Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

eu ii dau pastrav, de la carrefour, necongelat
o singura data mi s-a parut ca nu e proaspat, si l-am aruncat, in rest a fost ok

Bianca 5+ si bebe Matei 16 nov 2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by kokorina

intrebasem odata,si nu mi-a raspuns nimeni,ce are daca le dau de baut la sandokani cu paiul,altfel nu beau de nicaieri.si sa zicem din canita direct,dar mai mult curge pe ei decat sa le intre ceva pe gat.are ceva daca le dau asa in sistemul asta sa bea?

PORUMBITO....mersi.pup

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

eu nu cred a are nimic daca le dai cu paiul. ideea e sa nu bea cu biberonul prea mult si sa se obisnuiasca si cu paharul, mai ales cand e vorba de apa, suc.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

"In viata nu conteaza cine esti, conteaza ca cineva sa
te pretuiasca si sa te iubeasca neconditionat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kokorina, nu avem niciunul ochi albastri . Cristi are ochi verzi, dar socru-mio ii are albastri, cred ca de acolo ni se trage...Despre peste: eu am luat file de merlucius congelat, dar la fel de bun e si pestele proaspat (pastrav de ex), insa musai sa fie peste cu carnea alba! si astept pozele...aaa, nu cred ca are nimic daca le dai apa cu paiul. Important e sa fie hidratati!

Bebinuta,

Din capitolu' "laudat propria odrasla": mai, face ca indianu'(ala amerindian, adik )...e scump de mori...Il intreb: "Mami, cum face indianu'?" si el isi duce manuta la gurita, da' invers, nu cu palma, daca ma intelegeti, scoate un "aa-aa--aa-aaa" si se bate cu manuta peste gurita, evident...deci moooor de dragu' lui cand il vad...poate pot sa-l filmez intr-o zis sa va arat

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Multumesc de raspunsurile referitoare la Oscillococcinum. Se pare ca a fost greseala mea in administrarea lui. Adei ii curgea nasucul cand doctorita l-a recomandat; i-am dat 2 zile, apoi am fost plecati, i-am schimbat locul si tot uitam; peste vreo 4 zile am hotarat sa continui, asa ca poate chiar a fost o reactie. Macar am invatat ceav azi.

Donia, i-am mai dat de 2 ori iaurt din comert, de la Napolact. De fiecare data a avut gaze si dimineata s-a trezit plangand. Aseara s-a trezit pe la 23 urland. Singurul aliment nou ieri a fost iar iaurtul.
De aici, decizia mea. Cristinel maraici, sa-i treaca.(sigur nu e marait de la mutrita mamicii)

Asiza, vazut pozici cu frumosul Denis. Are un caput rotund si niste bucute...sa-l papi nu alta.

Acs, sunteti o familie frumoasa; unde ati stat la POiana Marului? E tare frumos acolo. Danutz, esti de prin zona?

Marani, sper ca pauza e pentru ca mergi la scoala si ai de invatat. Te asteptam cu drag, chiar daca nu am spus pana acum , si eu citeam presa.

Biabaus, felicitari pentru bb2. Si mie mi-e frica sa nu iubesc diferentiat daca voi avea doi bb. Sanatate maxima si sarcina usoara!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, noua ne-a zis pediatra sa-i dam cod file sau pangasius file ... prospat, dc se poate, nu congelat ... cu paiul nu cred ca are nimik
ruxandra, mi se pare ca l-ai cam infofolit pe grigore in seara asta ... la Oana in camera sunt 19-20 grade acum si am culcat-o in body cu ml, pantalon de pijama fara talpa, fara sosete si bagata in sac ... spre dimineata se mai incalzeste, e adevarat, ca baga caldura dupa ora 12 noaptea ... dar sa stii ca mi se pare ca se trezeste de cald dimineata ... si atunci o scot din sac pe la 7 cand ii dau laptele si se maraie, si apoi isi continua somnul linistita ... si am remarcat ca dc este cald, se trezeste de mai multe ori noaptea , asa ca evit sa-i fie cald...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

biabaus, felicitari pt bb2! sarcina usoara si sa ne tii la curent!
marani, sper ca mai faci revista presei, sa stii ca o citeam (sorry ca n-am apucat sa-ti spun un merci)
miro, cum mai este kara? care a fost rezultatul final al tuturor investigatiilor???

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ne pregatim de plecareee la Sibiu
19,20,21 octombrie
Asiza,Yagmur,veniti?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

No, sara buna!
Ups, iar mi-am luat-o pe coaja, auuuuu!! Da' las' ca merit.Dianocica, Ruxandra, jur ca aveti dreptate, da sa mor io daca ma pot schimba, tot mi se strepezesc dintii cand aud cat mananca alti copii. stiti, eu cred ca-s ca A_deju in copilarie, mai tineti minte, zicea Deea ca efectiv cerea palme atat era de neastamparata.Cam asa-s si eu...
A-deju, merci de articole. Noua ne-a recomandat Ca ortopedul, a zis ca atunci cand va incepe sa mearga sa facem o cura de ca, apoi pediatrul pt. ca lui David i se descuameaza pielicica de pe picioruse, din spatele degetelelor. Dar fara analize...Tot am amanat Ca asta ca de multa vreme era prescris.
Ruxandra:
1. la noi bubuie centrala, deci ne imbracam lejer
2. folosim nr. 4 si tot pe acolo suntem la greutate, precum Conu'. Mi se parea ca de la nr. 3 ramane asa pe picioruse cu urme, ca si cum l-ar strange. Din pacate povestea se repeta si cu nr. 4. Sa stii ca nu e diferenta mare, nu sunt mai largutzi, sau cum sa ma exprim, sunt mai mult lungi, ca-i acopera si buricu' micutului meu.
Kikineata, ma bucur ca Orl-istul v-a dat vesti bune. Noua pediatra ne zicea ca pt. desfundarea nasului trebuie neaparat spray nazal, nu picaturi, ca e mai eficient, acum nu stiu...Sanatate Sarei! O noapte usoara!
Dolores, David al tau cum se mai simte?
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!
Asizule, nu stiu unde-am fost cand mi-ai laudat odorul...sau poate mai doream sa te aud o data laudandu-l, hi, hi.Si Denis e indian, ca si Kara Mironei. sa pui filmuletul, poate invatam si noi, daca avem material didactic.
Laura, daca bostanei sunt dovlecei, io zic sa-i faci la cuptor, nu sa-i fierbi. si sa pui o lingurita de smanatana deasupra. Pofta buna!
Dianocica, suuuuuuuper tare m-a amuzat replica asta: vrei batuta? spune direct..nu ma mai lua prin invaluire... exact asa ne spunem noi la birou, bai, mi-ai adus aminte de colegi, de glume, barfe. Maine ma duc sa le fac o vizita.
Stai linistita, am priceput care-i morala, da' mi-am adus aminte si de asta...Vezi, vezi ca si mama ta e de-a mea??Femeia serioasa, la casa ei...
Hai, desiree
majoretele sunt si pentru frumosul Octavian, sa pape cat mai bine cu lingurita!
Biabaus, felicitari, mamicooo!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxanica, tot bolnavior este............

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput