***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pai, sa-ti explic. e o tanti, gravida, rea. si eu incercam sa-i explic ceva, dar intelectul ei nu a priceput si a inceput sa dea in mine pe ascuns cu replici tendentioase si mie mi-a sarit mustaru(cine ma cunoaste, stie ca nu suport prea multe) si i-am scris ce vezi daca apesi pe avertisment ! daca vezi ceva rau acolo si crezi ca meritam avertisment, dupa ce mi-am si cerut scuze, eu il accept ! deja ne-am impreitenit putin ! cu toate ca portocaliu nu e chiar culoarea mea... da merge ! daca vrei sa vezi contextul, intre la odidee, am deschis un capitol "Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti"... cam asta !

acu intru pe mess !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andrada, mersi. Nu mi-am dat seama ca puteam sa il modific si eu, in prostia mea...sorry pt munca in plus!!!
Mica, noi am luat deja calorifer pe ulei ca la noi e moarte de frig. Ma enerveaza ca in dormitor e cald si in restul casei e frig si ma gandesc sa nu ii cauzeze diferentele astea de temepratura. Livia nu doarme cu caciulita pt ca nu o suporta si doarme in panatlon lung si camasuta plus paturica mai grosuta. Afara iesim zilnic chiar de 2 ori pt ca altfel nu ne intelegem.

kay si eu imi amintesc postarile tale, cand spuneai ca trasesei firele de la internet abia montate, sau cand erai cu tramvaiul prin nu stiu ce cartier mai periculos in Bucuresti si te-ai intors cu taxiul...

Am luat tetina de la avent dar nu curge ce vreau eu prin ea asa ca tot lichide bem...

Mamicile care dati lapte praf, cate mese de lapte si de cati ml dati pe zi??

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Buna dimineata mamici si capsunici,
Noi am dormit in sfirsit mai bine, pina la 6.30 de la 22....
Noaptea e racoare, noi folosim deja de o luna caloriferul pe ulei la minim.
Caciulita nu accepta deloc....abea i-o tin pe cap afara cind e vant.
Din pacate vine iarna brusc, noi o sa stam in casa la schimbari mari de temperatura ca nu sunt indicate.
Biberon nu vrea chip, dar progresam, a inceput sa se joace cu el...nu-l mai impinge afara instant.
Pepsi, Eu te invidiez, Eric dupa 1 luna si jumatate tot plingand pleaca la gradi.
Parca se simte abandonat, nu-mi dau seama.
Dimineata m-a intrebat de 50 de ori daca merg sa-l iau eu (de regula il aduce masina gradinitei - vinerea il iau eu).
Toata saptamana ma intreaba cand e sambata...offf si seara un circ...nu stiu ce e cu el.
Ma joc cat pot de mult cu el, il implic la joaca si baita Anastasiei...dar e tot nervos si cred ca sunt prea multe schimbari pe capusorul lui (bona, casa, gradinita, surioara....).
Eu sunt convinsa ca ti-a spus ca ii place mai mult la gradinita doar pentru a te incerca...sunt convinsa ca orice ar fi tot cu tine ar alege sa stea. Eric isi schimba parerea de la o zi la alta.Eu il pacalesc ca merg la servici zilnic ca sa nu stie ca raman acasa cu Anastasia...
Va dorim o zi buna!

mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Ella, eu gust tot ce ii dau lui Andrei si sunt bune. De exemplu, ieri i-am dat mar copt cu branzica si era super bun - l-a scuipat tot. Dar o sa fac si cu lapte de-al lui, cum ai zis tu. Sa vedem... Merci de sugestie!

Arcadia, ai dreptate, atata timp cat este sanatos nu ai de ce sa iti faci griji. Nu toti copii iau in greutate exact cum scriu cartile.

Ali24, eu nu ii pun caciulita noaptea si nici nu am de gand. Mereu l-am imbracat la fel ca mine - ma refer la grosime. Nu vreau sa il sensibilizez ca la cea mai mica adiere de vant sa raceasca. Si 19 grade noaptea in casa chiar nu mi se pare frig. Dar daca voi simtiti ca ii este mai bine cu caciulita puneti-i. Eu consider ca fiecare trebuie sa imbrace copilul cum crede mai bine. Nici dupa baita nu ii pun. De fapt, niciodata nu i-am pus in casa caciulita.

Doxinu, la fel si eu, nu ii schimb pampersul peste noapte. De la baita pana dimineata nu i-l schimb. Si nu am avut probleme.

Il imbrac pe Andrei si iesim la plimbare.
Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

E prima noapte in care Maya se trezeste de 2 ori. Adica la 1.30 si la 4, apoi dimineata la 9 . Si daca azi noapte a mancat super bine, dimineata nu a mancat decat putin . Cred ca ne derenjeaza tare dintisorii care deja se vad .

Pupici.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor io stiu cum e cu gradi ca am lucrat acolo.Predam engleza si am vazut ca cine are frati mai mici urla de se tavalesc sa nu ramana la gradi caci mamai este acasa cu bebe si pe ei ii duc parintii la gradi.In viziunea lor ei sunt abandonati la gradi ca sa poata mama sa stea cu fartiorul cel nou.Aveam o fetita pe care o aducea tati si stataea cate 2 ore sa o convinga sa nu mai planga si sa nu se mai tavaleasca pe jos.O avucea dimineata si o ducea masina acasa seara.Ea nu mai apuca a setea cu mama decat cateva ore pana la culcare iar surioara cea noua toata ziua.Bineinteles ca era tare suparata ca es se imbraca manca singura iar surioara o solicita pe mama toata ziua.I-am convins pana la urama sa o ia la pranz macar o zi da si una nu si sa-si petreaca mama mai mult timp doar cu ea asa cum faceau ele inainte.Sa stiti ca situatia se mai schimbase dupa aceea.Alt baietel venea cu biberonul la gradi ca si fratiorul lui bea din biberon si asa il pregatea si lui mama si nu mai manca singur din farfurie sau canuta.Io cred ca trebuie rabdare pana se obisniueste cu noul fratior si pana invata sa-l iubeasca.
Sper ca nu va suparati pe mine pentru sfaturi!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu am mai scris de cateva zile, dar v-am citit zilnic.
De o saptamana sunt tare suparata, m-am certat cu barbata-miu, sau mai bine spus m-am suparat eu pe el, principala cauza fiind glumele pe care le face legate de greutatea mea. Asa ca m-am bagat la regim de cateva zile... inca am o stare proasta, dar e ceva mai bine totusi fata de zilele trecute.

ancamari E bine cand intreaba cineva de tine!

andrada Foarte frumos videoclipul!

Noi mergem azi la controlul de 5 luni, cu toate ca le facem abia luni, sper sa fie ok.
Cu diversificarea noi am inceput de 2 saptamani cu suc de morcov cu mar, cam 100 ml/zi, iar de 3 zile cu supita clara. A mancat de la inceput 100 ml si acum tot atat mananca. In afara de asta, mai bea si 600-700 ml lapte/zi.
Mai nou e ca a inceput sa doarma de la 12 noaptea la 7-8 dimineata, sper sa isi mentina programul!
Legat de imbracaminte, noi mai dam drumul la centrala, ca eu sunt mai friguroasa, iar pe junior il imbrac de obicei in salopeta sau bluzita cu maneca lunga si pantalonasi. Duc lupte de convingere cu taica-su ca e ok imbracat doar asa, dar el il infofoleste de zici ca e ger, cica mai bine sa-i fie cald decat frig...

capsunicile si capsunelele

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna dimineata! Uauu ce de activitate de cand n-am mai intrat. Daca tot vorbiti de temperatura in casa, la noi sunt cam 21-22 grade dar eu zic ca e ok, nu mi se pare tare frig pt bebelina, nu as vrea sa se obisnuiasca friguroasa ca mama ei . Caciulita eu ii dau in fiecare seara dupa baita si nu are treaba cu ea. Noaptea eu nu o trezesc sa-i schimb pampersul, il schimb numai dimineata si nu am avut probleme.

Kay ma bucur ca Sonia e bine si ca esti in continoare o mamica puternica. Cum merge cu facultatea, cursurile? Le-ai reluat?

Poohy bine ai revenit! Manu e tot asa cuminte?

O intrebare pt mamicile cu bebelusi diversificati : sucul de fructe se poate amesteca cu lapte praf? si cam cat suc de fructe pe zi se da?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am uitat sa spun: kay ma bucur foarte tare ca ai revenit la capsunele
Am urmarit si eu subiectul cu spitalul Elias si nu cred ca meritai avertisment! Bravo pentru progresele Soniei!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pepsi sunt sigura ca era numai o parere pt ziua respectiva, copii isi schimba des opiniile la varsta lui, stai tu linistita ca tot cu mami lui o sa prefere sa stea si oricum vezi partea buna a lucrurilor macar se duce cu placere la gradi, cum ar fi fost dac ar fi mers plangand si ar fi fost stresat toata ziua ca trebuie sa stea la gradi... ai fi fost si tu stresata
Dudacred ca ti-e tare greu acum dar o sa vezi ca o sa se obisnuiasca si Eric cu surioara lui. Cred ca gradi in final o sa-l ajute sa-si depaseasca gelozia.Anastasia numai la san mananca?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput