* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

verific pozele

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

gata, acum e ok

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

abia acum cred ca e ok, sorry fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

vad ca astazi e ziua aparitiilor . Tare ma bucur fetelor ca am mai auzit de voi, ca m-ati pus pe ganduri la un moment dat.
tchelen, mai, a crescut Ana-Maria de cand n-am mai vazut-o, e cea mai mare ghiocica, ce mai. Si pozele de la mare vi le-am vazut ... ai doi copilasi frumusei foc. Si te rog eu mult mult de tot nu mai lipsi atat ... se poate? hai, hai ... promite
dea, iti cam suna si tie ce i-am scris lui tchelen . Am vazut si pozele cu Mia, mi-e drag de ea, ca de altfel de toti copilasii cu par cretuliu. Tare mi-as fi dorit si Iulia sa-l aiba cret, sa-i semene la tata-so din punctul asta de vedere macar Deci tot nazdravana e Mia. Mi-aduc aminte cand ne-ai povestit cum si-a varsat olita plina cu kk pe jos prin camera
Legat de jocuri, la Iulia-i plac mult carticelele alea cartonate cu animale. Toate le stie, din cap in coada (chiar si parsul, care eu habar n-am ce-i). In top e caruciorul de papusi si hipopotamul (astea-s jucariile de impins) dar si girafa (asta are niste bile pe care i le baga pe gura si canta si scoate niste sunete). Dar atat, in rest nimik. Toate stau uitate de vreme pe rafturi.

Noi ne-am mai prelungit sederea la Bistrita cu o saptamana din cauza de tatic super ocupat care n-are vreme sa vina dupa noi. Dar nici o suparare, aici ne e tare bine, suntem niste rasfatate amandoua.
Vin imediat cu niste poze, de indata ce micul terorist ma lasa si pe mine la calculator

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Kim, eu tot cu smecta l-am rezolvat de 2 ori pe Alex. Pediatra de la spital mi-a spus inca de la controlul de 8 luni ce ii pot face cand are mai mult de 2 scaune apoase pe zi -de 2 ori pe zi cate un plic de smecta, orez, morcovi, banane, branza de vaci, eventual lapte HN. Cum spuneam, l-am folosit de 2 ori si in doza mult mai mica: o jumatate de plic la 12 ore, o singura zi.Ciuf, cum au fost disectiile? Pe broaste sau pe iepuri cum faceam in clasa a 6-a?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

vad ca astazi e ziua aparitiilor . Tare ma bucur fetelor ca am mai auzit de voi, ca m-ati pus pe ganduri la un moment dat.
tchelen, mai, a crescut Ana-Maria de cand n-am mai vazut-o, e cea mai mare ghiocica, ce mai. Si pozele de la mare vi le-am vazut ... ai doi copilasi frumusei foc. Si te rog eu mult mult de tot nu mai lipsi atat ... se poate? hai, hai ... promite
dea, iti cam suna si tie ce i-am scris lui tchelen . Am vazut si pozele cu Mia, mi-e drag de ea, ca de altfel de toti copilasii cu par cretuliu. Tare mi-as fi dorit si Iulia sa-l aiba cret, sa-i semene la tata-so din punctul asta de vedere macar Deci tot nazdravana e Mia. Mi-aduc aminte cand ne-ai povestit cum si-a varsat olita plina cu kk pe jos prin camera
Legat de jocuri, la Iulia-i plac mult carticelele alea cartonate cu animale. Toate le stie, din cap in coada (chiar si parsul, care eu habar n-am ce-i). In top e caruciorul de papusi si hipopotamul (astea-s jucariile de impins) dar si girafa (asta are niste bile pe care i le baga pe gura si canta si scoate niste sunete). Dar atat, in rest nimik. Toate stau uitate de vreme pe rafturi.

Noi ne-am mai prelungit sederea la Bistrita cu o saptamana din cauza de tatic super ocupat care n-are vreme sa vina dupa noi. Dar nici o suparare, aici ne e tare bine, suntem niste rasfatate amandoua.
Vin imediat cu niste poze, de indata ce micul terorist ma lasa si pe mine la calculator

micaalsama bucur ca ti-ai adus aminte de mine,de noi ca te-ai uitat la pozele noastre,pormit sa intru macar o data pe saptamana daca nu de mai multe ori!!!in special ca suntem singurei de azi,tati a plecat sa munceasca pe un vapor care e mai mereu pe alte meleaguri
eu de ce nu pot sa vad pozele tale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

wow, lume nouaaaaa!!!
Deea, chiar e mare Mia avand in vedere kilele ei de la nastere, dar asta inseamna ca-i merge bine, nu? Ma bucur ca ne mai scrii despre voi, uau ce mare e acum fetita ta, am vazut pozele!
Tcelen, chiar ma intrebam ce mai faceti, n-ai scris de luni bune! si ce mare a crescut Ana-Mariaaaa, ai o domnisoara f. frumoasa, blonda cu oki albastri! am vazut toate pozele. Cat o sa stea tati pe vapor?
Scrie si tu mai des, sa stim si noi ca sunteti ok.
Kim, bine ai revenit si tu! uite, problema cu varsatul am avut-o si noi saptamana asta, eu banui, dr. la fel, ca ar fi totusi o indigestie, desi la cateva zile Marc a varsat din nou (o banana si 2-3 felii de mar), iar dimineata un pic de lapte. Dar diaree nu a avut deloc. Oare ce o fi? Adevarul e ca el mananca cu multa pofta, oare asta sa fie cauza? hmmm, desi a vomitat cam des in ultimul timp...noua ne-a dat dr. Biotics (pliculete cu praf, se dizolva in lapte) si pic. Metoclopramid in ceai, sunt pt. digestie.
Cum se mai descurca Alisuca la gradi? dar tu ce mai faci?
Multa sanatate va dorim!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

la noi e un friiig....brrrr!!!
vine iarnaaa...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cateva poze cu noi

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

wow, lume nouaaaaa!!!
Tcelen, chiar ma intrebam ce mai faceti, n-ai scris de luni bune! si ce mare a crescut Ana-Mariaaaa, ai o domnisoara f. frumoasa, blonda cu oki albastri! am vazut toate pozele. Cat o sa stea tati pe vapor?
Scrie si tu mai des, sa stim si noi ca sunteti ok.

alina scuzeeee ,o sa incerc sa intru mai des!!!multumesc ca te-ai uitat la toate pozicile noastre,si multumim de complimente
tati o sa stea trei luni jumate,vine tocmai in februarie,sta o luna,o luna,pleaca iar trei si tot asa ......cam asa o sa fie o buna perioada de timp

tu vb de ana mea,dar marc s-a facut un barbat,a crescuuutt si e un frumos

Mergi la inceput