*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI SERENA!!!
Pufy - sanatate multa la puiuti!
MamiLili - felicitari pentru reusita!!! Multumim de felicitari!
Lexi - tinem pumnii sa fie Maria cuminte in continuare!!!
Mai pe seara poate pun si eu niste poze cu noi.
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
MamiLili felicitari pentru noptile dormite! Eu cred ca noi o sa raportam nopti dormite in intregime abia la 18 ani![]()
Ha, ha, atunci sa va vad, cand o fi Maria cu gasca la disco. O sa-ti doresti sa fie iar bebelus. si s-o stii cumintica in casa.
quote:
Cred ca aseara v-ati imbatat de 2 ori: o data in cinstea lui Mathias si o data in cinstea Nationalei!Right?
Right!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Pufy, nu, n-am luat nimic pentru oprirea lactatiei. Desi in primele 2 zile am simtit ca s-au umflat putin sanii, am depasit momentul. Daca n-am facut furia laptelui pana acum, nici nu mai fac, nu? Asa sper. Nasol e ca mi s-au infundat 2 canale, se simte la pipait. Cred ca saptamana viitoare o sa merg la dr sa vad ce-i de facut.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
GETY spune:
Noi tot cu mucii ne chinuim, azi am fost la dr. si ne-a dat trimitere la O.R.L. la o dr. dintr-un spital unde intri cu o problema si pleci cu mai multe. Am stat vreun sfert de ora acolo, Maria a inceput sa planga si am plecat acasa. A ramas sa mergem la Maternitate maine, sa o vada acolo cineva. Macar acolo este mediu fara microbi, asta stiu sigur.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
MamiLili, astept si eu noaptea cand o sa dorm fara sa ma trezesc sa prepar biberonul cu lapte. Felicitari pentru reusita!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Sephora spune:
Va pup fetelor
La multi ani Serena
MamiLili sa inteleg ca asta era proiectul la care lucrai.....?Sa stii ca si la mine cam tot asa a fost prima seara de la 1 la 5 nu a dormit de loc,plansete,urlete,tot tacamul,a doua zi a dormit pana la ora 14,seara s-a trezit o data si si-a luat sticluta,a treia seara mi-a cerut-o.Dar acum e mult mai bine,parca imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme.Manaca super bine,a facut niste pulpite....Seara adoarme singur,ori cu sticluta nu inainte de ora 00 si a-mi da milioane de pupici,de ma-nmoi toata.
Beatrix deci se culca la ora 00,se trezeste la 6 doar sa-i dau sticluta,iar apoi la ora 10-11,dupa care iesim afara ne intoarcem la 13 cand baietelul ori adoarme ori nu ,daca adoarme doarme cam 2 ore,daca nu sta treaz pana la miezul noptii.Noi ne bagam in pat la 22.30 inchidem toate luminile,ramane doar TV deschis,iar el calareste cainele,alearga,face de toate numai de dormit nu.Asa ca nu stiu ce sa ma fac!
Sephora spune:
MamiLili fericita ca ai scapat asa usor cu laptele,eu m-am chinuit aproape o saptamana,cu tot cu dostinex fabricam la greu.Aveam canalele infundate si niste galme groaznic de dureroase,asa ca m-am bagat in dus cu apa clocotita si am tras de ele la greu,in doua zile nu am mai avut nici o galma.Si eu ma speriasem rau,asa ca poti incerca.
E tare bine sa dormi noaptea linistit fara ca cineva sa stea atarnat de tine....
MamiLili spune:
![]()
![]()
Mai e vreo Bucurie sub 9 kg? Observ ca mai toti copiii au in jur de 10 kg, unii chiar spre 12, numai Mathias are abia 8,880. Si zau ca mananca mult, cat un adult. Mie-mi place cum arata, ca nu-i grasut dar totusi ma intreb de ce n-o fi mai greu.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor!
Urez si eu "La multi ani!" Serenei, nu am apucat ieri cat a fost ziua de mare.
Lili, mie mi se pare ca Mathias arata foarte bine! Eu zic sa stai linistita (inca).
Cristina, astept pozele cu tine, cu Vladic ![]()
Pufy, sanatate pufisorilor!
Gety, sper sa scapati cat mai repede de mucisorii Mariei!
Sephora, Matti cam are numarul de ore de somn, inseamna ca asa si-a facut el programul.
Beatrix, Lexi, 
Am mai vrut sa spun ceva, nu-mi amintesc...
Cred ca fug la nani.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata. Haideti la
-luta.
MamiLiliCosmina avea la ultimul control tot 8.800kg. Asa ca nu e Matias singurul sub 9 kg.
Nu e slaba dar nici grasa mai repede e fibroasa asa mai ales la picioare ca alearga toata ziulica. As vrea sa se mai ingrase un pic , nu f mult dar cum? ca de mincat maninca bine.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )