***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MULTUMESC fetelor pt sugestii si sfaturi.Maine incerc piureul de dovlecel si pe urma il combin cu cel de morcov.
In seara asta ,mancam eu dintr-o para si el se uita la mine pofticios si i-am dus-o la gurita si sa-l fi vazut ce hapaia ....se facuse tot la gurita ;ar fi vrut sa muste din ea!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica, si noi i-am dus calorifer din ala cu ulei lui Boby fiindca socrii nu au aer conditionat si chiar era rece, cel putin cand ii facem baie; noi inca il spalam in camera , pe pat, asa ca incalzim bine camera inainte sa-l dezbracam.
Iar pentru noapte ii dam un body fara maneca, pijama din aia cu capse si il bagam in saculet. Avem si pilote pentru el dar eu zic ca nu e cazul deocamdata.
Iar in timpul zilei, indiferent cum e imbracat prin casa, ii punem o vesta matlasata subtire, ca sa-i tina de cald la spate.

vali5, nici lui boby nu-i placeau supele, in nici o combinatie, nici clara, nici cu legumele pasate dar am gasit ac de cojocul lui; am citit in cartea de la Androix ca pot sa pun lapte, 1 masura sau 2 in supa , ba chiar si putina banana si evident ca acuma mananca baiatul de n-are treaba.
Tu ai gustat piureurile pe care le faci? daca tie nu-ti plac, e normal ca si bebe sa le refuze; eu le-am gustat si sunt niste laturi fara gust asa ca nu ma mir ca le scuipa.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Vali , Calin a avut la nastere cu 700 g mai mult decat Andrei.. plus ca 300 g intr-o luna e cam putin. Dar nu ma ingrijorez prea tare, atat timp cat e sanatos.
pepsi, ai dreptate cu iaurtul, nu m-am gandit ca e facut din lapte o sa aman introducerea lui pana la 9 luni. referitor la ce a zis dominic, copiii sunt sinceri, intr-adevar, dar isi schimba si parerile repede. Cred ca a fost doar o stare de moment la Dominic, stai linistita
Eltekaaaaa, unde esti?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am vazut ca vorbiti despre cum imbracati copiii noaptea acum ca e mai frig si am si eu o dilema caciulita le puneti?ca sotul ma tot bate la cap ca oare nu ar trebui sa ii punem caciulita?si la noi se face noaptea 19 grade iar ziua bagam un radiator in priza de vreo 2 saptamani

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi nu vreau sa ii fac foarte cald in camera. Pana acum au fost 25-26 si mi se parea foarte ok. Acum cred ca e rece.

ella si eu o imbrac cu body cu maneca scurta, costumas (camasa + pantaloni), sac de dormit si ii mai pun si o paturica pe picioare. Avem aer conditionat si la ea in camera, insa acum s-a gasit sa ramana fara freon deci nu putem sa facem cald cu el. Si cred ca e mai ok caldura de la un calorifer decat de al AC.

ali da, eu ii pun si caciulita in cap. Mai ales ca ii fac baie in fiecare seara.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, ma bag si eu ca musca... Sonia, mica, mica, da nu suporta caciula nici sa-i inghete caputul ! asa ca am scimbat baita... ii fgac baie(fara cap seara, asa, mai un dus) si dimineata si pe cap ! ca-i place mult in apa si ne distram ploscaind apa... aporpos de frig, eu o imbrac cu costumas cu maneca lunga si mai grosut si pantalonasi nici prea prea nici foarte foarte si ciorapei. dar de 2 zile avem radiator sau cum l-o chema... ca am ramas cu traume de la nemti unde tineau aia copii la 16 grade cu aeru conditionat deschis... de inghetam eu cand intram in salon. si era foarte amuzant ca eu inchideam aeru si o asistenta mai "bitchy" venea si-l deschidea si ma si certa pe deasupra... asa ca prefer sa fie cald si s-o tin mai dezbracata. cu toate ca emai bine invers. si in seara asta am spalat-o si pe cap, ca face niste cojite dubioase si i-am pus caciulita (fara sa o leg sub barbie) si cand m-am intors cu laptele era cu ambele alea de legat in cele 2 maini si se juca cu caciula. deci si-a scos-o ! eu n-am ce-i face, pt ca si eu eram la fel !

capsunile si capsunicile si capsuneii !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna seara capsunici!
citind cum ii imbracati voi pe bebelusi pentru somn, imi dau seama ca al meu e tare dezbracat!Stefanut doarme in body cu maneca lunga( dar destul de subtirel!!) si pantalonasi de pijama sau salopeta.de caciula, nici vorba , desi ii fac baie in fiecare seara.In casa sunt in jur de 22-23 de grade, iar baita nu a facut niciodata in camera lui, ci doar in...baie!
SA inteleg ca sunt doar o norocoasa ca pana acum nu mi-a racit piciul?Pentru weekend ne-am pregatit cu un calorifer cu ulei si daca va fi asa frig cum se anunta, il vom folosi cu siguranta.

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si noi tot in sacul de dormit facem nani!Io ii pun 1 costumas cu tot cu btosei si il bag in sacul de dormit.Fara caciulita caci mi se pare(stiu ca sunt idioata)ca se poate sufoca la cat se foieste si se intoarce inves caciulita !
Fetelor voi schibati pampersul in toiul noptii?io il schimb la 5 dimineata cand se trezeste nu si peste noapte.Mi-e mila de el sa-l trezesc si sa-l schimb.

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

doxinu, daca nu cere, de ce s-l trezesti ? eu nici n-o ating pe Sonia cand doarme. mi-e frica sa n-o scol, ca daca e constienta isi da seama ca defapt ii e foame si depasim limita de lichide, si trebuie sa pun inca o doza de diuretic si pe urma trebuie sa schimb si gramajul la potasiu... asa ca eu nu o deranjez in somn ! ea doarme de la 8 jumate-9 pana dimineata la 5jumate, 6... si n-am treaba cu ea in intervalul asta !

Sonia

Mergi la inceput

ella, in conturi sunt cam 32.000-33.000 euro . cat despre "ella" sunt sigura ca detii pachetul majoritar si nu vrei sa ne zici !

Andrada, tu il pui pe Antonio sa doarma pe burta si dupa ce mananca? eu as pune-o pe Sonia, dar are burta asa plina, ca seamana cu o minge de rugy !
si da-mi si mie link-ul cu poza lui Antonio de la Duracell, ca vreau si eu sa votez ! da dupa nspe mii de pagini m-a lasat un ochi si a trebuit sa ma uit cu unu singur ! nu mai suport moace de copii, care mai de care mai... mai. deci vreau LINK CU ANTONIO !!!

Mica, sa-ti dau PM cu adresa, ca se tampeste fi-mea daca se mai uita mult la lampa ! ii place lumina teribil si seara se holbeaza (efectiv) la lampa pana adoarme. la lampa si la carusel care are si ala lumina. iar in timpul zilei urmareste stirile din sport cu ta`su... si normal, DC cu mine !
Paflo, tineam eu minte ca Sofia a fost mare... da s-a nascut cu lungimea Soniei de acum ! si era si cu 500 gr mai mare ! si zau ca la mine in burta nu incapea la cat e acum !

gata, ma duc sa fac nani cu ea, ca Alex e la Arad, are spectacol... si suntem singure si deja vad monstrii rai si tot felul de regii Hitchcock...

hai ca trebuie sa va povestesc cu am nascut si altre intamplar haioase marca Oana&Sonia... da maine !

p.s. Antonio de la Duracell parca e un conte foarte bogat, frumos si ravnit ! ce tare suna !

si noapte buna !

Sonia

Mergi la inceput