Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Lasa Irina ca macar la voi e doar teoretic .La noi e practic N-au venit inca in control de la TVA si avem de recuperat mai mult de 160.000 de euroi de la stat (asta e suma pana in iunie,de atunci a crescut) Asta din Italia a zis ca nu prea mai are de unde trimite parale ,asa ca m-am apucat sa dau pe telefoane de recuperat bani de la clienti,deocamdata am facut rost aproape de banii pentru avansurile de saptamana viitoare Ca o sa pice omu' negru in buda ,desi n-are nici o vina la faza asta,mai ales ca are antecedente - a fost administrator si director la cateva firme care au dat chix si oamenii au aflat.Sa vedeti show daca se intarzaie cumva cu salariie!!!

Ha ... am facut un pas pe calea cea buna: am comandat o pizza ,ca azi mi-a pus husbandu' numai chefir cu paine Noroc ca-s dotata cu musli,biscuiti (sarati si dulci),cereale Rollo,piscoturi si seminte Aaaa si un mar mai am!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat putin mai repede cu treaba.
marco iar a la gradi. de fapt a fost miorlait de acasa, pe urma a plans cand a vazut ca-l las pe Clau la birou. La gradi am stat pana a incetat, cum l-a pus la masa, nu i s-a mai auzit glasciorul. Nici lapte nu a baut de dim., cred ca are ceva...

ma pun pe citit si revin, ca am ce recupera( eu pag. pe DC, Moni bani de la clienti).

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO recuperez pe naiba,ca aia e ca n-am de unde Ca n-avem decat un client intern ocazional (cu care am vorbit deja) si firma la care vindem deseurile de fier si aluminiu.Sume derizorii Trebuie sa-mi bag mai adanc in functiune pilele de pe la finantze Desi nu merita macaraonarii defel efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

´Helou,
Mai traiesc inca nu am murit de intepatura , da nici bine nu mi-a fost . Ieri era si mai mare inflamatia, dar nu am avut timp de mers la medic . Ieri au plecat socrii in Ro ,i-am dus la autobuws, a avut ceva intarziere si am ajuns destul de tarziu pe acasa.
Asa ca de azi sunt singura cu Clara Mergem sa scoatem rufele din masina ca am vreo 5-6 ture de spalat plus curatenie.
Lama de cutit sa imi pun pe intepatura nu am avut , dar am avut o lingurita de metal si am pus-o dar degeaba.
Azi parca sunt ceva mai bine
Revin

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

a mers forumul ca , dar am reusit sa recuperez.
Ursu m-am distrat terivbil!!! sunteti mortali amandoi.
Sforaitul? Clau nu are peste 80 kg, as vrea eu, dar tot mai sforaie. ori il tin de nas, ori ii dau un cot, ori il trezesc si-l atentionez.
Cata imi pare rau, sper ca a 3-a oara sa fie cu noroc. pana atunci...bafta pt. postul de consilier. al cui consilier vrei sa fi?
Ralu bafta si tie pt. postul de manager.
Moni asa e, nu prea merita macaronarii astia nimic.
Bee lasa mama ca esti mai sensibila cand esti insarcinata. si eu din orice.
cu apa, ce economie sa fac? Marco da zilnic drumul la bideu, se spala, sau o uita deschisa.
Ana_m apisul cica e bun, ti-am scris si atunci, dar nu cred ca ai citit. spor la treaba.
Irina nu te lasi cu galeria asta? n-ai auzit ca Razvan isi iubeste bunicul si vrea sa-i faca un cadou special de ziua lui?
mama ce limbaj pe seful tau...ma uimesc tot mai mult persoanele publice.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ANA ma bucur ca ai supravietuit

Eu din pacate tocmai mi-am dat seama ca nici vorba sa-mi permit concediu medical,trebuie sa trimit datele pentru declaratiile intrastat pana vineri si vaca ce trebuia sa mi le trimita din Italia inca le rumega,nu mi-a trimis nimic
Colegii se sparg de ras,ca tocmai a sunat unu' de la nu stiu ce firma de asigurari,ca vrea sa se intalneasca cu noul director ( Piscotzel al nostru ) si cu mine si i-am zis ca "avem unu' nou deocamdata", dar ca "asta nu pare prea interesat de nimic" si daca e vorba de plati sa-mi trimita mie ce si cum cu ratele si rezolv.Da' sa ma scuteasca cu intalnirile Turbez cand suna toti disperatii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ana bine ca ai trecut peste inflamatie sper sa treaca repede si de tot.Cume fara socrii?
Cata consilierul nu e treapta aia cea mai de sus?Tu esti tot in administratie publica?
Moni taman tie nu iti plac intalnirile?Nu cred....
Giova lasa ca ii trce lui Marco sa vezi ce fresh vine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si o cafea tarzie!
Va mmultumesc de raspunsuri deci si alti copilasi se mai trezesc.
mirela sanatate multa si sarcina usoara tare greu cred ca trebuie sa iti fie, pupicei de la noi.
Ralu deci si tu ai somn de cercetas ca mine, ma trezesc la cel mai mic zgomot de nu mai stiu cate ori pe noapte eu dorm de doi ani ca Da Vinci, macar daca as face si eu ceva important daca tot nu dorm.
Giova pupici lui Marcolino si Alain e tare la luat trante ca fuge mereu dar le amortizeaza bine mai nou
Ioana pupicei si voua, cum mai e piticul tau, tare imi e dor de Bistrita si de castanii de acolo. Parca a trecut o mie de ani de cand ma plimbam toamna pe acolo.....;cred ca eram singura care abia atepta sa inceapa scoala.
Moni spor la treaba si pupicei Dianei.
Ingrid nu te mai necajii ca o sa se mai intampla si eu sunt atenta sa nu vb tare in preajma lui Alain ca am observat ca se agita.Jean are un stil de a vb tare ca vb toata ziua in soapata la serviciu si Alain face niste ochi mari ca tot timpul trebueie sa ii zic ca nu ne certam si sa il apostrofez pe al meu sa o ia mai moale ca il auzim.
Noi trebuie sa o tulim la cumparaturi ca astia inchid tot la 12 si trebuie sa astept pana la ora 14. Aseara am fost cu un colg de-a lui Jean in Belgia intr-un orasel de granita la o pizza, am cautat ca disperatii un locat care sa fie cu scaun de copiii si am infulecat rapid ca Alain dupa ce si-a terminat portia a inceput sa devasteze.....;am oroare sa iesim asa de asta prefer sa o comand acasa, colegul lui Jean are un copil de 3 ani si imi zicea ca el deja se intelege cu el......calculam cat mai avem Va pupam si va dorim o zi minunata!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Uitam! Sa vedeti faza saptamana trecuta.Pe un tip l-a prins fumand afara un inginer cand nu era pauza,l-a atentionat,ala a raspuns obraznic,asta a zis ca ii taie din salariu 5%,ala si mai obraznic ca el pleaca,inginerul i-a zis ca are preaviz 15 zile,daca nu sta,nu va primi tichetele.Buun .. ala isi face lichidarea,imi comunica astia mie sa nu ii dau tichetele de masa ,intre timp ala tot mai vocifera prin sectie aiurea si Piscotzel cica i-a zis in soapta sefului de sectie ... sa il tina pe tip daca o sa vrea cumva ... sa-l bata Ne-am spart de ras cand am auzit asta Ii e frica sa n-o ia in freza
Mai nasol e ca de doua saptamani am avut vreo 7 lichidari si tot atatea angajari Da' tot d-astia unu si unu vin Vai si amar!

Mergi la inceput

mama irina...am citit ce i-ai scrie Anei...bine ca ai trecut peste INFLATIE. asta am citit. zic ceva nu e bine si am reluat.doamne ca o iau razna.
sper ca va fi fresh dupa amiaza. mi-e ciuda ca dim. se desparte greu de noi si la ora 16 nu vrea sa vina acasa.
dar macar sunt linistita ca nu a plans nici 1 min., caci am stat acolo sa ascult.
Silvi si marco amortiza super bine cazaturile, caci la cate trage....dar ieri nu stiu cum a dat cu botuicul de trotuar. lasa ca-i trece lui.
Moni halal firma si conducere mai aveti si voi....
Dar la cum tratateaza astia oamenii, nici nu ma mir.

_

Mergi la inceput