*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Azi e ziua evenimentelor la noi. Dar inainte de a va povesti de ce, urez la multi ani Bucuriei nascute azi: Bianca Andreea !!!
Acum sa va spun de ce e ziua evenimentelor la noi:
1. Maria a dormit TOATA noaptea fara intreruperi, nu s-a trezit nici macar dupa suzeta!!! Sper s-o tina tot asa!
2. Azi sarbatorim 2 evenimente importante: ziua lui tati si 2 ani de casnicie (pe care de fapt ii implinim luni, dar serbam tot azi)
Asa ca poftiti la , , si

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani tutror sarbatoritilor, Bucurii si mamici de Bucurii!

MamiLili, felicitari pt reusita "proiectului"! Cat priveste greutatea, cred ca depinde si de inaltime. Dudu are inaltimea de 18 luni (purtam haine de 80-86cm) si are in jur de 10kg; cu toate acestea pediatra ne tot spune ca este cam slabut. Asa incat ne-a dat unda verde la fainoase (paine, biscuiti, paste), prajiturele de casa, etc.

Monique, am umbat doua zile prin oras dupa geaca si pantaloni de sezon pt Dudu. Nu am gasit nimic de calitate; cele mai multe dintre magazine de abia au inceput aprovizionarea cu hainute de toamna-iarna.

Sephora, ai incercat sa il lasi pe Matti sa doarma singurel in camera? Dudu adoarme in jur de ora 21-21.30; de obicei, se cam agita inainte de a adormi. In tot acest timp, noi nu stam cu el in camera, dar mai intram din cand in cand daca incepe sa tipe: ii dam o alta jucarie, ii pune muzica de relaxare, pana cand intr-un final adoarme. Cand este obosit nici macar nu se mai foieste inainte de a adormi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Intru rapid sa va zic despre noi.....tot bolnaviori suntem(adik N ca A e ok acum...diseara mergem la control sa vedem ce ne zice).
Sunt f necajita ca N ia si el trat cu antibiotic si cu toate astea in fiecare noapte imi face febra(azi-noapte a avut iarasi 38).....si tuseste...si e plin de secretii(iarasi l-am aspirat azi-noapte pe la 3)....banuiesc ca nu e ok antibioticul.
A e bine(zic eu...sa vedem ce zice dr.), mai tuseste f putin, muci aproape deloc....

Lexi lui tati de Maria!Si si voua pentru anii de casnicie de pana acum....si la f multi inainte, fericiti!
Maria s-o tii tot asa cu somnicul!

N-am chef de nimic...sunt suparata ca-i N bolnavior!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput