***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 15
gabiu spune:
yoyoyo, addinel, ali24, motannel, vali5, multumim din suflet pt urari si va dorim si voua sa cresteti mari si sanatosi.
Rectific bilantul de 5 luni: 7.520 gr si 71 cm ( nu il mai masurasem demult si credeam ca nu a mai crescut in lungime
)
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007
lulu26 spune:
Andrada multumim pt filmulet.
Am obs ca burtica mea e prima si ca e singura fata cap
, asa ca sper ca imi permiti sa schimb poza ca sa fiu in "randul lumii"![]()
Felicitari foste burtici, aveti nishte capsunici superbe!!!!
bogalina spune:
Pup capsunicile!eu sunt tare vesela azi,avem nunta tiganeasca in cartier si va scriu in acorduri de acordeon.
Vad ca vorbiti de raceala si stari gripale ,eu va recomand Paragrippe de la Boiron,produs homeopat,f.f bun.I-am dat si eu lui Alex in weekend caci se pare ca l-a atins si pe el,deh,se cunoaste ca a inceput gradinita.Si ca sa fim in ton cu "lumile"i-a dat si bebelusului.Pe Alex l-am rezolvat dar Teo avea o tuse iritativa care nu-mi placea si am fost la medic dar ne-a consultat altcineva dat fiind ca medicul nostru e in concediu.Mi-a zis ca are putin iritat gatul si mi-a prescris bineinteles antibiotic.S-a uitat indelung la mine cand i-am zis ca nu vreau sa-i dau si colac peste pupaza imi gresise si doza:atentie mamici si la aspectul asta,daca aveti dubii uitati-va si in prospect sau intrebati farmacistul!Pana la urma i-am dat oscillococinnum si se simte bine.Si mai avem un motiv de bucurie :ne-a ciocnit primul dintisor,exact la 4 luni si 3 sapt,f.devreme mi se pare dar ne conformam ,doar traim in mileniul vitezei...A fost agitat cu o noapte inainte,el care de obicei ma trezeste doar o data pe noapte,acum s-a trezit mai des.Pe zi
isi baga pumnisorul la greu in gurita si roade tot ce prinde,i-am luat inel refrigerant gingival,vad ca-i place.
Eu nu i-am facut decalotarea nici lui Alex si nu i-o fac nici lui asta micu.Cu cel mare am fost ,speriata fiind de cate auzisem la fel ca si voi,la un chirurg pediatru vestit la noi in Constanta care mi-a zis ca ,daca zona nu e inflamata,nu e rosie,nu il doare cand face pisu,nu il ustura etc sa las copilul in pace,fimoza e fiziologica si" trece "de la sine si nu are rost sa chinui copilul.In cazul in care nu ar putea sa faca pisu,a zis sa venim la spital,si sa-i largeasca putin orificiul ca sa-l ajute ,doar atat.
doxinu,si noi avem o mare problema cu scosul afara,norocul meu ca stau la curte ca altfel...s-a obisnuit afara toata vara si daca nu-l scot e jaleeeeee.Nu-ti zic ca au fost vreo cateva zile ploioase dar tot l-am scos,macar putin sa ia aer.
Andradap,un pupic special pt tine ,cand m-am vazut in videoclip m-am bucurat f.tare mai ales ca nu m-am invrednicit sa trimit la timp poze.
moberi,bine ati revenit si ma bucur ca v-a priit concediul.Cu alaptatul nu-ti face probleme,sanii isi vor regla singuri productia chiar daca-i dai numai dimineata si seara sau cand ajungi acasa.
Ella74,felicitari pt semnarea contractului!
ramona7,poti lua concediu pt ingrijirea copilului bolnav,trebuie sa sa mergi la medicul de familie.Iar banii vor fi mai putini,asta e.Daca cumva nu ajungi la medic(nu poti iesi cu copilul sau "n" motive)anunta-l din timp caci nu se da retroactiv.
Motannel,sanatate si sa va faceti bine!nu am uitat nici de vot numai s-o gasim la cate poze sunt pe acolo...
Vali5,chiar ieri voiam sa-ti dau telefon ca nu mai stiam nimic de voi,plimbareti mai sunteti,Andrei tot asa e si el?
felicitari pt reusita!mi se pare mie sau mami tanjeste dupa o fetita?
Ibelciug,eu il vaccinez in fiecare an pe Alex de la varsta de 1 an si in plus ii dau si BRONCHO-VAXOM,un imunostimulator
pt prevenirea infectiilor recurente ale cailor respiratorii,se completeaza reciproc si chiar se recomanda asocierea lor in perioada rece dar intre ele sa fie o pauza de 1 sapt parca.
Alina,mamica lui Alex(30.07.2002) si a lui Teo(18.05.2007)
Vali5 spune:
bogalina, da, suntem mari plimbareti
Eu tot vreau sa va sun sa ne intalnim dar de fiecare data se iveste altceva. Sper totusi sa reusim anul asta sa ne vedem face to face.
Imi doresc enorm al doilea copil, si as vrea o fetita, dar simt ca voi face tot baietel. Si sincer, tot ce imi doresc e sa fie sanatos.
Fetelor, eu am o problema cu Andrei - nu vrea sa manance nimic din lingurita. Orice ii bag in gurita scoate imediat. Si i-am facut tot felul de bunatati. Imi accepta doar sucul de fructe cu biberonul si rareori un pic de supica, dar tot numai cu biberonul. Aveti idee vreo metoda prin care sa-l fac sa manance cu lingurita?
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lulu26 spune:
gata, sper ca nu s-a suparat nimeni, dc s-a suparat voi scoate modificarile, dar m-am gandit ca sunt singura "decapitata" si nu-i ok, n-am schimbat nici o ordine nimic ca sa nu credeti ca mi-as baga nasul aiurea.
mica0307 spune:
vali vreau sa te intreb ceva de fondurile europene. Te-ai apucat deja de asta? Incearca cu o lungurita cu alta forma, sau cu canita. Eu am o lingurita de la primii pasi lunguiata si din silicon.
Tre sa te sun intr-o zi.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ella_74 spune:
paflo,
da, poza de la scaun nu se deschide ca m-a restrictionat sheriful DC, asa ca iti spun ca se numeste Campione si are urmatoarele caracteristici:
CAM - Scaun de masa Campione
Scaun reglabil pe sase pozitii in inaltime.
Spatarul scaunului are patru pozitii de reglare, iar masuta se poate si ea regla in functie de necesitati.
Scaunul are 4 roti, cele din spate fiind dotate cu frana.
De asemenea scaunul este dotat cu cos pentru jucarii.
Scaunul este dotat cu centuri de siguranta.
Dimensiuni: 63 x 82 x 110 cm
Mihamora,
neaparat cerealele primele in apa calda ; daca pui mai intai laptele raman si mai multe cocoloase si inevitabil unul se infinge fix in tetina![]()
Vali5, si Boby are momente cand vrea si deci poate sa inghita din lingurita si are momente cand scoate limba cu tot ce avea in gura de mi se face mie greata
; da-i timp, bebelusilor le e greu sa piarda acest reflex fiindca ai observat ca atunci cand sug stau cu limbuta la inaintare si ei isi inchipuie ca tre sa faca asta si cand le dai cu lingurita.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
vali vreau sa te intreb ceva de fondurile europene. Te-ai apucat deja de asta? Incearca cu o lungurita cu alta forma, sau cu canita. Eu am o lingurita de la primii pasi lunguiata si din silicon.
Tre sa te sun intr-o zi.
Nu m-am apucat inca de treaba, dar am o prietena care a inceput sa lucreze la proiecte. Suna-ma cand vrei si incerc sa te ajut.
Am luat si eu lingurita de silicon de la Primii Pasi (pana acum aveam una de plastic). Reusesc mai bine sa ii bag in gurita, dar impinge cu limba totul afara. Si in fiecare zi incerc sa ii dau altceva de mancare, poate gasesc ceva sa ii placa.
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
Ella, multumesc pentru raspuns! Nu renunt si mi-am propus sa am rabdare cu el. Pentru asta stau acasa, ca sa ma ocup de Andrei. Caut mereu noi retete ca sa gasesc ceva sa ii placa.
Botez
Prima excursie