Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Elisor, hai ca rad cu gura pana la urechi, noroc ca sunt singura...in Brazil ma duc doar pentru un team building, in interes de serviciu ca sa zic asa, fara sot, nu am nevoie de prezervative de nici un fel. Daca m-ai vedea ce ranjita sunt in momentul asta, m-ai binedispus!!!!
OanaC, am vazut filmuletul, se descurca bine Eva nu gluma...Unde gasesti puzzle-uri din astea? Eu i-am luat Dianei tot din lemn dar cu diferite forme care trebuie puse la locul lor. Le-a "fumat" de mult, nu mai prezinta interes pentru ea.
Denisa, sanatate!!! Ai grija de tine!
Gusta, pai ce treaba au copiii cu maritatul? Daca olandezul vrea eu zic sa-ti indeplinesti dorinta...
Iar e vineri asa ca va urez un week-end placut!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Gabitza, multumesc de complimente!!!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OanaC-m-a complexat Eva ce bine face puzzle-ul acela. Maya stie sa faca doar din 4 piese si trebuie sa o mai ajut si eu. Unde ai gasit din acela de lemn? Noi avem un muzeu al copiilor si acolo ne-am jucat si noi cu asa ceva (adica le-am facut eu si Maya m-a ajutat pe ici pe colo), dar parca nu am vazut de cumparat. Te-am sunat azi dar nu te-am gasit pe celular, iar pe fix nu am indraznit caci era 2 pm si-mi era teama sa nu o scol pe Eva.

dana-si noi avem prieteni care au fost in Brazilia dar sunt convinsa ca nu au facut atatea vaccinuri. Nici Maya nu mai este interesata de puzzle-urile acelea simple din lemn, dar era atat de interesata acum un an ca i-am cumparat o gramada si acum nu am ce face cu ele.

nelia-am fost la concertul cu Bob Dylan, dar sincera sa fiu nu a fost pe gustul meu. Eu nu mai ascultasem muzica lui si cred ca mi-am inchipuit ca este altceva. Incerc acum sa vad daca reusesc sa ma uit la pozele voastre de pe contul comun. M-ai facut curioasa sa-ti vad burtica. Si eu tot 10 kg am luat cand am fost gravida si in 3 saptamani le-am dat jos, ceea ce iti doresc si tie.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Olga, abia cind am citit mesajul tau mi-am dat seama ca am uitat iar celularul in masina. Sorry. Chiar m-am plictisit la culme azi, cind a dormit Eva; nu stiam cu cine sa vorbesc ... M-am gindit la tine, dar nu stiam daca ai adus-o pe Maya acasa sau nu.

Pentru toate fetele care m-au intrebat despre puzzle, noi l-am cumparat de la un magazin de aici, se numeste US Toy (Constructive Playthings). Dar am dat o cautare pe Amazon.com si am gasit www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/002-6696373-7586400?initialSearch=1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=Melissa %26 Doug Deluxe 12-Piece Jigsaw Puzzle&Go.x=0&Go.y=0&Go=Go" target="_blank">aici
Eu o sa-i mai cumpar citeva, pentru ca asta este primul de genul asta si vad ca ii place foarte mult.
Plus ca am mai vazut ceva, www.cptoys.com/school/default.htm" target="_blank">asta (cautare dupa Tower Puzzle, vad ca nu se deschide la pagina cu puzzle).
Am dat o cautare pe Google pentru Tower Puzzle-ul ala si am vazut ca se vinde si in UK.
Termin acum, pt ca vad ca au inceput sa mi se deschida ferestre de Internet Explorer de-aiurea (eu folosesc Firefox) si mi-e ca pierd mesajul.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

MAMELE DE BAIETI: Am observat azi la Alex ca ii iese o substanta alba din cuc...si pana ma duc la dr luni as vrea sa stiu daca ati intampinat asa ceva.Iese foarte putin din cuc, si este alb mat.Dar alb, alb,L-am decalotat locul nu e rosu ca m-am gandit la infectie.Este cumva hormonal?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Ma scuzati ca nici macar nu am zis Buna Ziua!Asadar buna fetelor!!!Am de citit vreo 8 pagini.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

GABITZA!!!!! CE AI FACUT MAMA!?!?!?! FELICITARI SI SARCINA USOARA.UITE ASA CAND VAD IMI VINE SA MAI FAC SI EU UNUL!!!SU MAI BINE ZIS UNA!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

caut sa imi dau raspunsul singura pe internet dar nu gasesc nimic!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu e nimeni sa ofere cafeaua asa ca o voi face eu. Sunt racita cobza asa ca azi voi dormita.

Oana englezoaica nu cumva te referi la "branzica" de la preput? Spala-i ciucurelul si vezi daca mai colecteaza, dar cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Tatal lui Alex ce parere are?

OanaC uite asa mai vii cu idei de entertainment...foarte bine se descurca Eva, e isteata, se vede cat de mult te ocupi tu de ea. Noi avem puzzle-uri din alea de lemn in care trebuie sa pui figurina in locul potrivit, 8-10-12 buc., dar vad ca nu mai prezinta interes ca le stie face si mi-ai dat idee sa incercam ceva mai "tare". Haioasa-i Eva in pijamaua aia, Bianca si-ar fi dat-o urgent jos, de fapt asta face si acum isi da pantalonii jos

Dana pai mi-era jena sa te intreb direct daca mergi cu sotul sau nu, asa ca te-am tras de limba

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

elisor: nu am apucat sa il intreb ca e plecat de dimineata.Dar nu strica o intrebare.E lichid putin putin gros dar alb ca varul.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput