Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kokorina nu, nu n-am eu treaba cu kg lui dani. eu ziceam ca bea laptic inainte de fiecare somn si daca e rau. dar m-au lamurit fetele ca e ok. atau in iasi, dar stii ca ai mei stau la 50km de ai tai. parca, cred ca nu ma insel. asa ca ne vedem unde vrei, cand vrei asa....mai da cineva cu paiul, nu mai stiu cine, eu nu cred ca are nimic, as vrea chiar sa incerc si eu

ruxandra eu am 21 de grade si il imbrac cu body fara maneca si salopeta de la buc, intreaga, cu picior. eu mai pun si o paturica pe el, el o da la o parte

dianocica dani poarta de vreo 2-3 zile caciulita. adica il scot la 10.30 cu caciulita, pe la nu stiu cat i-o da bona jos, cand iesim pe la 16 iesim fara caciulita, dar pe la 18 i-o pun. azi a stat de ex toata ziua cu caciulita, la 13 erau 13 grade la iasi. eu eram cu maieu, tricou si bluza de treining si ma strangea in spate

vroiam sa va zic ca am incercat operatuinea olita: esec total. urla. imediat i-au dat lacrimile si cu manutele intinse spre mine. mititelul. renuntam momentan, mai vedem noi peste vreo 2 sapt

vroiam sa va mai zic ceva, dar logic.....am uitat .
dar va pup

asa....mi-am adus aminte: maine vreau sa fac bostanei umpluti. de curat bostanelul, il "gaures", fac un amestec din morcov ras, carnita de pui tocata, ceva orez, ceva verdeata, umplu bostaneii, mai pun niste bucatele mici de rosii pe acolo si ii fierb. ce ziceti? ar fi ok? si voi blenduiti ceapa copiilor??? ca i-as pune si niste ceapa. eu i-am mai pus ceapa la fiert si am pasat cate o frunzulita, dar e ok???

va pup iar

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, mai am 83 de mailuri in cutie ...mai multe nu pot sa iti spun...in plus, mi-am pierdut vremea citind povestea de la betiveala...si acum ma duc sa mai imi pun o lingurita de zahar in ceai...ca asa m=am amarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danutz, da ce strica bre vremea umeda, ca friguroasa nu poti zice c-a fost ieri? Din contra face tenu frumos. Ca doar e vb de cateva ore de plimbare si nu de dormit in ploaie.. Vacanta placuta!

Asa e Carla, oscilo le contine pe amandoua, autolizat filtrat de ficat si inima de Anas Barbariae (rata salbatica). Pediatra m-a "certat" cand i-am dat lui Matei concomitent si oscilo si echinaceea. Ca i-am zapacit organismul... ceva cum ca echinaceea nu mai stia cu care virusi lupta. Cu cei care au declansat boala sau cu oscilo. De aici trasei eu concluzia.. dar se pare ca mai tre s-o lamuresc, daca is sau nu virusi.

Acs pozele sunt nemaipomenite. Copiii, voi si locurile..

A_deju.. lasa-ma in durerea mea cu preturile super-umflate din Romania de la magazine gen Zara, Mark&Spencer, Mothercare.. Pai de la Zara la reducere era mai scump decat pretul in EUR zgarmanit dedesupt. La Mothercare sunt cu 50-100% mai scumpe decat la Londra. De aia prefer clar sa le cumpar din afara. Cand apuc fac rezerve pe 2 ani inainte.

Dianocica.. conu a fost ieri cam 75% din plimbare fara caciula. Azi vreo 60%.. Cool tanti

Bebinuta, a_deju ti-a explicat corect ce si cum cu oscilo.

La fel Miraco cu:
1. piuree de xxx + carne
2. eventual ciorba/supa

Yagmur e adevarat ca platfusul se vede cu adevarat mai incolo.. dar sunt anumite picioruse care nu lasa nici o dubiu.. cum is ale flacailor mei . Asa ca pediatra ne-a recomandat si la Grigore ghetute cu taloneta incorporata ca sa nu-i oboseasca asa repede piciorul. Normal, in rest, cat mai mult descult/sosete.

Lavinia sanatate lui Mihaita.

Laura, programul nostru e:
6,30-7,30 trezire si biberon
apoi somn pana spre 9,30-10,30 [cateodata adoarma instantaneu, alteori mai bengane prin pat si juma de ora pana adoarme]
12 pranz
14,30->16,30/17,30 somn
apoi cina
in jur de 21 biberon si apoi nani

Kikineata, off multa sanatate Sarei. Pt a o ajuta sa respira incercati sa mai cresteti umiditatea din camera ei. Gen vase cu apa fiarta => aburi.

Octavian de Desiree la lingurita!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Roxanica ia un [jap-jap].. acu daca stai sa asculti dupe toate mamicile din parc ce se mai minuneaza ca ce nu face copchilul tau.. pe cand a lor e maestru nevoie mare.. Valabil si la mancare. Cat despre cure de Ca.. habar n-am. Noi n-am facut decat la nevoie.

Anateo, pare bine ca acu sunt puii sanatosi, pare rau nu stiu cu centru pe langa voi. Matei a facut pe vremuri masaj+kineto la G Alexandrescu tot pt talvalg. Sectia s-a cam desfiintat apoi. Acu nu mai stiu. Cat despre decizia privind operatia.. cumva si o a 3a parere?

Laura a tras o , Desiree a renuntat la ea. Bafta si sa te tina mult si bine.

Ralumat, multumim pt lamuriri.

Marani, o pauza scurte ne/va dorim.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia
ruxandra, mi se pare cam mult cu inca un pantalon, eu l-as lasa fara. Tu erai mai spartana... ce te-a luat cu infofolirea?

Numa in seara asta am pacatuit. Da erau mai mult spre 17 gr acu seara. E cea mai friguroasa camera. Te izbeste cand intri.. In restul casei is cam 19-20 gr C. Nu stiu, el a dormit o.k. noptile trecute, dar .. La Cristinel in camera cam cum e? Cum il culci?

Kokorina, Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

1. Acei bb care au in dormitor 17-19 gr C cu ce ii imbracati? Ca i-am pus body ml + costum intreg + sac dormit din fleece si mi s-a parut cam putin.. asa ca i-am mai tras o per de pantaloni.

2. Grigore are acu cam 8,6 kg. Si ne descurcam inca onorabil cu scutec nr3 (4/5->9 kg). Acu tre sa-i cumpar. Nu crez ca sare de 9 kile intr-o luna.. da ideea e: n-ar fi mai indicat sa trec la nr4? Mai e cineva pe la greutatea asta care foloseste nr3?

Danke.

Ruxandra, eu am folosit nr 4. de la 7 kg. Acum la 11 kg folosesc 4+.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ne am intors la mancatul in bucatarie. dupa marele musetel miraculos... se pare ca a fost o decizie inteleapta (era evident, nu? ) cea cu mancatul in sufr pe perioada dintilor. ne am intors acum usurel usurel ,impreuna la masa, mancam amandoi...la un mom dat azi s a plictisit de scaun si l am laut la mine in brate. s a jucat cu o jucarie dar mai mult asa..sa umple timpul..sa aiba ce face cu manutele...doamne, era ca un om mare..si a stat cumintel si a mancat. pe seara a venit mama la noi (cam cand am inceput eu sa bag mesaje la greu pe forum ) si ne a facut mamaliguta. am zis sa ii dau si lui. a mancat 2 lingurite . nu s a strambat, nu a facut scandal, dar m am prins ca nu i place. mama tot dadea inainte ca sa l mai incercam..(de a ta, roxanico ) am zis nu, ii fac fructele. ok...prepar eu minunatie de mango cu mar si banana, arata exact ca mamaliga. hai mami, doar sa gusti. bai nene...intorcea capul..se invartea...strangea gurita..hai ma mami, ca nu i mamaliguta..nimic. l am luat in brate, m am uitat in ochii lui si i am zis: david, iei o gurita! doar gusti, daca nu ti place, nu ti mai dau. (ii zic mereu ca daca nu mai vrea, ne oprim acum si gata. nu te fortez, pisi, daca nu mai vrei ne oprim acum). mai fetelor, s a uitat in ochii mei si stiu ca m a inteles! a deschis gurita dar doar un pic, cat sa intre un varf de lingurita, sa guste. am innebunit, imi venea sa l mananc... bineinteles ca i a placut si era cu gurita deschisa si ma tragea de maneca.. moooor de dragul lui...si asa imi vine sal laud...toata ziua...numai timp n am

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Porumbita, la multi ani fericiti inainte!
Laura, Denis mananca cam la 4 ore: 9.30/13.30/17.30/21.00 plus/minus 1/2 h...de dormit si mie mi se pare ca doarme putin in timpul zilei, adica are 2 reprize de somn, cumulanad 2 ore max: una dimineata de pe la 11.00 pana pe la 12.30 si una seara pe la 17.00 pana pe la 17.30...dar noaptea doarme cam 11/12 ore, deci eu cred ca e ok per ansamblu...
Kikineata, sanatate multa micutei...offf, mititica, cat sufera...
Roxanica, treaba cu completare lapte dupa mese e ok, prin carti scrie ca lapticul e alimentul principal pana la 1 anisor si se recomanda completare lapte dupa fiecare masa. La boflea al meu nu-i mai dau ca mananca bine, iar laptic dimineata si seara doar, uneori, mai rar, ii mai dau cate o butelca si intre mese pe care-o linge foooarteeee satifacut ....Multumesc pentru complimente...bineinteles ca l-am vazut pe David al tau (care m-a topit efectiv)...ti l-am si admirat si-am si zis-o-n gura mare p-acilea...unde-ai fost de n-ai bagat de sama?! ...
Dianocica, nu-s batute-n cuie orele mesei bineinteles...de-aia am si zis de marja de 1/2 ore plus/minus, dar lui Denis chiar i se face foame cam la 4 ore ...
Desiree, first of all FELICITARI ca te-ai lasat de fumat...Doamne ajuta sa te tina mult si bine!!!!!!! Te tzuc apasat!!!!...si, nu in ultimul rand, bravo lui Octavian ca a luat iarasi linguritza ...

Revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

bebinuta mare dreptate ai... si pe mine ma lasa nervii..destul de des de 4 zile de cand am aflat de bb2, m-am lasat de fumat (si cred ca asta e principala cauza) si mai suntem si cu renovarea apartamentului in care urmeaza sa ne mutam. e f adevarat ca parintii, chiar daca sunt unii exceptionali, fac uneori greseli, indiferent cate carti citesc...pt ca pur si simplu n-au cum sa stie care sunt defapt trairile copiilor la momentul respectiv

si cred ca nu e neaparat necesara o palma, poate fi o simpla vorba, care te marcheaza pt tot restul vietii, sunt lucruri care te marcheaza in anumite momente, lucruri marunte, dar la fel de bine pot fi evenimente care teoretic ar trebui ssa te afecteze, si n-o fac

inainte de bb2 ma gandeam ca vreau mai multi copii... pt mine, pt ei..pt ca si eu am un frate, pt ca nu vreau ca Matei sa creasca un rasfatat si un egoist. Acum ma surprind gandind ca n-o sa am suficienta dragoste pt el sper sa-mi revin in 2-3 zile, pana ma obisnuiesc fara nicotina (o inlocuiesc eu cu ceva..cioco, nu, nu, asa ca DC ul e singura solutie..... nu se zice degeaba ca da dependenta )

acs esti de admirat.... venind de la tine, iau de foarte adevarat mesajul cu iubirea pentru Matei. multumesc pt incurajari

yagmur noi am fost cu el la vreo 4 pediatrii de-a lungul celor aproape 11 luni si majoritatea ne-au spus :cumparati din timp pantofiori, sa fie de piele, sa tina glezna, sa aiba talonet....
I-am luat pana la urma unii, scumpi, grei, nu poate sa-i care dupa el
Ultima oara am mers la un ortoped pediatru care ne-a zis ca toti copii au platfus, ca tre samearga cat mai mult pe suprafete denivelate, iarba, nisip (evident cat permite timpul, mai exact ano-timpul) si cat mai mult descult.... cand o fi nevoie, si deja e, ca a venit vremea urata, niste incaltari usoare, cu talpa moale. Pana la urma unii d-astia i-am luat, de 150 mii, din piata. Sper sa nu fie o problema, Matei nu merge pe varfuri, insa acelasi ortoped a zis ca niciun copil nu "invata" cu adev sa mearga decat dupa 2 ani, pt ca asta cu mersul vine de la creier, si nu e matur pana atunci

sa ma opreasca cineva si sa ma trimita la culcare

Bianca 5+ si bebe Matei 16 nov 2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by kokorina

de CHRIS vroiam sa intreb si eu ....ca nu am mai zarit-o,cred ca petrece la casa nou si mai cred ca si babele sant diperate...haaaa!!!!

fetelor,INTREBARE!scuzati daca am trecut ca voda prin loboda pe langa subiectul asta,dar totusi eu intreb.ce peste le dati la copchii sa manance?cum se cheama?si congelat e bun?(aceeasi "marca" de peste ...ma refer).

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

eu ii dau pangasius. este si congelat.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput