa ne dai vesti. In curand va fi totul foarte foarte bine. Multa sanatate tuturor!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput