Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

quote:

Cum ma vedeti? Dreapta sau inclinata?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

eu te vad dreapta...dar sunt nu sigura s-ar putea sa stau stramb :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna seara gagici de gagici si bebici de bebici!

am primit flori frumoase,frumoase,frumoase,frumoase...stiti voi de la cine.thank's D (mare si pup d mic)

ASIZULE....vazut si admirat poze cu denis...da' are un spate soroooo,in poza unde sta in poponet pe covor si se uita in spate,are un spate de luptator.ce-i dai soro de mancare?iar ochiiiiii!!!!!pe langa ca-s albastri...ei,aici e toata smecheria,dar ce albastru....sotul tau are ochii albastrii?sa nu-mi zici ca nu,ca si la noi nici unul din noi doi nu are ochi albastri,in schimb sophia mea are ochii albastri....pup si mamica de denis...aaaaa, si mama ta e foarte draguta,sa-i transmiti de la una kokorina,salutari!cu pozele si cu "coloarea" mea meseriasa...am sa ma incumet...dar stai,ca nu am nici o poza.eu tot ii fac mamei poze cu copchii,prin parc,in casa,.....cand vine sotul(vineri)am sa-l pun sa ma pozeze.cred ca-mi scot un premiu de la el,cand m-o vedea cu culoarea neagra.asa-i place lui,cum m-a cunoscut....hai,ca o sa pun poze.

LAURA...noi papam asa.sandokanii se trezesc....nu stiu cand,ca eu ii aud din pat,dar nu se smiorcaie nici unul,isi vorbesc,se mai "cearta"....si pe la 8 nu mai pot suporta pampersul plin si abia atunci ma duc la ei in camera.deci cam pe la 8.30 lapte si aici difera cantitatea de la zi la zi(100,120),apoi somnul de frumusete de la ora 9 nelipsit(cam o ora,o ra juma)....apoi pe la 11 fructe sau iaurt,mergem afara,pe la ora 14 iar vor lapte (120 de cele mai multe ori)....dorm cam 2 ore apoi papam8tot borcanele)diverse-mancare solida,deci asta cam pe la ora 16,mergem iar afara si pe la ora 18 papam brei de la milupa,iarasi diverse(cu gris,cu biscuiti....),iar pe la ora 19-19.30 iar un bibe cu 120 lapte.se mai trezesc o data pe noapte,cateodata NUMAI UNUL DIN EI,de 2 ori si le dau bibe tot cam 120....si asta e.noi nu papam mult,cantitativ,dar sant sanatosi si nu-i indes niciodata cu mancare.cat vor atat le dau.dar tie ti se pare ca bea putin laptic,sau papa prea putin?scuza-ma dar nu prea am inteles exact,sau doar ai intrebat asa?ca dani al tau e sa nu fii de deochi ditamai barbatelul.daca il vezi pe pascal al meu,e gras ca biscuitele in dinga,dar dc zice ca e ok,si eu zic la fel.ca nu are falci de care "sa musc"....asta e,unul mai garsunel,unul mai straveziu.hai,ca pascal ii strange mana barbateste lui dani si ii promite ca se vor intalni in maxim 2 ani.atunci sa te tii LAURA....treaba ta,d ce stai in iasi?noi vom veni...candva acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

1. Acei bb care au in dormitor 17-19 gr C cu ce ii imbracati? Ca i-am pus body ml + costum intreg + sac dormit din fleece si mi s-a parut cam putin.. asa ca i-am mai tras o per de pantaloni.

2. Grigore are acu cam 8,6 kg. Si ne descurcam inca onorabil cu scutec nr3 (4/5->9 kg). Acu tre sa-i cumpar. Nu crez ca sare de 9 kile intr-o luna.. da ideea e: n-ar fi mai indicat sa trec la nr4? Mai e cineva pe la greutatea asta care foloseste nr3?

Danke.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

de CHRIS vroiam sa intreb si eu ....ca nu am mai zarit-o,cred ca petrece la casa nou si mai cred ca si babele sant diperate...haaaa!!!!

fetelor,INTREBARE!scuzati daca am trecut ca voda prin loboda pe langa subiectul asta,dar totusi eu intreb.ce peste le dati la copchii sa manance?cum se cheama?si congelat e bun?(aceeasi "marca" de peste ...ma refer).

Mergi la inceput

RUXANDRA....dar eu nu mai folosesc nr 3 demult si sophia mea nici nu stiu cate kg avea cand am inceput sa-i dau nr 4(nr lui pascal,sper sa nu aiba de astia prea multi la scoala)...si asa ii imbrac pe amandoi cu 4.pascal e mai inalt si mai ..decat sophia si cu toate astea le dau la amandoi la fel.inainte cumparam 3 pt sophia si 4 pt pascal,dar m-am lasat,si oricum sa stii ca nu e asa o mare diferenta intre 3 si 4.eu m-am gandit ca au mai multa lejeritate ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Acum si eu ma vad dreapta... dar de unde /i-ul ala la sfarsitul semnaturii? Ca pe acolo n-am intrat de mult. Mister si groaza!

Ktrinel, suntem pe receptie. daca poti si vrei spune-ne mai multe.

ruxandra, mi se pare cam mult cu inca un pantalon, eu l-as lasa fara. Tu erai mai spartana... ce te-a luat cu infofolirea?

kokorino, m-ai speriat, am crezut ca D mare e tatal lui d mic. Ma gandeam ca iese o paruiala pe aici!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sara buna, am intrat doar sa va zic la revedere, ca noi, in cateva ore decolam. Va pup pe toate si pe toti bebicii si sa auzim numai de bine.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree nu gasesc acum semnul pt galerie, dar....... tinem pumnii sa te lasi de fumat si mai ales sa reusesti pana la capat operatiunea lingurita!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

intrebasem odata,si nu mi-a raspuns nimeni,ce are daca le dau de baut la sandokani cu paiul,altfel nu beau de nicaieri.si sa zicem din canita direct,dar mai mult curge pe ei decat sa le intre ceva pe gat.are ceva daca le dau asa in sistemul asta sa bea?

PORUMBITO....mersi.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by kokorina

intrebasem odata,si nu mi-a raspuns nimeni,ce are daca le dau de baut la sandokani cu paiul,altfel nu beau de nicaieri.si sa zicem din canita direct,dar mai mult curge pe ei decat sa le intre ceva pe gat.are ceva daca le dau asa in sistemul asta sa bea?

PORUMBITO....mersi.pup

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Daca ei vor sa bea cu paiul eu zic ca nu are nimik! Pup sandokanii!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput