Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Cu ultimele puteri voiam sa mai scriu un mesaj si s-o strig din toti rarunchii pe dandusa. da tocmai a aparut voioasa nevoie mare, pregatita de drumetie! Sa va simtiti bine, fetelor!
Dia, cum te mai descurci cu Oana??Mananca bine? Ati trecut pe budinci, sufleuri??
No, noapte buna!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stati, ca tot imi cade lama pe firu' logic si mai uit una alta.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns cu ..Ca.

dolores, offf, pai cum asa?? Nu a trecut nici cu antibiotic? Dar totusi e o imbunatatire , nu? Nu s-a agravat...
Multa, multa sanatate , david , frumosule!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi am implinit si noi 10 luni! La multe lunisoare, iubirea noastra Alexia, sa fii sanatosa, ca de restul ne ocupam noi!

La multe lunisoare si celorlalti sarbatoriti ai zilei!
Tudor Matei de Bebyta
Alessia Elena de Miraco

Danutz, Acs, Desiree, Donia, multumim pentru urari!

La noi au revenit mucii de aseara, mama lor de nenorociti! Lasa ca le venim noi de hac!

Intreba cineva de usturoi zilele trecute, am intrebat si eu pediatra si mi-a zis ca pot sa incep sa-i dau Alexiei, dar fiert in mancarica, nu crud.

Vazut poze cu fulguleti canadieni (frumoooosi toti, nici nu stii la care sa te uiti mai intai), cu scumpetea de Denis, cu superba familie a lui Acs in vacanta.
Donia, iti sta foarte, foarte bine suvitata!
Yagmur, ma bucur tare mult ca analiza a iesit ok si Luca nu are infectie urinara!
Simo, la multe lunisoare flacaului tau!
Danutz, vacanta placuta! Multa sanatate lui Rares!
A_deju, deci mucii sunt doar o reactie la oscilococcinum?! Pai, acum se leaga treaba, mai frate! I-am dat oscilo acum vreo trei saptamani (un tub pe saptamana, doza unica), la scurt timp era mucioasa si am zis ca a luat vreun virus de prin parc. Doua saptamani nu i-am mai dat oscilo, ca a lua Calpol si Vibrocil pt muci. Alaltaieri aproape ii trecusera mucisorii si i-am dat iar oscilo, un tubulet, si ieri iar era plina de muci! Deci trebuie doar o jumatate de tubulet pe saptamana. Am inteles acum. Multumesc! Si astia de ce naiba nu au scris in prospectul de la oscilo ca la sugari se da o jum de tub? Mama lor!
Laura, felicitari lui Dani pentru ridicatul in picioruse singurel!
Dandusa, super ideea cu pusculita! O sa-i cumpar si eu Alexiei. Dovleac i-am pus in piureul de legume si i-a placut.
Biabaus, felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos!
Desiree, noi ne luptam cu muculetii deocamdata. E cam maraita, ca nu poate dormi cum trebuie din cauza nasului infundat, chiar daca o tot aspir. In afara de muci, suntem ok, multumim! flacaul cu ochi superbi si mamicuta! Felicitari pentru papatul cu lingurita! Bravo! Felicitari si pt ca te-ai lasat de fumat!
Kikineata, of, of, of, tare rau imi pare ca trebuie sa luati iar antibiotic! Insanatosire grabica Sarei Maria!
Anateo, ma bucur mult ca sunteti sanatosi!
Kokorina
Ruxandra, Alexia are apoximativ 8, 400 kg, dar am trecut de vreo luna la Huggies nr 4, ca nr 3 mi se parea ca o strang, ii lasau urme serioase pe picioruse. In dormitorul Alexiei sunt cam 19-20 de grade si noaptea o imbrac asa: body cu maneca scurta sau maiou+ pijamaluta (costum intreg)+ sac de dormit de la TCM, cel captusit cu prosopel, care nu e prea gros.

Multa, multa sanatate bebeilor bolnaviori!

Noapte buna, minunatelor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu s-a agravat, dar nici nu-i mai trece...am intrat in a patra sapt de cand e asa...

la multi ani alexia de teutz

quote:
Originally posted by roxanica2006

Stati, ca tot imi cade lama pe firu' logic si mai uit una alta.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns cu ..Ca.

dolores, offf, pai cum asa?? Nu a trecut nici cu antibiotic? Dar totusi e o imbunatatire , nu? Nu s-a agravat...
Multa, multa sanatate , david , frumosule!

David al meu

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dianocica multumesc de intrebare. Nu fac f. bine fetele. Di a ajuns la antibiotic(augmentin) dupa ce duminica noaptea a facut 38,5 C iar luni 39,1C (bine macar ca i-a scazut repede temp dupa o doza de panadol si una de nurofen). Di acum are o tuse f. urata uscata de care ne chinuim de ceva timp sa scapam si nu prea reusim, asa ca saptamana asta o tin acasa n-am mai trimis-o la gradi si sper s-o rezolv ca de vre-o 3 sapt ma streseaza. Isa e ceva mai bine dar mai are un pic materie in nas care din cand in cand ii ajunge si in gat asa ca mai are si ea accese de tuse, destul de rare e adevarat. Offf, sper sa nu ajunga si ea la antibiotic. In alta ordine de idei, i-au spart in sfarsit si incisivii de sus Isei asa ca a revenit la sentimente mai umane fatza de mancare si fatza de viata asa in general.
Imi pare rau ca n-am mai apucat sa scriu dar ma consuma psihic destul de mult starea lor si nu prea mai sunt in stare sa scriu.
Oricum incerc sa fiu cat de cat la zi cu ce se mai intampla fulguletilor si-mi pare rau ca nu mai apuc sa raspund si eu mai ales ca au fost cateva discutii interesante pe aici.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis. Continuati la capitolul 92.

Mergi la inceput