* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenpit77 spune:
Catrinel la multi ani pt cei 9 ani de casnicie si multi inainte.
Claudia doamne prin cate ai mai trecut si tu! Dar poate perioada critica s-a terminat si de acum o sa fie bine.
Alina multa rabdare si nervi de otel cu piticul la cresa.
Lui Ali nu i-au mai aparut alte bubite decat cele de ieri. Nu au mai evoluat si nici nu o mananca. Am fost cu ea la medicul de fam la cabinet dar este in concediu pana pe 24 si acum dc nu-i trece tr sa ma duc la spital. Ma gandesc cu groaza pt ca de la intrare ea incepe sa urle continuu de nu poate nici un doctor sa o consulte. Unde mai pun ca dc mai este si coada
Qamar spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
noe cat faci tu de la serviciu pana acasa cu masina?
carmen
dimineata, la 7, daca o iau pe camp -adica pe CAMP, pe drum forestier sau cum ii zice- fac 30 de minute; daca o iau pe DN1 adica pe drumul normal, 2 ore;
la intoarcere, pe camp fac 45 min aprox si pe drumul normal 2 h
-daca nu ar fi traficul atat de aiurea ,ca se tot repara strazi,etc- as face 30 min maxim pe orice drum-
P.S.dar locuiesc in suburbs de 2 luni aprox, adica la marginea orasului
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
PeSe: io sunt curioasa cat face Mari pana la munci![]()

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
aalina2003 spune:
Bia, Atomu'si Marc, sanatate multa de la Ana! Vad ca e grea
treaba cu gradi..hmm..da'nici cu bona nu-i usor, atat doar ca bebe e mai obisnuit acasa si "imunizarea" de colectivitate intervine mai tarziu.
Noe, tu sigur nu te-aimutat in NZ..dupa cat faci pana la munci?
Dianad, prin cate ati mai trecut si voi! ..zici ca E-coli se gaseste in nisip? probabil de la pipi de catel sau pisica.
alinaalex, de 10 ori rosu-n gat? ori pediatrul tau exagereaza, ori eu trebuie sa ma consider norocoasa, Ana n-a primit decat de 2 ori acest diagnostic, iar antibiotic niciodata.
gabi_fer spune:
Buna seara,
Inru si eu scurt sa va spun ca nici noi nu suntem f bine. Marti sera l-am gasit pe Alex mucos, probabil a luat raceala de la o fetita din parc. Ieri am fost la doctor iar azi este deja mai bine, multumesc lui D-zeu. Ca tratament a primit Nurofen si picaturi Vibrocil. Problema e ca am luat si eu de la el si am o durere de cap.... si o voce de ma sperie.
Claudia- imi pare rau sa aud ca ati avut asa mari probleme. Am vazut pozele cu Dudut care este un dragut..
Noe- ma bucur ca Bia merge spre bine.
Catrinuta- ma bucur ca e k Mariuca referitor la cresa. Despre pedeapsa tb sa marturisesc ca nu imi prea iese, sunt un parinte slab cand e vb de pedepsit . Il mai inchid la el in camera dar nu rezist mai mult de 2 min dar si eu sunt sigura ca ei inteleg tot.
Despre Bona si eu zic ca este greu sa gasesti pe cineva dar nu imposibil. Am vazut si eu bone care nu se misca de pe banca ci doar striga la bietii copii dar am vazut si bone, putine la numar care se dau pe topogan cu copii. Cred ca tb sa cauti mult timp bona potrivita.
Alinaalex, imi pare rau sa aud de Marc ca nu-i mai place la gradinita, asa o gradinita frumoasa! Sigur este doar o perioada de timp.
M-am tot uitat la poze cu bebei si am obs ca Alex este chiar slabut, oricum el are 12kg si 85 cm. Poate ca ar tb mai mult dar.....
Vroiam sa va mai povestesc ceva despre Alex.Intr-o zi a iesit afara cu mamaie si s-a jucat cu un titirez al unui copil. El are o masinuta cu porbagaj cu care mai iese afata si a ascuns titirezul in masinuta. Seara cand imi povestea mamaie ca s-a jucat cu titirezul el a auzit si s-a dus fuguta sa il aduca sa-l vad si eu. Am ramas fara cuvinte!!! Si ar mai fi ceva, daca il intrb cine a facut pipi, cine a varsat x, cina a trantit z imi spune ca mami sau mamaie, chiar se contrazice cu mine ca e asa cum spune el. Sunt uimit de instinctele lui si nu stiu cum sa-i exmpic ca nu-i frumos ce face. Ati intampinat si voi asemenea situatii?
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
iris77 spune:
buna ziulica tuturor mamicilor si pupici sanatosi ghioceilor!!!
felicitari mihaser pt ... noua burtica in formare....am aflat si eu recent ca si fina mea este insarcinata si am fost extrem de fericita.
multa rabdare si perseverenta urez mamicilor care si/au dus ghioceii la cresa!! eu pt moment refuz sa ma gandesc la reactia mariei cand se va vedea la cresa...
ciuf felicitari pt Greencard!!
wauuu 9 ani de casnicie la cat...mai multe cutii de alune si sticle de cola!!!
multa sanatate puiutzilor care sunt bolnaviori...din pacete si noi ne aflam in aceasta situatie. Maria a facut bronsita acuta, ca urmare a racelilor succesive din ultimele saptamani. mi se rupe sufletul cand o aud cum tuseste, in mod special seara la culcare. e pt prima data cand ii administram antibiotic...offf ...eu tot speram sa nu ajungem aici...
ca urmare a racelii noaptea adoarme fff greu si de regula ne prinde 12 noaptea, in conditiile in care de regula la 22/22.30 era deja adormita, evident ca peste noapte se trezeste destul de des si adoarme greu.
singura consolare e faptul ca mananca binisor nu ma pot plange.
de vorbit ...nu o pot opri ..cat e ziua de mare nu ii tace gutitza...e tare simatica mai ales at cand se straduieste sa faca propozitii.<mamii papam mancaica amandoi!!!>, spune poezii, canta <un ieiefant se leganau pe o caza de caianjan.> .. e super haioasa!!! nebunii face mai tot timpul!!!
cam atat va pup si daca sunt copii cu nume de LUCA le urez LA MULTI ANI!!!
iris mamii de maria
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Gabi fer in legaura cu faptul ca ei spun ca altcineva a facut prostioara respectiva, chiar dimineata Ali facuse cc si i-am spus sa mergem sa ne spalam ca pute. Ea imi raspunde ca papusa cc si sa o spal pe ea. Simpatici si mincinosi de mici.
kim spune:
Ciuf,
felicitari pentru green card!!! si pt examene!
Felicitari Deliei de asemenea pt rezultatele la scoala!
Claudia,
te inteleg, ca asa suntem si noi, tu parca si mai multe probleme ai avut in ultima vreme, sper sa aveti pace pt o buna bucata de vreme.
Catrinel,
felicitari pentru aniversare! Avem si noi azi 11 ani si tot slaba miscare pt ca Alisuca e bolnavioara (mersi de intrebare) de 2 saptamani deja, dupa gastro-enterita a facut o otita cu febra mare, inca mai ia antibiotice, drept pt care s-a ales si cu o afta f durerosa si deranjanta (are momente cand se tavaleste pe jos de durere si nervi).
Alinaalex,
stateam si eu pe ganduri daca s-o tin pe Alicia acasa iarna asta, pana la urma mi-am dat seama ca la gradi vrand-nevrand isi va intari sistemul umunitar, ca sa nu o luam de la capat cand pleaca buni si va trebui oricum sa se intoarca la gradi.
Micalsa,
mersi pt incurajari, am avut noroc ca nu s-a ajuns la deshidratare, fiindca i-am dat din timp pedialyte. Dar oricum i-a slabit imunitatea si toate au atacat-o, sper s-o pun pe picioare cat de repede.
ciuf spune:
Ileana, 

,
Iti dorim tot binele din lume, sa fii fericita si sa reusesti sa te realizezi exact asa cum iti doresti tu.
Sa fii o mamica implinita si o sotie rasfatata.
La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea