* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

Cateva poze cu noi

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

vazut pozele si anamaria ta parca e ana maria mea,blonda si cu ochii albastrii e o frumoasa si a crescutttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut rapid si de la noi ca pieduri o gramada de timp in dimineata asta sa mai pun si eu poze.
Kim, imi pare rau de Alicia ca e bolnavioara. Asta e dezavantajul gradinitei. Nu am ce sfaturi sa iti dau decat sa bea lichide ca sa fie hidratata bine. Sanatate multa si sa stii ca m-am gandit la voi. Imi place mult poza ei de pe YM.
Tcelen si dea, bine ati revenit. Scumpe la vedere, fetele.
Diana, am avut disectii pe cadavre. In seara aia nu puteam sa adorm. Nu stiam cum sa il fac pe sot sa stea in pat (ca tot maraia ca lui nu ii e somn, ca s-ar plimba, ar vedea un film) ca sa adorm. Apoi sa faca ce vrea. Aveam numai imagini urate in fata ochilor.
Toata ziua la serviciu am putzit rau de tot. Data viitoare imi iau haine de schimb. Si ca sa ma intaresc si mai mult, vineri nu a fost nimeni la serviciu, iar in ditamai cladirea, la subsol unde am biroul, mi se parea ca aud numai usi scartzaind, vad umbre, brrrr. Porcarii.
Aseara am dormit cu Luca ca tot imi vomita. O zi e bine, a doua e rau. Aseara am fostr la un meci de hockey si mi-a zis ca nu mai vrea sa stea dupa prima runda. Am mirosit eu ca ceva nu e normal. Parea abatut. Am ajuns acasa si l-am fortat sa manance. Si asa i-am declansat voma. Proasta de mine.
Azi vad ca e vesel si plin de energie cum e el.
Fetelor, am pus poze cu copiii mei pentru cine doreste sa le vada. Sunt multe: http://community.webshots.com/album/561040540wVRDlR
Catrinel, nu ma uita, pleaseeeee!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

quote:
Originally posted by kim

Isi mai aminteste cineva de noi?
... abia am terminat de citit din urma, maine incerc sa revin cu un mesaj.
Catrinel, cum e Oana? Sa stii ca si Alicia e bolnavioara, mereu aduce virusi de la gradi, initial am suspectat la ea o intoleranta la lapte, dupa vaccinul de 18 luni a varsat laptele de 2 ori, am pus mai mult pe seama vaccinului, insa pana la urma s-a lasat si cu diaree, asa ca am fost cu ea la urgenta si are gastro-enterita, deja de o saptamana. N-a ajuns sa se deshidrateze - noroc ca ii place solutia de hidratare Pedialyte in batoane- insa nu stiu de ce dureaza atat de mult... Si astia nu dau nici un medicament sa stopeze diareea. doar Pedialyte si Bio-K pt refacerea florei intestinale (cu probiotice). Am facut rost de niste Smecta din Romania, e bun? cele care v-ati confruntat cu asta, ce le-ati dat la bebeii vostri?
pupilici

kim, si noi tot cu Smecta, solutii de hidratare si furazolidon ne-am tratat ... vorba vine, pentru ca Iulia mi s-a deshidratat foarte tare atunci si am ajuns la spital. Oricum, eu ma gandesc ca si un pic de regim este nevoie ca sa-si revina cu scaunele. Da-i ceai de menta sau de afine (numai sa nu indulcesti cu miere), sa pape orez, mar copt, branzica de vaci, morcov fiert.
Starea ei cum e? E vioie, activa? Pentru ca Iulia la inceput se comporta ca si cum n-ar fi avut nimic, pana intr-o zi (cand am si dus-o la spital) cand imi statea ca o leguma, nu avea forta nici sa stea pe picioarele ei. Nu vreau sa te sperii, doar sa fii foarte atenta cu ea pentru ca gastro-enterocolita asta e tare pacatoasa. Erau copilasi in spital care in 2 zile slabisera 4-5 kg, ceea ce e imens la greutatea lor. Asta din cauza diareei si a deshidratarii. Da-i fff multe lichide, nu conteaza ce mananca si cat, conteaza sa fie bine hidratata.
Sanatate multa va dorim si sa scapati de asta. Sa ne mai dai vesti. Pupici

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Iti multumesc, Iulia, cu regim o tin si eu de o saptamana, cantitati mici de ceai, supica, morcovi, orez, compot mere, banane, branzica de vaci, paine prajita, i-am scos laptele din prima zi, acum orezul nu mai vrea sa-l vada, noroc ca ii plac cartofii si solutia de hidratare. E vioaie si jucausa, deci intr-o forma f buna, dar eu vad ca e slabita, a avut si stari de slabiciune, ameteala. E tare pacatos virusul asta, pe cand am avut impresia ca s-a stabilit, ca nu mai are diaree, a inceput iar, nu stiu ce sa mai zic. Smecta nu mai am oricum, aici nu se gaseste asa ceva, zice ca nu trateaza cauza ci numai simptomele(diareea). Ii dau in continuare Bio-K plus, un iaurt cu probiotice care reface flora intestinala, contine 50miliarde de bacterii acidofilus, case, bifidus etc. Tu i-ai dat furazolidon??? ti-a prescris medicul? este pt copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ciuf,buna....m-am uitat la videoclipul tau numit"binecuvantarea" si e absolut minunat,ai doi copii frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaalex

wow, lume nouaaaaa!!!
Kim, bine ai revenit si tu! uite, problema cu varsatul am avut-o si noi saptamana asta, eu banui, dr. la fel, ca ar fi totusi o indigestie, desi la cateva zile Marc a varsat din nou (o banana si 2-3 felii de mar), iar dimineata un pic de lapte. Dar diaree nu a avut deloc. Oare ce o fi? Adevarul e ca el mananca cu multa pofta, oare asta sa fie cauza? hmmm, desi a vomitat cam des in ultimul timp...noua ne-a dat dr. Biotics (pliculete cu praf, se dizolva in lapte) si pic. Metoclopramid in ceai, sunt pt. digestie.
Cum se mai descurca Alisuca la gradi? dar tu ce mai faci?
Multa sanatate va dorim!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Alina draga,
Ai grija sa nu vomeze de la altceva, cam asa a debutat si la Alicia, am banuit o indigestia initial. Dar ea nu mai vomase pana atunci. Gastro-enterita asta e virala, se ia pe gura, da voma la inceput si apoi ajunge in intestine si provoaca diaree. E clar ca a luat-o de la gradi, erau deja cazuri acolo, ne-au prevenit dar uite ca n-am scapat, si acum sunt mai multi bolnavi decat sanatosi, la Alisuca sunt convinsa ca din cauza suzetei, bat-o vina, ca de cand cu gradi nu vrea sa se mai desparta de ea (Mami sau Bebi ii zice). Doar eu sunt maniaca cu igiena si spalatul pe maini. N-a fost saptamana asta deloc la gradi, noroc ca e si soacra-mea acasa, dar sa nu-ti spun cum alergam toti 3 dupa ea, sa bea sau sa pape cate ceva. Crezi ca mai am vreme de altceva? printre picaturi mai fac cate ceva pt scoala. Acolo macar imi usurez mult munca folosind prezentari la retroproiector sau pe calculator (power point), dar de corectat am mereu, asta-i viata. Sanatosi sa fim.

Mersi, diand, pt informatiile despre Smecta, am avut si eu 2 plicuri, dar n-au avut mare efect, altele oricum nu mai am. Astia tot zic ca nu e nevoie de nimic medicamentos, ori antibiotic, ca se vindeca de la sine. Sper si eu...

Mergi la inceput

Mersi Stefanna pt mesaj si incurajare. Pupici multi Nicolei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare, micaalsa, alinaalex merci de complimente, iar pentru fetele care spun ca suntem cam scumpe la vedere, imi pare rau, dar programul nu imi permite prea multe pauze de calculator, si cand am pauze, le petrec la odihna ... intre serviciu, curatenie, mancare, plimbat bebe, spalat rufe, vase, etc ... nu mai am timp de stat pe forum.
Programul meu este cam ase ... dimineata la cafe, serviciu pana la 6 jumate-7, vin acasa, imbrac bebe, plimbare, venit acasa, schimbat, baie, in pat caci nani abia pe la 10-11, rare sunt zilele cand adoarme devreme ca astazi ....si apoi si eu baie si nani ... cam asa suna orarul nostru ...
eu sincer nu stiu cum de aveti timp pe forum .... va admir ...
Tcelen, ai o fetita frumusica foc, sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

IRINA ,si eu sper sa cupar enstrumentul macar in noiembrie......Tare ma bucur ca o sa am acum ceva poze de vazut si nici nu-mi vine sa cred...ca AM REUSIT SA PUN NISTE POZE RECENTE din ultima luna si jumate cu puiul meu,RUDY aici http://family.webshots.com/photo/2252343970072337911Gbrtlc

si aici http://good-times.webshots.com/photo/2922014360072337911rgEQXj ca sa vedeti ce baiat cu parul lung.....ca de fetita are mami,deocamdata.....si cu entuziasm....va spun ca saptamana asta vom vizita si...coaforul....deci urmatoarele poze vor fi cu un baitel...cu freza de baietel.Va pup si revin maine si abia astept sa ma delectez si eu cu pozicile voastre sa vad cum au mai crescut ceilalti ghiocei din grupa.

Catrinuta,pupam atomica scumpa si bolnavioara!Spune-i sa se faca repede bine!
CIUF,cand iei vacanta scumpa....ca eu am luat vacanta.....si tare imi prieste,zau.Apropo,la finale,am luat 90,92,94 si 99 % si mai astept rezultatele la 2 materii.Oricum...ma astept la note bunicele si la astea,.....Te pup si bafta in continuare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Bine ati revenit fetelor !
Fetele daca doriti sa mai vedeti poze cu ghiocei mai sunt si in mailul comun la poze bebei...erau unele cu Alexia cred ca de Lady H pe care eu nu le vazusem.

Kim imi pare tare rau a Alicia e asa bolnavioara!
Andreea G multumesc mult pentru link, insa mi l-a cenzurat DC. Pupici Bubulinei!
Alina au venit uratii?
Ciuf multa sanatate lui Luka...si tie mult curaj...mie niste disectii imi lipsesc...si asa nu mananc nimic!? Chiar mai poti manca ceva? Eu cred ca nu as putea!
Dianadeu am comandat scaunelul ala de masina ca pe aici nu am gasit mai nimic. Sper sa il primim saptamana aceasta! Sotul meu zicea ca masina crede ca are isofix, insa nu pot sa dau 1300 de ron pe scaunul lui Cristi pentru ca mai trebuie sa cumpar inca unul imediat.

Va pupacesc! O zi buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mihaser, masina nu are Isofix, a intrebat Cristi al meu la dealer. Tocmai am sunat la reprezentanta Inglesina si au Mille Miglia cu 480de RON doar. Sambata mergem sa-l luam.Ciuf, brrr speram sa nu fie cadavre umane. Si dupa aceea la serviciu la subsol, singura in cladire...DianaD & Alexandru

Mergi la inceput