Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Haideti sa va fac cunostinta cu fiul meu, Tudor David...
http://community.webshots.com/user/shoshika
tare scumpel

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 11

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

bamboletta spune:
Neata 
Fetele din iasi stiti daca sunt si la noi papucei Geox si Orchestra?
ca vreau si eu 
ma bucur ca v-au placut articolele 
Alice si Beatrice de Pet72
Rianna de Lorym
Serban de Luciaro
Pisi de Chris
gata am fugit ![]()
duminica placuta 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
salutari mamici!
kikineata eu i-am pus cana la gura si a baut. si gata! asa e singurul fel in care bea apa, sunt tare multumita!mai nou a descoperit ca e mai fun sa sufle aer in cana, ca face bulbuluci. dar mai si bea. cum am inceput noi? are un set de plastic de joaca, eu ma faceam ca beau ceai
si el se uita asa lung la mine. si am zis sa ii dau si lui. si a baut. eu inca ii mai tin o babetica sub gurita ca altfel se mai uda. dar suntem pe drumul cel bun
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Buna dimineata
Si eu la cafea alaturi de voi!
I-am cumparat lui Denis o canita cu supapa de la Avent, e pentru 12+, dar se descurca foarte bine cu ea...drept urmare aruncam canita veche si prestam cu asta!
Danutz, AMR 2 zile...
...abia astept a te intorci cu povesti si poze! 
O duminica placuta sa aveti!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
Kiki,
initial m-am gindit ca ar fi nemaipomenit sa facem chindia in botanica...,dar pentru asta trebuie sa merg in recunoastere,sa vedem daca se poate...
sa inteleg ca tu locuiesti pe aproape?,pai noi vrem sa mergem azi pe acolo...,daca nu ploua
,deci ne putem vedea daca poti...
Shoshika,
am vazut poze,Tudor al tau este minunat...
,ce ochi frumosiiii
da' zi-mi si mie unde stai...,ca poza asta ,pot sa jur ca-i facuta in Morarilor...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
Kiki,
sa nu-ti faci planul...,daca aveai de gind...
,ca nu mai pot merge azi la botanica
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
marani spune:
DANDUSA, FLORE, BAMBO, multumesc pt gandurile bune.
pe toate. Tuta de mine mi-am trezit copilul la 6 ca sa vin acasa sa merg la facultate, eu stiam ca maine e in 7, si daca nu m-as uita in fiecare zi de cateva ori pe calendar..In fine. M-a dezamagit tineretul din ziua de azi….nu dau ei 2 bani pe facultate, ori m-am babit eu ori asta e realitatea. In spatele meu 2 fete vorbeau de zor despre baieti, in fata mea altele 4 vb la telefon, se hilizeau…in toata sala sunau telefoanele….Si vorbea directorashul acolo saracul….si putina atentie a primit. 2 ore a tinut, mi-a placut f mult, de-abia astept sa ma pun pe invatat.
KIKINEATZO, m-ai imbolnavit cu incaltarile Sarei Maria, cizmulitele sunt mortale cu M! sa le poarte sanatoasa. Bubamara inseamna buburuza in sarba, imi place Goran Bregovic cu a lui melodie “Bubamara” pe care am tzopait mult in sarcina. Cat despre test…ok, daca ar fi dupa mine as vrea pe la anul bb, dar nu vine niciodata cand iti planifici. Nu mi-am facut iluzii ca as fi insarcinata, mi-a strafulgerat mintea pt ca ciclul inca nu a venit, mananc de sparg si cu f multa pofta ( poate fi din cauza ca sotul e acasa si ma rasfata cu retete d-ale lui ), iar mai nou la 21.30 pic lata in pat. Inainte de 23.30 nu ma culcam, acu adorm pe bune in fund. E vina lui barbata-miu ca e convins ca am samburel in burtica, si tot ii spune fetei ca mai vine o surioasa sau fratzior, si multe altele de genul asta…iar eu am cazut in plasa. Am vizualizat cat de frumos ar fi ( nu mai vb de greu, ca tot singura cuc as fi )! Sanatosi sa fim!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
ALEXANDRA, m-ai facut curioasa! zi repede cum iti zice! oricum nu cred ca-i intreci pe Flocea, Regulatu, Semafor si Buca!
Ajutati-o pe Sonia
shoshika spune:
Hello!
Va multumim pentru aprecieri (Asiza, Dolores, Dia1609, Danutz, Bamboletta, Dandusa)! Nu stiu cu cine-o semana... ![]()
Danutz, noi ii spunem simplu, Tudor. Are un verisor de un an si jumatate care-i spune... Tudu sau Dudu sau Tutu... ![]()
Dandusa, eram intr-adevar la Morarilor in parc. Ce ochi ai! Eram in vizita la o prietena si ne-a dus in parc. Adevarul e ca mi-a placut la nebunie parcul. Sunt atat de putine locuri asa frumos amenajate... Asa ma oftic ca n-am si eu unde sa-l las sa zburde...
Eu stau in Drumul Taberei...
O duminica placuta in continuare!
kikineata spune:
Dandusa,
nu-mi fac planuri ca garga a mancat prima masa abia la 11 - 100gr si la 2.30 vreo 80gr asa ca...sunt naspa tare. Dar poate altadata. Oricum cand va mai vedeti pe-aici o sa vin.
Mucii cred ca inca sunt in gat mai scot din ei dar prea putin, ori da si dinti...Dumnezeu cu mila...Mai fetelor, daca nu tipa, nu urla...dar doar nu mananca pot fi dintii?? Mi-e tare frica sa nu aiba ceva la stomac sau in gat. M-am saturat de doctori dar cred ca iar o iau maine de la cap. Exista copii care cand le-au dat dintii n-au mancat mai nimic??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata