Copiluti de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
omustata spune:
Gabitza, felicitari!!! Se pare ca se miscoreaza din ce in ce mai mult randul celor cu un singur copil, iar numarul celor care doresc sa se opreasca aici cred ca este egal cu 1, adica eu
.
monu-tare frumos danseaza Alexia. Maya trage o bataiala si nici aia mereu. Nu-i place deloc sa danseze si eu am o verisoara nascuta in aceeasi zi cu Maya (binenteles ca nu in acelasi an) care este balerina. Am tot sperat, dar degeaba.
nelia-am reusit sa vad numai pozele la care ai pus link. Cele de pe contul comun nu inca. Eu cred ca ai luat o decizie inteleapta legat de scoala. Concentreaza-te pe ce este mai important acum.
Eli-intr-adevar o tunsoare super are Bianca.
lucas-sanatate multa.
simona-si voua multa sanatate!
Ioana-cand este plecarea ta in Israel?
dana-frmusica foc romancuta ta. Are un zambet asa frumos! Si mie mi s-a parut inaltuta.
Androix-probabil s-a uscat pur si simplu tastatura. Eu cand am varsat cola pe ea nu am mai putut sa o recuperez.
Gata, la treaba! Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
andutzy spune:
Gabitza, nu crezi ca ar arata frumos o
in fata numelui tau pe lista????![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
omustata spune:
nelia-am postat impreuna. Nici nu stiu ce sa zic. dar chiar ca amuzanta coincidenta cu subiectul temei. Poate de asta este si profesoara mai intelegatoare.
Olga si Maya (28.05.2005)
ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by nelia
Culmea este ca cele mai mari feministe ale secolului trecut au fost femei din clasa burgheziei, care aveau cite un copil sau nici unul, de care doar nu aveau ele grija, dar s-au luptat pentru femei si drepturile lor, invocind o trasatura fundamentala a femeii - maternalismul, adica exact ceea ce le lipsea majoritatii dintre ele.
Bine punctat !
- eu personal m-as lipsi de feminismul asta minunat (partea haioasa e ca deocamdata eu sustin familia) [:P]Olguta M, numarul despre care pomeneai este egal cu 2
gtexro spune:
Felicitari Gabitzam!!!! Sarcina usoara si bebel sanatos!!! Ma bucur tare pentru tine.
Elisor, OlgaM multumesc, sunteti niste dragute!!!
Elisor, Diana de fapt e cam timida in colectivitate...ii trebuie timp sa se obisnuiasca cu copiii, cu oamenii si abia apoi se joaca/vorbeste cu ei. Dar odata ce s-a obisnuit e ok. Asa sunt si eu...Cat despre canadieni si tarile exotice, eu cred ca exagereaza un pic totusi. Adica nu m-as fi socat asa de tare daca mi-ar fi spus la telefon ca e rost si de intepaturi (na, ma pregateam si eu sufleteste); ei mi-au spus sa aduc formularul completat si ca doar discutam, desi i-am intrebat de vaccinuri. Cred ca m-ar fi vaccinat si daca as fi plecat in Romania, ca a studiat aia toate statisticile vaccinarilor din Ro (cica atunci cand m-am nascut eu nu exista vaccin pentru hepatita, a aparut in nu stiu ce an si e putin probabil sa il am)...In fine, bine ca nu au fost mai multe, totusi. Mana stanga ma doare si acum, si peste o luna trebuie sa fac rapelul de la hepatita. Cea mai "tare" faza a fost cand mi-a spus tanti ca daca am nevoie de prezervative sa-mi cumpar din Canada ca nu se stie cat de safe sunt alea din Brazil
.
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
gtexro spune:
Aaaa, OlgaM, eu sunt a treia, desi cam cu jumatate de gura...
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
lucas spune:
asta ca sa vedeti ce chef am de invatat, as face orice numa asta nu.
Elisor antibioticul se numeste cexyl, el a zis cam 10 zile sa stam. da mai vb. cu el. cred ca septilin va fi de imunitate sau imunomux, cred ca se numeste.
Olga mai baga una pe lista ta cu 1
nelia spune:
Hai, ca ma intorc, ca daca tot nu am plecat la doctor. E o vreme afara... frig si ploua in draci, ce chef sa ai sa iesi afara!?!
Ioana, te iau pe tine prima! Pai, daca pui problema asa, nici la anul si nici la anul care vine si poate ca niciodata nu va fi timpul sa faci copii. Pentru ca cu cit te bagi mai mult in credite, cu cit iti creste sa zicem nivelul material de trai si mai ales cu cit inaintezi in virsta, cu atit ti se diminueaza pofta reala de a mai face copii. Noi traim din mult mai putin decit traiti voi si avem mult mai putin decit majoritatea fetelor de pe aici si cu toate acestea am vrut copii si i-am facut. Vedem noi cum ne descurcam pe parcurs!
Acum, eu nu zic sa faci ca noi, ca noi sintem un pic dusi cu pluta din acest punct de vedere, sufletul si dorintele personale au primat intotdeauna in fata celor materiale, desi nu pot sa spun ca nu am vrea sa fie toate indeplinite, ca ne e destul de greu... Dar voiam doar sa te incurajez, ca daca vreti, amindoi, inca un copil sa-l lasi sa vina cind vrea el, fara sa va legati de aspectul material pentru ca riscati sa nu-l mai aveti sau sa-l aveti prea tirziu, cind va fi si mai greu sa-l cresteti din alte puncte de vedere. Eu am facut multe in viata mea si nu-mi pare rau dupa nimic, chiar daca nu toate au fost chiar de lauda, dar un singur lucru regret si sfatuiesc si pe femeile mai tinere sa nu faca cum am facut eu: ca nu am facut copiii mai devreme!!! Si as avea atitea sa-ti spun la acest capitol, ca argumente...
Florentina, multumesc ca te-ai uitat la poze. Poate ca burta diferita pentru ca nu am luat in greutate decit in zona burtii, abia acum, de vreo saptamina, m-am buhait un pic la fata si am miinile si picioarele un pic mai umflate. Am luat doar 10 kilograme!
Beatrice, vazut prajitura! Yamiam! Agata merge pe role si a facut niste progrese uimitoare de cind i le-am luat. Ca Tudora nu mai vrea nici la patinaj (in seara asta e ultima ora de incercare, sa vedem cum va reactiona), nu mai pedaleaza... nu vrea nika sa faca. Dar e o intelectuala, sta frate numai cu cartile in mina si... citeste!
Androix, bine ca mai esti si tu chinuita de scoala pe aici! Pai, temele mele sint parfum pe linga ce ai tu! Bafta multa, sper sa reusesti sa inveti si sa iei examenul.
Monu, imi pare bine ca fetele sint mai bine, dar imi pare rau pentru relatia proasta cu mama ta. Asta e, mamele nu ti le alegi... din pacate! Sa dea Domnul sa fim noi altfel de mame pentru copiii nostri, asta e cea mai mare dorinta de-a mea legata de acest subiect.
Elisor, sanatate multa! Pai ar trebui sa fii promovata tocmai pentru ca nu esti acolo si stai acasa ingrijind copii!
Cred ca ti-ar sta tare bine tunsa ca Bianca! Epilat, coafor... oare ce-or mai fi alea!?! Multumesc pentru aprecierile legate de cum arat, nu am aceeasi parere dar fac bine la inimioara cind vin de la altii. Da, Agata se schimba pe zi ce trece, ma uit la ea si tot nu-mi vine sa cred ca e a mea. Nici Tudora nu zimbeste in poze, iar daca ii spun sa o faca, ai vazut linga tricicleta in ce hal se strimba. Agata e in continuare o rinjita, mai putin dimineata la 7.50 cind pleaca la scoala.
Bleu-ul si movul pal (pe linga vernilul preferat de ma-sa) au devenit culorile ei preferate in ultimul timp. Si e cucerita si de combinatia la moda in hainele de copii: maro si roz! O s-ai fac niste poze si cu hainele in aceasta combinatie de culori cu care n-am fost de acord la inceput, dar acum imi place si mie.
ChrisDun, nu cred ca merita sa lipsesti de aici pentru ceea ce s-a intimplat, traficul tot exista. Bine ca macar citesti... deci stim ca esti aici, cu noi. Imi pare rau de pielicica fina a Carinei. Pai si eu am o problema cu feminismul asta, cel putin cu o parte din curente: eu nu vreau sa fiu egala cu barbatul! Nu vreau sa sudez, nu vreau sa conduc autobuze, nu vreau nimic din meseriile barbatesti. Dar imi place ca am dreptul sa o fac, daca as vrea...
Vreau ca barbatul, mai ales al meu, sa faca pe celelalte planuri mult mai mult decit fac eu, dublu, triplu chiar... tocmai in numele acestei maternitati.![]()
OlgaM, si mai e si Adina, care din cite imi amintesc eu au hotarit sa ramina numai cu Ema... nu ca Ema nu ar face cit doi!
Toata lumea imi spune ca am avut un curaj nebun sa mai fac inca un copil (cind aud de al treilea deja nu mai spun nimic
) dupa ce au cunoscut-o pe furtuna de Agata. Sa te uiti si la pozele din contul comun, ca merita si mai am filmata si croaziera, dar nu am apucat sa pun filmuletul. Sint poze frumoase, am cunoscut dincolo de virtual familii de romani foarte frumoase, cu copii superbi... Ca sa nu mai spun ca acolo se vede burtoiul in toata maretia lui... pe care il tirii mindra cite patru ore de mers pe jos, zilnic.
Gtexro, si eu cred ca exagereaza... Stiu cum reactioneaza medicii, mai ales pediatrii, cind le spui ca pleci sau ca nu ai fost nicaieri, dar iti suspectezi copilul de niscaiva miscatori... Eu cred ca si aici sint cam aceleasi pericole ca peste tot, numai ca ei au senzatia ca sistemul lor medical le face fata altfel... Dar au doar senzatia. Eu nici acum nu am dus fisa cu vaccinurile la scoala la Agata, ca mi-e teama ca nu le are pe toate si o duce la intepat, ori curajul bravei mele fiice, care declara sus si tare ca nu-i este frica de nimic pe lumea asta, tine pina la intepaturi si durere fizica!![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
nelia spune:
Lucas, pai si la mine se vede cheful de invatat sau de treaba in casa... dupa lungimea mesajelor de pe DC!![]()
Edit: Vorbeati despre inaltimea si greutatea copiilor: Tudora cred ca este cea mai slabuta de pe aici. Are peste 90 de cm, cred, oricum e inaltuta, dar nu depaseste 11 kilograme! Si cu mincarea stam cam la fel, o zi binisor, alte trei aproape nimic in afara de fructe. Din astea ar minca tot timpul si de oricare! La intrebarea daca se poate trai doar cu fructe, pot spune ca da.
Si arata bine, nu are probleme cu pielea, cu scaunul, cu nimic... Practic, in afara de otitele facute pina acum, nu am avut probleme de sanatate cu ea. Si nu arata a copil anemic... Dar tot stau cu frica in sin cind o vad cit de slabuta e si cit de putin poate sa manince!
Gabitza, va fi tot copilas de mai-iunie!!! Doar ca de 2008!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
monu spune:
Sa va mai spun ca a facut-o pe Alexia "nesimtita"?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.