Copiluti de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
lucas spune:
Monu, relax!!! nu ai ce face, timpul nu il poti da inapoi si am mai spus odata, daca ma provocati de mame.....
la nunta socra-mea era piua intii, ea fiind in doliu dupa soacra-sa a dansat toata noaptea mai ceva ca mine. si asa agitata a fost ca a uitat piscoturile acasa, a trebuit sa se intoarca sa le ia, a uitat baticul miresei pentru dezlegat in masina lui cumnata-miu, si ala a plecat mai devreme de la nunta, si cind sa dezleg fata.... si m-a pus sa cumpar si geanta, farduri, oglinda, piepten, parfum si alte alea. asa ca le-a primit fata a doua zi. am lasat-o sa cumpere bomboane de aruncat in biserica, nu va spun ce a luat, ca in momentul in care le-a aruncat ne feream toti sa nu ne loveasca, a fost tare misto, noi eram la chestia aia ca o hora si ea arunca cu bomboane si noi ne feream care mai de care.
maica-mea nu vroia sa ramina cu Matei, a adormit copilul la ora 4 cind au venit sa ne ia, drept pentru care a considerat ca e cazul sa-mi miorlaie ca vrea si ea la nunta. si ca urmare a sunat de 5 ori pe urma, a sunat telefonul si in biserica sa se duca cineva sa o ia ca s-a trezit copilul, noroc ca a intirziat preotul!
si astea sunt numai mici,mici exemple. dar nu le mai bag in seama.
iuliana spune:
Gabitza, felicitari si sarcina usoara!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
monu spune:
Nu aveti nevoie de un reductor de wc? i-am luat Alexiei unul (la noi are doua) pentru ca a cerut maica-mea sa aiba si la ea unul. l-am luat, l-am desfacut, l-am dus jos si gata bucuriile. asa ca daca alexia nu mai merge jos ce sa fac cu 3 reductoare de wc?! uitati aici poza cu www.flickr.com/photos/14907658@N07/1553688154/" target="_blank">reductor wc
eu l-am luat cu 380.000. dar daca l-am scos din tipla il dau cu 300.000. acu 2 zile mi l-au adus acasa.:(
si noi renovam asa ca schimbam total camera copiilor. cine ma poate ajuta cu niste poze din barbie cele 12 printese? ca sa stiu ce sa arat la nenea care va veni sa picteze pe pereti.
azi sunt imprastiata rau .. maine mergem la prima lectie de inot cu alexia. abia astept sa vad cum va reactiona. oricum va intra in apa cu tati ca eu nu stiu sa inot.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
denisa73 spune:
Buna fetele!
Gabitza felicitari sarcina usoara si bb sanatos!
Eu inca sangerez,ieri chiar m-am speriat mi-a curs mult si negru inchegat,m-am dus la clinica unde am facut Transferul de embrioni si mi-a zis ca imi trebuia si estradiol insa acum e tarziu si nu mai poate sa-mi dea,dar sa nu-mi fac griji ca sarcina e bine si scrurgerea se datoreaza hemoragiei dinaine si ca ar trebui in 5-6 zile sa se opreasca.Se misca bble ca un pinguin,ce frumos se vedea.Cred ca daca as avea un ecograf toata ziua m-as uita sa vad ce face.Saptamana viitoare ma duc la ginecolog sa-mi faca analize pt carnetul de graviduta.Pana atunci va pupic dulce si sa auzim numai de bine!
9+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
monu spune:
Denisa, multa multa sanatate sa fiti bine si tu si puiul mic.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
denisa73 spune:
Multumesc mult monu,sa dea Dumnezeu sa fie bine!
9+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
gusta spune:
Buna seara.
Monu imi pare rau de ce patesti dar uneori ma bucur ca sunt mai departe de ai mei si nu ii am in casa la mine.Dar stiu de fiecare data cand vine maicamea fac cearta cu olandezu de te mir de motiv.
Bea buna prajitura.
Elisor frumos tunsulica.
Nelia,Androix,Lucas spor la invatat.Si eu as mai vrea la scoala dar daca ma aude olandezu cred ca imi arata usa.
Loreen nu mai spui nimic.
ChrisDun hai mai scrie lasa traficu.
Danelutza vazut poze.
