* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 7
catrinutza spune:
Alina...m-am linistit...cand ziceai ca marc s-a acomodat superbine ma gandeam ca e fara plansete si show-ul de rigoare...dar acum ca mi-ai zis ca treci si tu prin episoade lacrimogene m-am linistit...si vorba ta...vad alti copii cum vin zambind si veseli si ma gandesc ca poate n-o mai fi mult pana atunci..o mamica mi-a zis ca fetita ei a plans o luna, iar acum o vad cum vine vesela, se duce singurica la grupa...deci trebuie rabdare...
Nasoala chestia cu indigestia...urata rau... dar vad ca la cresa au avut grija de el (chestia cu consulatatul)...asta inseman probabil particularul... de curiozitate, cat te costa lunar???
Iar problema lui suzi molfaita non-stop se pare ca e legata de cresa????!!!! ma gandesc ca o fi ca atunci cand erau bebeii mici de tot si aveau nevoie de suzi ca sa isi satisfaca oaresce nevoi afective...
Carmen...cunosc tiparul asta cu mami, mami, mami....parca uita toata cuvintele...siu de unde abia asteptam momentele astea sa imi zica mami, acum am momente in care imi vine sa urlu...vezi fazele cu venitul peste mine la baie despre care povesteam mai devreme...
DianaD...noi deja avem dimineti super matinale...sau nopti...la chestia cu coboratul din pat...ne-am asumat riscul si i-am scos zabrelele de la "inchisoare"...acum nopatea daca se scoala stie exact drumul la noi in pat...si e asa de placut sa te trezesti cu tancul picand pe tine cand ti-a somnul mai duuuuuulceeeeeeeeee....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Umblam pe forum si am gasit ceva interesant...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108179&whichpage=1
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
Catrinutza, io zic ca problema cu suzi e legata de cresa. Marc nu era asa de atasat de ea inainte, o molfaia doar la somn, nu in timpul zilei. De la cresa de multe ori il iau cu suzi in guritza, mi-au spus educatoarele ca asa il linistesc daca maraie sau plange, dar ca totusi incearca sa-l dezvete de ea. Si Georgi, prietena lui, e la fel de atasata de suzi. Deocamdata ei 2 sunt cei mai plangaciosi de la cresa, ceilalti copii sunt super linistiti si ma gandesc si eu ca poate totusi nu mai este mult si-i vom vedea si pe ai nostri la fel.
Cresa - www.casutaluiwinnie.ro -costa cam 7 mil. jumate/ luna, adica 5 mil. + 125 mii/ zi mancarea (4 mese). Luna asta de ex. am platit aproape 8 mil., ca e mai lunga. Dar sunt f. multumita de serviciile lor ( la banii astia, mi se pare normal), Marc e gata satul cand il aduc acasa, nanit, schimbat si plimbat. Mai facem doar plimbarea de seara (dureaza si aia vreo 2 ore, da' macar ne mai aerisim). Si ce-mi place la cresa asta e ca educatoarele scot copiii zilnic in parc, in oras, ma rog, au multe activitati, de fapt se vede ca Marc e obosit cand vine acasa. Aaa, si ce e mai important, doarme toata noaptea fara sa se trezeasca macar o data. Beton.
Mai, nasoala treaba cu soacra-ta
, chiar e aiurea ca nu sta cu Mariuca si a trebuit s-o duci la cresa !!! mai ales ca stati in aceeasi curte...no comment! da' poate e mai bine asa...io n-aveam cu cine sa-l las pe Marc, soacra-mea nici nu vine sa-l vada, maica-mea lucreaza zi lumina, iar varianta bona pica din start.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Diana, felicitari pt. achizitionarea masinutzei, s-o folositi sanatosi si fara evenimente !!!
eu, acum un an si ceva cand mi-am cumparat masina nou-noutza, eram super-incepatoare, desi aveam de vreo 7 ani permis. Cu lamaia pe parbriz si numere noi. Si cu Marc in spate. Si am supravietuit
, acuma pot sa spun ca sunt Schumacher-ul soselelor ![]()
![]()
Primul meu drum mai lung, in afara localitatii, a fost pana la Arad (o suta si ceva km), la cateva zile dupa ce am luat masina. Am condus cu atentie, fara viteza si n-am deranjat pe nimeni. Deci se poate. Mi-a fost cam frica, dar am ajuns cu bine si dus si intors. Afara e un pic mai greu (cel putin asa mi se pare mie) in sensul ca trebuie sa conduci cu viteza mai mare, sa mai faci si unele depasiri, avem drumuri proaste, circula si tot felul de nebuni, mai ales tiristi, vorba lui Andreea, pe care nici eu nu ma aventurez sa-i depasesc si parca nu ma simt in siguranta, ca in oras.
Scaunul lui Marc e pus in dreapta spate, langa geam, sa-l pot vedea cand sunt la volan.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
dianad spune:
Multumim pentru felicitari si sfaturi Andreei,Catrinutei, Ciufarinei, Alinei. Azi am mers si eu cu ea, e super si soferul conduce bine pentru ca nu am avut nevoie de emetiral.Scaun se pare ca-i vom lua tot din cel pe care l-ar vrea si Mihaela (are R44/04 si merge pana la 36kg)-de la inglesina sau un Inglesina Moovie. Mergem la reprezentanta saptamana viitoare. daca nu se potriveste cu bebe si cu masina, mai cautam pe la miniblu un un Maxi Cosi ca tot sunt ambele magazine pe Titulescu. As vrea ceva cu standard EC R44/04, doar daca nu gasesc o sa iau R44/03 cum sunt majoritatea. Daca masina ar fi avut isofix, as fi vrut unul ca al Dianei, un Tobi frumos-frumos.DianaD & Alexandru
kim spune:
Isi mai aminteste cineva de noi?
... abia am terminat de citit din urma, maine incerc sa revin cu un mesaj.
Catrinel, cum e Oana? Sa stii ca si Alicia e bolnavioara, mereu aduce virusi de la gradi, initial am suspectat la ea o intoleranta la lapte, dupa vaccinul de 18 luni a varsat laptele de 2 ori, am pus mai mult pe seama vaccinului, insa pana la urma s-a lasat si cu diaree, asa ca am fost cu ea la urgenta si are gastro-enterita, deja de o saptamana. N-a ajuns sa se deshidrateze - noroc ca ii place solutia de hidratare Pedialyte in batoane- insa nu stiu de ce dureaza atat de mult... Si astia nu dau nici un medicament sa stopeze diareea. doar Pedialyte si Bio-K pt refacerea florei intestinale (cu probiotice). Am facut rost de niste Smecta din Romania, e bun? cele care v-ati confruntat cu asta, ce le-ati dat la bebeii vostri?
pupilici
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by kim
Isi mai aminteste cineva de noi?
... abia am terminat de citit din urma, maine incerc sa revin cu un mesaj.
Catrinel, cum e Oana? Sa stii ca si Alicia e bolnavioara, mereu aduce virusi de la gradi, initial am suspectat la ea o intoleranta la lapte, dupa vaccinul de 18 luni a varsat laptele de 2 ori, am pus mai mult pe seama vaccinului, insa pana la urma s-a lasat si cu diaree, asa ca am fost cu ea la urgenta si are gastro-enterita, deja de o saptamana. N-a ajuns sa se deshidrateze - noroc ca ii place solutia de hidratare Pedialyte in batoane- insa nu stiu de ce dureaza atat de mult... Si astia nu dau nici un medicament sa stopeze diareea. doar Pedialyte si Bio-K pt refacerea florei intestinale (cu probiotice). Am facut rost de niste Smecta din Romania, e bun? cele care v-ati confruntat cu asta, ce le-ati dat la bebeii vostri?
pupilici
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
www.flickr.com/photos/10910231@N05/" target="_blank"> photos
kim, si noi tot cu Smecta, solutii de hidratare si furazolidon ne-am tratat ... vorba vine, pentru ca Iulia mi s-a deshidratat foarte tare atunci si am ajuns la spital. Oricum, eu ma gandesc ca si un pic de regim este nevoie ca sa-si revina cu scaunele. Da-i ceai de menta sau de afine (numai sa nu indulcesti cu miere), sa pape orez, mar copt, branzica de vaci, morcov fiert.
Starea ei cum e? E vioie, activa? Pentru ca Iulia la inceput se comporta ca si cum n-ar fi avut nimic, pana intr-o zi (cand am si dus-o la spital) cand imi statea ca o leguma, nu avea forta nici sa stea pe picioarele ei. Nu vreau sa te sperii, doar sa fii foarte atenta cu ea pentru ca gastro-enterocolita asta e tare pacatoasa. Erau copilasi in spital care in 2 zile slabisera 4-5 kg, ceea ce e imens la greutatea lor. Asta din cauza diareei si a deshidratarii. Da-i fff multe lichide, nu conteaza ce mananca si cat, conteaza sa fie bine hidratata.
Sanatate multa va dorim si sa scapati de asta. Sa ne mai dai vesti. Pupici
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am venit azinoapte de la nunta pe la 12.30 si Ali dormea linistita ca nici n-am mai intrat la ea. A fost f cuminte cu mami si cu tati, adica a dormit bine, decat aseara s-a proptit in fata usii si a inceput sa strige mami, mami pana i-a aratat tatae ca nu-s acasa si s-a linistit. M-am linistit si eu. Va pup!
tcelen spune:
isi mai aduce cineva aminte de noi??![]()
suntem bine,ana e mare,neastamparata ca un baietel,nu vrea sa auda de olita,papa orice,nu e mofturoasa nu sta locului o clipa,lipita demine sau taticul ei nonstop...etc
va pupam dulce si sper sa ma intru![]()

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
dea0277 spune:
Sal'tare fetelor ... ca de mult nu va mai vazui ... ce faceti? sper ca toata lumea este bine, sanatoasa ... noi suntem, numai ca imi mananca zilele si eu stau la serviciu 8 ore, in rest sta taica'su cu ea care ma mir ca inca nu si-a luat avant. Mia a mea face numai prostioare si din cand in cand cite o prostie mare ... ca miercuri cand am scapat-o din ochi 5 min si s-a suit singura pe terasa de imi venea sa lesin cand am vazut-o, imi facea cu mana de sus ... dar s-a terminat cu bine de data asta, drept urmare, am inchis accesul spre etaj ... in rest, bine sanatosi, munca si alergatura dupa mia, care are 85 cm inaltime si cam 14 kg ceea ce mie mi se pare tare mult, avand in vedere ca a avut 1,7 la nastere ...
vroiam sa va intreb, voi cum va mai jucati cu copii, ca eu nu prea mai am inspiratie, de alergat si ascuns m-am cam saturat ...
astept raspunsuri ... o sa fac cont la webshots sa o mai vedeti si voi pe capsunica mea
v-am pupat ....
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/