Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 21
alice2004 spune:
Gata, ca ma iau nervii aia nervosi, tre sa inkid !! Deja am nustiucite ciupituri pe mina de la gizmo !
Sanatate multa va doresc si o zi/seara faina !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
mey ca tare frumosi ochi mai are gizmoul, seamana tare bine cu sotul tau, iar tu alice iar ai cam stat ascunsa (cu paul in jos).
roberta, m-ai spart cu atmosfera de-acolo, ffff misto si linitit si distractie pe voi. na, ca m-ai facutr geloasa. ma bucur ca v-ati simitit bine
ioana, linkurile duc la pagina principala, n-am putut vedea pozele
ca se vorbea de bazdaci, pai cred ca noi suntem in top, crize mai mereu, mai ales ca el nu face nani la gradi si dupa-amiaza ne arata tot ce-i mai frumos:) daca nu-i faci pe plac, se tranteste, urla, ne zgaraie, dar noi ii dam cu ignore inainte si speram ca totul sa se rezolve (da Doamne). pai daca as mai avea unul as lua-o pe campp, inca o data, respect gagicilor cu mai mult de o odrasla.
dimineata nu-i conveneau sosetele si de suparare nu-si mai punea nici blugii, eram in fuga, l-am inhatat de turul pantalonilor si-n masina cu el, asa forta si el se zbate, nu reusesc sa-i pun centura.
incercam ceva ce se cheama positive parenting (in mare, trebuie laudat si recompnesat de fiecare data cand face ceva bun/frumos/asculta, si ignorat cand e pe cealalalta parte). eh, nu-i usor da-i dam inainte, acu cand se crizeaza noi parasim incaperea si vine cu coada intre picioare dupa noi
rain, am vazut moatza draguta si pe tine care arati beton
marcela, da mai des pe aici
dana, pai daca ti-ai inchis contul nu inseamna ca nu ne mai citesti, asta tine de tine si vointa ta. uite eu de cand am inceput lucrul aici citesc si scriu un mesaj, apoi kaput, n-am timp/chef de-acasa. pupici si ne mai auzim pe mess
philip
&andreea
kim222 spune:
Salutare!
Roxa a fost un dr specializat ..dar cabinetul nu a fost cu nimic deosebit..chiar ma asteptam la ceva ...pt copii...L-am mai amenintat eu putin...deschide gura ca nu mergem in parc...I-au promis tipele si niste jucarii la sfrsit..si aia a fost! Cica peste 6 luni..again!
Sa zici de analize....
Noi nu avem nici un mare plan de we, ploua...a venit toamna si la noi..Azi Luca trebuia sa mearga la cules de dovleci..au aminat-o..
Cristalinule..imi place tare de Maria!!!! Am si eu un nume iti dau PM..zilele astea...
Roberat superbe pozele..ca-n povesti
Adela bafta la ore..si proiect..si multa sanatate!
Alice vazut pozele..ce seamana verii intre ei!!
Ioana nu au mers linkurile..
Carmen cum fara chiloti? EEE...si eu l-am gasit de citeva ori direct cu pantalonii...sau pusi invers...pina si pantofii!
..ma bucur ca nu plinge!
Daria voi ce planuri de we aveti?
Gabi, sper sa treaca repejor greturile! Sanatate lui Stefan!
we placut!
Dorsilia spune:
hello!
terminaram cu Dea cura de 10 zile de sumetrolim pt infectia urinara si sapt viitoare merem la homeopat sa vedem de putem pune de ceva profilactic. Avem si un dintisor frumos, jos, inca nu l-am putut poza ca nu vrea buburuza sa se lase. De cand cu tratamentul asta mananca iar greeeeu, de cand si cu eruptia e maraita, nervoasa, agitata. Vremea afara nu tine cu noi, iar la ea iesitul la plimbare e esential pt buna ei dispozitie. O plimbam in masina, de fapt ne plimbam cu totii ca nebunii ca sa se bucure si ea si sa se potoleasca din "tai-tai" ca numai asta zice de cum se scoala si arata usa cu degetul. Si striga "tata", "mama" si "Titi", Titi e frate-su. Mama o spune aleator, dar pe taica-su chiar il striga. Inca nu merge in 4 labute, se rostogoleste de zor si da iama-n masinutele lui Dani. evident nu scapa nimic nelins pe unde apuca ea. Deunazi s-a deplasat cu rotobilul incetisor si cu spatele cum stie ea, si a scos cativa pumnisori de pamant de la ghiveciul ficusului si-i prefira multumita printre degete, cat eu am tras o fuga la baie. A, si i-a indoit cateva frunze de pe la baza.
Dani a mai lasat din nervi, probabil a vazut ca nu-i iese nimic la faza asta decat ca ma uit crucis la el ca putere sa urlu nu mai am. Nu stiu ce sa ma fac cu el...se plictiseste asa repede...are o tona de jucarii si tot vrea ca eu sa-i creez jocuri mai nou. Vrea sa o ia pe sora-sa la plimbare prin casa dar ea inca nu stie sa mearga, abia a inceput cu rotobilul sa se impinga putin, dar in spate.
am avut un caz nefericit si absolut bulversant in familie: s-a sinucis cu un pumn de medicamente un verisor de-al meu de numai 25 de ani, dintr-o familie bogata, la locul ei, ok. Frate-meu are si el de cateva luni o situatie nefericita, are o relatie cu care nu-s ai mei de acord, a slabit mult, nu stiu de ce, e mereu nervos si deprimat. Sotul meu se plange de saptamani bune de dureri de stomac, a slabit si el, si nu vrea la medic, e capos, fricos, nu stiu cum e. Aseara l-am tratat pt un inceput de raceala si azi pare sa-si fi revenit cu asta dar nu si cu stomacul. Trebuie sa-l conving sa mearga la medic nu la farmacie sa-i dea antiacide. ca urmare a faptului ca-l supara sormacul e mereu ursuz si abia daca se poate vorbi cu el. Si peste toate il mai doare si capul ca e meteosensibil si acum se schimba vremea iar.
una peste alta cam astea-s noutatile, eu sa va mai zic de mine? nu va mai impui capul ca stiti deja, in asa conditii, ca sunt destul de obosita si destul de deprimata. Incerc sa ma mentin la suprafata.
un weekend linistit sa avem si sanatate!
am citit despre voi dar acum nu pot sa va si raspund, incerc mai tarziu un pic. Sanatate bolnaviorilor de la gradinite!
roxanaz spune:
sara buna!
Lia condoleante pentru varul tau, tare urata treaba! iar ptr sotul tau fa o programare la medic si du-l cu forta. musai, sa nu se agraveze problema. mare grija, da? felicitari pentru dintisorul Andreei!
Oliv asa deci, era doctor specializat pe copii. Pat nu a vrut azi deloc sa deschida gura la dentist, l-a apucat un plans din ala disperat...ata ete. oi mai incerca. intre timp mai lucram la moral.
eu am fost azi la implant, vreo 3-4 ore am fost cam zombie...dar m-am indopat cu droguri si acu sunt ok.
Mitzu multi pupici. si spor la noul curs, cred ca e o mare provocare!sanatate lui Tudor. Mara cum mai e? ce mai face nou?
Andries esti bine, tot 2 in 1, da?
Ioana nici eu nu pot vedea pozele cu menajeria ![]()
g_ioana spune:
Seara buna,nu stiu de ce nu se vad,mai incerc odata
menajeria aici http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/?action=view¤t=PA110598.jpg
si furnicuta aici http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/?action=view¤t=PA120605.flv
Roxi si noi avem programare saptamana viitoare la dintzolog,ea zice ca sta,vom vedea,este pregatita zilnic pentru asta de vreo doua saptamani
,astfel cand a vazut o reclama pe minimax cu dintii a zis ca vrea si ea o gura din aia din care sa scoata dintii![]()
Olivia sunteti fericiti ca a venit toamna la noi cica vine iarna
azi batut vantul non-stop, asa ca ne-am scos nasurile afara doar vreo zece minute,restul l-am petrecut in Carefour facand ture prin magazin cu un carucior mic,pentru copii, pe care l-a impins mandra,pentru ca nu reuseam s-o convingem sa-l lase,vrea sa-l bage in portbagaj,pana la urma l-a dus pana in parcare si a zis ca data viitoare isi aduce un bebelush sa-l plimbe cu caruciorul![]()
Alice ce prajitura buna ai facut?
Vecinico foarte frumoase poze,zona este superba iar tu sexoasa ca de obicei
Lia multe

Mandra ma bate la cap de dimineatza sa o anunt cand este duminica ca i-a zis bunica Geta ca duminica ninge![]()
hai pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LIA, condoleante pentru varul tau! Despre durerile de stomac, si eu iti sugerez sa-i faci o programare la medic, eu ma chinui de la 18 ani cu un inceput de ulcer care isi face de cap primavara si toamna si care la un moment dat se agravase urat pentru ca luam medicamente dupa ureche...
IOANA, am vazut menajeria si furnicuta, pupici de la vecini!
ROXI, cat costa implantul, daca imi poti spune? Dentista mea a plecat sa lucreze in Anglia si sunt in studii de piata...
ANDREEA (P), si Matei face crize de astea cand nu doarme suficient si am observat ca daca reactionam mai sever, fara bataie dar ii explicam ferm ca nu e bine ce face,il ignoram o perioada, pune botic un timp apoi vine si isi cere scuze.
MITZU, bafta cu noul curs! Eu nici nu imi pot imagina cum ai putea sa lucrezi ceva acasa cu doi bebei!
Noi multumim frumos de vizionarea pozelor, cu asta ne-am ocupat ieri dupa amiaza, am vazut cred toate pozele din capitol si m-am minunat ce copii mari si frumosi avem!
Eu sunt racita bocna, a doua oara in 3 saptamani, asa ca am stat jumatate de noapte cu ocii lipiti de TV, cum ma intindeam in pat nu mai puteam sa respir
Cam atat, va doresc o zi buna si mai calda decat la noi!
Andries spune:
Buna,
Tot 2 in 1 desi ieri noapte credeam ca nasc!! Am avut o minunatie de travaliu fals care a tinut vreo 4 ore, pana la urma i-am dat in cap cu niste campari si cu un diazepam, ca am spus ca daca e sa nasc oricum nasc, asa ca macar sa fiu binedispusa. Si dupa o ora de la administrarea coctailului diazepam-alcool au incetat contractiile si am adormit bustean, URAAAA!!!
Activitati intelectuale "in doi" nu se pune problema la ce candida nenorocita am... o tratez si pe aia cu ce pot, in rest, tocmai au incarcat instalatia de incalzire si-mi curge caloriferul in bucatarie...o nebunie tocmai a venit instalatorul sa vedem ce branza face.
Imi place sa citesc povesti despre copii si bazdaci, ma relaxeaza. Lia imi pare rau, condoleante. Si eu cred ca ar trebui sa vizitati un doctor.
Ei... cred ca maine imi fac si bagajul de spital, sa fie acolo, maine se incheie 37s, deci teoretic sunt la termen, dar eu vreau sa stea pana in 29, acum trebuie sa mai vrea si el.
azi dimineata am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita si cand ne-am intors acasa Victor mi-a declarat ca el nu mai vrea un fratior ci o surioara si ca sa ma duc la doctor sa "schimb". ![]()
Andries
philip spune:
pai bine mai ioana, eu intru sa vad gorodica (minunata ca de obicei) si in dreapta pozelor tale vad gagici cu curu' gol...hahaha, sotul imi zice ca nu le-ai pus tu, isi face cineva reclama, ca ma si gandeam eu ca ne arati dosul...el era interesat :)
special pt daria niste poze de we trecut, ieri a plouat asa ca am iesit numai prin magazine, n-am avut ce poza, doar pe philip adormind in carutul de la magazin :), poate azi sa facem ceva pe afara:
http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=2AaNGbls4bsXbA¬ag=1
philip
&andreea
AncaMaria spune:
Salutare! Ati scris in ultimele saptamani intr-un ritm ametitor, nu am reusit sa citesc tot, dar sper ca am prins evenimentele importante... so, LMA pentru Nora si pasa junior!
cristal, pupici frumaoselor tale, le-am vazut in poze sunt niste dragalase..
Pako, relocare usoara, bine ca va mutati langa ai vostri, cred ca e cel mai bine asa... noi am avut niste prieteni care de curand s-au relocat din Vancouver in Brasov, a plecat mai intai ea cu cei doi copii si apoi a venit sotul, si se pare ca le merge tare bine..
Andreea (philip), am vazut toate pozele voastre (cred eu), v-ati distrat bine in Italia, si pupi arata bestial cu ochelari si sapca (in ultimele poze), zici ca e o mica vedeta.
Rain, bine ca ai mai dat pe la noi, si pupici moatei cea frumoasa!
Olivia, am inteles din mesajele fetelor ca Luca a avut crup, stiu de la altii ca nu prea e distractiv... sper ca ati scapat de asta..
Roxi, pupici lui Pat si bine ca au iesit analizele okay..
Noi suntem bine, Bianca a avut un week-end foarte distractiv, s-a jucat cu fetita nasei in fiecare zi, vineri a "chiulit" de la gradi ca a dus-o taica-su la vaccin.. trai pe vatrai..
In rest e bine, a inceput sa vorbeasca destul de clar, stie multe cantecele in engleza iar vinerea are lectie de dans, inclusa in programul de la gradi... una peste alta, eu sunt foarte multumita de gradi asta noua, au multe activitati, excursii, experimente dar in primul rand, nu s-a mai imbolnavit, ca anul trecut fuse de cosmar din punctul asta de vedere..
V-am pupat ca acum sunt babysitter si copiii astia se plictisesc trebuie sa mai inventez ceva..
tuturor!
Rugati-va pentru Diana