* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Qamar spune:
Mari, daca esti in zona, poti sa imi mai dai o data link catre site-ul ala cu porti siguranta bebe? ca am uitat
si in Ikea nu mai au in stoc....
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mari78 spune:
Salutare la toata lumea !
Am ajuns la servici si am apucat sa citesc, raspund repede pentru Diana si sper zilele astea sa apuc sa mai scriu si eu ceva despre noi. Diana uite aici http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=PL32 Fara spatii, evident, sper sa mearga.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !
Pup
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
micaalsa spune:
alinaalex, super arata gradinita unde-l duci pe Marc. Si numai din punctul asta de vedere se justifica banii care-i dai. Vad ca greu se acomodeaza Marc la gradi ... ce sa faci, rabdare ca tre' sa-i placa pana la urma. Eu totusi cred ca-s prea micuti pentru cresa ... asta-i parerea mea, chiar daca posibil sa fie gresita, eu inca mai astept cu asta.
ciuf, felicitari pentru greencard.
dea, sanatate multa, tinem pumnii sa nu ia si Mia virusache. Si Iulia spune dupa ce a facut kk, zice pfff (ca si cum ii pute
).
Catrinel, nasol cu trecerea de la Bubu la Oma ... Perioade si perioade, ce sa faci ... Bafta sa va acomodati toti repejor.
Noe, sanatate si voua, poate caninii sunt de vina. Ai nostrii au iesit fara febre, doar cu diaree non stop vreo 2 saptamani inainte de a iesi. Dar erau rosii gingiile si umflate inca de la un an si de-abia acum au iesit toti. Trece si asta.
Referitor la portitele de siguranta de la scari ... de ce nu-ti cauti un tamplar care sa-ti faca pe culoarea lemnului care-l ai, de dimensiunile care-ti trebuie ... mare minune sa gasesti de cumparat exact asa cum iti trebuie.
Si cateva poze:
Aici ne pregatim sa iesim afara, infofolita tare ca-i un friiiigg
pe terasa la muni (alias buni)
si la baita poza 1 si poza 2
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
CIUF FELICITARI pentru greencard!!!!!!!!!Ma bucur tare de tot pentru voi.....si acum poti aplica si pentru grants,adica ....niste bani pentru studii.Nu ai de ce sa nu aplici,zau.Am vazut pozele cu strumfii tai,tare dulci cum se tin ei de manuta la plimbare.Si tare mai seamana,sa nu-i deochi.
MICAALSA si pe blondina ta am vazut-o,tare dulce,s-o mananci zau.Catrinel,spune-mi si mie unde pot vedea poze cu Onika sa vad cum a mai crescut?Rudy e maricel,poti sa-l vezi in pozici cand ai timp .MIHA,unde,la ce adresa pot vedea pozici mai multe cu toti ghiocei?
mihaser spune:
Salut!
Delia sunt cateva poze chiar in mailul comun acolo unde scrie poze bebelusi. Celelate le-am zis idiotilor sa le mute la astia:
http://www.flickr.com/photos/mamici_de_martie_aprilie2006
Insa azi s-a implinit o saptamana si nu le-au mutat. O sa le scriu ceva de bine! O sa te anunt cand o sa poti viziona pozele.
lui Rudy!
Ciuf felicitari!!!!!!!!mama ce as vrea sa te vad si eu beata de fericire
Eu nu m-am imbatat niciodata.
Noe sanatate maxima Biutei...Si noi am comandat scaun de la bebelusul tau. Maine ne ajunge!
Dianad multumesc!
Alinaalex astept vesti!
Va pup pe toate! eu iar sunt in criza de timp!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
nshiro spune:
Ciuf ce bine ca ai revenit in forta! Chiar iti simteam lipsa! Mai, m-ai dat pe spate cu punctajele si notele tale... Pai eu in facultate am intrat prima (pe lista) si cred c-am iesit ultima... trebuia sa ma furisez si sa ma ascund ca sa pot invata in liniste... Anturajul si mintea de la 18 ani... ca nu era cool sa inveti ca tocilarii in timpul semestrului chiar daca aveam seminarii si partiale. Doar in sesiune si atunci numai in grup cand orice tentativa de invatat sfarsea in campionate de table cu bere la dozator... Abia astept sa ma delectez cu pozele voastre ca inca nu am avut timp. M-am crucit cand am citit de disectie pe cadavre. Esti tare! Da tare de tot! Multa sanatate lui Luca! FELICITARI pt green card! Cum a fost vinul?
Dianad sa stapaniti masinuta sanatosi! Nici eu nu te sfatuiesc sa plecati la drum foarte lung cu masina. Nu mai mult de doua, maxim trei ore... Acum depinde si de sofer. Eu am carnet de 6 ani si de 4 conduc zi de zi in oras fac zeci de km prin oras! Dar sa nu ma pui la drum lung ca tare mi-e urat. Nici nu rezist mai mult de o ora. Asa prin oras mai oresc la un stop, ma mai uit pe geam, in oglinda, imi mai intind picioarele.... Scaunul Mariei cat a fost bebe era in spate stanga (aici volanul e pe dreapta) acum de cand a crescut e in stanga mea ca face urat, tre sa-i dau una alta si in spate daca e nu pot in timpul mersului.
Andreea greu cu socrii, dar n-avem ce face, uneori tre sa mai si inchidem ochii. Eu sper ca astea doua experiente sa le fie invatatura de minte si sa nu se mai repete, oricum cred ca i-a durut si pe ei sufletul provocandu-i suferinta "ratiunii lor de a trai" La mine e invers. De cate ori ne intalnim cu soacra la nici un sfert de ora ma intreaba "nu-i pisata? nu tre sa-i schimbi scutecul?" Ceea ce ma determina uneori chiar sa nu o fac desi tocmai asta aveam in gand... In conditiile in care Maria NU a avut NICIODATA funduletul nici macar un picut iritat... Cum mai e rana? S-a vindecat? Nici Maria nu poate adormi fara suza si nici in masina nu sta linistita fara. Cat despre sofatul in Romania eu am avut iar un soc asta vara. Uitasem... Eram intr-un maxi taxi si pe cuvat iti spun ca mi-au dat lacrimile de frica. Mi-am jurat ca de acum inainte in Romania nu voi mai merge decat cu trenul.
Cameliada cum mai e Tudor cu ochisorii?
Catrinuta vai biata Mariuca, ce mi-e mila de ea... bine macar ca ati scapat de spitalizare. Sentimentul de "criminala" il cunosc si eu atat de bine... Desi acum Maria merge bucuroasa la gradi. Si face progrese pe zi ce trece, e sociabila, se joaca frumos cu copii, nu se cearta pe jucarii, nu loveste, musca etc. Si stiu ca aici gradi a avut un rol foarte important. Eu zic ca mai bine acum decat la 3 ani cand poate ramane cu traume. Eu imi aduc si astazi atat de bine aminte primul an de gradinita, cum fugeam de cate ori prindeam ocazia (si aveam numai 3 ani si un pic), ce soc a avut bunica-mea cand stiindu-ma la camin m-a intalnit prin piata.... zilele ploiaoase , friguroase si atat de triste de toamna, cum izbucneam de fiecare data in plans cand auzeam cantecul "bate vantul frunzele/ Se-nvartesc moristile" Si Maria imi face exact la fel cu wc-ul si hartia igienica.
Gabifer nici Maria nu vrea deloc sa faca la wc, zice numai dupa, asta in conditiile in care s-ar uita non stop la o caseta cu toilet training cu cantecele si tot felul de demonstratii pt exact varsta lor.
Irina vreau sa vad si eu poza cu Andreiul. Pune linkul plizzz!
Alinaalex imi pare rau pt examenul picat. Multa sanatate lui Marc. Sper ca e ok acum. Maria a plans vreo saptamana diminetile cand o lasam la gradi. dar ea era si mult mai mica... in schimb cand ma duceam s-o iau, cateva luni bune... Acum cand ma vede parca e apucata, pune rapid mana pe orice jucarie care e pe langa ea si alearga intr-un suflet sa mi-o arate. Niciodata nu ma intampina cu mana goala... Si grabita cum e, se impiedica, le scapa dar nu se lasa, le recupereaza si neaparat mi le arata. asa face si dimineata cand o las. Cara dupa ea jucarii carti, actipilduri, ori porcarie sa-i arate la sensei.....si eu tre sa le iau inapoi acasa ca nu are voie cu ele la gradinita. Asa ca masina e plina de tot felul.... Tin pumnii sa nu vina "uratii"
Kim multa sanatate Aliciei! Nu mai ai poze cu ea?
Carmenpit pai n-ai venit cam devreme de la nunta? Ar trebui s-o lasi mai des in cazul asta si sa iesi numai tu cu tati la un film, restaurant ... Noua ne placea sa mergem la "late show" care incepe pe la 10, 11 seara dar de cand cu Maria nu am mai putut. decat in perioada cat a fost maica-mea aici. Voi poze nu aveti?
Dea bine ai revenit! V-am vazut pozicile (cam putine) si am ramas paf cand am vazut ce mult s-a schimbat si ce mare s-a facut Mia. Pai 14 kg e super! Nici o ghiocica nu cred ca are atat de mult. Bravo! De jucat la noi nu tine nimic cand e fresh si are pofta de alergat, decat sa sara, sa se izbeasca de pereti, sa escaladeze mese, scaune, nu rezista sa stea linistita sa ne jucam nici macar 10 minute. Seara cand e obosita putem desfasura si noi ceva activitati culturale, citit, invatat cuvinte noi de pe carduri sau ilustrate pt copii, lipit actipilduri, desenat, uitat la un video. Si cum se trezeste e pe duca. Incepe "mergem in parc" "mergem in mall" "mergem la masina"... te inteleg cu munca si cu timpul. Eu desi termina la 3.30 si la 4 sunt acasa tot nu pot intra pe forum deloc, dar am noroc ca ma mai furisez de la serviciu. Multa sanatate!
Tcelen bine ai revenit si tu! V-am vazut o parte din poze, ca nu am avut timp, dar nu m-am putut abtine sa nu le deschid si sa arunc macar o privire rapid si ce sa-ti spun, Ana chiar ca arata ca un ingeras, cu ochi albastri si zulufi blonzi... daca tati e plecat asta inseamna ca vei intra mai des pe la noi?
Catrinel nu stiu ce sa zic cu laptele. Las-o o perioada. Noi am patit-o cu branza. Manca si cate 4-5 cuburi deodata pana cand intr-o zi a refuzat-o si nici c-a mai pus gura. Acum vad ca a inceput s-o accepte iar dar max cate 2 cuburi. Oana lapte de vaca bea? ca Mariei daca ii dau din cana nu bea deact doua trei guri, asa din biberon formula 160-200 Laptele de vaca il bea bine cu fulgi de porumb in schim. Oana mananca fulgi de porumb? Da Oma de la ce vine? Asa o cheama pe ea? Bafta si putere. Si rabdare!
Noe sanatate Biei!
Micaalsa ce dulce e Iulia cu caciulita portocalie pe cap, tare bine ii sta!
Noi sambata trecuta iar am avut activitati sportive la gradinita lui nepota-meu, ne-am dus si noi sa-l vedem si au avut si pt fratiorii si prietenii mai mici o activitate, aliniati cate 13 cu mamicile in spatele lor trebuiau sa alerge la cei mare care ii asteptau cu cate o medalie din hartie aurie facuta cu manutele lor. Ei din cei 13 Maria a ajuns prima... Tare mandra am mai fost, da si eu din spatele ei am fugarit-o bine ca sotul mi-a spus ca ce-am manat-o asa ca doar nu-i cal....
Catrinel_17 spune:
NOE, cum se simte Bia?
KIM? cum e Alisuca?
NSHIRO, asa face si oana, plange cand ma duc sa o iau, sau cand merge bunica dupa ea. Deci asta mai dureaza…Aaa, pai Oma inseamna “Buni” in germana… si soacra-mea nu e bunica, e “Oma” ca “nu o imbatraneste” asa de tare si in plus, “stie 2-3 cuvinte in germana”.
Lapte de vaca bea inainte, da…acuma mananca iaurt si gris cu lapte seara. O sa incerc sa ii dau dimineata ceva lapte in cana…Ii place tare mult sa bea din cana/pahar.
Am vazut pozele cu Maria, (oare am mai scris??) e asa de dulce! Si pare o fetita tare hotarata!!!
Am mai vazut ceva poze, dar uite ca am uitat ale cui. Am asa o varza in cap, cred ca trebe musai sa ma tratez cu ceva. Si ma mai mir ca astia la birou nu-mi dau cine stie ce sarcini ![]()
ANDREEA, voi ce mai faceti?
Ce naiba am vrut sa mai scriu…. Am uitat. Ma doare capul ca naiba.
Qamar spune:
hola![]()
suntem mai bine, nu mai are febra, dar i-a aparut o eruptie..cica e de la viroza...e rosie ca un rac
dar are o energieeeeeeee![]()
ma duc si eu la birou, sa imi recuperez sotul fara carnet![]()
pupici si sanatate multaaaa!
Irina71 spune:
nshiro, pai fa clic pe link-ul dat de mihaser, la mesajul scris inaintea mesajului tau
si-l vezi acolo pe Andrei, langa un buchet de trandafiri (poza pusa de Miha)
Multa sanatate mamicilor si ghioceilor bolnaviori ! 
Si mie imi cade parul rau de tot, dupa o mie de tratamente locale m-am apucat sa fac injectii cu gluconolactat de calciu si magneziu, ca nu mai pot. Sper sa-si revina cat de cat, altfel chelesc de tot. 

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mari78
Salutare la toata lumea !
Am ajuns la servici si am apucat sa citesc, raspund repede pentru Diana si sper zilele astea sa apuc sa mai scriu si eu ceva despre noi. Diana uite aici http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=PL32 Fara spatii, evident, sper sa mearga.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !
Pup
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
merci mult