* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Miha, dragut sotul tau cu trandafirii. Au tinut asa de mult pentru ca ti i-a dat cu toata dragostea.Sa stapaniti sanatosi masina, fara evenimente si sa mearga bine multi ani de acum incolo!Ne-a venit masina miercuri, este de culoarea deep navy, a voastra? Ce scaun de masina ii luati lui Cristian? S-ar putea ca si voi putea sa fi prins una din ultimele masini pentru ca oferta teoretic s-a incheiat la 30 septembrie si probabil au prelungit termenul neoficial cu 1-2 saptamani cam cat dureaza la unele banci procedura de livrare a banilor. Noi am facut proforma la 25 septembrie si atunci mai erau doar 3 masini. Pe 28 septembrie au aparut ceva probleme la banca, la 1-2 octombrie am facut alta proforma si atunci dealerul ne-a spus ca au mai venit inca 800 de masini. Am asteptat mult mai linistiti raspunsul bancii si am luat-o.Soferul meu foarte incepator a facut in prima seara primii 80 de km de dupa examenul de permis prin Bucuresti si apoi pe autostrada pana la Fundulea, cu un copilot posesor de Fiesta alaturi. Cristi al meu e incantat de masina, deocamdata ca e noua consuma nesimtit de mult, in rest se manevreaza foarte usor in comparatie cu Loganul pe care l-a condus la scoala si fiind nu prea mare gaseste usor loc de parcare chiar in fata blocului. Dotarile sunt superioare Loganului cu care o tot comparam pentru ca la 10mii si un un pic altceva nu prea puteam lua. A, i se tot opreste motorul pe la stopuri pentru ca uita sa apese pe nu stiu ce si cred ca isi ia nu numai claxoanele de care mi-a povestit deja. Si le ia si daca nu pleaca in prima fractiune de secunda, ca de , are lamaie in parbriz si mai are si masina cu numere noi, deci se poate extrapola ca si soferul e tot foarte-foarte nou.Am o intrebare pentru soferite: cam dupa cate sute de km e OK sa plece un incepator din localitate? Socrella ma tot bate la cap sa lasam in WE copilul la ea si sa plecam la plimbare. Pe sofer il bate gandul sa plecam toti 3 de Craciun pe undeva, insa iar nu stiu pe zapada cat de OK o fi sa plimbam si copilul cateva sute de km. Si inca o intrebare pentru mamicile cu masina: scaunul auto trebuie pus numai pe unul din locurile din spate la geam sau merge si pe cel din mijloc?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Catrinuta tie si lui Duracell.Ciuf, sa intelegem ca atunci cand ghioceii or sa aiba 3-4 ani sau chiar mai putin pentru cei care au pat din care pot cobora, vom avea dimineti foarte-foarte matinale uneori? Cum se mai simte Luca? Andreea si noi cu 2 suzete: una din silicon si cealalta din cauciuc, ambele ortodontice. Am sa incep sa tai din ele, ca oricum le-a muscat si mai bine desprind eu bucati din ele, decat Alex. Stiu de la socrella ca pe ta-su l-a dezvatat de suzeta taind in fiecare zi cate putin din ea. As putea si sa le arunc direct pentru ca ar sta si fara.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Diana noi ne-am luat rosu tango...e un rosu mai caramiziu...abia astept sa o luam si noi...eu din pacate nu pot sa conduc decat SuperNova de la scoala...si mor de ciuda! Dar in 2 noiembrie am examen si sper sa-l iau! Azi la 4 se duce si al meu sot super incepator sa ia masina cu o ruda de-a lui...Noi i-am pus si alarma ca altfel nu puteam folosi inchiderea centralizata...si avem aceeasi telecomanda...De Craciun si noi plecam la rude cu masina...600 de km..chiar daca suntem incepatori! Sunt si eu super fericita si trebuie sa luam si noi un scaun ptr Cristi...Deocamdata asta imi place:
http://www.bestkids.ro/pc-536-18-scaun-auto-mille-miglia.aspx
Am mai vazut si in Real unul ok la 400 Ron de la Baby relax cred...acum ne plimbam cu masina pana gasim unul fain!
Cu creditul a fost super rapid...am depus la ING luni si ieri ne-a intrat suma si am si virat-o! Super profi sunt astia! Dar noi am luat in lei, nu in euro!

Fetele va rog sa ne scuzati pentru off-topic! Ne ajutati cu scaunelul?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dianad,in primul rand va doresc sa stapaniti masina fericiti si sa fie o masinuta linistita,care se va tine departe de orice incidente!Eu abia anul trecut am fost singura cu masina(ma rog,cu sor'mea si Bubu)pana la Bacau si inapoi.Pana atunci nu am avut ocazia sa plec fara tati.E ceva mai dificil condusul la drum lung(la inceput),intrucat se circula cu viteze mari,este nevoie de un alt gen de atitudine si,ceea ce ma ingrozeste pe mine,sunt multe tiruri cu soferi nebuni care au senzatia ca sunt stapanii soselelor.La intoarcere am venit in tandem cu Alin,cumnatul meu(el in spate) si imi spunea ca se cam vede ca este primul drum,in primul rand dupa depasiri(ezitante uneori,ceea ce nu este bine).Iar tirurile preferam sa nu le depasesc.Oricum se invata totul,important este sa aveti rabdare si sa fiti calmi si,mai ales sa va abtineti sa vorbiti urat la volan.Cand sunteti cu Alex,nu de alta dar ii veti imbogati brusc limbajul.
Scaunelul Theei sta in spatele locului din dreapta.Nu se poate pune pe mijloc.In schimb,noi am luat o oglinjoara pe care am atasat-o la cea retrovizoare si in care o vedem perfect de pe locul soferului.Mai greu este cand mergem cu masina lui tati,ca tre' sa mutam si scaunul iar oglinjoara nu se poate pune acolo.

Mihaser,sa stapaniti si voi masina sanatosi,fara evenimente neplacute!Eu i-am luat Theei acest scaunel http://reclama/detalii.php?cod=LI16
Il au multi prieteni de-ai nostri si chiar este foarte bun.burtica,mamica si Cristisorul

Catrinuta,imi pare rau ca ati avut iar experiente neplacute!Sper ca sunteti pe drumul...insanatosirii,nu de alta dar vine zapada si tot nu am apucat sa ne vedem.Nu ca as avea timp dar cine stie?gradinareasa cea isteata

Ciuf,poate a mancat cu prea mare pofta si nu i-a picat tocmai bine papica.Noi am fost alaltaieri la cumparaturi si,inainte de a pleca,Bubu a baut un bibe cu compotel de piersici+gutuie(favoritul ei).Cu pofta,ca de obicei,doar ca am urcat-o imediat in masina.Exact in momentul in care parcam masina la Carrefour a vomitat tot compotul pe mine,pe ea,in masina.Minunat!Am facut cumparaturi intr-o mare viteza,ude si cu privirea-n jos(eu).Nici eu nu stiu sa schiez,nici nu-mi doresc(nici tati!) dar se pare ca va veni o vreme in care nu vom avea incotro.

gabi_fer,nu prea am de ales,din nefericire va mai trebui sa apelez la socrii,in primul rand pt. ca ar muri altfel si in al doilea rand pt. ca deja interpreteaza faptul ca nu i-am mai solicitat de cateva zile.

Irina si mama facea misto de mine ca sunt prea fixista in privinta orelor de masa,de somn...cred ca toti parintii sunt la fel,vorba lui Cristin"exista o singura mama si un singur tata pe planeta".Andreiul plecat in deplasare.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sal mamici de bebici...
Am o bucata de lene de ma doare ...da' rauuuuuu de tot...azi nopate am avut insomnie si tuse, iar cand in sf am reusit sa adorm s-a mutat behaiciu ala mic langa mine...asa ca sunt cam zombiciosa la ora asta...

Ieri a fost cu plansete, cu agatari de gatul meu, cu implorari sa n-o las...ea tot zicea buba (eu credeam ca tine minte ca dimineata ne duceam sa faca injectiile)...noah ca am descoperit ca fata stia exact despre ce buba vorbea...aia capatata la fatza...educatoarele mi-au zis ca n-a plans fff mult, a mancat tot (eu am niste maaaaaaari dubii despre mancatul asta tot, dar mai vedem pe parcurs), dar de dormit n-a dormit decat juma de ora...restul cred ca le-a chilarit...
Oricum de dimineata le-am atentionat ca le-am lasat "ceva" in dulapiorul fetii...se pare ca s-a mai indulcit treaba......
Din fericire fetitza care a muscat-o a fost mutata la grupa mijlocie (oricum se pare ca ii cam "disciplina" si pe alti copii)..asa ca speram sa uite repejor incidentul...
Dar sa va pove cum am gasit-o...am deschis usurel usa de la grupa...a mea era pe scaunel (deja ii auzisem glasul) si se juca cu ceva, n-am vazut ce pt ca mare parte din copii erau asezati in jurul ei si pareau ca priveau la ce facea ea acolo...in momentul in care a realizat ca am venit, s-a pus pe plans, s-a impiedicat in fuga spre mine, iar toata dupa-amiaza am fost tare bune prietene...
Azi de dimineata din masina s-a pus pe urlat ...
Probabil ca vom mai avea show destul pana cand va realiza ca e batuta in cuie chestia asta..

si destul cu mersul la cresa, ca v-am zapacit de cap...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Catrinuta, mai vrem povesti despre cresa ca si pe noi ne bate gandul din toamna lui 2008.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Andreea...jur ca de fiecare data cand trec pe Pieptanari ma uit la voi la casa si ma gandesc pe unde mama ei de treaba iesiti din curte...zau...dar azi de dimineata am vazut ca aveti o strada nou-noutza gigea-mumos...
Cat despre socri ce sa mai zic...ai tai macar se ofera voluntari sa te ajute , desi asa ajutor...uneori ma intreb "frate cum or fi supravietuit copiii lor???""...si la noi la fel...nimic din ce am zis eu nu a fost respectat...de multe ori am senzatia ca o baga la culcare numai ca sa scape de grija ei...nu conteaza ca le zic ca dupa ora cutare, indifernet ce-i sa n-o culce...ca pe urma noi stam dupa fundul ei treji...si muuuulte altele...
Chestia cu "ratiunea" de a trai, parerea mea ca e o chestie depasita...nu trebuie sa o sufoce pe Thea acum pt ca nu are activitate....trimite-l in parc la "tablagii" sau sahisti...desi cred ca atunci te "desfiaza" de nora...
Acum la mare "cautare" sunt plansetele ca o duc la cresa...
Iar la chestia cu suzi..la noi s-a nasolit treaba...de unde n-o interesat decat ffff in treacat la culcare, acum pe unde o prinde o si molfaie si e cu scandal daca i-o iau, o cere la culcare si cred ca e unul din motivele scularii nocturne ...cand puii mei s-a naravit in asa hal???..eu banui ca toate schimbarile din viata ei de acum ii cer alinarea cu suzi...

Carmen...succes cu Ali si cu lasatul in grija altcuiva...poate daca ar veni pana atunci de cateva ori pe la voi, sa se obisnuiasca...macar ramane pe teritoriul lui...am si eu un offf, asta e...

Diana...incepusi si tu maam muncile???? da' cum de ti-a venit ????ori pierdui io niscavai episoade, ca e posibil...sau nu mai vrea sa te tina sotzu????

Catrinele...si Mariuca a inceput de vreo 2 saptamani sa isi tot imputineze portiile de lapte, la stilul ca mananca cel mult jumatate din cat manca inaine...aseara de ex a mancat 130, ea care radea un bibe de 300 dintr-o lovitura...ma gandesc ca s-ar putea sa aiba drepatet educatoarele si sa manance bine la cresa si atunci sa fie mai satula...dar inca avem ritualul impinsului din pat, deci nu ma mai trage de mana, ci se suie si ma impinge pana ma da jos din pat si mergem la bucatarie, aprindem "mina" si punem da facut laptic...poate o fi si de la raceala...mai las un pci sa vedem ce si cum...
Ma bucur ca si Onuka s-a obisnuit la gradi...astept si eu momentul...daca n-o mai aparea vreun "catel" sau vreo "pisica" sa ii strice cheful...

Alina ma bucur sa aud ca Marc merge bine la cresa...e tot de stat sau particulara??? cred ca mi-a scapat daca ai scris pe undeva...se pare ca e ceva cu mancarea asta de la cresa de mananca tot ... e posibil sa se antreneze cu ceilalti si poate de asta...

Carmen...si eu stiam ca baietii sunt mai mamosi...deci daca mai aveam vreun dubiu ca in relaitate am baiat......si Mariuca sta dupa fundalul meu peste tot...si daca sunt pe wc, vine si se aseaza pe caditza de la dus si vorbeste cu mine si rupe hartie igienica si imi da ca poate am nevoie...si acolo era ultimul meu refugiu, ultimul loc intim...s-a zis cu el...

Rocsanica -fata...cunosc sentimentul ala de in love de care ziceai...tot dupa nervii plecarii de dimineata...
Merci pt raspunsul la test...
Citeam despre activitatile pe care le fac ei cu copii...frate dar sunt avansati...la noi poate la particular sa vezi asa ceva...
Ciufarina...asa e...in momentul in care se va mai intampla nu voi mai reactiona asa "bland"...desi nu cred ca va mai fi cazul...un rau nu se repeta de doua ori
M-a distrat faza cu ochelarii de soare...ce chestie si cu copiii astia si cu tabieturile lor...cica e un bebeu la cresa care nu adoarme daca n-are un scutecel sub cap...sper ca nu folosit
felicitari pentru reusita la examen...inca o data se adevereste ca romanasii sunt buni elevi si silitori...
Mi-as lua o bona la fata..dar in casa socrilor???? ce vor zice vecinii, ca daca acum comenteaza ca de am dus-o la cresa si nu are bunica-sa grija de ea, iti inchipui atunci comentarii...desi iti jur ca asa merita...dar vreau sa mai evit orice fel de discutii ca deja mi s-a facut lehamite...si cand ma gandesc ca ai mei ar fi vrut din tot sufletul sa ma ajute, ar fi fost super incantati iar eu linistita...dar asta e...asta avem, cu asta lucram...pana ala urma nu sutn nici prima nici ultima care imi duc copilul la cresa, nu am auzit sa moara nimeni din asta

Micaalsa..nu mai comneta de socrela...ca iar ma umplu de toate alea...socri Andreeiei sunt in plina criza de varsta a treia si au nevoie de "ratiuni", astia ai mei, dupa ce s-au dat de ceasul mortii ani la randul ca ei vor nepoti (cumnatul cel mare e insurat de 10 ani, dar nu poate avea copii), acum ei vor sa isi vada de batraneti si in pluc "n-am facut copii ca sa ni-i creasca altii"...I rest my case ca iar ma apuca inspumarea...

Gabi... asa e, poate ca la cresa e mai bine, dar cand sunt ceva mai maricei...si eu m-am ingrozit de preturile pe care le practica gradi particulare mai ales pentru bebeii de varsta asta, cand inca sunt scutecisti...dar sa stii ca la cresa asta totusi conditiile sunt multumitoare..ieri de exemplu duduiau caloriferele...totul e ff curat, au niste reguli bine stabilite si vad ca tot personalul e amabil cu copii, le vorbesc ff frumos, ii alinta...in privinta asta nu cred ca e vreo problema...si sa iti zic ce mi se mai pare mie...ca in felul ei este una destul de elitista...parintii pe care i-am vazut perindansu-se pe acolo in mod sigur nu au venitul minim pe ecomonie...plus ca am fost asigurata ca anumite nuante de ten nu exista...si probabil ca nu vor exista...deocamdata in mod explicit nu am de ce sa ma plang...

Irina...pup buba...cum mai esti cu piciorul...
Chestia e ca a mea desi a terminat injectiile tot mai haraie, tuseste pana vomita si mucoseste la greu...

DianaD...deci...
1..pai cam cand se simte in stare sau cand n-are incotro...cam atunci poate pleca un incepator la drum lung... conteaza cat e lung e drumul si daca mai merge un alt sofer cu el...uneori asta e de bine alteori nu prea...eu ajunsesem sa pun afis in masica ca deja exita un sofer la volan...if you know what I mean...
2.sa plecati de Craciun cu copiulul dupa voi si cu masina, nush ce sa zic..eu nu m-as incumeta...mult vin, multa veselie, muti soferi neatenti...
3.poti sa il pui si pe mijloc (scaunelul)..chiar ar fi indicat ca e ferit daca, doamne fereste are loc un impact lateral....plus ca poate vedea inainte...pt mine e mai practic sa il pun in lateralpt ca o pot pune repede si usor...dar la mijloc zic eu ca e mai safe...
cat despre taiatul suzetei am mai auzit povestea...la unii a functionat...dar stiu o fetitza care avea la 2 ani aceeasi suzeta pe care a avut-o de la nastere...nu a acceptat alta...au incercat si cu taiatul ei, dar au trebuit sa i-o lipeasc al loc...

Andreea...ezitarea n-are neaparat legatura cu faptul ca erai la primul drum...mai e si o chestie de prudenta...aceeasi pe care mi-am dezvoltat-o si eu de cand umblu cu copchila pe sosele...desi unii pasageri, de altfel soferi vitezi, comenteaza ca "nu te-ai bagat" "ia uite ca ti-au luat-o toti inainte" si pot continua...
Incer sa mi te imaginez pe tine care mereu arati ca scoasa din cutie cum tineai capul in pamant de "rusinea" ce-ai patit la cumparaturi...

Acum inchei epistola zicandu-va doua chestii:
- umblu prin casa in liniste ca doarme fata....ce insemna puterea obisnuintei (si daca nu o am printre picioare e clar ca doarme)
- e cand tot zic sa mi-o "ia cineva de pe cap" un pic ca sa mai vad si de treburile mele fara sa vina care va in urma si sa desfaca ce fac eu...dar ca orice caine scapat din lant nu stiu ce sa fac cu libertatea mea...asa ca imi alerg coada pana la ora 4 cand ma duc dupa ratiunea mea de a trai...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinutza, imi pare rau ca ati trecut prin asa momente, off, offf...
Multa sanatate lu' Mariuca!
Cresa la care merge Marc e particulara, el sta tot programul acolo din prima zi (pana pe la 5 seara), copiii sunt putini, pana in 2 anisori, asta e singura grupa, probabil si pt. ca pretul e cam piperat (e singura cresa particulara din Oradea, deci daca n-au concurenta pot sa ceara cat vor ei). Pe mine nu ma lasa sa-l iau la amiaza acasa, deci din prima zi doarme acolo. Sa inteleg ca tu o iei la amiaza pe Mariuca acasa?
So...pt. ca ma laudam ultima data ce bine s-a acomodat Marc la cresa (prima saptamana pot sa spun ca a fost neasteptat de bine, exceptand plansetele de cum intram in curtea de la cresa), marti, dupa ce am venit acasa am facut tampenia sa-i mai dau sa manance, (Marc e f. pofticios si mi s-a mai intamplat sa manance pana vomita )deso educatoarele m-au avertizat ca a papat bine la toate mesele, am facut deci tampenia sa-i dau niste cremvusti luati din Ungaria pe care i-a mancat cu mare pofta. Nimic deosebit, pana noaptea pe la 1 cand a inceput sa verse tot, patutzul, hainele, paturica, tot, tot. L-am schimbat, apoi a mai varsat o tura pe mine...sa nu va spun cum am dormit eu noaptea aia in continuare, mai ales ca a trebuit sa-l pun cu mine-n pat, el obisnuit numai cu patutul lui, s-a zvarcolit si intors toata noaptea, ce mai, cosmar, asta in conditiile in care eu la 8 dimineatza trebuia sa ma prezint la examen, In fine, dimineatza l-am lasat dormind, tati l-a dus la cresa, eu la examen (pe care l-am si picat ), apoi mi-a povestit ca Marc era super vioi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, dar a vomitat si laptele de dimineata... am sunat la cresa, mi-au spus ca e ok, l-a consultat dr., n-are nimic, se joaca, a papat, n-a mai varsat. Cand am mers dupa el l-am gasit intins pe mocheta, suparat, obosit, n-a scos nici un sunet pana acasa, a refuzat desertul care-l primeste la pachet de obicei de la cresa si iar a varsat De data aasta am sunat-o pe dr., ne-a zis sa-i dam Biotics in lapte, pic. de Metoclopramid in ceai, ceai de menta, papa la regim (morcovi, orez, carnitza fiarta). Noaptea urmatoare a dormit 12 ore fara intrerupere !!!! atata era de obosit, educatoarele mi-au spus ca dormise dupa-amiaza 10-15 min., si alea printre suspine...
In fine, de ieri e mai bine, si-a mai revenit.
Adica aseara era fresh, azi dimineata la fel.
Dr. a zis ca , cel mai probabil a facut o indigestie de la cremvustii aia.
Catrinutza, sa stii ca si la noi e la fel...plansete si strangeri de gat cand il las la cresa. Si il aud plangand cand ies pe usa. Mor incet cand ii vad pe ceilalti copii cum vin senini in fiecare dimineatza si se bucura cand vad educatoarele si ma tot intreb oare cat mai dureaza pana va face si Marc la fel? Aaaa, si cand ma duc dupa el, de cum ma vede incepe sa planga si fuge sa-l iau in brate...si nu ma mai lasa pana ajungem acasa. Asta e. Prima saptamana a fost mai usoara, acum se pare ca s-a prins ca nu mai are scapare si tot acolo ajuge in fiecare dimineata. In rest, se pare ca suntem pe drumul cel bun. Sper.
Partea buna e ca deja cica sta pe olitza fara comentarii, performanta pe care eu nu am reusit s-o ating! Iar cu papa, v-am mai spus.
Andreea, de cand cu cresa, suzeta e mai folosita ca niciodata! pana acum numai noaptea, la somn, de acum si ziua.
Mihaser, felicitari pt. masinutza! hai lasa, examenul pt. permis o sa-l iei! bafta! va asteptam la Oradea! pe toti 4 !!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetele dragute, va pup cu foc
Va citesc, dar nu am timp sa raspund la fiecare in parte.
Vreau sa le urez posesoarelor de masinute, Diana si Miha, sa le stapaneasca sanatoase si sa se bucure de ele.
Sa imi tineti pumnii ca azi incep prima disectie pe cadavre.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Catrinutza pe Ali o las cu mama cu care este f obisnuita. Adeca o vede o zi poate chiar doua pe saptamana, sta cu ea mananca se joaca se culca, dar sa fiu eu prin preajma ma intelegi. Si in afara de tati ea este oricum persoana cu care am lasat-o vreodata cand am avut treaba. Dar fimea este exagerata cu mami, mami, mami.

Mergi la inceput