Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 19
rain spune:
Daria, super tare problema cu vertebrele
!
io am alta obsesie, ma tot uit sa vad daca nu cumva ii apare moatei vreo alunita langa nas, ca a mea
, io n-as vrea s-o mosteneasca ...insa ea isi doreste, asa de mult o iubeste pe mami inca vrea si ea alunita!
am tot zic ca mi-o operez si mereu cand mi-am facut programare la dermatolog a aparut ceva si am amanat ...
Carmen, io sint furtunica
! la noi e iubire cu nabadai, ne iubim ca la inceput, dar mai nou al meu sot isi doreste sa ma vada
, zice ca ametita fiind imi pierd mintile si face cu mine orice doreste! chiar zilele trecute am sarbatorit 5 ani de la nunta si am baut cateva pahare de sampanie ...eram zob, iar el in culmea fericirii![]()
Alice, teoretic eu sint acolo de la 9 dim pana la 17.30, dar cum eu sint si soferul firmei
, am multe drumuri de facut, la banca, la toate institutiile de rahat care vor hartoage ...si sint pe drumuri, sau daca e moata racita ...acasa cu ea, asa ca e posibil sa ma gasesti mai greu!
Gabi, sanatate lui Stefan! la ce gradinita merge el?
asa deci, nu e singura moatza cu din astia imaginari, si fata de Pat care are niste preteni beton, al nostru are nume omenesc si e tot timpul racit ![]()
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
casa de piatra si sa va iubiti inca o suta de ani de`acu incolo
nu vreau sa ma gindesc ce urma dupa cupele alea de sampanie;))
quote:
Originally posted by rain
Carmen, io sint furtunica! la noi e iubire cu nabadai, ne iubim ca la inceput, dar mai nou al meu sot isi doreste sa ma vada
, zice ca ametita fiind imi pierd mintile si face cu mine orice doreste! chiar zilele trecute am sarbatorit 5 ani de la nunta si am baut cateva pahare de sampanie ...eram zob, iar el in culmea fericirii
Nicole &Andreea Alexandra (26.07.2004)
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Hahaa, Daria, deci hazbandu era cu vertebrele !! Simpatic tare barbatu ista al tau !!![]()
Rainule, apoi o sa mai incerc, norok ca stati la doo minute de mine ! Pentru alunita aceea ai mers si la laser ?? Nu e mai eficienta operatia asta ? Si hihiiii, pacat ca nu-i Nora aici, ca prevedeam o discutie ... veiozistica, apropo de ce spui tu acolo cu beuturica !
Felicitari pentru primii cinci anisori, la mai mare si sa fiti impreuna si peste o suta si sa va iubiti la fel de tare ! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Ca am citit mai bine mesajul tau - nu ai ajuns inca la dermatolog ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice,
m-ai facut sa rad de numa`numa`
Rain,
Moatza o adora pe mama`sa 

inca o mie de ani de iubire !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Si pentru fetele care intrebau de LIA - she's alive and kicking
, scrise ieri un mesaj la "Parintii intreaba" ... Lia, o sa iti dam cartonas galben, ca ne-ai lasat in offside si nu ne zici ca esti bine !!
Alice si Andrei
rain spune:
multumim de urari
si voua la fel! dupa sampanie nu va zic ce a urmat, pe urma va schimbati parerea despre mine
, nu stiu despre ce veioze ati vorbit voi aici, dar avem si noi una misto ...de la ikea, si pat nou avem care nu mai scartaie, fun and alchool all night long
!
Alice, cu laserul cred ca se face operatia sau cum se numeste, dar trebuie sa ajung, ca nu vine nimeni dupa mine sa ma alerge sa mi-o scoata
!
chiar, ce mai face Lia, tot asa optimista ie
, Liaaaa da si tu un semn de viata, nu ti-a fost dor de mine???
eu vreau poze cu puiutii tai, nu cred ca am vazut-o pe Andreea!
astia e culmea, au inceput sa gauresca peretii ...moata doarme, am un deja vu, ca atunci cand era bebelus, ma chinuiam s-o adorm si o trezeau astia imediat! vreau la casaaaaa ....pe pamant
!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Andreea de la 4 luni
pako spune:
Leeloo, iti doresc o sarcina usoara...fara prea multe greturi...si un bebic sanatos!
Marcela,va pupam...trebuia sa pui si niste pozicute cu frumusetea ta de fata..
sunt in crize...m-a terminat psihic Andreea...am avut o scurta vizita cu un baietel de 2 ani...mai, nu a dat nici o jucarie...am stat cu gura pe ea tot timpul...i-am zis ca nu-i mai dau ceai pentru asta....sa vedeti urlete timp de o ora...ca de la ceai a dat in altele(de i-am scapat si cateva palme la fund) de abia acum la 15 am reusit sa-l culc pe bb...de atata plans a adormit si ea care in ultimul timp nu mai serveste somnul de dupa-amiaza
alice2004 spune:
Discutia despre veioze ... nu pot sa o redau, ca e cu patratele rosii !!
Sa stapiniti sanatosi patul nou si lampadarul !!
Felicia, of-of, mai-mai !! Pupici multi pentru tine
si nervi de otel !!
Eu una plec spre casa, ma duc sa imi fac antrenamentul zilnic de urcat cele zece etaje, frate-miu a adus doua cutii de ciuperci proaspete, so am de lucru, si am mai gasit si o reteta de praji pe care vreau s-o fac !
Un uichend linistit si sanatos va doresc si va pup cu drag pe toate !
Sa aveti grija de voi !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Pako - ei nu fi suparici, Andreea e un copil cu personalitate si azi nu a avut chef sa fie docila, doar nu crezi tu ca e singura din categoria asta ??? Si`apoi astia mici au un senzor ce le arata cat poti intnde coarda mai mult si mai mult, mai ales cand mama are deja cu nervileee 
![]()
Alice - we placut sa aveti !!! Sa mai pui poze cu ochiosul, da ? 

LIAAA - unde iejti ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)