Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 20
leeloo2004 spune:
Fetele, Stefan se pare ca e mai bine, nu a mai facut temperatura, dar continua cu tusea aia urita...
dr. nu a venit inca, o asteptam...
Eu in curind o iau spre casa asa ca va pup pe toate si va urez un weekend placut!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabi bine ca e ok Stefan.
Nicole omoara-i pe aia cu bormasinile, ce cretini!
ma duc la doctor sa imi fac antigripalu' si alte alea.
va pupez!
szivarvany spune:
WE placut si de la noi ! Sa ne vedem cu bine luni !
Leeloo - sanatate multa la voi !
Andries - pupici la tine, ai grija de voi !
Rox - spor la doftoreli !
Pako - astept poza cu dintzocul juniorului :-)
AndreeaP - poate nu ne scrii in we asta cu pozeee !
Rain - sa nu dispari ...
Cristal - pupici la fetele nazdravane !
Mitzura - te asteptam la rapoarte ...
IoanaG - pupam gorodeii !
Carmen - spor la teme !
Noricel - sa nu lipsesti luni !
Marinaaa - ne-ai uitat di tat ??? Ha ???
Roberta - spor la ingleji ...
Papadicea - io va pup !
Liaaaaaaaaaaaaaaa - te striiiiiig !
Kim - sunt curioasa ce faceti in we-ul asta ... :-)
Dianaaa, Ina, Polux, AncaMaria, Roller, Kro, Adema - dati si voi un semn, ceva ... restul de mamici la fel ...
Gata, sper sa am ce citi luni, ca altfel scot bota aia urata-urata.
Va pup pe toateee, asa, in gashk si`n grup 

![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
mitzura spune:
Mnaseara!
pai daca ma strigati de atatea ori, las tot si intru sa scriu si eu cateva cuvinte. De ce nu mai intru? pentru ca am dat de greu, de aia.
Saptamana asta au inceput orele, asa ca trei zile am fost la scoala, in rest acasa, cu copiii si soacra (stiti voi, combinatia letala pentru mine). Tudor a stat acasa toata saptamana, pentru a s-a imbolnavit de luni (dupa doar 2 zile de gradi!!!), asa ca am avut tacamul complet la boala: nervi, rasfat, plictiseala, etc.
In plus, m-a incaltat seful de catedra cu un curs nou, pe care trebuie sa-l pregatesc din mers, si asta cere munca si timp (documentare, gandit, organizare de material, redactare, inventat chestii creative pentru laboratoare, etc, etc). Frustrarea mea cea mai mare e ca nu pot sa lucrez acasa.
Intr-o zi trebuia musai sa termin ceva, si am deschis calculatorul cu orice risc, am reusit sa fac ceva, dar nu va spun ce prostii a facut tudor in ziua aia: a stat numai pe birou langa calculatorul meu, mi-a sters ce scriam de nenumarate ori, a scris cu creioane colorate pe pereti, pe mobila, pe carti...in fine).
Deci astept cu interes gradinita si sunt depasita de imbolnavirile astea dese...merge doua zile si gata e acasa o saptamana. iar eu nu ma descurc cu amandoi acasa si cu job-ul. Si ma intreba Cristalina ce fac cu pregatirile pentru doctorat, pai nimic deocamdata, doar pe la sfarsitul lui octombrie incep sa ma agit, dar cand or fi si alea cred ca ma duc si ma clonez.
Aaaa, si am uitat sa va spun ca nu mai scapam de mamosenia asta, statul acasa si boala il fac atat de mamos...si acum cat scriu mesajul asta, e tot in carca mea.
dana, imi pare rau ca nu mai intri, cu atat mai mult cu cat nu inteleg de ce...poate totusi te razgandesti!
Pako, vreau sa-ti spun, daca te consoleaza cu ceva, ca si la noi e excat la fel, tudor o iubeste in teorie pe sora-sa, o pupa adesea, dar totul pana la jucarii. Si sa nu cumva sa o vada ca doarme....Si mie imi vine sa plang adesea de nervi...
Olivia, pupici pentru baietelul tau cuminte si pentru tine, pentru faza cu masina!
Rain, ma bucur ca ai revenit!! poate iti mai faci timp. Moatza a minunata, si frumoasa si desteapta, o pupam!
Daria,
pentru tine, sincera sa fiu nu stiu cum rezisti, pe mine o treaba ca asta m-ar darama. Dar de fapt stiu, esti puternica! Pupici Giuliei care e un copil deosebit!
Va pup pe toate, mi-e dor de voi! Parca vad ca nu mai reusesc sa intru toata saptamana viitoare...
alice2004 spune:
Seara buna ...
Vreau s-o salut pe Mitzu 
!! Apoi daca te consoleaza cu ceva, nu stiu in ce masura, sa stii ca si la noi e tot asa, de cite ori dau drumul la pisiu, Andrei nu ma slabeste, sta agatat de miinile mele si imi tasteaza paici, sau ma intreaba de enshpe mii de ori cine-i ala sau alalalt de pe ecran ! Stiu io de ce nu dau drumul la calculator de acasa si mai stiu cind ma cert cu hazbandu ca am dreptate cind spun ca gizmou sta prea mult la joaca pe pisiu !!
Va pup pe toate inca o data si
pentru schimbul III !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Alice iti faci incalzirea pentru bucatareala
io am fost mai harnica,tocmai am iesit din bucatarie,am facut ciorba de pui a la grec,snitele din piept de pui cu amestec de legume mexican si saratele,acu' fumez o tigara=cetesc pe forum!!!
Mitzu multe

Roxi super,super tare Pat cu prietenii imaginari!!!![]()
am pus si io dovada,familiei numeroase:)))
liniste,dormim,
si o bucatica din programa educationala a bunicii Geta:)))
furnicutza
hai pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roberta04 spune:
Bon soir!
Hop si eu la ceas de seara, Petro doarme (a facut azi curattoata casa, ptiu sa nu-l deochi
), Matei demoleaza dormitorul si euincarc poze...
Daca vreti sa ne vedeti la munte, poftiti aici:
http://community.webshots.com/album/560917048vJigPL?vhost=community
Pozele sunt cam amestecate, facute cu doua camere, unele cam in ceata dar definitorii pentru atmosfera.
V-am citit dar de la coada la cap si acum rumeg sa inteleg...
Pana apuc sa si raspund, sa va zic de noi- azi i-au adus acasa patul lui Matei,dupa 3 ani ne-am hotarat si noi sa (re)dormim in cuplu, pana acum a fost in culmea fericirii (Matei, ca tat'su doarme in loc sa "ude" patul cum au sugerat unii mai carcotashi), acum urla ca e prea mare...
Ma duc sa mai vad pozele voastre si poate mai revin, daca nu maine sunt in zona!
Pupi de noapte buna!
alice2004 spune:
Daaaa, incalzireaaa, ca se lasa friiiguuu !! Am in program ciumperci, dupa cum v-am spus ! Da tot dupa ce adoarme distrugatorul asta mik, ca acum nu pot si pace buna sa fac nimik ! Ca sa ma lase sa sciu aici am pus videoclipul celor de la accent, l-am ascultat deja de enshpe ori !!
Nush ce are netu paici pe la mine, merge tare prost, nu ma lasa sa deschid linkurile cu poze, dar ... insist, pina vine hazbandu acasa (ca daia am io loc la pisiu acu !
).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Ioanoo, linkurile tale nu le poci deschide !
In schimb pe Roberta am vazut-o, super pozele de la manastire, cred ca v-ati distrat fain ! Si premiu special pentru dl.sotz, ca a facut curatenie !
Am pus si eu citeva poze, nu se vad ele prea reusit, dar sper sa mearga !
Alice si Andrei