* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Stefanna spune:
Catrinel da una pereche de urechi in posesia carora esti !!!!!! Cum ai tinut tu ascunsa asa minune de fata?! Pur si simplu IUBESC toate pozele ei, si nu am una preferata alteia.
Plus ca am observat ca ai si tu un acelasi gen de "stilist" ca si mine, care ii aranjeaza bretonul fete.![]()
ciuf spune:
Salutare
Catrinel, pupici multi de la noi, cu multe urari de fericire si numai bine. Scuze de intarziere. 9 ani, mai? Wow. Felicitari!
Kim, de asemenea si pentru voi. Un pup in plus pentru Alisuca bolnavioara sa se faca bine cat mai repede si sa se faca fata puternica sa nu se mai lipeasca nici un "strain" de ea.
Felicitari pentru cei 11 ani de casnicie. Imi place mult noua poza a Alisucai pe YM.
Catrinel, mama-mama, ce bombonica dolofanica ne prezentasi aici. Mai, o mananci ca tare dulce mai e. Falcutele alea cer multe pupicuri.
Auzi, tie ti s-a parut cumva la Onichka ca sprancenele sa i se fi inchis un pic la culoare? Ca noi ieri am fost undeva intr-un parc unde am mers vreo 2 ore jumate, iar cand am intrat in masina mi s-a parut mai "negruta" Eva la sprancene. Dar ce naiba ca soarele care era pe cer i-ar fi decolorat sprancenele, nu innegrit. Si da si freaca, ca o avea fata praf
. Niik. Culoare naturala.
De vreo 2-3 zile, Eva se ia de mana cu mica ta la halit de lapte. Mai, un refuz total. Nu mai avrea absolut deloc lapte. Si ingrijorarea mea a mare tot asta era: hidratarea. Cand ii dadeam biberonul ma culcam linistita pe perna ca fata a papat portia de lichide pe ziua respectiva. Insa acum sa ne vezi cum ne vanturam toti pe langa princess ca doar-doar sa mai ia o gura de lichid.
Nasoala treaba.
Azi a dat prima zapada la noi. Mama era chiar nedumerita cum poate sa scada temperatura atat de repede. Ziua fusesera vreo 22-24 grade Celsius, iar seara ajunsese pe la vreo 5 grade C. Tot urmarea vremea la TV, mai scotea capul pe usa... Pana cand a observat ca in 10 min. temperatura a coborat cu aproape 15 grade Fahrenheit. Si deodata s-a pus un vant puternic de ziceai ca esti in filmele de groaza, frunzele luate de vant le vedeai prin aer, a inceput sa ploua, a dat in lapovita si gata zapada.
Azi a nins toata ziua dar nu s-a asternut mare lucru pe jos pentru ca e destul de cald afara.
Va pup ca ai mei fugira de acasa sa ma lase pe mine sa invat. Si uite ce invat eu. Stau pe DC.
Delia, felicitari pentru rezultate. Esti tare, pe cuvant. Eu nu cred ca as putea sa obtin asa note. Cam invat pe salturi. Si mai ales cand e sotul acasa ma cam perturba
.
Gara, am fugit. Pa
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salutare!
Lili multa sanatate si sa va traiasca baietelul sa va bucurati de el!
Dianad nici noi nu l-am montat pe mijloc din acelasi motiv...l-a montat sotul dupa manual si e destul de stabil...e o centur prinsa jos si una sus in partea opusa...noi am avut probleme cu butonul de la spatar...ca nu functiona si era tot zgariat...aia de la bebelusul tau au fost niste jegosi si au zis sa sunam la service....aia ne-au explicat ce sa facem sa-l deblocam si au dat vina pa transport pentru problema, insa eu nu cred ca de la tansport era...nesimtiti mai sunt unii! Urmatorul scaunel ptr bebe 2 il cumpar din Ungaria...nu ma mai complic cu nesimitii astia.
Diana eu am condus un pic Frodu intr-o parcare...merge super fata de supernova de la scoala....abia astept sa posed permis!
Catrinelu burtica e bine...ieri am cumparat un tortulet diplomat si am bagat la greu...eram fericita ca vine mama si mai eliberez si eu.
Fetele va pup ca trebuie sa invat ptr scoala de soferi...ca acu vine 2 si eu si Noe tre sa dam de baut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Qamar spune:
neatza, gagici!!!
super pozele de Oana!!!!

imi beau cafeaua si astept micul dejun, sunt la birou de la 8:15 si abia astept sa plec acasa la bebeeeeee
scaun de masina: (Dianad?) noi am avut unul de la CHicco si nu statea deloc fix; l-am schimbat cu un Toby in care doarme copila ca in leagan, si vad si eu ca sta f comod, nici nu se mai misca in masina. Pana acu cateva luni il tineam in mijloc, insa acum l-am mutat in locul din spatele pasagerului din dreapta:) ca sa sa uite mai bine pe geam. Unii zic ca locul din mijloc e cel mai safe, altii zic ca locul din spatele soferului - ca in caz de impact, soferul tinde sa protejeze instinctiv partea lui de masina- insa la noi scaunul soferului e automatizat, si se misca in fata-spate singur cand urci-cobori din masina, asa ca nu statea bine scaunul acolo![]()
lapte: (Catrinel?) Bia bea lapte numai dimineata si fff rar la pranz, in total cam 200-250 ml/zi. Insa, la fel ca Stefanna, nici mie nu mi se pare mare tragedie. Nu numai ca suntem singurele mamifere care se hranesc cu lapte dupa varsta bebelusiei, dar ne mai si hranim cu laptele altor animale
cool, nu?eu incerc sa suplimentez cu apa -hidratarea- si cu iaurturi, branzici, si alte chestii cu Calciu. Carnea incepe sa o refuze aproape total (stie ea ca are o tiza Bia vegetariana
) in schimb mananca ou cu placere, paste, cartofi, mazare, toate soiurile de branze si cascavaluri
, paine f fff putina, si, bineinteles, dulciuri
Chiar vorbeam pe Culinar.ro despre dulciuri si copii; noi ii dam cam o data pe saptamana un Kinder Bueno si rar, cate un patratel de cioco; nu vreau sa cad in extreme si sa i se para dulciurile ceva tentant dar interzis.
job, serviciu: (Stefanna?) hehe, m-am readaptat bine, cu o singura exceptie: mi-e dor de Bia de morrrrrrrrrrrrrr in fiecare zi
De lucrat, sa stii ca sunt fata muncitoare; lucrez si ma intretin singura din anul 2 de facultate
AM lucrat la GfK (marketing research), la Fundatia Universitara a Marii Negre, la o firma de import a unui arab
, etc...si acum lucrez la firma fosta a sotului, actuala a mea si a sotului![]()
ce alte discutii au mai fost?hmmm..sper sa imi mai amintesc
Ada si Andreea, v-am visat sambata
Ada castigase nu stiu ce concurs si nu vroia sa spuna la nimeni
dar pana la urma m-a vizitat Andreea si mi-a spus ea. Era si Thea in vis
oricum, cu sau fara concursuri, Andreea, va astept pe la noi, vezi ca a vorbit si Dr cu Cristin! poate in weekend, daca sunteti/suntem in Buc
Ada,
!
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
sanatate multa bolnaviorilor!!!!
varicela e bine ca o face acum cat e pui, oricum, o sa treaca repede
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
alinaalex spune:
'neatza!
ILE!!! bafta la scoala, sa gasesti job-ul visat si multa sanatate si fericire alaturi de familie!
LILI!!!
Kim, felicitari pt. cei 11 ani de casnicie!!! la cat mai multi impreuna!
imi pare rau ca Alisuca e bolnavioara, vaaai, nu mai scapati nici voi de ataea probleme, multa sanatate!
Mihaser, spor la invatat!
Stefanna, asta e, odata si odata tot ne despartim de copilasi. e greu...mie totusi nu-mi pare rau ca l-am dat asa repede la cresa, pana la urma tot se va acomoda si sunt ferm convinsa ca ii este f. bine intre copii dar ii este si lui greu sa se desparta de mine, deja a invatat o gramada de lucruri noi, se vede ca acolo au ocupatie. De cateva zile repeta intr-una "tei-patu-cinci", adica 3-4-5, a invatat si sa numere, ma distreaza ca danseaza si canta, a invatat scheme noi de dans
, deci...nu-i rau!
ce bine de tine ca te ajuta mama cu Nicola! cat mai sta la voi?
Noi suntem asa si asa. Pana la urma a fost bine la cresa, joi si vineri Marc n-a avut nici o treaba, l-am gasit odihnit, dormise aproape 3 ore. Era bolnavior, de aia a fost asa marait luni si marti, ca miercuri l-am tinut acasa. Mai nou il trimit cu tati dimineata, dar si asa plange cand il lasa acolo.Ieri dimineata a facut febra, asta dupa ce ca i-am dat antibiotic inca de marti, la indicatia dr. I-am dat Nurofen si i-a trecut, acuma vad ca n-a mai facut de atunci. Dar marait a fost si in w-e, nu prea i-a priit naneala de dupa-amiaza din cauza nasucului plin de muci. Sper sa fie bine azi. Pt. ca parea ok, azi l-am lasat la cresa. Sper sa fie bine. Off, tare nasoala perioada asta de viroze, nici eu nu-s iara prea bine, iar am racit, am luat-o de la capat.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Carmen, multa sanatate lui Ali!
cu cat face varicela mai repede, cu atata mai bine, cu atat e mai usor de suportat. pe viitor, cand va fi in colectivitate, va fi imuna. Dar de unde a luat-o? ca varicela e contagioasa?!
eu am facut-o la 17 ani si a fost groaznic, cu febra 41 si tot tacamul!
Catrinel, sper sa fie ok Onicka si sa nu faca infectie urinara! sanatate si voua!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:
Salutis fetelor
Dau in disperare...nu numai ca nu i-a trecut tusea lu' matzoasa, ba inca e parca mai rau... tuseste pana vomita...in jet...si colac pespe pupazoi in w-e a avut febra...mare...duminica diminata, pe la 5 juma plangea dupa apa...ea carte nu cere apa nopatea...cand pun mana pe ea dogorea...ea si soba...bagam repejor termometrul....40 cu 5...s amor nu alta...am bagat repoede nurofene si novocalmin, sosete cu otet si comprese reci pe frunte...am scapat repejot , dar de atunci intr-una are peste 37, dar pana in 38....
Vineri am fost cu ea la pediatra si mi-a zis sa n-o scot saptamana asta din casa...adica fara cresa....si tocmai cand zisesem hop ca ii era ceva mai (vineri dimineata chiar a alaergat vesela de la masina, n-a mai plans deloc si si-a luta colega de grupa si a intrat in clasa fara probleme)....
Am luat si noi batista bebelusului...eficient...dar daca la inceput a fost super incantata de procedura (isi facea singurica), deja acum e disperata numai cand vede aparatelul....
Deci asta a fost w-e meu de tot cacao...dar mai ales a mariucului.....consemnat in casa si bolnavior ...
Voi ati patit asa cu tusea...eu jur ca-i convulsiva, pediatra zice ca doar seamana...am incercat o gramada de siropuri si nu mai stiu ce sa fac...dati-mi idei ca nu stiu ce sa ma mai fac....
imi pare rau ca nu pot s ava raspund, dara bebe maraicios nu ma lasa...pup iu pe toate...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."