* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CARMENPIT, zic si io alergie. Lui oana ii iesisera mici rosii pe brate, au trecut dupa o zi, dupa ce mancase un fel de peste. Daca mai dureaza, mergi la medic!!

MIHASER, nu i le lasa la indemana… oana nu ajunge nici la sare, nici la paine, nu poate deschide frigiderul. Eu iaurtul i-l bag 20 sec in microunde si n-are decat sa lopateze. Am noroc ca oana intelege (deocamdata!!!) daca ii explic frumos…

NOE, cum sunteti cu eruptia?

ALINAALEX, ce rau imi pare ca Marc e bolna… cred ca iarna asta va fi grea pt noi toti…. Pupici! Ai rabdare, nu renunta… Educatoarea lui oana ma tot incurajeaza. Desi Oana a facut si miercuri ca toti dracii. Zice sa scurtez despartirea si sa fiu hotarata, sa nu am mutra trista, etc. Uff…

CATRINUTZA!!! Uff, ce bine ca sunteti OK. Cat de cat. Zici ca Atomu doarme bine noaptea acuma? Nu mai vine peste voi?

Oana e OK, mananca fix ca sparta, mai ales la pranz… sa bat in lemn. Probabil nu va tine. Ii prieste programul asta de 4 mese pe zi… si gradi dar se trezeste dimineata tot mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ah da, ieri am avut 9 ani de la casatorie.... am primit o cutie de alune si o sticla de cola vedeti ce atent sotz am??!!! si a luat si alunele gresite, ca sa zic asa, din care nu-mi plac. Si nici lui! s-a emotionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

ah da, ieri am avut 9 ani de la casatorie.... am primit o cutie de alune si o sticla de cola vedeti ce atent sotz am??!!! si a luat si alunele gresite, ca sa zic asa, din care nu-mi plac. Si nici lui! s-a emotionat

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

9 ani? felicitaziones maximores!!!buna si cola cu alune bine ca nu ati luat cola cu Menthos, ca poate mai si exploda
noi facem pe 5.11 2 anisuntem mai incepatori, oricum nu ma astept la nimic

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Catrinel si Diana...bine ca mi-ati amintit de data aniversara...de aia de la nunta am uitat...macar aia de la civila sa ne-o amintim....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Wow Catrinulu 9 ani...la cat mai multi! si nu te mai uita si tu la dintii calului......Dar tu crezi ca io ii las ceva la indemana...insa 2 maini dibace multe lucruri fac...intr-o zi mi-a tras unicul mileu din casa pe care il tineam pe frigider cu tot cu ditamai vaza cu 1 kil de pietre si un bambus...eu daca trageam nu cred ca puteam sa-l urnesc din loc! Asa ca fetelor micii teroristi nu se dezic...iar bona ideala eu nici nu ma mai obosesc sa o caut...o "angajez" pe mama direct ca doar de aia a iesit la pensie!

Alina imi pare tare rau...pupici ca sa te inveselesti un pic!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Cam asa au fost pt.mine zilele pana in ultimul timp:
V-am citit apropape zilnic,dar n-am avut starea necesara sa scriu.
Daca doriti sa va amintiti cine suntem, puteti vedea cateva poze cu noi:
http://community.webshots.com/album/561085477FrZdWq

A inceput febra adaptarii la gradinite/crese.Zbrrr!!!Ma ia de pe-acum cu friguri.Noi incepem in februarie gradinita sau programul cu o bona pe care astept s-o testeze o prietena pana in ianuarie.
Noi acum suntem bine,dar mi-e si frica sa mai scriu asta.
La sfarsitul lui august,in miezul noptii Vladut s-a sculat in fund si a inceput sa vomite exploziv.Si a tinut-o asa pana dimineata.Am incercat sa-i dau Metoclopramid,dar l-a vomitat.Cerea mereu apa,pe care o bea cu pofta,dar o vomita f.repede.Dimineata la ora 8 eram cu el la Medlife.Doctorita ne-a spus ca trebuie internat de urgenta,pentru ca e foarte deshidratat si trebuie pus o zi pe perfuzii.Ne-am internat pt.o noapte la Medlife.Ne-au facut analizele pe loc,mai putin coprocultura care dureaza trei zile,serviciile fiind de nota 10,mai putin preturile.A fost cumplit sa-l tin linistit cu perfuzia,tragea de ea,incerca sa si-o scoata cu dintii.De cate ori se deschidea usa tipa :nani,nani(dupa o carte de povesti in care printesa ii spune vrajitoarei:Pleaca babo,bebe vrea sa faca nani!)
L-au trecut imediat pe antibiotic,pe care l-am continuat inca patru zile,dimineata si noaptea mergand la Medlife sa i-o faca.Primul diagnostic a fost enterocolita virala,dar coprocultura a dovedit ca fost enterocolita cu E-coli.Doctorita a spus a fost o enterocolita f.urata,care se face de la ou(nu cumpar decat marcate de la supermarket),smantana(nu mancase in saptamana respectiva) sau de la nisip(ei!aici cred ca a fost buba).Ne-a scos branula si am inceput tratamentul cu alt antibiotic+Debridat+Biotics.Timp de o luna am avut acelasi meniu:dimineata banana+mar copt+cereale de orez+branza de vaci,pranz supa de morcovi+albitura(nu telina!)+dovlecel si pilaf de orez+morcovi+albitura+dovlecel+pui fiert separat,pe la cinci gris cu lapte fara lactoza indulcit cu glucoza,seara macaroane +branza de vaci(facuta in casa).Slava Domnului ca nu s-a plictisit si a mancat bine!Dupa o luna de regim ne-am dus la control,dar ghinion :la cabinet era plin de copilasi muciosi si latratori.Am incercat sa-l tinem cat mai departe de ei,dar de-a doua zi a si inceput sa aiba nasul curgator si stare proasta.L-am tratat cu Nurofen si panadol alternativ,antihistaminc,i-am curatat nasu' cu batista bebelusului,i-am facut aerosoli cu Flixotide.Situatia a fost stationara timp de trei zile,dupa care a inceput sa tuseasca,drept care l-am urcat in taxi si l-am dus la doctor.Diagnostic:rosu in gat(ce zici Micaalsa??),amigdale foarte umflate.In mod normal ar fi trebuit sa ia antibiotic,dar avand in vedere episodul cu enterocolita ,l-a evitat si ne-a dat Prednison si Ketof,medicamente care au avut succes.
Am rugat-o pe doctorita sa-i dea lui Vlad ceva sa-i intareasca sistemul imunitar,dar mi-a zis ca abia la doua luni de la enterocolita poate sa ia ceva.Eu nu pot sa las copilul asa,asa ca eu ii dau Oscilo si Echinacea.Am de gand sa merg si la un homeopat ca asa m-am saturat de medicamentele astea....
Eu mi-am pus sterilet si am avut complicatii de la el si timp de o saptamana Vlad a stat mai mult la ai mei.Mama s-a simtit rau in perioada aia,dar nu mi-a spus ca sa ma protejeze,si a dus boala pde picioare pana cand intr-o noapte a facut 42.A doua zi am internat-o la Bals(Colentina),unde a stat timp de-o saptamana cu o infectie urinara recidivata.
Dupa ce s-a insanatosit mama, s-a imbolnavit sotul meu,nu grav,dar i-a fost destul de greu sa mearga la serviciu.Acum e soacra-mea bolnava,dar sper ca in cateva zile sa-si revina.
Am avut la un moment dat impresia ca nu se mai termina....numai boli,boli...
Si acum sa trecem si la lucruri mai frumoase...
Vlad e un scump!Are un vocabular din ce in ce mai bogat,inca nu face propozitii,dar ma inteleg cu el f.bine.Poceste f.multe cuvinte si e tare simpatic.Daca il intrebi
-cum il cheama iti raspunde:Dudutz(Vladutz)
-unde e tata iti raspundea:bibici(servici)
-cati ani are:unu
-ce ii aduce Mosu'(Mutuu):ciceta(bicicleta)
-cum o cheama pe mama:Ada
-cum il chema pe tata:Adi
-cum se da Vlad pe calut:taieee(tare)
Numara :unu,doi,saseee(celelalte numere nefiind interesante)
Vorbeste intr-una,mai ales noaptea inainte de culcare,cand incearca sa-mi povesteasca ce-a facut toata ziua.
E plin de energie,dar ma supara ca nu se joaca cu ceilalti copii,preferand sa alerge si sa se catere.Ii mai si bate pe copii,in special pe cei mai inalti ca el,care-i stau in cale.
E topit sa se uite in albumul foto si are cateva poze preferate pe care le pupa.
Maine e ziua sotului meu si,chiar daca au anuntat ca o sa ploua,plecam toti trei la Poiana Brasov.Abia astept!Vrem sa-l plimbam si cu poneiu',dar cred ca peste trei minute de mers calare o sa spuna:gataaa!!!
Va pup dulce si chiar daca n-am mai scris sa stiti ca am fost cu sufletul alaturi de voi!

POZE

Mergi la inceput

claudia, imi pare bine ca ai scris, si imi pare rau ca ati avut atatea problemesper ca s-au terminat si ca sunteti pe calea cea buna acum
poate reusim sa ne mai vedem o data si-o data, pana nu da inghetul
acu ma duc sa ma uit la poze, ca mi-e dor de Vladutz

Ce mai citim noi
The moment scatters.

LA MULTI ANI SOTULUI SI DIXTRACTIE MAXIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinutza, nu, nu vreau sa renunt la cresa. Asta numai in cazul in care chiar nu se mai poate, chiar nu se va acomoda. Io-s anti bona, am mai spus-o de nenumarate ori, asta ar fi ultima varianta, de musai. Am vazut si eu multe in parc, ceea ce mi-a intarit si mai mult convingerea...m-am gandit si eu la asta, poate ca e si din cauza ca e bolnavior si nu mai e cocolosit ca acasa, mai...
of, of, grea viata de mama de baietel...
Catrinel, si pe mine ma incurajeaza educatoarele sa nu ma las! cica daca-mi prinde slabiciunea, ca pana la urma fac tot ce vrea el, va fi si mai greu...
felicitari pt. cei 9 ani de casnicie!!!
Claudia, imi pare rau ca ai trecut si tu prin momente grele...saracu' Vladut! multa-multa sanatate ii dorim si mamei tale!
...si La Multi Ani sotului tau, distractie maxima in Poiana!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Alinaalex,din capu' meu odihnit si preocupat doar cu Mac si Ham,iti dau o idee:tine-l pe Marc cateva zile acasa,nu-l scoate afara si incearca sa fi cat se poate de plictisitoare si apatica.Plimba-l apoi pe langa cresa ,ca si cum doar ai avut drum pe-acolo.Cine stie poate o sa vrea sa mearga cu zambetul pe buze ca sa scape de mama plictisitoare de-acasa.Eu vin cu idei,dar de pe-acum imi titiiie fundu....
Micalasa,sanatate Iuliei!Ai incercat vreun tratament homeopat cu ea?
Noe,sanatate Biei!Cum e la servici,departe de mamaaaaaa,apteeee!!!???
Sofatu' e scos de pe lista mea de activitati.Intre timp Adi mi-a vandut masina si eu continui sa-ma imprietenesc cu taximetristii si sa filozofez cu ei pe orice tema.
Mihasher,felicitari pentru bb2!!!
Episodul de dimineata cu Cristian ,il poti vedea in reluare in fiecare dimineata la noi in bucatarie,dar cu Vlad in rolul principal(doar sunt nascuti in aceeasi zi).Daca nu-l lasi sa faca ce vrea, se da cu capul de pereti sau de podea,ca un berbec veritabil ce este
Ciuf,felicitari pentru Green Card!!!!
Carmenpit,eu as merge cu Ali la doctor
Catrinutza,sanatate Mariei!Ai grija pe perioada administrarii antibioticului sa-i dai si Bitics baby sau Ecoflorina,sa nu-faci flora varza.Gradinareala usoara!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia_d

Alinaalex,din capu' meu odihnit si preocupat doar cu Mac si Ham,iti dau o idee:tine-l pe Marc cateva zile acasa,nu-l scoate afara si incearca sa fi cat se poate de plictisitoare si apatica.Plimba-l apoi pe langa cresa ,ca si cum doar ai avut drum pe-acolo.Cine stie poate o sa vrea sa mearga cu zambetul pe buze ca sa scape de mama plictisitoare de-acasa.Eu vin cu idei,dar de pe-acum imi titiiie fundu....
Micalasa,sanatate Iuliei!Ai incercat vreun tratament homeopat cu ea?
Noe,sanatate Biei!Cum e la servici,departe de mamaaaaaa,apteeee!!!???
Sofatu' e scos de pe lista mea de activitati.Intre timp Adi mi-a vandut masina si eu continui sa-ma imprietenesc cu taximetristii si sa filozofez cu ei pe orice tema.
Mihasher,felicitari pentru bb2!!!
Episodul de dimineata cu Cristian ,il poti vedea in reluare in fiecare dimineata la noi in bucatarie,dar cu Vlad in rolul principal(doar sunt nascuti in aceeasi zi).Daca nu-l lasi sa faca ce vrea, se da cu capul de pereti sau de podea,ca un berbec veritabil ce este
Ciuf,felicitari pentru Green Card!!!!
Carmenpit,eu as merge cu Ali la doctor
Catrinutza,sanatate Mariei!Ai grija pe perioada administrarii antibioticului sa-i dai si Bitics baby sau Ecoflorina,sa nu-faci flora varza.Gradinareala usoara!

Claudia si Vlad (25.03.2006)
POZE

hehe, nu stiu daca ai citit din urma, dar conduc mai mult de nevoie, ca a ramas Dr fara carnet pana in decembrie; e ok, insa simt ca innebunesc cand sunt blocaje si fac 2 ore pana acasa la bebeimi vine sa o iau pe jos; si cand il vad pe vinovat -Dr- in dreapta, cu laptopul in brate, pe net, imi vine sa il iau la bataie
in rest, mi-e tare dor de Bia...si mai bine as pleca la 6 dim, dar sa ma intorc la ea cat mai repede
bona ai gasit sau inca mai cautati?

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput