Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova prompta ca-ntotdeauna! Mercic pt. raspuns

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hai ma ca ati facut ce-ati facut si m-ati corupt sa ma bag la o spiriduseala, vorba Ancai. E prea misto atmosfera pe aici, ca pe vremea gravideniei.
O sa scriu rar ca nu ma lasa mister. Nu cred ca voi tine pasul nici cu cititul ca scrieti muuult.
Noi ne-am intors de la munte, unde eu am facut o cura de slana cu ceapa rosie(si putina tuica, recunosc).
De vorbit nu prea vorbim multe, mai mult pe limba noastra.
Ioana, mi-am amintit ca am citit de prietenia ta cu o vecina cu bb si mi s-a intamplat si mie un lucru similar. Ieseam cu o vecina cu un baietel mai muc cu vreo 8 luni decat Ayan si la vremea aia era mic, statea in carucior al ei, si Ayan facea show in parc, ba in carucior, ba in brate, ba de mana, ba in crize de nervi. Si ea mi-a spus deranjata ca nu prea ii convine ca al meu e rasfatat si il invata asa si pe al ei. Am rupt-o cu ea imediat, evident, desi stam usa in usa. Si sa vezi ce urla al ei acum, toata ziua, cred ca deja ii spusese Ayan secretele rasfatzului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova nu mai zi de aspirat ca o iau razna ... n-am mai apucat sa aspir ieri si nu iti zic cum arata la mine acasa. Eu nu mai am asa mult timp pentru curatenie si sunt stresata de-a dreptul... cand ajung acasa Filip e efectiv calare pe mine si nu pot face nimic, abia cand se culca mai fac si eu curat si dimineata ma scol sa fac papa. N-a ca ma plang si eu ...
Giova si eu zic ca e de la reuma osul ala ... sau ce o fi.

Ingrid daca gasesti aparat de aerosol sa dai de stire, ca si eu as fi curioasa de unul. Noi am folosit aparat din asta cand am fost in spital anul trecut, si de cate ori e racit Filip ma gandesc ce bine mi-ar prinde.

Ioana zici ca mananca mai bine Razvanel daca se scoala de dimineata? Pai sa il tina pofta de mancare si daca se poate sa doarma si un pic mai mult ca ma gandesc la tine ca ai mai dormi

Bee fac si eu galerie sa vina bebe cat mai repede !!!

Cristina mai merge fierul de calcat, sau inca nu s-a uscat?

Acina si Anasol sper sa scapati de greturi cat mai repede!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

he-he-he Alina....ma bucur ca ai aparut!!!ce mai face creolinul?
ce cu tupeu vecina ai, i-a dat DD ce nu si-a dorit.
Canda pai eu toata ziua acasa ce naiba sa fac? mai rezolv una alta, dar nu pot sa stau tot pe DC ca uite...rasar oase.
chestia e ca m-a apucat lenea, si nu stiu cand voi da cu mopul si voi sterge praful.
Maraki sper ca ai inteles ceva din ce ti-am zis. In Italia erau cam 3-5 euro, depinde de produs si marca. cam scumpicele.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hi hi Alina![iPupici!
Mama Ioana ce de a papat jupinul!Nu stiu ieri ce a fost ca eu cind e luna plina bintui..buhuhu...buhuhu
Giova care e faza cu oasele alea..sunt ale tale..ai patit ceva?
Scriu putin ca sa nu imi cuantifice munca B!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ia te uita ce lume noua,
Alina ma bucur ca ai intrat si tu.Pupicei .
Mai fetelor si eu sper sa-mi mai treaca greata dar mai am de asteptat.
Moni mi-a zis March ca a vorbit cu tine la tel si i-ai zis si de burtica mea
Ana(mami de Alexandre ) ma bucur ca te "vad".

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu rapid, ca efectiv incep sa fiu epuizata si domnul cel mic nici n-a venit pe lume! Asta noapte nici ca am dormit cumva! De niste dureri difuze, nu contractii si de nervi pe barbatul meu care dormea ca un leu. Eeeeee, nu eram eu nervoasa ca el dormea, ci din alte motive, dar asta a pus capac. Adica nu i-a pasat de mine! . Mi s-a acrit pana peste cap sa ajunga la 8.30 acasa, sa se joace putin cu fata, s-o puna pe asta mica la culcare si la 10 seara sa adoarma inaintea ei! Pai eu ce ma fac? E corect? Si evident Ana striga dupa mine "mami, mami" langa ta-su adormit care nu aude absolut nimic. Merg, o adorm, o linistesc, abia-mi sucesc burta de pe o parte pe cealalata sa poata prinde fata urechea mai bine (daca ash avea urechi de elefant ar fi minunat!). Si dimineata, barbatul meu senin ma intreaba cum si cand a adormit!. Ca dimineata tot eu il scol, asta-i alta problema.
Ingrid, ce bine ar fi sa iei aparatul de aerosoli si sa patesti cum am patit noi! L-am luat si nu l-am folosit........inca! Deja eram disperata dupa 3 ture de aerosoli, care se fac cine stie pe unde la distanta de casa si doctorul ne-a spus ca pe motiv de polipi racelile vor fi frecvente si trenante si nu se pot trata cu antibiotic ca nu-i eficient. Ca atare am luat minunea si am speriat boala! Ceea ce va dorim si voua!
Alina, stiu cum e cu rasfatul! Ma si apuca niste crize cand aud de "rasfat" la copii sub un an si ceva! Sa nu mai zic de molipseala! De parca ar fi o boala sa-ti iubesti copilul si sa-i dai atentia pe care o cere! Si a mea era o rasfatata si jumatate daca era dupa unii sau altii. Si ce? Acum am o domnisoara cuminte si bine crescuta (nu chiar mereu, dar de cele mai multe ori). Cam mamoasa e drept, dar atat.
Andiaroro,sanatate familionului! Ati descoperit alergenul la Alexandre? Eu ma tot minunez de spiridusii din strainatate (Dani, Clara, Alexandre) cum de sunt ei mai alergici. O fi totusi alimentatia din tarile astea atat de diferita (si nociva?)? Cat despre tine cu toate solutiile minune.......
EU sunt super happy cu masina lui fratelo. Sa-i dea Dumnezeu sanatate pe unde se plimba el prin tari exotice! Suna mereu, doar doar o afla c-am nascut. Da banii pe telefon aiurea in grija mea. Si in vremea asta eu ma plimb prin tot orashul cu mashina.
Bee 39+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

(ASTA SA II TIN LOCUL IRINEI )
DECI ALINAAA tocmai ma gandeam azi ce metoda sa aplic si cu tine si mi-a trecut prin cap ca pana la urma o sa iti facem pofta cu atmosfera asta ,ca altfel nu cooperezi
Bine ai venit deci la chef
Cine mai lipseste ?

Io pap pizza momentan! Am lucrat la greu azi si mai aaam ,da-s ok macar,se vede ca am trecut hopul de ieri,curba mea fizica urca vertiginos

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Bee, exact! Eu l-am rasfatat super mult, cand a vrut in brate l-am tinut, si cu orele, si uite ca acum numai cand este racit sau ii este f somn mai vrea in brate. Ce-i drept, cu Gabi se schimba datele, pe el inca il calareste bine. Din start am vrut sa il rasfat, asa cred eu ca este bine. Nastere usoara!!!!

Mergi la inceput

GIO, CATA, ANCA, MONI, BEE

Mergi la inceput