* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 16
dea0277 spune:
Micaalsa, o sa incercam si cu cubul, ea are o masinuta in care bagi diverse forme, dar nu are rabdare, incearca de vreo 2-3 ori dupa care arunca cu ea de nu se vede.
Nshiro, fetita ta este scumpa foc ... mia nu prea are rabdare, ea este tot asa cu cataratul pe peste tot, mia plimbare si tot asa, incerc sa gasesc ceva care i-ar starni interesul. O sa ma duc astazi sa ii iau niste cuburi, poate cu astea mai invata/ eu sunt convinsa ca ea stie mai multe cuvinte, dar nu vrea sa le spune, zice uite sa ii spun eu ce este si daca nu ii spun, trece la urmatoarea activitate.
Claudia, imi pare rau ca ai avut atatea necazuri in ultima vreme!
mihaser spune:
Salutare!
La muti ani Ile! Multa sanatate si o viata lipsita de suparari! Mult succes la scoala si bafta sa gasesti jobul pe care ti-l doresti!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
cameliada spune:
Salut fetelor,
Catrinel, felicitari pentru cei 9 ani de casnicie!
Ile, La multi ani!
Rocsana, multumim ca ai intrebat de noi, Tudor e bine cu ochisorul, adica nu mai este de loc rosu, dar parca tot mai este putin umflat si cred ca vom ajunge din nou la medic sa ne spuna daca e sau nu normal.
In rest suntem bine, mananca bine aproape orice ii dau, mai putin mazarea...oul il mananca doar ochi sau omleta. Am observat ca e foarte pofticios mai ales la dulciuri. E un mare catarator- si locul preferat este pe noptiera langa tevile de la calorifer
si tot timpul stau stresata cand e pre liniste in casa nu cumva sa stea acolo de straja
. Cere foarte multa atentie, mai ales seara ii place sa dea "spectacol" danseaza, rade fara motiv si ne indeamna si pe noi sa radem odata cu el, imita toate anumalutele pe care le cunoaste siapoi aplauda...e dulce tare! imi aduce carticele sa ii spun povesti si a prins drag de o paturica fara de care nu adoarme.
Si inca ceva, de cateva zile ma anunta dupa ce a facut kk, se trage de pampers si ma ia de mana spre dormitor, sa il schimb.
Si noi ne uitam la albumul cu poze, preferatul lui e cel in care suntem eu cu tati, in concedii, evident inainte de a se naste Tudor. Pe tati il recunoaste usor dar pe mine mai greu din cauza ca mi-am schimbat culoarea la par si tunsoarea de muuuulte ori, acum imi dau si eu seama![]()
fetelor, din ianuarie merg si eu la serviciu si sunt stresata ca nu prea imi mai vin sacourile si fustele, desi nu am ramas cu multe kg supa sarcina, mi s-a cam modificat conformatia, si pantofii parca ma strang. De Craciun o sa am treaba...!![]()
Pupici la mamici si pitici
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, ILE !! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA ! 

Si mai treci si pe la noi, sa ne spui de Viv, de tine .... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am fost aseara cu Ali la spital pt bubite si diagnosticul a fost varicela
Suntem consemnate la domiciliu. Asta e.
dianad spune:
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori!Mihaser, scaunul vostru sta fix in masina? Cu pozitionatul pe locul din mijloc spate m-am cam lamurit: daca fac asta in Fiesta, nu mai are loc nimeni la geam, poate doar o adolescenta subtire si ingusta, eu nu.Am fosr ieri la reprezentanta sa cumparam scaunul si seful a trimis un tanar cu noi sa-l fixeze in masina. Bineinteles ca individul nu l-a fixat conform instructiunilor si bietul scaun se balanganea...cand am pus copilul in el am vazut ca nu era fixat conform manualului pe care il dadusem jos de pe net cu cateva zile inainte. DianaD & Alexandru
Stefanna spune:
Carmenpit77 imi pare rau de cea mica ca e variceloasa.Nu stiu daca ti-au spus de la spital, dar bubitele de varicela mananca tare rau, si se va scarpina la greu.Si pt ca am vazut multe cazuri cu cicatrici uraaate rau pe fata de la varsat de vant,te-as sfatui sa ii tamponezi fiecare element cu mentol( sa pui numai pe bubita si nu si pe fata sa se poate sa o iriti).Daca stiai chestia asta scuza-ma ca m-am bagat ca musca in lapte... in laptele pe care nici macar Oana de catrinel nu-l mai papa![]()
Si pt ca tot m-am legat de laptele Oanei, eu Catrinelule pot sa iti dau scris ca nu pateste fata nic daca nu mai bea lapte si il papaceste doar incorporat in budinci, si sub forma de iaurtel.Mitul vechi precum ca e rupt laptele din rai pana la varste mai maricele, e in declin, desi mai sint pediatri care nu reusesc sa il ingroape.Plus ca s-a dovedit ca unii copii bautori de lapte fac niste forme de otite urate si recidivante, si la sfatul medicului, dupa ce au scos laptele de vaca s-a dus cu "otitaraia" la nesfarsit.Un exemplu viu de tot ca se creste frumos si normal fara lapte de vaca e fata lui mine, care de la un an nu mai bea lapte de vaca( ci numai iaurt, branza de vaci-dar destul de rar).Necesarul de lichide il ia din compot , sucuri de fructe, apa chioara,iar proteinele ce ii veneau de la laptic le ia din laptele de soia, de nuci, de migdale( facute in casa de Bambi).Pupam Oana "gradinareasa" si mai vrei ceva noutati fotografice.
Ciuf, desteptu mamii, felicitari pt punctaje.
Vazui pozele de piticoti si sint asa frumoase.Imi place tare mult cea in care eva il intreaba pe Luca daca e "avion" ceea ce ea vede pe sus.
Kim o pupam mult pe alisuca.Tiparul asta de imbolnaviri e cam universal pt copii scosi de la mama de acasa si 'aruncati" la cresa.... dar de regula trece, cu suferinta insa si pt mamica si pt bebe.Eu am cautat pe aici ceva pt imunitate pt Nicola, dar ceea ce aveau era numai pt copii peste 2 ani.Daca cumva tu gasesti si pt pticii nostri, ti-as fi recunoscatoare de imi vei spune.Inca o data pupici si muulta putere.Sanatate la Alisuca.

Alinaalex ce mai fac Marc?ti-e ti-a trecut gandul retragerii de la cresa? Eu stiu ca e bine sa fie intre copii, dar ma strange in spate cand ma gandesc ca mama va pleca intr-o zi, si cea mica tot la cresa va sfarsi.... probabil ca asta e primul pas in a ne mai dezlipim un pic de ei, pt ca intr-o zi sa ii lasam de tot sa zboare.
claudiad am vazt pozele lui Vladut cel dragut.Ai inceput sa ii dai chestii alea pt imunitate?!
Noe cea scumpa la vedere( pe messenger ma "referez")
Bia frumoasa si speram si sanatoasa la acest moment.Cum te-ai adaptat la scarbici? E prima data cand lucrezi nu?! ( ca parca ma strapunge prin creier ca pe vremea lui burtica "eriai" studenta... adevarat, sau m-am ramolit chiar de tot?!)
Ada cum au iesit cozonacii?!

de acum fetele, cerandu-mi scuze ca nu am raspuns la toata lumea, trebuie sa ma retrag ca cea mica isi doreste sa papaceasca, si cineva tre sa o alimenteze....si azi i-am dat si io liber la mama, asa ca...
Pup de la cord la tot familionul de mamici ghiociste
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Fetele, am avut si io un pic de timp si loc la calculator, ca-s 2 conditii care trebe indeplinite! Multumesc pt urari!! WOW KIM!! 11 ani!!!
Bravo!!! Pupam Alisuca, sa vezi ca se face repede bine! Unde are afta?
IRIS, ce-i dai pt tuse? Nasol cu tusea asta, si oana atusit acu vreo 2 sapt… si tuseeeaaaa asa, intr-una dupa ce adormea, ca m-am dus la ea s-o mai tin in brate si ea dormea!! Pot sa doarma tusind, oare??!
CAMELIADA, io mazare nu am incercat! Buna idee, desi… cine stie… sa stii ca nici eu nu mai incap in multe lucruri misto… si nici nu am timp si nici macar chef sa ma duc sa-mi cumpar…
CARMENPIT, imi pare rau! Cum va simtiti? Macar are imunitate pe viata dupa asta…
STEFANNA, sa stii ca am citit si eu asta in Dr. Spock (cu laptele). Era bine pt Oana ca asa baga juma de litru de lichid pe zi… asa, trebe sa ma rog de ea sa bea, incerc acuma diverse sucuri, pahare interesante. Macar ma bucur ca ii place sa manance supica…Noi am avut si episodul ala aiurea cu deshidratarea…. In plus, zilele astea a avut o jena cand facea pipi… o jena mare, ca o durea tare, saraca. Si m-am speriat, am zis ca are infectie urinara (cat nu-s cuprinsi rinichii, nu au febra). Am fost la medic, am incercat sa recoltam pipi, nu s-a adunat, a curs pe langa pungutza… nu au putut sa zica decat ca e concentrat si ca sa bea mai multe lichide. Si daca urina e concentrata, pot aparea si infectii urinare. Asa ca.. trebe sa dau bataie.
Cam asta ar fi…
ILE, la multi ani si multa fericire!
Pun poze noi! CIUF, STEFANNA 
MIHASERU, cum e cu burticutza?
heee, NOE, tocmai e Bia la "sa ne cunoastem" ![]()