***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor am intrat sa va salut in fuga ca eu nu prea pot intra din cauza lui Casian care imi fura tot timpul , e foarte alintat si nu sta decat cu mine.vad ca sunteti fericite majoritatea , asta ma bucura, eu il imbrac cu maieu bady cu maneca lunga si un pantalonas si o caciulita dar nu tot timpul depinde de temperatura din camera.Facem baita odata la 2-3 zile, papam sucuri si putin din cerealele de faina de orez cu porumb, asta pt ca asa a zis pediatra sa mai ingrosam laptele din biberon ca mami nu prea mai are laptic si mai completam cu lapte praf si pt ca a facut Casian un reflux trebuie sa mai ingros putin laptele sa nu mai verse.Cam astea sunt noutatile la noi in rest radem toata ziua si cand nu radem plangem sau vorbim. Va pup pe toate.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,

ce ma bucur ca vii sa scrii si la noi; mi-aduc aminte de primul post pe care l-am citit despre tine(eu am venit prin februarie in club) si acolo te plangeai ca tati de Soniuta te-a suparat , ca a lasat numai ambalaje de cioco pe jos iar tu esti obosita fiindca stai la scoala mult si ca nu ai chef sa strangi dupa el.
Am zambit la acel mesaj fiindca eu nu m-as fi suparat doar pentru atata lucru...

mi-ar fi placut sa fiu actionara la Club ca sa te pot ajuta cu operatia Soniei...
Nu mi-ai raspuns daca vrei te ajut cu contractul de mecena; azi ma uitam in Capital, ca a aparut topul celor mai ravnite companii pe piata muncii si ma gandeam ce-ar fi sa trimitem in plic, in atentia departamentului de PR un plic care sa contina propunerea de contract si copii de pe documentele medicale ale Soniei; stiu ca nu e putin sa stai sa completezi si sa trimiti dar daca macar , 10-15% din ei ar da curs, tot ar fi ceva; eu cred ca fiecare ban conteaza.

Nici Boby nu suporta fesul, il pun doar 10 minute dupa baie dupa care tre sa-l scot fiindca altfel, se frichineste pana si-l scoate singur; mai e si chel saracu si mi-e frica sa nu raceasca.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da, ella , si acum tot pe jos arunca ambalajele. da macar si-a gasit un loc in care le arunca pe toate, nu le mai imprastie peste tot ! si inca ma enervez cand le gasesc aiurea !

"...si saracu e chel..." of, ce-am ras !!!

in legatura cu contractul-de-cum-zici-tu, e ok. doar sa-mi zici ce trebuie sa fac. da pe limba unui student la teatru si comunicare si relatii publice. da mai bine pe limba unuia care habar n-are ce e contractul ala si cu ce se mananca.

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,

ma ocup eu de tot, adica redactez eu contractul, ti-l trimit inainte sa-l vezi, iau actele medicale din emailul pe care mi l-ai trimis; rog secretara sa faca 50 de copii si sa le puna in plicuri, le trimit de la birou prin curier.
Am nevoie de adresa ta, ca trebuie sa apara ca si cum le-ai fi trimis tu.
Eu doar o sa caut adresele si persoana in atentia cui sa trimit fiindca asta e cel mai important, unde nimereste plicul, ca daca ajunge la portar sau cine stie prin ce departament aiurea, atunci l-am trimis degeaba.
O sa folosesc si baza de date a companiei, adica sunt toate agentiile de publicitate si toti advertiserii mari incepand cu Coca Cola, Vodafone, etc...

acum ma duc sa dorm,
mai vorbim maine,

pupici la Soniuta dragutza.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

ella, saru`mana ! iti dau pe pm adresa mea. cea din buletin, banuiesc, nu?

hai ca adormisem cu capul pe laptop si dadea refresh la nesfarsit !

noapte buna !

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

arcadia, merci ca mi-ai raspuns in legatura cu preocuparile mele cu dominic, asa este, nu m-am gindit, ca ei isi schimba repede parerile, cu iaurtul asa sa faci

kay, eu, ptr cojitele de pe cap la dominic ii puneam ulei de masline, il frecam cu citeva picaturi pe cap inainte de baie, si apoi il spalam, in citeva saptamini nu a mai avut nimic

nici eu nu pun caciula, decit citeva minute dupa baie, dominic nu a suportat=o, iar pe david l=am gasit cu ea pe fata de fiecare data, si mi-e frica sa nu se sufoce. e cald nu e nevoie

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, in casa la noi sunt cam 20 de grade, asta in conditiile in care ziua stam cu usa de la balcon deschisa.... chiar daca este ANTONIO in camera... Mai putin de 20 de grade (pe masurate ) nu au fost... asa ca noaptea (doar atunci) il imbrac cu un body-maieu si o salopeta de "catifea" cu tot cu piciorus... si il mai invelesc cu o paturica de bumbac... Ziua sta cu body, vestuta si pantalonasi lungi cu piciorus.

Fetelor...dar voi chiar i-ati diversificat bine de tot pe puiutii vostri... Eu de azi incep cu supitele de legume... sper sa avem succes! Pana acum au fost doar fructe (sucuri si pulpa)...
Carnita eu ii voi da piticului abia dupa sarbatori deci in jur de 8 luni... Legat de branzica... daca e facuta din laptele FORMULA, atunci merge dupa 6 luni, zic eu... Iaurtul de pe la 8-9 luni... dar fiecare stie mai bine... uite de exemplu eu i-am dat si banana (care se zice ca se alatura capsunilor, kiwi-urilor, etc ca potentiali alergeni)... A mancat din a doua zi o banana intreaga si in continuare, alaturi de para... reprezinta DELICATESA pt. ANTONIO

Pepsi, imi pare rau ca Dominic a zis asa legat de educatoare... dar makr sa privim partea buna a lucrurilor... Ar fi putut sa-ti spuna: "M-ai lasat la gradi ca sa stai mai mult cu DAVID..." Cel putin ii place acolo si nu o ia ca pe o pedeapsa sau ca pe un lucru rau...

Ali24, in afara de mersul la mare, pe plaja, acum in octombrie, unde era un vant puternic, nu i-am pus caciula lui ANTONIO... Si dupa baita ii stergem capul bine de tot cu prosopul... cam greu ca are par de sters... mai ramane un pic jilav pe alocuri...dar NU i-am pus caciula si nici nu-i voi pune in casa caciula... asa cum am promis si ca-l scot din maternitate fara caciula (m-am tinut de cuvant ), asa promit si acum! Pai ce? Eu port caciula in casa?

Moko...dupa cum vezi... ii tinem cam la fel pe pui SI intr-adevar nici mie nu mi-a racit puiul... In alta ordine de idei.... mai iesi la plimbare prin parc... cam pe la ce ore?

Kay... intr-adevar este foarte bine si indicat sa nu-i trezesti noaptea ... nici eu nu-l trezesc...de fapt nici eu nu as reusi sa ma trezesc Sincera sa fiu, legat de site-ul cu duracell... si eu am incercat ieri sa vad pe unde este... dar nu l-am gasit... nici site-ul nu il mai gasesc Eram curioasa sa vad daca a votat cineva... mai ales ca nici eu nu am votat si nici nu am pus pe nimeni... Aaaah.... vad ca intrebai de dormitul pe burta dupa ce mananca... Pai: in afara de seara cand imediat ce a papat adoarme, in rest dupa mese nu are somn deloc ... Dar noaptea, cu burta plina, dar dupa ce ii dau aerul afara (altfel il jeneaza si se trezeste plangand dar adoarme la loc dupa ce ragaie), il pun in patutul lui pe burtik.... Daca il pun pe spate cand e adormit... se trezeste, deci.... INVARIABIL il pun pe BURTIK PS: L-ai gasit pe ANTONIO? PAi atunci sa-mi dai tu link-ul ca eu...

PS: Kay, eu mi-aduc aminte de primele tale postari... sunt cele cu rosioara cazuta si pierduta sub dulap A fost asa haioasa povestioara...

EDIT: AM uitat sa va zic ca am postat filmulete (scurte deci nu plictisitoare! ) cu ANTONIO AICI
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

andrada, nu rade de rosioara mea ca o pastrasem pt marele final si salivam la ea si cand s-o iau... pam-pam ! s-a rostogolit sub dulap da nu m-am lasat !

pot sa te rog si eu ceva la filmulet? daca iti dau alta poza cu Soso, i-o schimbi? ca ma deprima cumplit s-o vad cu pansamentele alea pe cap, plus ca era in spital... si putem avea 2 poze ? gata, ca ma intind

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Kay... sigur ca poti trimite alta poza!!! Nu poti intra pe mess??? Eu sunt ONLINE acum si putem comunica mai bine.... inclusiv de transims pozele... Eu am pus acea poza cu SOSONICA pt ca doar asa aveam... din cele trimise de mama ta... Si cum AM zis de la inceput ca astept sa fac videoclipul pana cand sunteti si voi OK.... era aiurea sa nu pun si o SOSONICA VITEAZA in video Astept pozele...

PS: Acum vad ca ai primit avertisment... DE CE??????

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE, ANTONIO !!! va ce marisor suntem ! am vazut filmuletele !!! daca Sonia n-ar fi promisa intai lui Sebi de ama_kali de la mamici de mai-iunie 2006, pana la Marko, baietelul operat cu doua zile dupa ea, din Croatia... of, nu stie Antonio ce pierde !!!

Sonia

Mergi la inceput