Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 19
loren@ spune:
Ioana nici Bia nu serveste paine cu sunca...de fapt ea vroia numai parizer ca e mai moale, dar nu i-am mai dat demult..paine maninca numai cu smintina sau separat crochete!
Monica nici eu nu vreau bb acum...asta mi-ar mai lipsi...sincera sa fiu cred ca nu mai vreau nici mai incolo, dar le felicit pe cele care vor si mai au disponibilitate pentru al 2-lea, 3-lea...etc..Bravos lor!
Cosmi ai grija cu cateii..ai vazut Mario ce era sa pateasca!
Ana cum e masina...e gata reparata? A mea zace in fata blocului, platim de luna asta rate la ea, iar eu nici nu ma mai ating de ea pina nu iau permisul..
Ralu pentru consilier aplic..acum sunt expert.
E nasol ca mi-au fixat pe 13 noi examenul auto, trebuie sa modific cumva data, daca pot, ca atunci e Dan plecat din tara si e naspa!Si pe 5 am concurs aici proba scrisa si oralul pe 9 cred!Toate cad cum nu se poate mai bine..si aveam un feeling ca azi iau, ca am visat zapada!
O sa mai citesc si din urma cind pot, pina atunci dau bataie cu invatatul...
Bia
ralirali spune:
Cosmi, acum am citit patzania voastra cu cainele si am zambit. Dragul de Stef, ce fericit e el la curte. nu cred sa fi fost vreun pericol daca e cainele obisnuit cu el si daca exista momente de tandrete intre ei.
CAta, bafta cu ambele examene, tinem pumnii sa ai doua succese.
Gata, pauza ca ma apuc serios de munca.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU as baga io shoping la greu de-as avea pe ce
Si asa eram in
cu banii,dar nunta asta a pus capac.Poate si d-acolo mi se trage starea asta.Da' asta e,mi-am facut de cap si in vacanta si la nunta,deci a meritat. Cat despre coafor ... astept sa mai creasca parul.Poate bag totusi un shopingutz asa in miniatura
COSMI las ca nu-i facea nimic cainele,ei iubesc copiii - evident nu si cand primesc picioare in bot de la ei
.Dar la Stef nu cred ca e cazul!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt turbata ca m-am certat cu sotzul, dar naspa, ca niciodata..Si asta din cauza ca azi-dimineatza m-a scapat un ce p.. mea si Diana repede: puaa. No am zis ca daca retine asa, trebuie sa fim atenti, dar la masa, iar ma scapa din greseala, iar el se uita urat la mine si ma intreaba acuzator: ce-ai zis? Atunci m-au apucat dracii ca nu suport admonestari de la nimeni si am repetat cuvantul, dar taaare, el a trantit salamul pe jos (pacat de el ca era fain) si a zbierat ca nu mai suporta (ce chestie) si ca pleaca la servici (drum bun!). Si n-a plecat, dar a inceput cearta, copilul s-a dus in camera la tv si statea cuminte...eu eram furioasa ca nu suport sa ma cert si sa auda Diana, si ma rog a continuat circul (fara sa ma pot abtine) pana a plecat (nu inainte de a curata masa si pe jos).
Daca cineva imi face observatie, mai rau ma infurii si fac exact pe dos. Parca el nu injura...ma rog, vedem cand vine acasa. Cik el nu ma mai ajuta cu copilul, mare bai, i-am spus ca in momentul cand ajunge acasa, eu iau masina si plec pana noaptea, sa-l culce el, sa-i faca baie, sa-i de mancare..eu ma spal pe maini.
Si ce ma enerveaza e ca atunci cand va veni va fi calm si va glumi (stilul lui), iar mie imi va trece peste vreo saptamana, cel putin.
Cata, las ca o iei tu data viitoare. Pana atunci ai timp sa inveti. Au picat sala si profesori universitari..asa ca, stai linistita. Nu foarte linistita
, c-apoi nu mai inveti. 
Restul fetelor, va pup si poate mai intru deseara, daca imi trec nervii. Daca...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
anasebe spune:
Cata Mai, sper din tot sufletul sa iasa azi naiba devizul ala de la service. Nu cred ca daunele depasesc 80% (se include si manepore) din valoarea masinii. Si toata lumea ne-a asigurat ca nu s-a stram,bat sasiul, deci se poate repara fara probleme. Fie cum o fi numai sa mi-o dea odata. Mai dureaza cel putin inca o luna pana o recuperez. Mi-e groazaaaaaa!
mai te urmareste cifra 13....chestionarul 13, examen pe 13....
loren@ spune:
Ingrid cred ca e ceva in atmosfera
....ca asa zi proasta nu am mai avut demult...si hai sa fiu sincera pina la capat...am mai dat o data examenul..in sept..am luat sala cu brio 23 de pct si am picat traseul...asta ca sa va faceti o idee de ce mor de ciuda acum
...impuscati-ma!
Bia
monica70 spune:
INGRID mai tu esti taman ca Ghitza.Si ala face spume cum ii zic ceva - si eu ii zic toata ziua
ca vorbeste urat si Diana deja stie toate alea
In plus o bazaie si o enerveaza, iar cum ii spun ceva face taman pe dos,are un talent de a enerva omul de nu-i adevarat.Evident ca facem exact ce nu vreau deloc,adica ne ciondanim in fatza ei.Si cand e in public face pe matza blanda
Cica e calm .Calm pe naiba.Bine zice Diana tati lau
Lasa nu te mai gandi,ca numai iti intensifici nervii.Mie imi vine sa-l strandg de gat pe moment si mi-e ciuda ca dupa aia imi trece destul de repede 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
loren@ spune:
Ana o luna pina e gata masina? Nasol mai, nasol...ma si mor de ciuda...chiar cred ca intre timp traseul l-as fi luat...asta daca ajungeam la el!
Bia
cosmi1975 spune:
asa i INGRID parca ei n ar vorbii urat
dar ne vad pe noi, la al meu i a trecut de cand era BIANCA mica si ii punea parte ...dar acum vede si el ac nu tb ac asta ni se urca in cap
tatal meu vb urat , mai ales la volan si intr o zii....a zis p..., si STEFAN toaat ziua a intreabat p...??? de a innebunit mama , ii era frica ca mai repeta dar i a trecut
gata am scjimbat si lenjeriile , diseara gatesc si pun aspiratoru
d_melli spune:
Ursu m-am strcat de ras si mi-am adus aminte de vremurile bune...poate intri si tu mai des sa ne mai povestesti de Raisa.
Cata imi pare rau de examen .Sper ca data viitoare sa nu mai ai ghinion si sa treci.
Ana da ce mult dureaza pana iti fac astia ceva cu masina.Reclama-i poate misca mai repede.
Moni nu am paucat sa vad pozele de la nunta ca aici nu merge.O sa ma uit de acasa dc am cum.
Rali sa stii ca si Mario are aceeasi strategie arunca incai suzeta apoi cei doi mari catei cu care doarme si apoi coboara el...la urcarela felintai arunca instrumentele si apoi urca el.
Cosmi ai grija cu Stef ca ai vazut cum era sa o patim noi...ins ala voi nu cred ca e cazul ca il cunoaste cainele.
Ingrid hai ca m-am distrat imaginandu-mi faza...lasa ca ii trece ...acum sper sa iti treaca si tie...
Eu sunt super plictisita aici...ieri ne-a tras asta o sedinta ( ca asa face lunar) unde m-a lasat masca cu un vocabular de genul " va doare in
,ce
meu faceti, si uite asa numai cu
in gura) Ditamai directorul.Asa as vrea sa plec in alta parte unde sa am ce face ...ce mai visez la o banca de ai zice ca acolo ploua cu carnati...aici mai e si salariul mic...dar cum eu sunt la inceput merge bine la cv...al naibii sistem prost.Hai ca termin cu plangerile si incep cu :