* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Multumim ca va faceti griji pt noi. Chiar si eu ma intreb acum de unde a luat varicela? Dar cred ca de afara, o fi fost un copil pe cale sa se imbolnaveasca sau purtator de virusi. Cine stie!
Important este ca a facut o forma usoara, nu a facut deloc febra, manaca f bine chiar dc este la regim, bea multe lichide, iar bubite nu are multe si doar pe corp. Se scarpina f rar dar eu ii dau cu pudra mentolata. Deci una peste alta nu ne este rau decat cu statul in casa.
Pupam si noi ceilalti copilasi bolnaviori, mofturosi, si pe toti ghioceii.
mari78 spune:
Caut canapeaua ...am gasit-o 
De cand vreau sa scriu si eu doua vorbulite...ma asez sa scriu, citesc din urma si mereu apare cate ceva...acasa nu ma lasa Teo, la servici nu prea pot abuza , ca e mult de lucru si se vede ce fac...sunt asa de ametita in ultimul timp, de exemplu vineri mi-am uitat telefonul pe birou. Ce sa ma mai intorc, ca era aglomerat, am zis ca venim sambata in oras si trec pe la servici sa-l iau (o colega il dusese la portar, jos), dar n-am mai ajuns, asa ca abia aseara am intrat in posesia lui, cand a venit Cata la gara sa o ia pe mama de la tren . Am avut 12 apeluri nepreluate ! (Catrinutza, era si un apel de la tine, imi cer scuze)
Ca ma intreba Diana cat fac eu pana la servici, avand in vedere ca am 35 km dus, 35+ km intors (zic asta pentru ca aproape in fiecare zi fac si alte drumuri cand vin de la servici, pentru ca eu termin programul pe la 3 si ceva). Ei bine, in mod normal fac 1 ora dus, 1 ora intors, plec dimi pe la 7.20 si de la servici nu mai tarziu de ora 16. Insa azi, am facut fix 2 ore !
. Am mers numai bara la bara si e prima data cand conduc pe ploaie, m-am descurcat, dar urasc Bucurestiul. Sa vad cat fac azi cand ma intorc, ca ma opresc si pe la Carrefour.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mari78
Caut canapeaua ...am gasit-o
De cand vreau sa scriu si eu doua vorbulite...ma asez sa scriu, citesc din urma si mereu apare cate ceva...acasa nu ma lasa Teo, la servici nu prea pot abuza , ca e mult de lucru si se vede ce fac...sunt asa de ametita in ultimul timp, de exemplu vineri mi-am uitat telefonul pe birou. Ce sa ma mai intorc, ca era aglomerat, am zis ca venim sambata in oras si trec pe la servici sa-l iau (o colega il dusese la portar, jos), dar n-am mai ajuns, asa ca abia aseara am intrat in posesia lui, cand a venit Cata la gara sa o ia pe mama de la tren . Am avut 12 apeluri nepreluate ! (Catrinutza, era si un apel de la tine, imi cer scuze)
Ca ma intreba Diana cat fac eu pana la servici, avand in vedere ca am 35 km dus, 35+ km intors (zic asta pentru ca aproape in fiecare zi fac si alte drumuri cand vin de la servici, pentru ca eu termin programul pe la 3 si ceva). Ei bine, in mod normal fac 1 ora dus, 1 ora intors, plec dimi pe la 7.20 si de la servici nu mai tarziu de ora 16. Insa azi, am facut fix 2 ore !. Am mers numai bara la bara si e prima data cand conduc pe ploaie, m-am descurcat, dar urasc Bucurestiul. Sa vad cat fac azi cand ma intorc, ca ma opresc si pe la Carrefour.
hehe, si eu am mers azi pe ploaie prima data; de fapt, aseara pe la 8, ca mi se facuse pofta de prajituri
pupici si vreme faina!!!!!!

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Buna fetele
Multumim ca va faceti griji pt noi. Chiar si eu ma intreb acum de unde a luat varicela? Dar cred ca de afara, o fi fost un copil pe cale sa se imbolnaveasca sau purtator de virusi. Cine stie!
Important este ca a facut o forma usoara, nu a facut deloc febra, manaca f bine chiar dc este la regim, bea multe lichide, iar bubite nu are multe si doar pe corp. Se scarpina f rar dar eu ii dau cu pudra mentolata. Deci una peste alta nu ne este rau decat cu statul in casa.
Pupam si noi ceilalti copilasi bolnaviori, mofturosi, si pe toti ghioceii.
e bine ca nu e forma grava, si e bine ca va imunizati si scapati de boala asta
pupici si refacere rapida!
Qamar spune:
sanatate maxima Mariucilor, sper sa scapati de toate boalele cat mai repede
despre tuse, nush ce sa zic, Bia nu a tusit pana acum -si la roseola asta nu a avut muci, deci nici tuse...
pup mult si vorbim!
mari78 spune:
Ile si Lili ! Sa fiti sanatoase si sa va dea viata tot ce va doriti, sa fiti inconjurate de dragoste si bucurie ! Intrati si mai scrieti despre voi si puii vostri, va rog !
Vreau sa urez si eu multa sanatate puiutilor bolnaviori , Mariucu, Marc, Alisuca, Ali, sa va faceti repede bine-bine ! Scuze daca am uitat pe cineva, oricum sanatate la toti ghioceii !
Noi suntem bine, multumim lui Doamne Doamne. Suntem insa consemnate in casa din cauza vremii rele...i-am luat eu cizmulite de cauciuc si salopeta din cauciuc + geaca anti ploaie (am gasit, Catrinel), dar daca bate vantul asa tare, tot nu poate mamaie sa o scoata afara. Teodora e vorbareata tare, incepe din ce in ce mai tare sa-si dea drumul la vorba, vorbeste la telefon imaginar, of course, cu prietenele ei "Mala, Adeea, Iziza, Amona " (mara, andreea, luiza, ramona), le spune de toate , inclusiv ce a mancat ea sau ce face si ce papa Mau (pisicul). Depa ce termina de mancat spune acum fara sa-i mai zicem noi "mana masa" (sarut mana pentru masa), le canta papusilor sau maimutoaielor "nani, nani puiu mamii" (eu ii spun "uiu mamii"si ea a retinut, dar niciodata nu i-am spus eu nani puiul mamei), numara si ea unu, doi, patu, face deosebirea intre unu si doi, dar daca are 3 obiecte si o intrebi cate sunt, nu spune "tei", spune "mute" (multe).
Mananca bine, nu ma plang...papa singurica bine si cu lingurita si cu furculita, dar indesam si noi pe langa la greu, ca altfel ar dura masa o ora !
Ca vorbeati de lapte . Eu zic sa nu va ingrijorati, Teodora abia de vreo 2 luni bea maxim 250 ml/zi , in rest, de cand am terminat de alaptat (9 luni jum) nu mi-a baut nici un strop, doar iaurt, branzica...si sta bine cu calciul din analizele facute acum o luna.
De jucat noi ne jucam cu cuburi de contruit, am inceput titmid cu cele tip lego si acum am gasit unele mai mari, mai frumos colorate , au si niste jucarii care se prind...construim zilnic altceva...acum vad ca isi sorteaza culorile, adica prefera sa-si inalte un turn din aceeasi culoare si cauta sarguincioasa toate piesele culoarea respectiva. Alte jocuri inafara de cele sonore, cu butoane (pian, o omida cu alfabet, etc) nu prea ne tenteaza, se mai joaca si cu papusi , le da sa pape , le culca, le plimba cu caruciorul...in weekend a descopit masinutele cu telecomanda ale lui tati si mami (ni le-am facut noi cadou acum vreo 5 ani
) si ii place vad. Insa marea pasiune tot desenul. Sta la masuta si deseana, ne cheama si pe noi sa desenam diverse. Nu are inca rabdare sa-i citesc mai mult de o pagina, max doua din carti cu povesti.
Seara adoarme doar mangaiata pe cap si masata la picioare (de mine sau tati , depinde cum prefera atunci) si unul din noi, sau amandoi trebuie sa cantam "dudan" , adica "un elefant se legana pe o panza ..." si cantam asa pana adoarme
.
Am vazut toate pozele si nu-mi vine sa cred cat au crescut puiutii !
Ciuf, cand am vazut pozele voastre, am vrut sa ma mut la voi, in oraselul vostru. Felicitari pentru rezultatele la teste si pentru green card ! Si pentru doi copii asa reusiti ! Sa pui poze cu Eva cu sprancenele vopsite![]()
Delia felicitari si tie pentru rezultate si pupici flacaului ! Sa pui poze cu el tunsulici. Mai tu ti-ai dorit tare mult fetita, Rudy asa cu perisorul lung, e ca o fetita.
Alina imi place mult gradi lui Marc. Va dorim sanatate si acomodare cat mai rapida !
Catrinutza pup Mariucul bolnavior de multe, multe ori ! sa va faceti bine si sa veniti la noi, poate vine si Diana cu Bia, ca tot e motorizata si mai sta si asa aproape...pup
Catrinel , Oana iti seamana tare mult, e asa dulce , imi vine sa o musc de falcute. Si Stefanna , sa stii ca si Teodora mea are acelasi frizer ca fetele voastre, ma refer la breton![]()
Felicitari si sa stapaniti sanatoase masinutele Mihaser si Dianad ! Referitor la scaunul de masina noi avem Chicco Key1, foarte multumiti si il punem in spate dreapta.
ufff...nu mai pot sta, scuze ca nu am raspuns la toata lumea, nu cred ca o sa reusesc curand, dar va pup pe toate
catrinutza spune:
Am culcat fata...runda a doua...o termina si pe ea toata "nebunia' asta cu tusea...din pacate stiu cum e cu tusea convulsiva si ce efecte are pentru ca eu am ramas cu "stilul" de tuse din copilarie cand, in ciuda faptului ca eram vaccinata, am facut tuse convulsiva...si de atunci tusea pentru mine la o raceala oricat de banala e un chin care se lasa cu febra musculara, cu taieri de respiratie si tusit pana iti dai duhul...si eventual in 5 minute tusesti de vreo 30 de ori...
Si de asta sunt speriata sa nu fie si la mariuc asa ceva...netratat cum trebuie lasa sechele nenorocite....
Sa speram ca suntem pe drumul cel bun...maine am programare la o doctoritza homeopata care m-a scos pe mine din kk acum vreo 10 ani, cand am facut o reactie alergica fff urata tocmai de la medicamnetele pe care mi le dadeau sa trateze alergia...si au fost cat pe ce sa imi pape coliva...
Sper ca aici sa gasim solutia....
Mari...sunasem ca poate ne vedeam in w-e...dar mai bine ca a fost asa ca sa nu va dam cine stie ce virusache ...
Sa speram ca ne trece buba repede si ne vedem...
Unde ai gasit cizmulitze de cauciuc???? zi repejor...de fapt tot "trusoul"...
Deci si voi aveti un mic Picasso in familie...ca al nsotru prefera "hartia" de pe pereti...
...in ritmul asta o sa vedem curand tencuiala...
Nici mariucu nu zice trei...il sare mereu...la noi se numara din 2 in 2 ![]()
![]()
Mari si Diana...felicitari pentru soferia "apoasa"...daca pot evita soferia pe ploaie o fac cu mare drag...ca sa imi menajez nervii...
carmen...zi-mi si mie cum s-a manisfestat varicela la voi...scuze daca ai mai scris pe undeva si te pun sa repeti...chestie e ca si eu m-am gandit la matza daca n-o fi ceva din bolile copilariei, pentru ca la un moment dat i-au iesit niste bubitze pe umeri si spate (fara burtik), dar eu le-am pus pe seama unui tzopaila (purice) din care avem din belsug pe strada de la cateii "comunitari"...
Catrinele...avzut poze cu Oniska...mumoasa foooooc...ce face, cum se mai simte????
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mari78 spune:
Catrinutza am vreut sa spun ca pup de multe, multe ori Mariucul bolnavior, ca se intelege altceva![]()
mari78 spune:
Catrinutza, am luat asa : cizmulitele (2 perechi, ca mai intai am gasit masura 24 si pe urma masura ei, 22) si geaca de ploaie le-am luat din Onesti si salopeta de cauciuc dintr-un magazin tcm din floreasca, pe langa serviciul lui Cata.
gata, am plecat via Home cu oprire carrefour feeria , vine cineva la shopping ?
claudia_d spune:
Ne-am intors!!!!Imi pare rau ca nu pot sa pun inca poze sa vedeti imagini de poveste cu brazi inzapeziti.
Am plecat vineri la pranz si Vlad a inceput in apropiere de Poiana sa stranute.Avea o stare buna, asa ca n-am intrat in panica.Ne-am dus la Coliba Haiducilor sa mancam si Vlad credea ca acolo e biserica(Amne-Amne=Doamne-Doamne),din cauza farfuriilor pictate de pe pereti.A fost foarte incantat de ce era in jur si alerga de la ursii de pe pereti la focul din soba,a mancat cu pofta ciorba(acasa nu!)si a fost foarte vesel.
Cand am ajuns in camera a inceput iar sa stranute si i-am luat temperatura si avea 38 cu 2.Am crezut ca innebunesc!Iar!!!????L-am trecut pe Nurofen alternativ cu Panadol si Oscilo.
Seara n-am mai iesit din camera,pt. ca era o vreme asemanatoare celei de azi din Bucuresti.Noaptea s-a trezit cam din doua in doua ore si plangea ca nu putea respira.Ii puneam mereu apa de mare si adormea.
Dimineata era ca nou.Afara ninsese putin si era un aer proaspat de iarna.Ne-am plimbat cam o ora pe jos si pe umerii lui tata,dupa care l-am culcat in carucior intr-o poienita.Aerul proaspat de munte i-a facut foarte bine.I-am mai continuat si in ziua respectiva tratamentul,dar mai mult preventiv.
Duminica dimineata a fost de vis!Ningea ca in povesti si totul era incremenit in albul rece al zapezii.Mi-am dat palme ca nu i-am luat apreschiurile lui Vlad.Ne-am echipat cu ce aveam si ne-am jucat in zapada pana ne-am facut fleasca.Vlad era asa simpatic cu obrajii rosii si genele pline de zapada!Era foarte bucuros si se ducea unde era zapada mai mare.Parca retraiam copilaria mea prin ochii lui.
A invatat si cuvinte noi:pada(zapada),mutzii(muntii),ninie(ninge),polo(ploua).Daca il intrebi cat e ceasul,se uita la mana si spune:unu-sase.Ce e curios e ca nu l-a invatat nimeni,ci doar ne imita pe noi.
Am plecat cu parere de rau din Tara Minunilor,dar mai bine ramaneam acolo.Am facut greu,greu o ora din Poiana pana in Brasov.Noi avem la masina roti de vara,care alunecau ca naiba.Adi spunea sa nu mai leg copilul in scaun si sa fiu pregatita sa sar cu el din masina daca se intampla ceva.Cand am iesit din Brasov,deja am dat de doua accidente si se facuse un blocaj.Politistul care era acolo ne-a spus ca nu e sigur ca putem urca serpentinele spre Predeal.Fiind cu Vlad dupa noi n-am riscat si ne-am intors in Brasov unde ne-am cazat la o pensiune draguta.Am plecat azi dimineata si am mers destul de bine,exceptand intrarea in Bucuresti.
A fost o iesire cu peripetii,dar acum nu am in memorie decat imaginea ninsorii care acoperea genele lui Vladut.
Va pup cu drag si o sa incerc sa pun poze in seara asta sau maine.
POZE