* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, v-am vazut pozele, toate toate ... imi plac la nebunie peisajele de la voi, parcurile, zona verde din fata caselor, n-am cuvinte. Si poza voastra de familie e suuuuper, acum realizez ca eu n-am niciuna...vesnic fac pe fotograful Tre' sa ma mobilizez.
kim, cred ca este furazolidon special pentru copii din cate-mi amintesc eu. Ma bucur ca Alicia e bine, o sa-si revina, o sa vezi. Iulia a cazut asa in 2-3 zile, degeaba i-am dat de la primele simptome ca nu am mai putut-o redresa. A debutat in prima seara cu voma, dimineata temperatura si de-abia cand am ajuns la spital a inceput diareea. Dar acolo a trecut-o urgent pe perfuzii pentru ca era foarte puternic deshidratata. Probabil ca Alicia a facut o forma mai usoara, nu asa agresiva. Sanatate multa va dorim si sa va faceti bine repejor. Trec toate, n-ai ce face ... de la gradi iau fel si fel de virusi.
dea, stai linistita, e greu pentru fiecare sa intre pe forum, eu acum sunt la mama si aici am ajutor din plin (2 matuse si o bunica) ... de-aia am atat timp. Dar de indata ce ajung acasa sa vezi ce mi se taie portia de forum Dar asa, din cand in cand poate-ti gasesti cateva minute sa ne spui una alta despre voi.
Delia, pai se poate mai, baiat cu par mai mare ca si o fata? A mea nu stiu cand o sa aiba asa plete ... tot sper dar deocamdata purtam freza de baietoi

E in frig la noi ... brrr, 5 grade in dimineata asta. Iesim afara sa ne calim un pic, si-asa in casa nu mai are stare.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by dea0277
Tcelen, ai o fetita frumusica foc, sa-ti traiasca.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://community.webshots.com/user/dea020977?vhost=community

multumesc muuulttt,am vazut si eu pozele cu mia ieri cand le-ai pus si e o scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mai fetelor, bune sfaturile contra diaree (MICAALSA ) o sa stin minte. Nici aici nu se dau medicamente contra, numai hidratare, si regim. Si pliculete din alea cu saruri. MI.a zis sa ii diluez laptele cu apa, daca are diaree. Dar nu am ce dilua, ca si asa nu mai bea lapte deloc. Dar seara ii dau gris cu lapte si dimineata rade un iaurt, asa ca asta e.

E mare Oana, dar tare m-a durut despartirea de biberon (bine nu asa ca despartirea de san… dar totusi). Inca o despartire. De la nastere ne tot despartim!!!!

KIM, cum mai e Alicia? Ma bucur ca mai aud de voi. Oana a mai adus acasa o bucata tuse, a tusit vreo 2 seri, dar i-am dat siropel si i-a trecut. Ii mai dau inca, vad ca se tot rupe cand mai tuseste ocazional.

CIUF, cred ca si eu as fi avut cosmaruri. Daca iti zic ca eu nu am vazut niciodata un mort…numai cu val pe fatza, sau asa…. Te-ai mai obisnuit cu ideea?
Nu te uit! Dar am avut asa zile aiurea, mama a plecat… mai si asa bine m-am inteles acuma cu ea… ati vazut ca nu am comentat nimica apropo de ea, nu? si socrii au venit vineri… in linii mari OK, daca soacra nu ar sta intr-una lipita de Oana ca “daca cade”. Pana i-a zis huzband scurt sa ii lase ceva spatiu. Cateodata am senzatia ca desi tine la Oana, face unele chestii teribil de demonstrativ… na ja.
PUN POZE!!! Am facut! Cu gandul la mama si la tine, sa stii.

DELIA, felicitari!!! Bravo! Mai pui si tu poze cu Rudy? Cred ca e mare de tot…

DEA, ce bine ca ai mai intrat! Sper sa ajung sa mai uit la poze, nu am ajuns sa stau deloc la calc zilele astea. Cu jucatul…. Oana are acuma o chestie noua, un cub de lemn cu orificii prin care se baga diverse forme. Dar tot scotocitul e principala activitate. Si iesim mult afara, ca daca stam in casa, dupa MAX 2 ore da niste semne de plictiseala de numa’.

TCELEN! Haaalooo! Ma bucur ca mai aud si de voi!

CATRINUTZA, ce mai face atomicu mic? Mai prin ce treci, zau asa… nu mai vreau sa scriu nimica de soacra… in fine. Cum se mai simte? N-ai mai scris de ceva zile, sper ca nu sunteti prin spitale!!!!

ALINAALEX, chiar voiam sa scriu ca am obsevat ca Oana a facut progrese de cand merge la gradi… parca e mai…matura. ma bucur ca am facut chestia asta. Desi din pacate azi nu a avut asa o zi buna... a plans...dar are si parte de ceva schimbari acuma, cu bunicii, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!

Kim, eu i-am dat lui Marc (ii dau si acuma) ceai de menta. Stiu ca este foarte inportanta hidratarea in situatii din astea si asta e recomandat. Ai incercat sa-i dai lui Alisuca? Mai, tocmai de asta mi-e frica si mie, sa nu dea in altceva...deocamdata n-a mai vomat deloc. Educatoarele mi-au spus ca a papat bine, nimic deosebit. In schimb de dimineata au aparut niste mucisori curgatori si stranuta cam des. Nu cred ca a luat vreo raceala de la gradi, ci mai degraba de la mine, mie tocmai imi trece, c-am fost racita cobza sapt. trecuta
Cum se mai simte Alisuca?
Te cred ca nu mai apuci sa faci nimic, eu de aproape 3 sapt. de cand e Marc la cresa parca nu mai am timp nici cat inainte, mereu am ceva de facut, culmea nici nu m-am intors la servici inca! oare ce o fi cand oi lucra?

Tcelen, nasol ca tati e asa mult timp plecat, cum te descurci singura cu prichindeii? te ajuta cineva?

Ciuf, saracu' Luca! multa sanatate ii dorim! Mamzel e ok?
hihi, mi-aduc aminte ca si noi am facut practica la morga in timpul scolii sanitare, doar am asistat la autopsii, n-am facut noi disectii! chiar a trebuit sa pui si tu manutza acolo sau numai ati asistat? brrr....

Mihaser, n-au venit uratii! inca mai astept. eu tot ma gandesc ca o fi o dereglare, poate din cauza stresului...vise nu mai vreau sa-mi fac...

Delia felicitari pt. rezultatele de la teste! bravo! si ce bine ti-e acum in vacanta! vaaaiii, vrei sa-l tunzi pe Rudy cel mumos? no, tare-s curioasa cu o arata el cu parul scurt, fara mandrete de plete. Eu inca nu l-am tuns niciodata pe Marc, de fapt nici nu prea am avut motive, ca abia dupa un an a inceput sa-i creasca mai mult, acum e tot inele la spate si asa mi-e de draaag...
chiar ar trebui sa mai pun si eu poze mai noi, prima data sa le si fac, ca nu prea l-am mai pozat in ultimul timp...

Catrinel, asa am obs. ca e si Marc...parca mai matur...un pic! mie chiar imi pare bine ca l-am dat la cresa, desi acomodarea e destul de grea... aaa, si cu iesitul afara la noi a devenit o adevarata problema, mai bine zis cu venitul acasa, de cand a venit frigul si se intuneca mai repede. Desi il scot de la gradi la 5 seara, mai stam si pe afara si tot nu-i ajunge! tot cu circ intram in casa, de ne stiu toti vecinii de pe scara programul! in seara asta nici baitza nu m-a lasat sa-i fac, atata era de suparat ca ne-am intors acasa...era si mort de oboseala, la 8, 30 nanea deja!

Micaalsa, la noi a fost si mai si azi dimineata: 0 grade!
ma ia cu friguri cand ma gandesc ca vine iarna!

Catrinutza, sunteti ok? cum se simte Mariuca?
uite, asta-i cresa lui Marc (ca linkul alalalt nu mergea): www.casutaluiwinie.ro

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

catrinel17,buna si tie

alina,eeeeee ma ajuta,cine sa ma ajute,eu mai lucrez ,acasa ce-i drept dar lucrez,e greu,dar ne descurcam noi

noi nu ne-am despartit de biberon,nu vrem nici la olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, dau de baut. Ne-a venit green cardul. N-aveti idee ce pietroi ni s-a luat de pe inima. Ne-au trimis astia de la INS scrisori de Bine ati venit in USA, ghidul imigrantului, bla-bla-bla. Asteptaram 7 ani pentru amaratele astea de urari.
la fiecare. Ma imbat, parol, cu vin rose, dulce.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare,
eu am racit cobza si mi-e tare frica ca am sa ii dau si Miei, sper sa nu. Voi stiti de ceva ce se da preventiv la copii ca sa nu ia raceala? Eu am luat-o de la o colega de munca, care acum este in concediu, si ca sa fie toate ca lumea, au mai sosit si cele lunare ... ma simt extraordinar!.
Am vazut ca vorbiti de cuvinte, are si mia citeva, dar nu foarte multe dupa parerea mea ... mama, tata, papa, papi-papuci, ursu, am-am-ham-ham, pisi, miau, anca, ana-oana, dan, papa-plimbare, pana-care nu stiu ce este, chi-chi adica chit chit, chica-tic tac si inca cateva care nu mi le amintesc acum, face si propozitii mia papa anca, mia pipi, mia caca, nu ca ar face la olita sau wc de care fuge cu inversunare, dar spune dupa ce face ....
ma duc sa ma pregatesc de munca ...
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

'neata! va invit la o cafea

Ciuf, felicitari pt. green card!!!!

Tcelen, chiar greu tre sa-ti fie cu 2 copii, unul mic, unul la scoala, tu cu lucru, mai, bravo tie ca poti sa te descurci, eu chiar nu ar trebui sa ma plang...si al meu sot e destul de des plecat in deplasari (in tara), acum a ramas doar cu firma noastra, nu mai e angajat prin alte locuri, dar tot pleaca...asta e, tre sa ne obisnuim si asa...de ieri suntem singurei si noi, a plecat la Satu Mare pt. cateva zile.

Deea, nici Marc nu zice prea multe, chiar nu-i vorbaret, turuie el pe limba lui vrute si nevrute, mai ales scurteaza cuvinte. De olita sau wc nici nu voia sa auda, dar ieri mi-ai zis educatoarele ca sta zilnic deja pe olita, ba chiar face si pisu la olita! acolo, ca acasa...ma rog, acolo ii vede si pe ceilalti copii si face la fel.

Sa nu va spun ca azi dimineata abia l-am trezit pe la 8, dupa ce ca aseara la 8.30 dormea deja. Si la 4 dimineata a vrut neaparat sa bea laptic, a stors 300 ml, iar la 8 i-a trebuit lapte din nou! Vai, si cu ce istericale l-am lasat la gradiii....dupa ce ca prima saptamana la cresa a fost ok, a doua asa si asa, acum in a 3-a saptamana e mai rau...ieri l-am lasat plangand, l-am luat acasa plangand, nu a prea dormit la cresa dupa-amiaza, a fost intors pe dos aseara, astazi nu mai am cuvinte! am stat un sfert de ora acolo (bine, el nu ma vedea) la discutii cu o educatoare, si in timpul ala el plangea de mama focului. Greu, greu se acomodeaza. Stau sa iasa si canini si probabil si asta o fi vreun motiv. Iar am plecat suparata de acolo. Offf...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, felicitari!!!!!! Uraaa! chiar ca mare pietroi! da mult a durat!

ALINAALEX, mi-au spus la gradi ca dupa 2 saptamani (la unii o luna) vine o "criza" de adaptare. ceva de genul"OK, am stat aici de cateva ori, am vazut, stiu tot, mai trebe??! Nu mai vreau!" Trece. mai ales daca-s si dintisorii.

Si Oana a avut o zi rea ieri la gradi. Cu toate schimbarile astea, cu Bubu care a plecat, cu Oma care a venit… atentie – “Oma”, nu “bunica”, pt ca ea-i tanara.

Am o stare tare nasoala… a fost asa de bine cu mama si sunt asa de stressata cu socrii. Nu stiu, ceva nu functioneaza. Si cred ca si Oana simte, e mai mult dupa tati decat dupa mine. Si cand era Bubu aici si eu eram linistita, era tot dupa mine. Mami-mami-mami. Acuma gata “mami”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ciuf, felicitari maxime! imi dau seama cat de mult inseamna pentru voi

scriu pe scurt..ca suntem in carantina, de 4 nopti pazesc Bia ca are febra (si atat!), panadoale, nurofene, novocalmine, comprese cu spirt, zero papa, apa..si cam cu asa ceva ne ocupam noi zilele astea; azi, thank gods, e mai bine, am si trimis-o afara 20 de minute la soare...insa ultimele zile au fost tare rele...
sanatate maxima tuturor!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput