Piersicutze de iulie-august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetele, am aparut si noi dupa-o duminica minunata pentrecuta la munte. Mai traziu o sa pun poze sa-i vedeti pe Robert si pe Philip in leganut, sa se incarce insa pozele

avemaria bine ai revenit.

Tweety subscriu la ce spune zuzu. Din experienta sorei si a prietenelor mele si eu cred ca fetita prietenei tale are o problema legata de varsta. Atat nepotelul meu cat si copilasii prietenelor mele au zile cant traiesc cu aer. Desi pana la doi ani unii dintre ei nu stiau ce-i aia refuz la mancare acum nici nu mai pun gura pe ea. Fetita unei prietene se trezeste in timpul noptii si sta cateva ore treaza sa se joace, apoi doarme ziua tarziu. Si prietena mea este terminata. Este vasrta puternica a refuzului si negatiei intre 2 si 3 ani. Dar normal ca poate sa fie decalata cu cateva luni. Atata vreme cat acea fetita este vesela, se joaca, se misca bine nu trebuie sa-si faca probleme. Eram de fata cand sora mea ii spunea dr ca l-a obligat pe nepotelul meu sa manace inca o gura de papa si-a varsta totul. Dr i-a spus "sa nu-l mai fortezi, cand i-o fi foame manaca el". Eu inteleg ingrijoararea prietenei tale insa trebuie sa ne conformam, asta este. In vacanta nici Robert nu mi-a mancat mai nimic. Era aiurea dar ce sa-i fac, radea, se juca...semn ca exploda de sanatate

Noi avem gramada de aschiute in mana de ieri, asa ca va trebui sa le scoatem cand se trezeste.

Monica si Robertel cel istetel

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Daca va este dor de munte gasiti cateva poze in "Duminica la munte".

O zi faina!

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata pe la pranz...
stiu ca am zis ca scriu mai des dar astia de la servici mi-au promis o statuie si io incerc sa o obtin
mada La Multi Multi ANi! , cu intarziere stiu , dar iti urez multi ani fericiti si impliniti...te pup
babee am citit de lovitura...off Doamne, tare groaza imi e de loviturile astea la cap...sa iti zic de ce: caum 4 ani am lesinat pe strada si a durat cam 10 min starea de inconstienta...am mers la dr, ct etc rezultat edem cerebral...l-am tratat dupa juma de an eram ok DAR ce m-a enervat pe mine a fost ca nici in ziua de azi nu stiu de la ce s-a format si de ce..ei presupun o lovitura la cap din copilarie...mie mi se pare abureala dar io am ramas cu ghimpele asta
sa va dau o veste mare: in ziua de 13 octombrie bulinel al mamii a luat-o singurel...merge domle ...se mai dezechilibreaza el dar tropaie prin toata casa ...am zis ca ma imbat in ziua cand o mere odoru...dar nu am reusit...inca
mai scriu dar iar sunt chemata la vorbitor

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli felicitari lui bulinel! de acum sa te tii alergare si pe voi

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bulinutza ms mult pupici multi si de la noi.
Ar trebui statuia aia sa fie de 24k la cat muncesti.
Felicitari pt reusita lui Bulinel, il pupacim dulce si la cat mai multe plimbari de acum inainte!
Eu am reusit sa termin cu mancarea si spalatul prin bucatarie totul straluceste si e la locul lui ma mut sus ca daca reusesc sa pun printesa la nani de pranz apuc sa fac si eu un dush.
Map faine pozele frumos pe acolo pe la voi.
Am pus si eu poze din octombrie daca vreti sa vedeti intrati www.flickr.com/photos/13659422@N05/sets/72157602431958369/" target="_blank">aici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

map mada va pupam si noi si multumim de urari
map ...s-ar putea sa trec prin munchen la sfarsitul lui decembrei daca sunteti acasa poate ne vedem la o cafea...de data asta nu va mai ratez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Doniro, iubita, nu sunt mare gospodina sau bucatareasa, dar imi place sa gatesc cand am timp si sa experimentez...
O sa iti mai scriu niste retete, eu combin tot felul de kestii cu pastele fin'ca si noua ne plac mult.
Azi am avut o zi urata si destul de grea, am niste pb medicale cu tatal meu, asa ca pls iarta-ma ca nu sunt intr-o mare forma pentru retete, o sa revin cu mintea limpede sper eu cat mai curand. Pana atunci, Mada iti multumesc ca mi-ai tinut locul cu succes!
Va pup, revin!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Cristinico m-am tot tinut sa iti zic: bulinel mi-a facut praf 2 tel si erau de la serv...primu le-am zis ca era vechi si ce tre sschimbat dar la al doilea am cam avut o problema asa ca....imi pare rau de pb de sanatate ale tatalui tau: sanatate multa

am uitat sa va zic ca azi mergem sa facem Priorix-ul...ce alt vaccin mai trebe facut aveti idee? ca nu am gasit Priorix tetra din pacate si trebe sa il intep de 2 ori

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina imi pare rau sa aud ca aveti ceva pb. Sper sa fie bine. Santate multa tatalui tai si pupici tie si scumpelului de Luca.
Iar cu retele si bucataria si eu is la fel eu de vreo 3 ani ce gatesc asa klumea acuma 3 ani am invatat prima oara sa fac ciorba prin telefon cu mama din ro, deci va dati seama...
Si nici eu nu sunt tare experimentata si meseriasa la bucatarie cum e mama da ceva inclinatie tot am, am avut de unde mosteni, creca de aia nici nu reusesc eu sa slabesc cum trebuie ca imi place sa fac tot felul de bunatati si sa le si pap of course.
Eu tot timpul iau retete de pe net sau de pe la tv si le incerc le mai adaptez dupa gusturile noastre sau dupa cum ma taie pe mine capul. Oricum pana acuma tot ce am experimentat a fost comestibil si nu am murit din urma lor asa ca eu ma tot stradui sa ma perfectionez in arta gatitului.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, , felicitari pt reusita lui Rares!!!!dr ne-a recomandat sa facem vacc pt hepatita A;
mada_mxm, sa stii ca pana n-am luat antibiotic, nu m-a lasat, simteam gatul atat de iritat, ca orice luam, nu isi facea efectul;Alessiei nu i-am dat ca a avut ceva mai usor;
cristina ioana, sanatate tatalui tau!
avmaria, oanaalex,tweetyuite sa stii ca am auzit si eu de dr stanciu de la budimex, jianu de la alexandrescu, parca;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput