Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by onixone

MAMELE DE BAIETI: Am observat azi la Alex ca ii iese o substanta alba din cuc...si pana ma duc la dr luni as vrea sa stiu daca ati intampinat asa ceva.Iese foarte putin din cuc, si este alb mat.Dar alb, alb,L-am decalotat locul nu e rosu ca m-am gandit la infectie.Este cumva hormonal?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Este smegma si este normala. Daca nu este iritat
aaa de unde anume din putza ii iese? chiar din putza, pe unde ies toate cele sau de sub preput? Daca e sub e ce am zis si nu trebuie sa te ingrijorezi daca iese fix din mijloc habar n-am ce sa-ti spun.

Nelia, cred ca m-ai confundat cu Lucas. Eu deocamdata abia luni iau orarul definitiv. Ce am eu de facut momentan e floare la ureche. Sa ma vedeti cum conduc Joi am mers la scoala de doua ori, cu o pauza de o ora jumate in care aveam un seminar care se face saptamana viitoare. Sa ma vedeti ce am gonit, am venit acasa, am hranit Georgia, am pus Filipu la culcare si mi-a ajuns timpul sa spal si o chiuveta de vase! incredibil!!! Seara parca sapasem toata ziua.
Asa ca eu va urez voua mult spor cu lucrarile voastre ca voi invatati serios nu gluma! Bafta sa luati examenele! Eu abia in noiembrie la sfarsit incep partialele.

Partea frumoasa este ca mi s-a dat ocazia/am fost constransa sa mai pun mana pe o carte si sa citesc. Nu e cine stie ce lectura filozofica si grea, e "mandrie si prejudecata" dar daca ma gandesc ca nu am mai citit cred ca de un an de zile ma si minunez cum am dat gata jumatate din ea de aseara si pana acum. Evident ca bibliografia mai contine inca vreo 10 cam tot pe-acolo, ca fac parte cam din aceeasi perioada, insa neavandu-le am o scuza in plus ca sa scriu rezumate si caracterizari de personaj de pe net

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, asa e, am citit ca tu te duci la scoala, apoi ca Lucas nu are chef de invatat desi are un examen greu... si le-am combinat! Scuze!
Asa ca, Lucas, spor la invatat si bafta la examen!

Sint zombi, nu mai pot sa dorm noaptea, desi fetele mele dorm acum foarte bine, practic nu se trezeste nici una de la 9 seara la 7 dimineata, decit ff rar. Dar eu nu mai pot sa stau in nici o pozitie mai mult de o ora, ma sucesc, invirtesc, pina ma trezesc, imi amortesc miinile, picioarele, ma doare prin burta, ma trezesc si cind misca cel mic, desi noaptea e destul de linistit... in general e linistit, desi misca mai tare si mai des decit Tudora pe care abia o simteam, dar e departe de viermuiala Agatei, care nu statea nici o ora linistita. Sper sa fie undeva la mijloc intre fete ca temperament, si daca se poate mai aproape de Tudora ar fi super! Imi ajunge o atomica! Si ma mai uit din cind in cind in oglinda ca sa-mi admir burta si ma pufneste risul, ca e tuguiata si lunga, nu sint toata o burta, din fata pina in spate, cum eram la fete. Si e maaaareeee! Cred ca iese flacaul peste 4 kile!

Acum mi-am facut o cafea si am venit sa o beau aici cu voi, dar nu ma ajuta prea mult, ca tot imi vine sa ma duc in pat si nu pot, ca am o zi plina cu de toate astazi. Si miine, si poimiine... Va pup!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru inca o data ca am uitat sa-i spun Oanei ca am vazut filmuletele cu Eva facind puzzle... E fenomenala! Nu pot sa spun ce face Tudora, ca nu exista comparatie, desi si ei ii place sa potriveasca piesele in tot felul de jocuri. Imi aduc aminte ca asa facea Agata, dar pe la 3 ani, numai ca atunci nu aveam cu ce sa fac filmulete si imi pare rau. Bravo, Eva!!! Nu m-am prins ce facea in umltimul filmulet, ca nu se vedea bine si la mine nici nu se auzea foarte clar... cinta!?!

Nu mai stiu ce, dar sint din ce in ce mai sigura ca mai voiam sa spun ceva, dar nu stiu cui!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

MMMRRRRR

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salutare la fete.

Gabitza felicitari!!!!!!!!!!!!!

Denisa tin pumnii stransi.

Oana noi nu avem asa ceva, nu stiu ce sa-ti zic. Daca esti ingrijorata mergi la doctor. Al meu inca nu-i decalotat, ca asa e moda aici. Poate ramane cu putza lipita

Olga te pup. Si eu pe lista. Eu vreau ca-s inconstienta destul dar sotul cred ca se sinucide daca raman insarcinata. Noi nu dormim de 2 ani si 4 luni. Ma gandesc ca daca voia DD sa mai avem ne repartiza unul mai linistit primul sau doi deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce ocupate mamici...
La noi e urat, innorat, bate vantul si tinand cont de starea mea (racita si-mi vajaie capul de la sinuzita) mi-am permis sa bolesc toata ziua in pat si ma gandeam ca ma pun pe citit, dar vad ca sunteti tare zgarcite la scris (acum cand am si eu timp ca de luni parca vad ca nu mai apuc sa bag capul).

Androix, Jane Austin e pe lista mea de clasici preferati, incearca si ratiune si simtire, vei avea o surpriza. Smegma era cuvantul, nu-mi venea in minte si n-am debitat mai mult de-o... branzica

Monu dragalasa Alexia cu un zambet fermecator!

Nelia insomniile sunt caracteristice ultimei perioade si eu le-am avut si muream de ciuda ca stiam ca nu peste mult timp voi regreta lipsa somnului. Poate mie mai vroiai sa-mi spui ceva

Constanta ce mai zice? Nici un semn de prin partile alea...Fran??

Olga sunt curioasa sa te vad peste vreo cativa ani, pe tine si pe fetele de pe listuta OlguteiM

Ce parere aveti daca as vrea sa schimb ora de adminstrare a antibioticului, de fapt s-o decalez cu o ora? Ca incepe cresa si as vrea sa fiu sigura de ce ii dau eu, ca daca si dupa tura asta ii iese urocultura pozitiva ma impusc.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu dormitez, cred ca incepe perioada aia cu somn pe unde apuc mai repede. La Andrei a fost mai usor, ca n-aveam o maimutza sa ma traga de mana cand mie imi pica ochii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu ce fetita pictata avem, pisicuta, nu?

Elisor, cred ca nu ar fi nicio problema cu antibioticul decalat. Sa nu il decalezi mereu... odata merge..

Noi aseara am fost la Seara culturala...Este seara in care poti vizita incepand cu ora 18.00 muzee, institutii, scoli tehnice, tot felul de locuri unde altfel ai da o gramada de bani. Asa cu numai 75 kr. vezi multe locuri frumoase. Sa-ti permita timpul...

prima oprire: Frigate Peder Skram, cu multe camere cu echipamente navale si motoare. Modele din razboiul Rece. Apoi ne-am dus catre Oresund Environment School - night fishing at Carl's bastion. (Ne-am dus in cautarea fantomei, am stat la foc si am mancat paine facuta la jar), am baut cafea calda ca pe frigul ala iti inghetau toate in tine si am stat sa ascultam povesti spuse de o fantoma, unde distractia cea mare a fost cu Pifosul ca radea de ceilalti copii si neintelegand ce zicea nenea fantoma in daneza, se plimba pe langa el, cand deodata l-a luat cu japca .... si nici pas n-a mai zis... A fost comic.

Apoi ultima oprire: North Atlantic House (fire and ice, wind and cold). sunete si lumini din Iceland. Frumos si aici insa cam plictisitor ca in afara de picturi si ceva pe perete proiectat nu mai vedeai.. apoi spre casa ca deja era ora 23.00 Si la 12 noaptea inchideau...
va las sa vedeti:

Noaptea culturala

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elisor
Beatrice sarumana de urari, intotdeauna imi face placere sa le primesc. Prajitura e delicioasa, exact ce-mi doresc sa pap! Cum a reactinat Pifosul cand s-a vazut cu manuta libera?

ooo, bucurie pe el de nu-i adevarat. Inca o tinea un pic nemiscata ca deh obisnuinta sa nu faca nimic cu ea, insa a doua zi nici nu ziceai ca a avut-o in ghips...

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onixone

caut sa imi dau raspunsul singura pe internet dar nu gasesc nimic!!!

este hormonal, nici o grija, stai linistita. Intreaba un medic sa te linistesti.!

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput