* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
MAAAAAAAAAAARI, LA MULTI AAAAAAAAAAANI!!!offf, habar n-aveam ca esti scorpie de-a mea!!!!!!!!!!!!!

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
aalina2003 spune:
La multi ani ,Mari, sanatate multa, iubire si un dram de noroc!!!
dianad,am vazut pozele delamunte, intr-adevar, cea cu Vlad cu zapada pe gene e foarte faina!! (cred ca e nr 20) Pe la Tulcea n-a mai nins cu adevarat nici nu mai stiu de cand, asa ca si Ana o sa vada zapada tot prin munti.
Am fost la pediatra, un pic de rosu-n gat..tratament deloc, doar cateva ace i-a pus pentru stimulare. Sa vedem ce va fi pana maine.
Qamar spune:
Claudia, superbe pozele!!

Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
La multi ani ,Mari, sanatate multa, iubire si un dram de noroc!!!
dianad,am vazut pozele delamunte, intr-adevar, cea cu Vlad cu zapada pe gene e foarte faina!! (cred ca e nr 20) Pe la Tulcea n-a mai nins cu adevarat nici nu mai stiu de cand, asa ca si Ana o sa vada zapada tot prin munti.
Am fost la pediatra, un pic de rosu-n gat..tratament deloc, doar cateva ace i-a pus pentru stimulare. Sa vedem ce va fi pana maine.
aceee?unde??cum?cine?cat?auch..

Irina71 spune:
MARI, LA MULTI ANI ! 

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita ! 

Noe, Claudia, suuuuper pozele !! 
aalina, tu confunzi pe claudia_d cu dianad ![]()
![]()
![]()
Miha, am retinut, sapt. viitoare cand o sa am timp, voi face pozele mele publice. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mari78 spune:
Multumesc Miha, Alina, Diana, Irina !
Azi sunt rasfatata la servici, sa vedem ce se intampla si acasa ![]()
Claudia, ce mare s-a facut Vlad ! Eu mi-l tot aduc aminte in parcul Tineretului cand isi bea lapticul in carucior...a trecut repede vremea . Frumoase poze ! Asa as pleca si eu acum la munte, mi-ai facut pofta de o plimbare. Poate in weekend ...
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
claudia_d spune:
La Multi ani,Mari!Sa ai parte de zile senine si fericite alaturi de cei dragi!
Revin.Al meu Vladut e in spumele marii:nu mananca ,nu doarme ,doar canta de dor si jale
POZE
catrinutza spune:
deciiiiiiiiiiiiii
fusei de dimineata la doctora homeopata...am lasat niste banisori acolo dar in sinea mea stiu ca merita...oi vedea vineri pe unde scot camasa la pediatra ca n-a privit cu ochi buni avertizarea mea de saptamana trecuta ca ma indrept spre alte orizonturi medicale...sa vedem cum evolueaza...
concluzia: e ff posibil sa fie vorba de un fond alergic din cauza caruia sa tina tusea atata...ne-a dat tratament pentru tuse si raceala si mai departe de urmat un tratament vreo 2 luni pentru imunizare si desensibilizare la giardia, acarieni si inca ceva de genul asta...
O chestie fff interesanta...mi-a atras atentia ca laptele praf pe care il dam la bebei cica nu e atat de bun pe cat se zice...ca si din cauza lui se dezvolta fff multe alergii (se creeaza o predispozitie pana la alergie propriu-zisa)...mi-a zis ca mai bine o trec pe lapte de vaca si ii completez eu cu vitamine naturale decat laptele praf...amu nush ce sa zic...eu oricum stiu ca al praf n-are nika din natural, asta-i clar, dar nu m-as fi gandit ca poate creea atatea probleme...
Azi noapte a fost de cosmar...de la 1 si ceva noaptea pana pe la 5 dimineata din 10 in 20 minute cerea apa...abia cand i-am dat o dushka de nurofen s-a culcat si ea...da' tot cu ghionturi si cu verificari daca nu cumva am sters-o din pat....

Mari...sustin ce ti-am zis pentru ziua asta la telefon...
...am uiatt sa te intreb cat cotizasi pentru cizmulitze si daca-i posibil sa fac si eu rost...
Claudia...ai flacau mare si mumos...iar despre pozele cu zapada, ce mai ...m-ai imbolnavit de-a dreptul...bine ca ati revenit cu bine si fara incidente...
Diana...si cand zici ca ne inviti sa iti vedem mosia???!!!
...pupacim de zor ochisorii aia albastri si poznasi (nu ai tai, cred ca-i clar ![]()
)..cat s-a "maturizat" si ea...nu mai e bebe absolut de loc...e o donshoara cu fitze...
Alina2003...interesanta chestia cu acupunctura...mai rar vezi medic care imbratiseaza si medicina alternativa (din fericire si homeopata la care m-am dus e tot medic la baza)...
Cat despre tuse convulsiva peste vaccin...eu am facut...dar sa zicem ca era pe vreme cealalta si poate lucruile nu erau tocami bine facute...
fug la fata ca doarme in masina
de vreo 2 ore...somnul de frumusete...revin cu raspunsuri daca ma lasa...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!EMA,ILE,LILI,MARI,SA FITI FERICITE SI IMPLINITE SI SA PLANGETI IN VIATA ASTA DOAR DE BUCURIE!
Scriu pe mare fuga(cum altfel?),in timp ce Bubu doarme plina de pasta de dinti(nu stiu cum a pus mana pe tub,jur!!!),fara sosete si cu Bute in brate(la fel de manjit).Sunt din ce in ce mai zombie si,colac peste pupaza,AM RAMAS FARA BONAAAAAAAAAAAA!!!!Adica ne aflam intr-un moment critic al existentei noastre.De vreo saptamana se tot plange ca o doare spatele,a stat acasa 3 zile,a fost socrul meu sa o vada(lumbago!),am doftoricit-o si se facuse bine.Luni dimineata se facuse 10.30 si nu ajunsese,asa ca m-am gandit ca intarzie.O sun si-mi spune ca o floare(cu un sfert de voce,e adevarat!) ca este intepenita si nu se poate ridica din pat.Si ca nu m-a sunat stiind ca urma sa vina mama mea(deci avea cine sa stea cu Bubu).Mama insa n-a venit si oricum venea pt. alte chestii.Am simtit ca mor.Noroc ca era ziua de curatenie a Silviei si am lasat-o pe ea cu Thea ca deh,eu nu-mi permit sa intarzii la o intalnire orice motiv as avea.Ieri mi-a spus ca a venit Salvarea si ca i-ar fi spus ca are ceva la rinichi,dandu-i foaie de internare.Nu s-a internat fiindca nu era pregatita dar urma sa mearga astazi la Witting pt ca "stie sotul ei o asistenta acolo" si nu la Urgenta unde este socrul meu MEDIC si unde ar fi fost tratata cum trebuie.Intelegeti ceva?Eu nu si sunt disperata pt. ca am investit atata suflet intr-un om care m-a dezamagit si care nici macar nu-si da seama cat inseamna cuvantul si onoarea.Culmea este ca,facand abstractie de coeficientul ei de inteligenta mai mult decat scazut,a fost o bona minunata pt Thea si singura pe care aveam incredere sa o las cu ea.Cristin banuieste ca vor ai ei sa o puna sa vanda in magazin(si-au deschis un magazinas la parterul blocului)si inventeaza astfel motive.Si mie mi-e jena sa-i spun ca stiu...ca ma minte.Saptamana trecuta,disperata ca este bolnava,m-am dus la ea(fara sa anunt) sa-i duc mere pt. diabetici,dulciuri(la fel),perna electrica etc si,dupa ce am asteptat la usa sa-mi raspunda,mi-a deschis tinandu-se de spate.M-a poftit in casa si am vazut sub geamul de la bucatarie un lighenas cu apa,ziare,carpe,semn ca tocmai stergea geamurile.N-am zis nimic si nici lui Cristin nu i-am povestit ca sa nu-mi mai reproseze ca am tinut-o in brate si ea si-a batut joc de noi.OK dar ce ma faaaaaac?De dimineata caut bone,am si vazut una(recomandata) care numara minutele pe care le face pana la noi si s-a plans ca fetele ei nu sunt de acord ca mama lor sa fie "sclava".Deci...a picat testul.Help me!!!
Catrinuta imi pare rau ca suferiti!Du-te la dr. Stanciu daca vrei un tratament corect.Noi am programat-o pe Thea sambata trecuta pt. o evaluare si,din fericire a picat la tanc.Avea ceva mucisori(nimic nou!) si nu prea mancase asa ca suspectam un rosu-n gat(in premiera).A fost super amabil si dragut a controlat-o din cap pana-n picioare si ne-a raspuns la orice intrebare.Ne-a zis ca are un inceput de rinofaringita si ca va urma o noapte cu febra.Asa a fost,dar a avut doar 38,5,febra care i-a scazut imediat.Ne-a dat Sinupret(10 zile,10 pic dimi si seara),Zyrtec(7 zile,5 pic dimi si seara),Karvol,Vibrocil(de 3 ori pe zi).Mi-a spus sa-i dau Ca pana-n aprilie,15 zile pe luna si Vigantol pana-n mai,2 picaturi(nu s-a inchis fontanela inca,lucru care ma ingrijora)
In rest ne-a lamurit ca avem un copil sanatos(dovada stand faptul ca nu a luat niciodata antibiotice si nici nu a avut nimic grav).
Ne-a recomandat insa sa facem vaccinul Varilrix(cred!) si doua doze de Prevenar.
Ciuf,felicitari pt. greencard!!!!Am vazut pozele si,ca de obicei sunt superbe.Luca este copia ta fidela si parca nici Eva nu s-a aruncat prea departe.Ce dulci sunt de manuta si cei mandri trebuie sa fiti de ei!M-ai impins cu buna stiinta in butoiul cu melancolie.Copilarie,ierni geroase in care nu simteam frigul,turturi savurati in dosul curtii,sanius pana noaptea si miros de mere coapte si vin fiert,seri cu Cenaclul Flacara,bunici blanzi si sobe fierbinti,placinte cu mere si scortisoara...m-au napadit amintirile si ma gandesc daca cer prea mult cand imi doresc sa aiba si Thea amintiri frumoase?
Catrinel,ce mare s-a facut Oana si ce freza smechera are!!!!Ati inceput sa papati ou?Mie imi trimite mama de la tara si ii place omleta.Reteta proprie,evident,imbunatatita cu piept de curcan,smantanica si branzica topita.De dormit,doarme de la 22.30(in cele mai fericite cazuri,alea in care "scap" doar cu 3 cantecele interpretate)pana la 8-9(mai nou) cand bea laptic si mai motaie o ora-doua.La pranz pica imediat dupa masa(pe la 13-30)si face nani 2 ore.Noaptea nu se mai trezeste decat accidental.
Noe,Bia e o dulceata cu muuuult par.Si tu chiar ca ai slabit!Condusul,bata-l vina!Sigur ca ne vedem,stai doar sa ne regrupam si sa gasim ajutoare.Maine mergem la o agentie sa "vizionam" bone,tocmai am aflat.Pupam!
Kim,imi pare rau ca si Alisuca este bolnavioara!!!Cu papa la gradi sta mai bine?Poze!!!!
Pup si restul copilasilor bolnaviori.Tudor,Ali,sa va faceti bine!
Claudia_d,superbe poze!!!!De-ar arata asa si iarna din Bucuresti,ce bine ar fi!Si...mi-e dor de Coliba de moooor!Ce mare s-a facut Vladut si ce strungareata are(inca!).
Fug,ma cheama datoria!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana