Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Marani...ce m-ai lovit cu lista aia cu nume haioase...ei afla ca si numele meu de familie e acolo......nu e chiar asa de deplasat....dar nu va spun...va las in suspans...!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
gata am fugit la somnic,sunt rupta

n buna

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 11

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa ai si un pret orientativ pt aia cu lenjeriile de pat? cartile sunt f tari, dar siteul nu ii prea ajuta....
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
1.650.000,lejerie completa ,plus chestia aia agatata pe marginea patutului...
materialele sint superrr,culorile si combinatiile nu mai zic...
Asizaaaaa,

Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
shoshika spune:
Haideti sa va fac cunostinta cu fiul meu, Tudor David...
http://community.webshots.com/user/shoshika
asiza spune:
quote:
Originally posted by shoshika
...inca un blondutz cu ochi albastri!!!

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dolores spune:
un copil fff frumos..serios
quote:
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Dia1609 spune:
quote:
nice to meet u, tudor david... si bine ai venit mami!
hop si eu .. la 2 noaptea, cum altfel? obosita rupta ... nu stiu cand mi-oi reveni..... nu mai am timp de nimic, toata ziua alerg dupa Oana... macar de-as slabi
kikineata, si noi tot cu papuci de la orchestra... erau singurii care corespundeau calitativ cu ceea ce-mi suna mie a papuci pt copil care invata sa mearga... si nu-s chiar 2 mil, numai 1.600.000 in tm

ktrinel, cu blugii te contrazic ... oana are blugi de la 2 luni... da' nu-s ca aia de adulti ... sunt moooi si lejeri, fara capse, fermoare si alte cele... pe elastic lat ... unii din ei sunt dublati in interior cu un material moale si lejer... si merge bine cu ei, se catzara fara probleme, n-o impiedica cu nimic ... si cei mai faini sunt clar de la zara si h&m ... ia incearca acolo sa vezi blugii

nu mai stiu ce vroiam sa zic... ma duc sa ma culc ca se invarte masa asta cu mine... nici poze n-am vazut... chiar , in ultima saptamana n-am pozat-o si n-am filmat-o pe oana deloc ... pt simplul motiv ca n-am apucat sa bag acumulatorii in aparat seara, iar ziua nu apuc nici macar asta
... ma gandesc serios sa-mi iau ajutor... o bona cu 4 ore/zi... dar nu stiu dc o sa gasesc ... ma duc la culcare... n bunadanita, la multi ani!
Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
danutz spune:
Neatza,haideti la cafea ca-i numai buna,calda si buna!!!
Dandusule, pai eu mama draga te iau foarte in serios...da' ce sa fac. Stii vorba aia cu muntele si Mahomed, tu muntele si io Mahomed...cred ca pana la urma asa reusim si noi sa ne vedem!!!
Diana, masele, valeu si valeleu...Nici nu vreau sa ma gandesc. Vai de capul tau si de saracu d!!!
Asiza, prin butoiul ala ai dat de niscaiva beutura?!!! Sau ce-a dat Danita ti-a prins bine si uite asa ai mai scos si tu un pic capul?
Citind de pataniile Crinutei cu sapunul si ale lui Denis cu gingia realizez ca fulguletii deja fac nazdravanii de copii...ce copii mari avem!!!
Rares mai trage din cand in cand cate o tranta pe parchet, dar plange un pic si trece...fara sange sau vanatai pana acum...nu poti nene sa fii 24ore din 24 cu ochii pe el...fractiunea de secunda cand te-ai uitat in alta parte...gata, a facut prostia!
Chinico, papucei noi, papucel nou! Pai sa-l vezi si pe Rares cum trage de ghetuta cateodata, daca nu ma uit la el, o scoate si-o arunca cat colo. A pierdut jucarii si suzete la greu pana acum, aruncate din carut...ma-sa n-a vazut!Ei sa fie sanatosi...si noi sa le cumparam altele!
Dia, pai tu crezi ca scapi asa usor!!! Lipsesti la greu si arunci acolo 2-3 randuri...pai se poate!!!
Shoshika, vazut flacaul blondin! Cum ii spuneti, Tudi?
Vazut poze de Kiki ...super frumoasa don'soarica!
Bambo, foarte util ce scrii tu acolo...salvat si pus la pastrare!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Alti fulguleti implinesc anisorul astazi, printesele de pet72. Sa fie sanatoase si sa aduca parintilor numai impliniri!!!
La multe lunisoare fericite pentru Rianna de Lorym Serban de Luciaro si Pisi de Chris.
Noi azi avem zi de shopping, mergem sa cumparam costume de baie, papuci de plaja si tricouri cu maneca scurta. Sper sa si gasim...fiindca alti oameni cumpara paltoane si cizme si cam de astea s-au umplut magazinele!!!
Si sper sa iasa soarele, macar putintel, ca parca curge mohorala din cer la ora asta!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
kikineata spune:
Dia, ziceam de aia de la Geox bej ca sunt 2 mil. Ca ghicise Ktrinel pretul corect. Da orchestra tot 1.600 iar cizmulitele doar 1 mil...mie mi s-au parut tare haioase sper sa fie si practice.
Dianocica, esti tare...ori te plimbi in acelasi parc cu mine...dar nu cred ti-as fi recunoscut freza!! Da e parcula Romniceanu de langa Academie...mic si naspa...dar dimineata cand ies eu e liniste seara sunt 10 copii pe m2 si ma plimb pe stradute.
Roxanico, ce sa zic...noi intai cu mucii drept urmare s-au micsorat cantitatile de papa, acum cred ca vin alti dinti sau cel putin asa sper eu...tinde rau spre doar 3 mese pe zi si nu vrea sa manance. De 3 zile dimineata cand ea papa doar 100 - 120 nu mai vrea nimic dc se poate abia pe la 10 reusesc sa-i dau ceva. Mai nou tot de vreo 5 zile nu mai papa deloc cerealele cu lapte seara...s-a dus si ultima mea speranta, nici macar cerealele in iaurt nu le mai vrea...mananca doar iaurt si fructe...noroc ca mai tine masa de pranz cat de cat bine. Tare e greu...dar la voi cum e?
Ruxandra, au adus atia la Geox modelele de iarna...nu-mi prea plac dar pt. baieti erau chiar dragute.
Dandusa, pan la urma unde vei face benchetuiala pt. ziua Crinutei...tot ma gandesc poate am bafta si e in botanica...parca ziceati ca va intalniti si pe-acolo. Haide ma sa va vad si eu!!!
Donia, Ktrinel...cum fu la beuta canadiana?? In treling amandoua??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
Sara Maria nu mai vrea sa manace cu lingurita....ii tot dau bucatele cu mana si deschide gura...buactele de paine, cartof, morcov si am descoperit o branza speciala pt. pitici made in Franta..e innebunita dupa ea geme cand papa...dar tot din mana. As vrea sa incep sa invete sa bea direct din pahar, ceasca. Cum sa fac sau cum ati facut voi? Donia??
Marani...imi pare rau dar parca spuneai ca nici nu vroiai chiar acum ci mai pe la anul. Pai DD iti asculta dorinta ca esti fata buna. Cum mai papa bubamara?? Auzi am pierdut faza de unde vine numele asta?? Eram in perioada cand calculatorul era crapat, garga mucioasa, creierul meu crapat...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata