Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 18
T_Ioana spune:
Ralu,am reusit s avad si io pozele cu Anastasia, din pacate nu pot sa pun comentarii (nu stiu ce are saracia asta de drop ca azi vad ca nu ma lasa, ieri puteam). E o adevarata domnisoara. am tot minunez de unii spiridusi cat de schimbati sunt. In timp ce unii mai au inca fatzuca de bebelusi altii arata ca niste omuleti in miniatura. Tare drag mi-a fost de ea, printesa mamii scumpa!
Ana si Moni, sanatate multa! Eu ma simt mult mai bine dupa niste pastile de la Plafar
. Sper din tot sufletul sa nu ia spiridusul boala inapoi de la mine mai ales acum cand urmeaza sa incepem cresa! Ano, poate nu e vreun fost gagic ci ceva premiu de la vreun concurs la car eai participat acum ceva ani
...io-s patita!
Moni credeam ca vrei zile libere sa faci ceva analize, sa vezi daca nu ai ceva carente si cand colo tu ai treaba acasa
!
Irina, deci o tineti tot intr-un chef si o veslie saptamana asta..sau mai bine zis tot intr-un must si un vin
, ca sigur la voi e cu vinoase serbarea asta! Ce a avut Sabina asta noapte?
Cata, bafta multa azi! Sper ca nu ti-au facut iar ceva surprize-surprize cu dosarul!
Pup gashca si merg sa-mi trezesc spiridusul ca vad ca nu are de gand........ce-o sa ne mai distram de luni cu trezitul la 7
P.S. mor de ciuda ca la micul dejun cand mananca sunca de ex nu vrea pic de paine. Ieri a mancat 1/2 baton de sunca Dodolino gol
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
Multumesc de sustinere, dar am facut un mare kk..am picat sala
...am fost reprogramata in 13 noiembrie...
Sunt tare dezamagita de mine, dar si de chestionarul nr. 13 la care m-am uitat ca la OZN
...ma apuc de treaba si sa invat pentru postul de la serviciu si o las moale nitel cu restul pentru noiembrie!
Pup!
Bia
cosmi1975 spune:
neata gagici.....eu am fost la piata sa incarc frigiderul ca diseara avem musafiri, aseara am bagat la curatenie de mi a iesit pe nas
STEFAN e ok , am fost acum de dimineata la el , se juca cu masinute si cu niste prosti de jucarii de la mc
faza; aseara (la mama)tot intra in casa tot iesea n hol...la un moment dat nu se mai auzea iar tata a crezut ca i in bucatarie si hop dupa el , cand surpriza ....nu i copilul , afara ploua.....striga la mama,,copilu?,,mama ,,nu i cu tine?,, tata,,nu,, ....cand isi dau seama ca iesise in curte si fug repede el era cu cainele langa el si l mangaia...(era si n sosete) cainele care i un lup alsacian de care ne e si noua teama.....am innebunit cand am auzit si i am facut atenti inca o data sa nu l mai tina dezlegat.....adica sa stea cainele in cusca
BIANCA e ok cu scoala ...sper sa n o dea rudele peste cap cu scoala
CATA lasa ca l iei atunci ,ghinion
MIRELA nu ami muncii asa mult
pup toate fetele si s pe aici
aaaa si cu sforaitu....la mine n are tb cu greutatea , baga sotu cateodata dar il rezolv repede cu un cot
ralirali spune:
Off, Cata, lasa ca data viitoare treci cu siguranta. sa vezi peste cativa ani ce glume faci pe seama examenului :-)
Pentru ce post aplici acum?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
IOANA si Diana mananca sunca goala,rar mananca paine cu ceva.In schimb la tzara a bagat paine goala la un moment dat.
CATA mare branza,las ca mai ai timp si asa vine iarna si nu te puneai tu sa conduci prin nameti.Iei data viitoare!
Diana vad ca e tot cu ceva ramasite de muci,dar nu i-am dat nimic ,in afara de scos cu batista odata sau de doua ori pe zi,cum apucam.Nici nu s-a trezit azinoapte,desi fornaia pe nas de numa'!
Aci tot se interupe netul,poate pica de tot
Si nici telefoane n-avem atunci 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anasebe spune:
Cata Imi pare rau de sala. E afurisita rau. Dar lasa ca o iei data viitoare.
Bre, ce fosti amorezi imi trimit mie recomandate?! Pana calului! Si nu am niciun chef sa ma duc la posta
monica70 spune:
IOANA ce analize mai,ca n-am nici o carentza - doar de somn eventual
Sunt optimista,nu? Ma mobilizez io si-mi trece urgent,sunt doar stresata de cate am de facut.Deja iar mi-a aparut pe gat de alaltaieri o pata - alergia pe baza de stres
Of, ce bine a fost in vacantza doua saptamani fara nici un gand ! De multe ori dimineatza,la prima ora cand nu era nimeni pe DC ma uitam la fotografiile din vacantza si ma remontam un pic
Totdeauna am fost toamna mai asa ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ralirali spune:
Irina, baga, baga 
Cu pionea eu deja m-am obisnuit, nici nu ma mai obosesc sa ii ofer. De cate ori o vede cineva mancand, ma intreaba, "dar paine nu ii dai?" si eu spun ca nu vreau sa se ingrase![]()
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
ralirali spune:
Moni, hai ia trage tu o tura de shopping, sa vezi ce te remontezi. Pe mine asta sau mersul la aranjat, coafor ma ajuta cel mai mult. Pupici sa treaca starea de kk.
Poze cu familionul