* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, succes maine la medic. Habar n-am de remedii pentru tuse. Dar sa stii ca ma gandesc la voi.
Catrinel, sunteti bine, fetele?
Mari, mult mai stai tu in masina. Pe mine ma termina condusul dimineata devreme. Azi, de exemplu, fu scularea pe la 5 si ceva sa il duc pe sot la aeroport. Ca niciodata nu mi-a fost atat de rau. Ma lua cu stari de voma si dureri de cap. Ma uit la ceas ca mai am o jumatate de ora pana ma duc la scoala si tot nauca sunt. Speram ca DC sa ma trezeasca. Ntz,ntz. Nici cofa nu functioneaza, nici DC, iar patul imi face cu ochiul.
In drum spre casa simteam ca ma fura somnul. Dau radioul mai tare, ha, tocmai era o stire despre o tipa din Denver care a condus mai mult de 45 de km ADORMITA la volan. Un tip dintr-o alta masina, a vazut-o, a sunat la politie imediat si a filmat-o. Filmul e in posesia Politiei. Care era viteza? 110 km/h. A mers cu viteza asta 45 de km. Wow.
Claudia, aseara vorbeam cu sotul si ii spuneam ca mi-e dor de o iarna de cand eram eu mica. Sa ma duc cu colindul, sa mananc covrigi, sa ma joc in fata blocului cand era lumina intrerupta, sa ma invelesc cu plapumoaie din aia grea, sa ma dau cu saniuta in spatele blocului, etc. Amintiri care le pastrez inca vii in memorie. Nu am simtit deloc cand eram mica greul. ce daca invatam la lumanare, ce daca veneam de la scoala si lumina era intrerupta, stateam in fata blocului gura casca cu alti copii (si era un frig!!!) pana cand venea lumina si tipam ca nebunii. Mi-e dor de bananele si gutuile ce le tinea bunica pe dulap si imi dadea cu portia.
Mi-e dor de Ro. Aseara am ascultat muzica rom. pe You tube. A fost tare fain.
Vreau sa merg la Sinaia, la Poiana Brasov, sa revad locurile pe unde ma plimbam cu sotul, prieteni fiind la timpul ala.
Mi-e dor sa vad iarna asa cum o vedeam cand eram mica.
Claudia, poze aveti din Tara Minunilor?
Carmen, cat dureaza pana ii trece de tot? Sanatate multa.
Fug ca s-a sculat Luca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Ciuf am citit ca bubitele pot sa-i iasa pana la 3 saptamani, dar cica cei mici fac o forma mai usoara de obicei. Adevarul e ca pana acum Ali are o forma chiar f usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Salutare

Fetele, ma deprima vremea, vreu soare sa pot scoate Biu la plimbare!
De vineri stam in casa, sambata trebuia sa plecam la o petrecere la Sinaia singuri singurei numai ca vineri seara Bia a facut febra, 39 care a continuat si sambata 39.4 drept pentru care am ramas acasa. Ieri a venit dr (Aianda – Ruxandra) sa o vada, rosu in gat, m-am speriat pentru ca nu a tusit sin u a mucosit deloc.
Acum e bine dar nu vrea sa manance.
Astazi m-a lasat fara replica, m-a luat de gat si a zis mami mea. Si acum imi dau lacrimile, nu pot sa cred ! Eu mereu spun Bia mea si poate de aici legatura. Oare ? E asa dulce, uneori imi pupa bubitele (alunitele), alteori se face ca ma pupa si ma musca, e , cred ca toti puiutii sunt asa dulci!
Ehe, vorbiti de stat in masina! Auziti aici, dupa ora sase de la Mall Vitan pana in Berceni faci 1h si. Aproape ca nu ma mai incumet sa plec prin oras!

Claudia, tare frumos ai povestit cum v-ati distrat la munte. Si noi am fost saptamana tecuta la Bv, din cauza targului de masini si aglomeratiei din Predeal am facut fix 6 ore. Am crezut ca mor, ibine ca n-am plecat singura cu bia ca asa intentionam. Pupam Vladu!
Mari, Bianca numara unu tei sase, adica unu trei sase, daca o intreb cati ani are sau daca vrem sa numaram ceva sare repede si zice tei. (trei). Pupam Theuta talentata!
Noe, daca ai timp poate pui o poza cu scaunelul de masina sau poate zici de unde l-ai luat. Noi avem unul de la Inglesina, Moovie nu stiu cum, dar nu sunt prea incantata de el plus ca nu mai are loc desi ei spun ca pana pe la 18kg ar fi bun.
Chiar asa se cheama?, incerc pe net poate-l gasesc!
Catrinutza, sanatate Mariucului, san e spui ce-ai facut la dr. Bia deseneaza lenjeria de pat, asa ca nu mai fi suparata!
Ciuf, ti-am trimis un mail cu ro! Sper sa nu te superi.Pup

pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catrinutza, poate daca-i dai Stodal ? E un sirop homeopat, dar la noi nu ar merge fiindca Andrei e indragostit de ceaiul de menta, iar menta cu homeopatele nu se pupa.

Uite aici niste discutii despre Stodal : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64373&whichpage=1

ciuf, ah, daaaaaaaa, imi amintesc si eu Craiova anilor '80 .... ce urale rasunau in cartier cand venea curentul ... brusc, se aprindeau luminile de la blocuri .... paradoxal, cu atatea lipsuri si eram fericiti !

tania, si eu as vrea sa se indrepte odata vremea asta de cacao ! Mai ales ca miercuri plecam la drum lung, ma duc la puiutz si stau pana duminica !

catrinel, e super-dulce Oanaaaa !! Seamana cu tine, asa blonda ?

Noe, si eu as vrea sa stiu ceva de Mariana, ce mai face oare ? Stiu ca nu si-a lasat un nr. de telefon in contul comun, dar poate vreo adresa pe yahoo ? Ma uit eu saptamana viitoare, cand ma intorc de la tzara.

MULTA SANATATE TUTUROR GHIOCEILOR BOLNAVIORI !!

Mi-am mutat si eu pozele pe Flickr. Si azi chiar bagai 6 poze si un filmulet cu Andrei pe dropshots. (Sunt jos la semnatura mea). Sunt facute in septembrie, deci nu ma tunsesem inca, acum am parul scurt, parca v-am povestit ca imi cadea rau de tot. Si acum imi cade, chiar daca fac injectii cu calciu.
Anyway, dupa ce vin de la tara, sper sa pun poze cu noua mea freza si cu Andrei. Va pup si sper sa va gasesc cu bine.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

TANIA, www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=36&cod_produs=852" target="_blank">asta e scaunelul, fff comod si bun e de la Miniblu

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

niste poze cu Biaenjoy!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata!! multumesc fetele ca v-ati uitat la poze si ca v-au placut!!

IRINA, nuuu, io-s vopsita., dar cand eram mica eram blonda... tati lu Oana e blond...

CLAUDIA, bine ca a fost OK pana la urma! poate a fost o mica febra dintzoasa?

CATRINUTZA, tuse convulsiva? Pertussis? ma duc acasa si ma uit ce se da homeopat, ca sigur sigur am citit ceva... Daca-mi amintesc bine e o chestie homeo care se cheama Pertussinum.

CIUF, si io-s adormita... Seara pic lata pe la 10.30 (de groaza!!) ca Oana da scularea la 6... cum si cat mai dorm ai vostri pui?

MARI, ma bucur ca ai gasit echipamentul de ploaie. fara ala nu mai putem trai. noroc ca a fost frumos pe aici in ultimul timp. tu ceva poze noi mai ai?

NOE, acu ma uit la voi! ce mare si dulce e si ce ochi frumosi are Biutza! Wow, si ce camera me-se-ri-a-sa!!!!

TANIA, ce dulce trebe sa fi fost micutza... si eu ii zic "Oana mea" dar inca nu m-a fericit cu "mami mea"

POLI, voi ce mai faceti?

ALINASALEX, ce face Marc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, Noe, am vazut pozele de Oana si Bia..si suparate, si vesele, tot fete frumoase aveti!
Noe, tu ai mai slabit?
carmenpit,bine ca este o forma usoara ..greu cu statul in casa, dar macar asta sa fie paguba! cat dureaza pana la vindecare? mai este contagiosa?
Mari,si zici ca Teo e pictorita deja? Ana nu prea 'scrie", cum zice ea, in schimb asculta la povesti...deja trebe'sa cumparam alte carti, s-a saturat de cele pe care le are. uneori, daca intrerup cititul, continua ea, chiar daca sunt cuvinte al caror sens nu-l stie..adica, lupul, dupa ce a inghitit-o si pe bunicuta, avea o burta "mensa", adica imensa.., si multe-multe altele. imi spunea cineva ca memoria lor este extraordinara, retin lucruri, desi par sa nu o faca..chiar asa este. Poezii, ma rog, versuri, ca una intreaga nu stiu, spuse de mine cu mult timpin urma, la fel, reproduce sfrasitul versurilor.
Catrinutza, eu stiu ca tusea si nasul pot continua chiar si 3 saptamani dupa ce tratamentul a fost terminat, cica e normal. de tuse convulsiva, peste vaccin, n-am auzit..dar cred ca e posibil, protectia nu e 100% la nici un vaccin.
Ciuf, si eu imi amintesc cu placere de vremurile trecute, asa, cu toate relele care au fost, noi oricum nu simteam nimic. Eram copii si eram fericiti!
dianad, frumos a fost la munte! As vrea sa vad si eu poze cu zapada pe genele lui Dudu..
Irina, drum bun si revdere placuta!..ma duc sa vad si pozele si filmuletele vostre!
Mica mea stranuta de azi-dimineata, trebuie sa ajung la pediatra cu ea, asa a inceput ultimul rosu-n gat si daca o ia din pripa cu acupunctura, e cel mmai bine, trece mai usor, dar vad ca dr nu raspunde la telefon.
Pup maici de ghiocei si ghicei, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Am pus poze: http://good-times.webshots.com/photo/2672356400098821913VFkwMn

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

Mari la multi ani, multa sanatate si sa fii super happy acolo la voi in Paradis! Te pup!

Fetele au fost mutate pozele de la yahoo, insa toate sunt private...rog fiecare mami sa le faca public daca doreste!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput