* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, poate a avut "febra de trei zile"... trei zile febra mare care nu prea scade, fara alte simptome, dupa care apare o eruptie. Corespunde, mi se pare mie. Numai stiu cum se cheama, ceva gen rujeolita, nu mai stiu, parca a avut si Atomu...dupa asta ramane cu imunitate pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

NOE, poate a avut "febra de trei zile"... trei zile febra mare care nu prea scade, fara alte simptome, dupa care apare o eruptie. Corespunde, mi se pare mie. Numai stiu cum se cheama, ceva gen rujeolita, nu mai stiu, parca a avut si Atomu...dupa asta ramane cu imunitate pe viata.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Catrinel, sa stii ca m-am gandit si eu; rojeola sau cum zici tu, ceva in genul. Tin si eu minte ca a avut si Mariucu...oricum, sper sa dispara repede eruptia asta, ca nu imi place deloc cum arata, sper sa nu inceapa sa se scarpine, mai ales pe fatza...Pupici Oanei!

In alta ordine de idei, chiar nu stie nimeni ce e cu Mariana???, sper sa fie in regula

am plecat, ca de 3 ore tot plec, dar acu chiar sunt echipata si cu masina pregatita
zbye

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Saluatre, salutare

In primul rand mii de pupici ghioceilor bolnaviori, Bia de Noe, Alicia de kim si Theea de andreea Georgiana. Sper ca nu am uitat pe nimeni, nu a fo st cu intentie.
Felicitari, ciuf, pentru 106 din 100 si pentru greean card, ia zi cateva randuri “ametite”!
Miha, fericitoooooo, pupam burtica burticoasa, baga poze ca mor.
Masinuta s-o stapanesti sanatoasa, la fel si Noe si Dinadad, sa va duca acolo unde vreti voi!
Despre ce scaun este vorba ca tre sa-l scimbam si noi sin u prea am idée cu ce.
Irina, eu acum 2 luni m-am tuns pentru ca mai aveam exact doua fire lungi, lungi. Acum si-a mai revenit darn u-mi place prea tare cum imi sta. Pupici si multa sanatate.
Catrinel , si soacra mea sufera de bunica. Acum se mai consoleaza cu buni.
Nshiro, felicitari Mariei pentru locul 1. te-am vazut mireasa ! Ai fost tare frumusica. Pupicei
Alinaalex, cred ca-ti este tare greu sa-l lasi plangand. Cu plecarile sotului o sa te obisnuiesti, si noi suntem pe cont propriu si al meu sot este mai mereu plecat. Dar asa facem din fiecare venire o sarbatoare….
Andreea Georgiana, ha, ca nu esti singura cu socrii cu doua maini stangi. Soacra mea nu a invatat pana acum sa-I puna chilotelul cum trebuie. De fiecare data o strange de saracul copil abia poate sa mai respire. Am lasat-o de putine ori cu ea pentru ca nu am incredere si la fel am gasit-o pazind-o noaptea. Posibil sa-I fie teama de mine cand ma vede asa exagerata!
Micaalsa, pupam iulia grasuna . cum sta ea la baie in fundulet! Bia uda toata casa!

Fetelor, nu am raspuns la toate, sper sa reusesc intr-o zi, scuze, dar am ramas mult in urma.
Ma laud la voi ca am fost nasi, la eforie Sud, ca bucurestiul nun e mai ajunge, a fost frumos dar foarte obositor. Bia a fost bolnavioara, mai intai a vomit si apoi a facut diaree. Mi-a fost tare greu pentru ca am stat la hotel sin u-I puteam tine un regim cum trebuie. Duminica dupa nunta am sarit in masina si am plecat direct acasa, in 2 zile a scazut aproape 1kg. Acum e bine.
Mai nou este dependenta de mine, se prinde de gatul meu si striga mamiiiii, pune accent pe i-ul de la sfarsit, nu pot face nimic fara ea. Aproape ca nu se joaca cu nimic, vrea doar cu mine. Bona nu am gasit, nici nu am avut timp sa caut asa cum trebuie.
Vorbeste mult, repeta orice darn u leaga propozitii.
Cu olita esec total, nu vrea sa stea pe ea. Am incerca tsi la wc cu colac special dar nici vorba. Asta e, mai astept.

Am pus poze de la nunta.

pupiiiiii

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Lui Ali i-au iesit niste bubite pe ambele picioare, dar cam atat nu ami are pe nici o alta parte a corpului. N-a avut nici febra, doar ii curge nasucul de ieri. De la ce sa fie eruptia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello! revenim si noi cu vesti nu prea bune...
ieri l-am luat pe Marc de la cresa plangand, rupt de oboseala, tusind intr-un hal fara de hal si fara nici un chef...mi-au spus educatoarele ca a nanit doar 20 min. dupa-amiaza. Aseara l-am dus direct la medic, febra n-a facut ,are rosu in gat (ce ma enerveaza formula asta!!!) si o tona de muci. Biensiur ca ne-a trecut pe antibiotic (augmentin), Nurofen, Humex, ceai de tei.
Asa ca azi a stat acasa, posibil si maine. Am fost si la plimbare, pare ok, in afara de tusea care-l chinuie. Acuma doarme, vad ca bine, de vreo 2 ore deja. Febra n-a facut deloc pana acuma.
Asta e, n-am scapat, cred ca de la mine a luat raceala, mie abia acuma mi-a trecut, dupa o saptamana.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Tania multumesc si bine ai revenit! Scaunelul nostru e de la Inglesina si se numeste Mille Miglia. Il pot folosi intre 9 si 36 de kg. l-am comandat de pe net si azi a sosit...Abia astept sa-l vad! Tati l-a si montat in pauza de pranz!

Noe pentru bubite iti recomand o mixtura calmanta mentolata de la farmacie sau Fenistil...Si noi eram mari scarpinici si cu astea ne-am tratat. Pupici Biei! Carmen si voua va recomand aceleasi chestii. Pupici lui Aly!

Alina imi pare rau ca Marc a racit! Pupici si lui!

Ema 72 cu mare intarziere si scuzele de rigoare as vrea sa-ti urez la multi ani! Ce mai faceti? Nu ne mai zici nimic de Mario?

Fetele azi m-a tampit Cristi...De dimineata a spart un borcan cu dulceata din frigider, apoi mi-a imprastiat sare prin bucatarie. Acum mi-a imprastiat painea in sufragerie si a mai venit si cu crenvusti sa-i arunce si pe aia...i-am dat la fund si l-am trimis in camera lui. O sa il mai las 5 minute acolo sa urle ca deja ma dispera...toate astea le-a facut sa se razbune ca nu ii dau iaurt din frigider (ca tuseste si numai dulce vrea!)...Voi ce faceti cu crizele astea de personalitate? Cu ce le tratati?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, asa ca si pe tine te dispera faza cu "rosu in gat"? Am impresia ca medicii astia nu stiu altceva ce sa zica ... eu de fiecare data cand merg cu Iulia la medic pentru un pic de tuse sau muci, stiu din start ca-mi zice ca are si puuuutin rosu in gat. Ultima data aici la Bistrita am patit, de vreo saptamana dar eu una am refuzat din start sa-i dau antibioticul. Pai daca nu face febra, mananca, dupa ce sa i-l dau ... Pentru tuse la noi a functionat super bine ceaiul de cimbrisor. Incearca-l, mai ales ca Marc bea ceai.
mihaser, cunosc si eu foarte bine crizele astea. Eu nu prea ma enervez cand imprastie una alta, o las sa se manifeste ... ce nu pot tolera e incapatanarea si facutul unor lucruri dinadins ... uitandu-se de fiecare data la mine sa vad bine ca ea face ceva rau. Cred ca deja incep problemele de genul
carmenpitt, n-o fi facut ceva alergie? Gandeste-te ce-o papat ... nu stiu la altceva la ce sa ma gandesc.
tania, ai fost o nasica frumoasa foc si Bia o printesa, foarte frumos ai imbracat-o. Stai linistita ca si a mea stropeste cat e baia, doar ca in poza nu pot surprinde chiar momentul. Mai nou se distreaza ca-si baga capul in apa si scoate bulbuci.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut
Noe, si eu zic la fel ca bubele alea sunt de la febra. S-au mai estompat un pic pe timp ce trece?
Fetelor, nu m-am imbatat ca nu am putut. Am putut sa beau un pahar de vin rose si o bere. Si asta a fost tot. Ca ce doamna ... stiti continuarea sunt eu???
Iar aseara m-am apucat sa imi fac tema la engleza. Si i-am rugat pe ai casei sa faca liniste deplina ca filozoafa de mine uita ideile pe drum, aduca de la cap pana la hartie ... cale lunga. Si numa ce ne pomeniram ca un prieten s-a autoinvitat la noi, invitatia fiind valabila cu o zi in urma, nu a putut-o onora si tzop la noi aseara. Ce stie el ca eu am de facut eseu la engleza si ca ma screm toata sa scot niste idei?
Si da si insista ca trebuie sa ciocnesc si sa beau un pahar cu sampanie. El este tipul care ne-a adus in America. Meritul este al lui. Asa ca va imaginati dupa un pahar de sampanie ce compuneri mai puteam face eu. Noroc ca nu sunt notata pentru lucrare, ca e doar prima forma a eseului.
Azi am hotarat sa vin la serviciu in schimbul zilei de vineri ca sa ma pot duce la "frumosii" mei de la laborator.
Si ca sa ma fac mai desteapta ma duc si azi, de la 7:30 diseara.
Sunt constienta ca fara sa invat pe cadavre nu voi fi capabila sa trec examenul. Mai ales ca asta va fi examenul. Te duci la cadavru si spui muschii, originea lor, ce fac, bla-bla-bla. Treaba usoara. Numai sa nu ma puna sa le dau pielea jos ca sunt facuta pe mine.
In drum spre serviciu vazui un baietel pe trotineta si mi se facu un dor nebun de Lucutu' meu. Tot asa piticot, cu o casca in cap si "pedala" de zor cu un piciorus.
Alina, imi pare rau ca e bolnavior Alexutzu. Sanatate maxima!
Fetelor, fug la treburi.
Pup pe toate.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ciuf, brr in continuare... Ve faci tu e o scoala pentru asistenti medicali de trebuie sa tot umbli prin bietii oameni? Cat timp mai ai intalniri cu ei, scapi luna asta?Mihaser, m-a pufnit rasul 'vazand" ce a putut face Cristi. O sa te amuzi si tu de intamplare peste ceva vreme. Si al meu copil tot maniac la frigider este unde umbla dupa iaurturi daca se poate cu fructe. Nu are rabdare sa i le incalzesc, urlete, arunca pe jos. Aaaaa, ma dispera... si cum tu ai recunoscut ca a plecat o palmita spre pampersul nazdravanului, am curaj sa spun si eu si le mai ia si Alex uneori. Incerc sa ma calmez , desi nu intotdeauna imi iese si sa-l duc la el in camera cateva minute. Cand nu imi iese partea cu calmatul, zboara o palmita la pampers. Exemple de actiuni care rod nervii: la masa folosim cel putin 7 lingurite pentru ca dupa ce duce de 2-3 ori la gurita se murdaresc. Initial le arunca pe jos, acum m-am invatat minte si il las sa le duca in chiuveta. Si cum are mania linguritelor, le ia pe cele spalate din suportul pentru vase si le pune in chiuveta.Chiar acum l-am gasit cuminte in camera lui. Avea o cutie cu colectia de CD-uri din Chip. Daca a stricat vreunul, il mananca ta-su . Putea fi la caine sa se balaceasca in apa lui.Sau, daca am uitat usa debarelei deschisa sa insire prin toata casa Pedigree de caine.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare mamicutzelor....

Noi mergem in continuare la cresa...inca mia bazaim cate un pic ca nu cumva mami sa inceapa sa creada ca ne place acolo la copii...nu pot sa zic ca mai plange cu adevarat...mai mult o maraiala, dar desi maraie coopereaza la dezbracat-imbracat, sat cuminte pana ii pun toate la locul lor...bazaie cand vede educatoarea dar intinde mainile s-o ia in brate...la 2 secunde deja isi face de lucru, incepe inspectia de dimineata...mai maraie si la luare mai ales daca vede ca vin alte mamici sa isi ia bebeii si eu nu mai apar...desi eu sunt printre primele...sparg poarta...
Profitam cat mai e un pic de soare si mergem direct in parc, unde ne zbenguim cat putem...

Trebuie sa recunosc un lucru...cel putin acum cat inca n-am inceput sa lucrez...faptul ca o stiu undeva in siguranta si nu mai e tot timpul in urma mea sa desfaca ceea ce eu faceam, ma ajuta sa imi termin treaba iar in momentul in care sunt cu ea efectiv sa ii acord toata atentia numai ei...deci din punctul asta de vedere s-a imbunatatit calitatea relatiei noastre...si o simte si ea, sunt convinsa pentru ca e mult mai cooperanta...era si inainte dar acum pare mai mult...

La chestia cu lapticul, vad ca isi tot micsoreaza portia...la greu...chiar ii ziceam Dianei pe mess ca e semn ca au crescut si ca nu mai sunt bebeii nostri mici ...ca sunt domnisoare si ca o in curand o sa mearga la bericioaica cot la cot cu noi???!!

De bolit inca mai bolim...de luni a bagat-o pe alt antibiotic...daca nici acum nu cedeaza iar ajungem la injectii...dar din fericire e pe drumul bun...mai mucoseste dar de tusit ff putin...motiv pentru care doarme mai binisor noaptea...

Alina...ca si Marc, Mariucu pica seara lata...aseara la 8 rupea perna si abia la 7 s-a sculat...sa nu ii fie de deochi...
Imi pare rau sa aud ca si voi plangeti in continuare si ca sunteti bolnaviori...sanatate maxima la partenerul de "suferinta" in ale cresei...

DianaD...noi iubim in ultima vreme desenatul pe pereti...adevarate capodopere pe care probabil ca o sa incep sa le scot cu peria de sarma la halul in care arata......dragutz e ca macar incearca sa le stearga cu servetelele umede

Rocsanica-fata...cred ca ai mare dreptate in ce spui...doar ca eu sunt la inceput in partea asta de "denaturare" cu dusul la cresa si inca ma mai adaptez...

Mihaser...din pacate nu intotdeuna imi iese chestia de calm..stiu ca Diana o sa se uite urat la mine...dar mai scpa si eu cate una la fund...caut sa fie chestii atat de rare incat sa fie declarate pe cale de extinctie...
Eu am trecut la metoda trimis la "colt"...la noi e canapeaua de la ea din camera...daca face ceva in neregula primeste prima oara avertizare ca va sta la canapea...daca insista (ceea ce face in 99,99% din cazuri cu zanbetul pe buze si uitandu-se pe sub gene la mine...ceva de genul" ete ca tot fac")...in secunda urmatoare o pun pe canapea si ii zic ca e pedepsita pt chestia aia si ca sta X minute acolo...va rade, va plange, va incerca sa plece de acolo, dar cum pleaca de pe canapea, fara o vorba o iau si o pun la loc si asa pana expira timpul respectiv...e o metoda care intr-un fel ii intrerupe "sirul actiunii" pe care o facea...uita de ea...dar de fiecare data cand face chestia respectiva trebuie sa o pedepsesc ca sa stie ca regula nu s-a pastrat...in ultima vreme sta pe canapea din cauza desenelor rupestre de pe pereti...
Si pentru asta am gasit o oarecare metoda...i-am lipit hartii albe pe perete ca sa deseneze pe ele...uneori functioneaza alteori le da jos...doar ca tre sa fiu si eu fff consecventa...si cu nervii tari...

Ciufarino...mare curaj ai cu disectiile alea...ceea ce m-a facut sa dau inapoi de la medicina veterinara (visul meu din frageda copilarie) a fost tocmai chestia cu taiatul..pe viu sau pe mort...mult succes draga mea...cu eseul si cu imbatatul
Si felicitari pentru cartea verde.....

Delia mersi de urari...ca si la Ciuf...va admir curajul frate...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput