***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 20
AlexAlice spune:
La multe luni si multi ani Antonio de Andradap!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
mica0307 spune:
La Multi Ani Antonio

Am gasit-o in sfarsit pe Maya la concursul duracell. O puteti vota www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">aici.
Poza zambet. Titlu: mica0307
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mica0307 spune:
Doamne ce-am mai plans 
. Am recitit mesajele din ziua nasterii si cele cu o zi inainte.
Mica cu
Poze
Poze intalnire
Hainutze
ancamari spune:
Mica - scrie repede pe ce pagina, ca ma arunca link-ul tau la inceputul concursului!
Andrada - la fel si tu daca-l gasesti pe Antonio!
Kay - bine ai revenit, se simte din tonul tau ca sunteti din ce in ce mai bine!
Ella - o caruta de flori pt ca o ajuti pe Kay. Eu cred in initiativa ta, asa se pot aduna bani adevarati. Succes!
Kid - eu sunt depresiva rau de tot din cauza faptului ca arat asa cum aratam in februarie, si de mine nu se ia nimeni, dimpotriva. Ce ma deprima e ca vad prin parc mamici de copii mai maricei ca al meu (1-2 ani) care sunt grase bine, unele chiar aproape obeze, desi unele sunt mult mai tinere ca mine si mi-e frica ca nu o sa mi se mai retraga burta in veci. Nu e vorba ca mi s-a latit bazinul, ci ca efectiv imi atarna burta si nu stiu de unde sa incep si cat o sa mai rezist cu alptatul excusiv in conditiile astea. Curaj si tine-ne la curent!
Paflo - zic si eu peste o saptamana de cand ai intrebat: Petitul meu are ~7,300 kg si mi-e aproape imposibil sa-l mai car in marsupiu, il folosesc doar rarisim, cand nu-mi merge liftul si nu pot sa cobor carutul pe scari.
Am citit eu multe pe aici dar nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi, imi pare tare rau... Cu diversificarea eu doar iau notite, nu ma hotarasc sa incep inca, am zis ca astept sa stagneze copilul la luat in greutate, deocamdata e ca in carti, ~ 20grame/zi si nu vreau sa-l scot din ritm.
Eu sunt friguroasa, avem centrala si de vreo luna dau drumul seara inainte de baie si fac 26 grade in casa, cat sa putem sta in tricou, mie asa imi place, altfel ma trezesc dimineata ca imi revine sinuzita si nu ma vreau, abia ce mi-a trecut. Copilul sta intr-un fel de trening/pijama de bumbac ziua si in alta noaptea (bluzita si pantaloni; uneori ziua ii pun si body subtire, cu maneca scurta, ca sa nu-l las cu mijlocul gol cat il iau in brate). Seara ii pun o caciulita foarte subtire din bumbac pe cap pentru ca il spal pe cap si are si el 3 fire de par care raman jilave.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
mica0307 spune:
pagina 59
Mica cu
Poze
Poze intalnire
Hainutze
ancamari spune:
Mica - am votat, dar concursul nu-mi inspira incredere... Succes!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
piticasigogosica spune:
Buna mamici de capsunici
Noi suntem mai bine :mucii lui Comsin sunt mai legati
si azi noapte a dormit bine.Iris inca tuseste putin.
Am fost cu el la munca sa fi vazut baieti si fete cum impingeau la acrut cum il luau in brate,asa ca ma mai duc
,insa cine tipa de deochi apoi
Ce sa fac daca are mama bait frumos ![]()
Asa ca mi-am mai revenit un pic cu moralul,pur si simplu nu ma gandesc ce fac,ce greu sau plictisitor e si gata si cred ca incerc sa ma mai duc la munca sa fac mereu cate ceva,Acum e urat afara.
Andrada LA MULTI ANI pentru Antonio!
LA MULTI ANI pentru toate capsunicile care au implinit deja 5 luni sau 4!!!

Pepsi fruntea sus,mamicile cu 2 copii te sustin si inteleg,mie tocmai mi-a trecut criza.Eu cred ca baietelul tau desi a fost sincer nu cred ca te iubeste mai putin,a vrut sa te faca sa suferi fiindca la randul lui sufera,cunosc situatia.Si eu sufar cumplit ca nu mai pot sa-mi petrec timpul cu Iris si o vad cat sufera 

Kay sanatate multa Soniei,cum e a crescut?Nu ne arati poze?
Mica si Andrada sper sa reusesc sa va votez,insa ar fi greu sa ajungeti la baraj...eu cu cine votez? 
VA PUP PE TOATE FARA NUME STITI VOI 

si pe copilasi 

duda35 spune:
Petit Ange 
Stiu ca se va obisnui Eric, dar e tare greu sa-l vad ba plangand, ba facand crize ca sa-mi atraga atentia.
Eu petrec cu el foarte mult timp, ne jucam mult, dar evident ca trebuie sa stau si cu bebelina.
Noroc ca ea e intelegatoare![]()
Anastasia papa doar san, sa vedem cat mai reusim asa, acum vreo 3 zile am incercat biberon dar il scuita cat colo....am renuntat, sper doar sa creasca bine ca are timp sa faca cura de slabire peste cativa ani...
.
Doxinu, mersi de sfaturi, sunt bineventie.
Eu il iau pe Eric vinerea mai devreme, in restul saptamanii ajunge acasa la ora 5 si mai ies doar eu cu el in parc...cu Anastasia a inceput sa se poarte frumos, dar imi mai spune: las-o mami sa planga, hai sa ne jucam...si atunci incerc sa-i explic, dar e si el mic...o sa ne acomodam noi pana la urma in 4...e deja mult mai bine decat acum 3 luni
Va pupam
mamica fericita
arcadia spune:
moko, si eu il imbrac la fel pe Calin, cu pijama cu maneci lungi si sosete, fara caciula, si paturica groasa sau sac de dormit.
doxinu, si mie mi-e frica sa nu-i ajunga caciulita peste fata. am insa una care-i vine foarte stramt si asta sigur nu i se misca de pe cap, asa ca o sa apelez la ea la nevoie. nici eu nu schimb pampersi noaptea.
Kay, si eu cand sunt singura cu Calinut il iau sa doarma cu mine in pat
pot sa te intreb, ce cantitate de lichide are voie Sonia pe zi? si pentru ce este potasiul? 
byu, ma bucur ca ne mai scrii 
Ella, super ideea cu contractul de mecenat 
pepsi, 
Antonio de Andrada 
piticasigogosica, ma bucur ca te simti mai bine
faci bine ca iti ocupi timpul.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
moko spune:
kay,ma bucur tare ca ai revenit pe plantatie!Am citit ultimele tale postari si mi-am amintit de kay cea optimista si amuzanta din timpul sarcinii!Un camp de flori pentru tine si Soso cea curajoasa si frumoasa!!!

andradap in parc am tot iesit in ultima vreme(nu chiar in fiecare zi, dar aproape), dar iesim in jur de ora 10.30-11.Stiam ca voi sunteti mai matinali si de-asta nu am sperat sa ne vedem.Poate totusi saptamana viitoare reusesc sa ma mobilizez si eu mai devreme si ne scoatem impreuna flacaii la plimbare!

in legatura cu greutatea, eu cred ca am acum mai putine kg decat inainte sa raman insarcinata(am ramas imediat dupa concediu si cred ca luasem vreo 3 kg in plus atunci)- si cu toate astea, am momente in care nu ma suport!
Drept pentru care mi-am aruncat jumatate din garderoba, pentru ca mi se parea(sau chiar asa era?!?)ca nu se mai aseaza nimic pe mine! De latit in solduri nu m-am latit, pentru ca eu eram deja foarte lata dinainte...probabil ca hormonii inca mai fac glume pe seama mea!
Am si eu o nelamurire mare...de 2 ani imi doresc sa plecam macar un weekend la praga..acum am gasit bilete de avion convenabile pentru luna ianuarie si deja incepusem cautarile pentru cazare.Evident, stefan ar trebui sa mearga cu noi, dar a vorbit bogdan cu nu stiu ce amici de-ai lui si i-au zis ca suntem nebuni, noi nu stim ca pana la un an nu trebuie sa schimbam altitudinea bebelusului?!?..si uite asa, se duce pe apa sambetei planul meu!!Stefan la o luna isi lua masa la cota 1400 si nu a avut nicio problema iar in iaunarie ar avea deja 7 luni.Voi ce parere aveti, chiar nu putem pleca cu bebe cu avionul?...ca in cazul asta, trebuie sa zic la revedere si concediului din vara pe care il planuiam in antalya..
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)