Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 18
szaboali spune:
La mine in fata geamulti e
...imediat cred ca se iau la 
![]()
V-as mai spune ce cuvinte ii ies la Iarina asa din renin dar mi-e tare rusine
...si ce zic ai vostrii dar si mai si...
nu stiu de unde naiba a auzit ca noi nu vb asa si nici la mami nu se vb asa in casa...
...pur si simplu ii ies din gura.
Ali
15+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
IRINO da' ce crezi ca ai nostri nu monitorizeaza,direct din cizma? 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
andiaroro spune:
eu sunt cobza ......alex e bine, dar parca de dimineata tusea...oricum, el e sub antihistaminice, asa ca e f greu sa te prinzi la el cand tuseste sec, daca e de la alergie sau de la raceala- vom vedea...azi tropaia de bucurie ca are ora de pictura la cresa-e innebunit dupa asta si educatoarea ne spune ca-i talentat.unde-o vedea asta in manzgalelile alea, nu stim? da o credem pe cuvant ca-i specialitatea ei.
la capitolul detergenti, eu am ramas la Ariel si Omo (preferatul). Intodeauna pastile sau pernute ca praf sau lichid mi se pare ca nu pun niciodata deajuns. Cu astea e ok, dar sunt "grava" rau cu anexele..... am intodeauna in casa: 2-3 solutii de scos petele praf, un spray K2R de scos pete, solutie de inalbit rufele albe, un fel de servetele ce le poti pune in masina ca sa nu iasa culorile, solutie in cazul in care totusi au iesit culorile si ....cel mai important:un dezinfectant special pt lenjerie,pe care-l utilizez, daca se intampla sa amestecdam hainele noastre cu ale ui Alex sau e o epidemie "de ceva" in zona...sigur mai e vreo minunatie omisa in lista asta lunga.Pe astea toate le-am cumparat pe la oferte ....ca le testez, cica...Si tot testez si astia nu ma lasa linistita ca mereu apare ceva nou, care musai imi trebuie....da-ti un premiu sau, mai bine , trimiteti-ma la dr.....Multumita , Ursu?
Moni-mesajul ala era ca sa o linistesc pe CRistina ca pentru mine e o istorie demult ingropata........Lentilele mele paraca nu-s albastrui, dar cine poate garanta....
Lilianat-bucuroasa sa te citesc...
Cum mesajula fost inceput acum 2 ore, banuiesc ca intre timp sunt rau in afar subiectelor zilei si am uitat ce mai vroiam sa spun
off topic: ieri m-a agatat in lift la metrou un poet(pe bune) de vreo..... 70 de ani, care la sf mi-)a zisd: la revedere! in rom si era fr de nemul lui
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
hai ca m-am pus la curent cu presa.
Janina bine ai revenit. mai zi-ne despre Carlita si pune poze cu frumoasa!!!
Ali e o nazdravana Iarinutza,
mama pe ea de frumoasa.
Cata si Cristina, imi pare rau ca ati dormit prost azi-noapte. Noi ca 3 mielusei am dormit si ne-am trezit la 8:45
. Marco cu greu la 9:10, ar mai fi dormit, daca nu-l trezeam.
Canda ma gandeam eu pe unde sunteti...ce haios e Filif cu multe tzitzi.
Acina m-am gandit mult la tine ieri. ma bucur ca ai aparut, ca e bine la noul job, ca Andrei e ok, imi pare rau ca tu continui cu
asta chiar si noaptea. hai ca trece repede primul trimestru.
Moni, Bombo
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Andiaroro ai succes la poeti? O poezie, ceva? ![]()
Imi pare rau de Alex ca e racit
, noi ne confruntam cu asta de mult, vad ca nu-i mai trece.
Anam, mersi pt reteta
, o sa-i fac, nu de alta, dar ca sa ma conving odata pt totdeauna ca nu mananca...dar mai stii?
Ursu, eu spal cu Ariel, si hainele noastre sunt amestecate cu ale ei (in afara de lenjeria noastra intima pe care o spal separat).
Giova, ieri am vazut pozele cu mana ta, du-te la un ortoped, vezi ce zice. Ai mai pus si poze cu desenele lui Marco, ca nu pot deschide acum dropul?
Moni, vaz ca te distrezi. ![]()
Uite ca am vrut sa raspund la mai multe, dar sa mor io daca mai stiu la cine si ce. Eu nu-mi notez pe foaie...
Cat despre Diana, are fantana in loc de nas. Daca as tine-o conectata toata ziua la BB, ar fi ok. Ma dispera...si nu vrea sa pape (a trecut in cealalta extrema). febra nu face, dar nici ceai sau suc nu bea prea mult. Asa, cu bun-simt..![]()
Ah, mi-am mai adus aminte de cineva:
Bee, pediatrii n-au aerosoli. Doar la spital. Dar o sa-mi cumpar aparat, mi-a spus ORL-istul ca e obligatoriu sa-i fac. Pai decat medicamente...
Janina, ma bucur ca scrii.
Carlitei!
Denisa
.
Revin cand imi amintesc ce si cum.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
Moni m-am gandit eu ca e reumatism, dar de acum? ce fac la 60 ani? ma vor durea toate si voi fi imobilizata la pat?
Irina nasol ca te monitorizeaza astia...
Anasol spor la munca. sa ne zici cand ai semnat conctractul de munca.
Ana de France nu esti singura cu anexele. si eu mi-am adus "anexe" din Italia, cam aceleasi de care zici si tu. de multe ori uit sa le foloessc, dar lasa sa le am acolo in dulap.
te bagi la corupere de mosuleti?
ti-a compus o poezie frantuzul?
Ingrid ma voi duce sa-mi dea trimitere dr. de fam., dar numai sapt. viitoare, caci merg cu piticul.
Pozele nu sunt in drop, ci la semnatura in POZE, de acolo in albumul OCTOMBRIE.
Sper sa-si revina Dienutza si sa pape, iar nasucul sa treaca cat mai repede.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Hello secta,
Nu stiam ca exista solutie speciala in caz de decolorarea rufelor.Cum actioneaza? Daca s.au decolorat, isi revin la culoarea initiala? Cum asa?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:

Razvan face nani de 10 minute, a papat iar f bine (la h7.00--330ml lapte, la 9.30--150gr iaurt, la 12.15--350ml ciorbita).concluzionez ca daca se trezeste la 7 ii este mai foame la 9 si 12 decat cand doarme pana la 9.30-10.probabil in somn nu i se face asa foame.....sau poate abia acum isi fac efectul siropelele alea pt pofta de mancare
![]()
Giova, am vazut aseara pozele cu osul tau......m-am socat efectiv, si eu si Cristi.....musai du-te la un medic sa vezi despre ce e vorba!
Moni asta iti lipsea sa te simti mai biine? Reuniunea de gashca?![]()
Anca, imi pare tare rau pentru
........sper sa treaca repede!
Ali, o nazdravana Iarina si o dulceata de fetita...auzi, dar numai cu Mitica seamana ca mie asa mi se pare?!!
Cata si Cristina o fi fost luna plina?
Ralu nu ai pierdut distractia ca e mai fain dimineata cand te trezesti si ai ce citi, asa cand esti in mijlocul sobectului parca trece o vesnicie pana mai apare cate o postare, si tot dai refresh......
Irino, bine va face ca va monitorizeaza
sa mai puneti mana si sa si munciti nu sa pierdeti vremea pe net........si e valabil si pt Cata care dupa ce ca lucreaza la CAmera Deputatilor mai freaca si menta si are vreme de navigat, unde credeti voi ca sunteti sa huzuriti pe banii nostri......huoooo

Ana de France esti mortala...m-am distrat cu poetul tau! Sanatate multa si pupici pictorului!
Ingrid, te-ai interesat de aparat din ala, cam ce preturi sunt? Offf, cand ziceam si io ca a inceput Diana sa pape....pupici la mucioasa mica!
Ursu, eu spal cu Persil Gold si balsam Coccolino sau Semana.o sa ziceti ca am inebunit dar am remarcat ca sunt masini de spalat care spala mai bine cu un anumit detergent iar altele cu alt detergent. A mea spala mult mai bine cu Persil fata de Ariel.O sa incerc si eu Omo sa vad cum sta treaba....si am un Tide de la o promotie, musai sa-l incerc. Alergii nu am facut niciunul de la nimik!
Canda, mi-a placut si mie faza cu scroafa
.....bestial Filipelul!
Bombo ai visat canibali? tot cu sabia la indemana?![]()
Mirela cum mai e Dani? Ce se mai arata cu jobul tau, ti-au facut figuri dupa ce au aflat ca esti
?
Bee, deci tot pe baricade......nu te lasa
!
Denisa pupici la pitici! Ce mai face Alex? E mai bine cu respiratia?
Anasol deci ai program de
........bafta la noul job!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
andiaroro spune:
Ingrid -gand la gand
pentru tine am revenit....cand ti-am scrsi de placintele si alte cele, ideea mea era sa ascunzi legumele printre alte ingrediente ce-i plac ei si apoi sa cresti treptat "doza"......Daca-i plac chiftelutele de pui la cuptor( exemplu dat la nimereala) poti sa pui putin dovlecel in compozitie, iar la urmatoarea doza pui mai mult, apoi si mau mult, etc...sau placinta cu branza si ou cu o idee de spanac...sau sa-i faci suc de morcov cu portocale la care adaugi, eventual, si putina miere....ma rog, pana sa se prinda ea ce-i inauntru sa-i placa deja legumele....Aparatul de aerosoli e interesant, dar poti incerca si cu babyhaler-pe aici e la mare moda, mai ales la prevenirea bronsholitelor, daca vrei detali despre aparatul asta pot sa-ti dau...
Giova-bine-ai venit in club! Noroc ca dulapurile nostre nu au limba.....
Mosulica a fost f haios.......poate putin dezamagit ca eu nu eram la curent cu minunatii poeti romani contemporani.in rest, simpatic....... doar ca s-a apucat sa-mi recite la coada la paine si se cam uitau amuzati cei din jurul nostru (studenti-ca eu stau langa o universitate) .....cred ca o sa mai dau de el ca suntem vecini de cartier si cea mai buan paine din zona e la boulangeria de langa scara lui
....noroc ca Alex dormea in carucior ca altfel iese cu circa.....
Irina-sterge urmele.........
Ali- cred ca intonatia cu care sunt spuse cuvintele "nepermise" ii fac sa li se para interesante si as el retina-zic si eu
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
pe mine m-a apucat curatenia...asa ca sunt la cap. dat cu aspiratorul...
Maraki pai sunt ceva pliculete cu prafuri care se baga la un loc cu detergentul. eu am asa: pt. a remedia culorile, daca cumva au iesit din altele, pt. a recupera culorile( sti ca negrul se cam spalaceste, ei bine asta il reinvie, sa zicem.
Pe urma mai am ceva hartiute care se pun in cuva, la un loc cu hainele. Unele sunt pt. hainele albe, sa nu devina griuli, altele sa nu iasa culorile din hainele colorate.eu astea le am, dar sunt mult mai multe.
Ioana daca stau cu mana normal, nu se vede, doar daca o indoi spre exterior, cum am facut pt. poza.
Ce bine mananca Razvan, pui sa nu-l deochi. La cresa le va da atata mancare? sau va rabda foame acolo?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)