Tdi cum mai este?
Denisa multa sanatate la burtica.
Ioana dai batai si mai fa unul.
Simona buna cafeaua de dimineata.
Lista cu cine numai face copii ma puteti trece si pe mine.Nu ca nu as mai vrea unu dar se pare ca subiectul asta e inchis la fel cum s-a inchis si subiectul cu casatoria.Asta e ,atata am parte in viata asta poate capat o alta viata si am parte de tot ce mi-am dorit.Astea de acum sunt aberati dar trebuie sa ma credeti.
Marilena si Mara Augusta
Oana C spune:
Gabitza, multe felicitari, o sarcina usoara si un bebe mic sanatos si frumos (ca Andrei
)!
Denisa, daca la echografie s-a vazut ca bebe e bine, iar membranele nu sint rupte sau altceva, stai linistita si fara nici un efort sau alea-alea. Ti-au zis daca ar putea fi de la placenta jos inserata? Ca si eu am singerat 4 saptamini (tot maro inchis) din sapt 11 de sarcina cu Eva, pina in sapt 15, de la o placenta jos inserata si avintul meu gospodaresc de a taia copacii din gradina si a muta mobila prin casa 
Am ramas mult in urma cu cititul, am vazut ca ati scris o gramada azi, asa ca m-am gindit ca sigur sint noutati
. Trebuie sa ma apuc de citit din urma, sa mai vad poze si filmulete.
Daca aveti timp, avem si noi niste filmulete noi, cu Eva facind un puzzle de 12 piese (deh, noutate pentru ea).
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Pupici
elisor spune:
Lucas mersi de raspuns, Bianca de la cexyl a facut alergie pe la 10 luni. Noi luam augmentin si tot asa ne-a spus ca trebuie administrat 10 zile. V-am tot auzit de septilin vorbind, are efect mai sigur/mai bun decat oscillococcinum?
Ce tare-i faza cu bomboanele ![]()
Monu pai si tu acuma, 3 reductoare??? Cand e pe aceeasi scara cu voi...noi avem doar unul (de la Andreas) si-l caram cu noi daca e cazul, iar cu Barbie nu te pot ajuta ca nu sunt fan. Pe net ai cautat?
Marilena da-o-ncolo de casatorie ca in Olanda ai vazut ca nu te ajuta cine stie ce, oricum se fac contractele alea asa ca nu te mai necaji, dar daca iti mai doresti un bb eu zic sa discuti serios cu mister B, am vazut ce bine-l prinde postura de tatic.
Nelia am savurat ce-ai scris azi, ai scris frumos...totul! Da, am vrut sa vad si eu un filmulet pe dropshots (acolo e cel de care spuneai?) si nu mi s-a incarcat sub nici o forma, probabil de la mine.
Am vrut sa ajung la epilat ca poate asa imi fac si eu programare la ginecologie ca au inceput sa-mi joace piticii pe creier de cand cu niste dureri in zona, plus ca de cand sunt doamna in campul muncii port fuste!!! Mai greu ajung la coafor, am avut o coafeza buna ani de zile, circulau niste zvonuri in bransa cum ca ar fi luat-o cu bauta, nu ca as fi plecat urechea dar incepuse sa nu-mi mai placa si de atunci sunt tot in cautari, gasesc una, merg de doua trei ori si iarasi o peceste si trebuie s-o schimb. Acum imi cade parul de la vopsitul din august (dar nu-i bai ca am peruca blonda si-mi sta al naibii de sexy
).
OlgutaM multumim de compliment 
Dana exact asa e si Bianca in relatiile cu ceilalti, rezervata la inceput. Ce tare sfat ai primit cu prezervativele, pai daca vrei cu jumate de gura bb2 te sfatuiesc sa nu-ti iei prezervative canadiene, bazeaza-te cu incredere pe cele locale ![]()
Androix probabil s-au uscat butoanele.
Nelia by the way si mie imi place combinatia maro cu roz!!! Si mor dupa hainutele de la Benetton pentru copii, au cele mai tari combinatii si culori...parerea mea.
OlgutaM nu fii asa categorica, poate dupa ce vei incepe sa lucrezi, poate peste ceva timp iti vei reconsidera parerea despre al doilea copil, cine stie ce-ti rezerva viitorul...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"