***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 16
Paflo spune:
Ella, multumesc frumos! O sa-l caut pe net.
Vali, probabil ca inca nu are inactivat reflexul de a scoate afara ce-i pe limba. Perseverenta, perseverenta!eu am avut noroc cu Soso ca din start, de cand am inceput a acceptat sa pape cu lingurita.
Florina si Sofia (09.05.2007)
Pepsi spune:
n-am mai apucat sa revin aseara ca am adormit cu dominic!
mihamora, imi vine sa rid, cu dintii la dominic al meu erau deja in gura cind mi-am dat eu seama, noroc cu o mamica, prietena de-a mea care a venit pe la mine si mi-a zis oau ii dau dintii de aia e miriit, eu zic, unde.....si=mi arata era linia aia alba....cind dau in gura si se vad ai scapat de fapt de problema.
liviana, deci zici ca de la wrap nu te doare spatele, ca tare ma bate gindul sa-mi iau unul, e cam 50 cad aici, pina la ce virsta merge? merita sa mai investesc acuma? ca si eu imi rup spatele cu el, si il tot uit ca ia mult spatiu, al meu e bun apoi si pe spate cind e bebe mai mare ca sa-l cari, de aia-mi place. merci. acuma vad, pai cum nu e cumparat?aici cel putin se cumpara, ca am vazut ca este un material special, care e mai elastic cumva....nu?
sobi, aici decalotarea se face doar daca nu se face natural intre virsta de 2-3 ani, si daca apar probleme, cum ar fi infectiile urinare, si se face doar aplicind o crema data de medic cu hidrocortizon, e ff buna, am folosit=o la dominic, fara durere si probleme
didi, si david al meu a cazut din bouncer, ca nu mai pot sa=l leg ca-i mare, si numa ce s-a invirtit odata de nervi ca nu vroia sa stea si l-am prins in ultimul moment sa nu dea cu capatina de gresie, era atirnat deja cu picioarele pe jos!te felicit din suflet ca alaptezi, si stiu ca vei alapta in continuare.
la multi ani tuturor sarbatoritilor ca am ramas in urma!
mica, la multi ani ptr printesica. si eu am folosit la dominic si la david folosesc, salopete asa, sint tare practice si la frigurile de aici nu stiu ce m-as face, iarna am una care rezista la -20C, nu ca l-as tine afara, da=l mai scot si iarna....
liviana, eu, nu-l vaccinez pe dominic, ca a fost mai bolnav cind l-am vaccinat decit cind nu l-am vaccinat
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
carstea spune:
Fetelor,ce combinatii de piureuri au avut succes la capsunele?Parca morcovul in cantitati prea mari nu e bun?!
De banana ce ziceti?cine da si cum e primita?
Azi rares a papat f. prost:
-masa la san la 6 si 8(cate 5-10 minla san cu pauze)
-laptic cu cereale 130ml. in 2 transe intre 10-11
-laptic simplu22oml la ora 1 si jumatate
-morcovel piure la 17
- laptic simplu la 18
Sa vedem ce-o mai fi pana la culcare!SPER SA PAPE BINE ULTIMA MASA!
O fi vreo durere de burtica de la morcov?Maine as vrea sa-i dau altceva!
SUGESTII?!?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
arcadia spune:
Liviana, happy 6 years! Va doresc multa fericire si sa fie mutarea intr-un ceas bun!
Duda35, groaznic prin ce a trecut Eric si voi..si mie imi e teama sa-l decalotez la baie, si trag foarte putin, dar dupa ce ai povestit tu cred ca o sa fac mai tare..chiar n-as vrea sa ajunga Calinut aici. In legatura cu jucariile, eu i-am luat ceva jucarii de dentitie si marul Andy de la Tinylove, care ii place la nebunie, si mie ![]()
Vali, e o dulceata Andrei! Wow, deja se taraste in 4 labute?
Chiquitita, e un soi de tetina mai plata din latex cu 3 gaurele mari. Mai e si o tetina din silicon cu flux variabil. Eu le-am luat pe amandoua e un kit pt trecerea de la bibe la canuta.
Kay, este un post al miniutei in care zice ca lapticul pre este cel mai apropiat ca formula de laptele de mama. Formulele 1 si 2 au mai multe grasimi si de aasta sunt mai satioase. Ea zicea ca ii da parca Nan pre Davidutului ei si ca vrea sa continue cu el. Nu stiu care-i treaba cu kk verde, dar poate te ajuta. Pupici pentru tine si Shoshonel scump 
Poohy, bine ai revenit!
Ella, felicitari pentru casuta noua, ce fain ca aveti si terasa!
Hai sa va dau raportul. Azi am fost la pediatru la controlul de 5 luni. Calin are 7 kg si 200, adica a luat 300 g intr-o luna, foarte putin. Asa ca continui in forta cu diversificarea, mi-a dat doctorul
schema de diversificare si e ok. Azi i-am introdus piure de banana si a hapait jumatate de banana
Deh, ce-i place lui mami ii place si lui!
Buricutul lui Calin e insa maroniu, arata ca o coaja a unei rani, mi-a dat trimitere la dermatologie. Asa ca, mamici care ati mai fost pana acum la dermatolog, va rog recomandati-mi si mie pe cineva. Sau, mamicute mediciniste, aveti idee ce ar putea fi?
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
carstea spune:
Arcadia,banana o mai diluezi cumva sau o dai doar blenduita?
Nu-mi spui si mie schema de diversificare?Noi nu avem un medic asa metodic.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
arcadia spune:
Uf, imi merge greu netul!
Carstea, gand la gand
Tocmai ma pregateam sa iti scriu schema. Banana i-am dat-o doar mixata. Ma asteptam sa ii placa, nu degeaba se zice ca ce ne place noua le place si puilor 
Deci, pe mese ale zilei
masa 1. lapte
masa 2. suc mar + morcov, dupa cateva zile adaugi si pulpa de la ele. se poate adauga suc de portocale, de piersica, in amestec.
masa 3. pranz - supa clara de morcov si albituri, incepi cu cateva lingurite vana ajungi la 50-60 ml. dupa vreo 5 zile adaugi in supa si piureul de legume. tot asa la cateva zile adaugi in supa cartof, eu o sa folosesc din cel dulce, apoi ardei, ceapa, rosie, dovlecel, pastai de fasole verde (asupra lor am dubii). dupa vreo 3 sapt adaugi carnita de pui sau vita fiarta separat, mixata. dupa ceva timp treci la supita din carne.
masa 4. iaurt simplu, fara fructe, sa nu contina lapte praf, cat mai natural.
masa 5. cereale, sunt 2 feluri, unele care contin lapte praf si se fac cu apa, altele care se fac cu lapte, al tau sau praf.
masa 6, inainte de culcare. laptele tau.
Dupa fiecare masa ii oferi si lapticul tau, uneori va vrea alteori nu, depinde cat o sa fie de satul. Introduci cate un aliment nou cam la 3 zile. Cam asta e, sper sa iti fie de folos. 
Am uitat sa zic, pana la un an NU e voie cereale cu gluten, albus de ou, miere, lapte de vaca.
Uite si aici un articol bun http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625
Chiar, ar fi fain sa scriem fiecare ce schema de diversificare folosim. pup capsuneii.
Mami de
Poze bebe
fain
mica0307 spune:
VOi cvum va descurcati cu frigul din casa??? Azi noapte erau la Maya in camera 22 grade
si tati a adus-o la noi in pat. Am inteles ca in week-end se face tare frig (17 sambata, 12 duminica) asa ca am decis sa mergem sambata sa cumparam un calorifer electric pe ulei.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
arcadia spune:
Mica, eu o sa-l pun in saculetul de dormit.
Mami de
Poze bebe
fain
Vali5 spune:
Am facut baita piticului si i-am dat sa pape.
Paflo, multumesc pentru incurajare! 
carstea, eu incerc tot felul de combinatii si nu ii place nimic, dar iti spun cateva poate lui Rares o sa-i placa:
-piure de morcovi
-piure de morcovi cu cartofi
-piure de morcovi/cartofi cu branzica proaspata (facuta de mine)
-piure de dovlecei
-piure de dovlecei cu cartofi
-piept de pui fiert si pasat + branzica de vaci + un pic de supa de legume ca sa nu fie prea sec
Cam atat am incercat pana acum la categoria piureuri. Si mi-au iesit chiar bune, dar nu i-au placut.
Eu stiu de morcovul fiert ca este antidiareic, nu mai stiu unde am citit, deci nu cred sa dea dureri de burtica.
arcadia, felicitari pentru kg la 5 luni. Andrei avea la controlul de 5 luni 7.500 kg. Eu zic ca e ok.
Andrei inca nu merge de-a busilea, din picioare da bine, dar nu stie ce sa faca cu mainile, asa ca se taraste cu fata. E asa haios!
mica, la Andrei in camera sunt 19 grade noaptea de aproximativ o saptamana. Are o pijamaluta groasa si o paturica grosuta si nu are probleme. Mereu ii verific manutele si nasucul si sunt calde, calde. Si daca se face si mai frig am o pilota mica pentru el.
Mai arunc si eu un ochi pe net si ma duc sa fac nani.
Noapte buna!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Pepsi spune:
mica, la noi in casa sint maxim 22C, ca asa facem noi, la david am facut 23, si are un sac de dormit, ptr ca la ce friguri ne asteapta de obicei pe aici nu-i bine sa-l infofolesti ca apoi e prea sensibil, si azi l-am scos pe terasa sa doarma, sint 10C, e bine imbracat!pediatrul ne-a zis ca mai bine pui haine pe el decit sa-i dai prea cald, si apoi cu alergia lui dominic si riscul de a face astm clar nu am facut cald, medicul zicea 19C....
aici iaurtul si brinza vaca se recomanda introducerea abia dupa 9 luni.
fetele care aveti 2 puiuti, sint terminata azi ca mi-a zis dominic ca ii place mai mult la gradi cu educatoarea decit acasa cu mine
am izbucnit in plins sincera sa fiu.....si acum citeva saptamini imi faceam griji ca nu se acomoda.....m-a dat gata, l-am intrebat de ce a zis ca nu stie.....dar eu stiu, pai intre el, david, spalat(ieri am spalat 4masini) calcat,facut mincare, mai intru pe forum.....CIND sa ma joc cit vrea el!????? vine la mine sa ma joc, si hopa se scoala david.....dar asta e viata facem ce putem ca parinti chiar daca sintem dezamagiti!!!m-a terminat remarca ptr ca stiu ca la virsta lui e sinceritatea suprema!!!din pacate.....si adevarul DOARE!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia