Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by marani
Asadar, cateva poze din www.flickr.com/photos/9154068@N07/1560582043/in/set-72157602400220620/" target="_blank">bubamara luna 11 si frezata ei mamica
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
Marani, e o minune de fetita bubamara ta. Ma omoara cu ochisorii si bucutele ei. Si mami, arata foarte bine cu noua freza. Chiar te prinde parul scurt (acum cred ca a mai crescut putin

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Ingerasa, cum te simti? E in regula acum dupa tratament?
Marani, imi pare rau de sarcina.
Dianocica, iti doresc sa te faci bine cat mai repede; ii dai lui d mai putin laptic, de aia sa fii facut mastita?
Donia si noi ne rugam pentru Cristinel, sa aiba o noapte cat mai usoara.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dayanara spune:
marani fetitza e superba!
<br /><a href="http://community.webshots.com/user/dayannara" target="_blank">ivan si dayanara</a><br
dayanara spune:
na ma ajuta cineva si pe mine sa dreg linkul din semnatura? :)
http://community.webshots.com/user/dayannara
Donia spune:
Multumesc mult pentru gandurile bune si pentru rugaciuni!
Noi am petrecut o buna parte din zi iar in urgente si pediatra care l-a examinat a hotarat ca e mai bine sa ramanem in spital, probabil vom sta minim 2 zile, inca nu e sigur. Ne-a spus ca dupa cum se prezinta situatia diseara ne-am fi intors iar la spital si de fapt asa ne temeam si noi, asa ca intr-un fel suntem mai linistiti ca e acolo, sub supraveghere si cu tratament in caz de nevoie.
eu am venit sa fac un dus si a mananc, iar cat timp am mancat v-am citit si pe voi.
marani, n-am apucat sa iti raspund, uite un pupic si sa fii bine!
danita, la fel si tie 
dianocica, sanatate si sper sa fii bine cu sanul!
Plec la spital acum, voi sta cu Cristi, am un pat mare pentru mine si un patut pentru el. E ca la hotel! Roxana e acolo cu sotul si se uita la un film, i-au adus video in camera, i-au dat sa manance, am mancare si pentru Cristi tot de la spital, incluziv apa sterila pentru prepararea cerealelor.
O sa va povestesc mai multe despre spital, eu inca nu pot sa-mi revin.
Cristi e si el mai bine deja ca i-au dat iar medicamente pe masca de oxigen, analizele sunt bune, radiografia e buna, ramane doar sa fim rabdatori si sa asteptam vindecarea.
Va pup!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
multa sanatate lui Cristi, Donia ! sa aveti o noapte linistita, ca acum sunteti in siguranta
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
marani e superba fetita ta ! imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar crede-ma ca trece 

noi nu ne-am ferit niciodata de Tudor (si nici acum de altfel) - asta nu inseamna ca umblam goi prin casa...; cam 2 ani la rand inainte de a veni in canada ne-am petrecut concediile de vara in 2 Mai cu facut plaja in Vama Veche; noi am avut costume de baie pe noi tot timpul, dar stiti cum e in vama... ei bine, Tudor nu s-a uitat niciodata sa studieze persoanele din jur, dapa'i sa mai intrebe ceva, si avea peste 4 ani
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
marani spune:
Neatza minunatelor!
Se vede ca-i vichend si petreceti cu familia, eu-s singura iar pt o saptamana si d-aia imi permit sa beau cafeaua cu voi.
DONIA, eu zic ca e bine ca sunteti acolo, sub supraveghere, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Multa sanatate ii doresc lui Cristinel, bubamara il pupa, iar tie putere multa sa treci peste! din cate ai scris despre spital, e super super, conteaza f mult si asta, ma crezi daca-ti spun ca la 2 saptamani m-am internat cu fata in spital si dormeam in pat mic de bb? cu tot cu ea! aveam genunchii la piept, stateam mai mult pe langa pat decat pe pat, misunau gandacii seara de seara pe noi...si multe......Nimeni nu e bucuros de spital, dar mai bine e pt Cristinel acolo, grozav ca conditiile sunt bune!
dulce si apasat pe amandoi, si pe Roxanica sa treaca si ea peste perioada asta cu bine!
ASIZA, BAMBO, LAURA, MONIQUE, MONICAB ( vazui pozele din concediu, super frumoase, si eu am crezut ca ai sora geamana ), SHOSHIKA, DAYANARA, BEBINUTA, MANAANA,
si
pentru fiecare, pt vorbele frumoase care vindeca sufletul!
ROXANICA
si
! nu e nevoie de chiuretaj, am insa o rana pe col dinainte de sarcina cu bubamara; eram in "plina actiune" de concepere a ei, si a zis dr ca nu-mi prescrie tratament caci ar dauna in sarcina; mi-a zis sa asteptam dupa nastere cand o sa incep un tratament, tratament pe care l-am facut acu si nici o imbunatatire, asadar tre sa fac cauterizare; trebuia din vara dar pt ca am fost singura mai cam toata vara, nu am avut cum sa ma duc caci ar fi trebuit sa stau in spital o zi si onoapte iar de fata nu avea cine ingriji.
revin...s-a trezit...
Ajutati-o pe Sonia