Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 17
canda_h spune:
Hai saluti,
Ieri am revenit si noi de la sat ... a fost super fain, nu mai puteam sa il bag in casa pe Filip. Mergeam de nu stiu cate ori pe zi la "ghini" (gaini) ca sa vedem daca au facut outze si Filip intindea mana si zicea "dai ou"! Cand a vazut scroafa pe afara a studiat-o un pic si apoi mi-a zis "mute tzitzi", eu sa pic jos de ras ... nu stia copilu ce am patit
Am citit fragmente si din ce ati scris ieri ... tare m-am distrat!
mai revin cu dupa ce mai citesc,
Angi
de motanel
(5.02.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Hai saluti,
Ieri am revenit si noi de la sat ... a fost super fain, nu mai puteam sa il bag in casa pe Filip. Mergeam de nu stiu cate ori pe zi la "ghini" (gaini) ca sa vedem daca au facut outze si Filip intindea mana si zicea "dai ou"! Cand a vazut scroafa pe afara a studiat-o un pic si apoi mi-a zis "mute tzitzi", eu sa pic jos de ras ... nu stia copilu ce am patit![]()
Am citit fragmente si din ce ati scris ieri ... tare m-am distrat!
mai revin cu dupa ce mai citesc,
Angide motanel
(5.02.2006)

INCEPE BINE SI ZIUA DE AZI

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
IRINOOO pe unde umbli?
Hai ca am reusit eu sa vorbesc intr-un final cu Daniela,sunt ok cu totii,doar ca nu mai apuca sa bage nasul de atat aglomeratie pe-acasa
- da' acu i-am dat eu un impuls
Si mai avem in secta o vorbareatza se pare - pe Ioana,dar asteptam amanunte de la sursa!
szaboali spune:

Spiridusii !!! vad ca sunt pusi mai toti pe fapte mari.
Multa sanatate spiridusilor bolnaviori
Ali
15+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
ALI aparusi in sfrasit! Ia zi-ne tu cum a decurs povestea aia cu alfabetul ![]()
? Ti-a luat mult sa o convingi sa repete dupa tine?
szaboali spune:
Monica
...pai avea si ea putin chef sa zica dupa mine...de alta data le zice pe toate ...normal cand are ea chef...acum zice singura A,B si unu ,doi...e un inceput bun totusi...ma multumesc cu atat deocamdata
.
Mai nou nu mai vrea sa vada sticluta cu laptic , ceai, apa...dar deloc imi cere numai paharul toata ziua, nu stie ea foarte bine sa bea singura ca il ridica o data cu viteza si mai mult e pe ea decat in gura...si asa ca tre sa stau toata ziua sa ii tin paharul
...seara mai accepta sticluta dar mai rar...oare vrea sa scape de ele? singurica?...io nu ma supar![]()
Ali
15+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
szaboali spune:
Mireluta
pai a facut Iarina o Angina Pectorala si un stil de convulsie mai ciudata de aia am fost in spital si apoi i-au gasit infectie urinara la analizele facute in spital...dar acum e totul ok.
Am uitat sa va spun ca aseara dupa ce s-a spalat pe dinti si-a arungat periuta direct in buda
...tot ieri mi-a furat un sul de hartie igienica si la imprastiat tot prin casa, dupa ce la- rupt tot culegea de pe jos hartia si o manca
.
De cate ori face kk si o spal nu se poate altfel termina dusul decat cu o baita...bine ca face o singura data pe zi ca de ar face de mai multe ori ar sta numai in vana![]()
Ali
15+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
asteryaro spune:
Ali, oooo, dar nazdravana tare iarinuta! Bravo!
Teolinda, pupici la vorbaret! Creste frumos, dragul de el.
Catalina, insomnia mea a debutat pe la 4 (dimineata), s-a trezit si viorel, tot fornaia pe nas
... ne-am tot foit... dupa care el a inceput sa sforaie usooor, ca o pisicuta care toarce, dar destul de enervant
... noroc ca Razvan a dormit bine.
Eu am o problema, ca nu-i gasesc un sac de dormit (din ala tip maieu) mai marisor, asa ca pentru el.
Ursulina, da, este fain SANO.
Si eu spal lucrurile amestecate.
Mai am putin si mergem dupa puiu'.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:

aici
e mult noroi si naspa
.
am dus copil la gradi, cunoscut noua educatoare: o gagica tanara si faina, cu care Marco nu a avut probleme de acomodare
. Nu mi-a plans, m-a pupat si a fugit la "pii".
am mers in Mall sa ma uit de niste bluze si ceva cosulete pt. machieli. numai eu cu ginecologul ne plimbam...doar ce s-a deschis, la ora 10. Vorba lui Clau: 2 dezocupati
.
am predat masina la sot si acum acasa sa fac ceva de mancare.
Nu ati scris mult, imediat citesc si revin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Eu pe aici insa cica ne monitorizeaza astia netul si messul si deci mai rarut un pic ca sa nu iesim la raport
.