Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

unde in drumul taberei? ca eu tot in zona stau

quote:
Originally posted by shoshika

Hello!
Va multumim pentru aprecieri (Asiza, Dolores, Dia1609, Danutz, Bamboletta, Dandusa)! Nu stiu cu cine-o semana...
Danutz, noi ii spunem simplu, Tudor. Are un verisor de un an si jumatate care-i spune... Tudu sau Dudu sau Tutu...
Dandusa, eram intr-adevar la Morarilor in parc. Ce ochi ai! Eram in vizita la o prietena si ne-a dus in parc. Adevarul e ca mi-a placut la nebunie parcul. Sunt atat de putine locuri asa frumos amenajate... Asa ma oftic ca n-am si eu unde sa-l las sa zburde...
Eu stau in Drumul Taberei...

O duminica placuta in continuare!

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dandusa,
nu-mi fac planuri ca garga a mancat prima masa abia la 11 - 100gr si la 2.30 vreo 80gr asa ca...sunt naspa tare. Dar poate altadata. Oricum cand va mai vedeti pe-aici o sa vin.
Mucii cred ca inca sunt in gat mai scot din ei dar prea putin, ori da si dinti...Dumnezeu cu mila...Mai fetelor, daca nu tipa, nu urla...dar doar nu mananca pot fi dintii?? Mi-e tare frica sa nu aiba ceva la stomac sau in gat. M-am saturat de doctori dar cred ca iar o iau maine de la cap. Exista copii care cand le-au dat dintii n-au mancat mai nimic??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dandusa,
nu-mi fac planuri ca garga a mancat prima masa abia la 11 - 100gr si la 2.30 vreo 80gr asa ca...sunt naspa tare. Dar poate altadata. Oricum cand va mai vedeti pe-aici o sa vin.
Mucii cred ca inca sunt in gat mai scot din ei dar prea putin, ori da si dinti...Dumnezeu cu mila...Mai fetelor, daca nu tipa, nu urla...dar doar nu mananca pot fi dintii?? Mi-e tare frica sa nu aiba ceva la stomac sau in gat. M-am saturat de doctori dar cred ca iar o iau maine de la cap. Exista copii care cand le-au dat dintii n-au mancat mai nimic??

Kikineatzoooo, nici David nu papa nimic, da' NIMIC. Ce vorbesti tu acolo de 100 si 80 gr?? Boierie curata, fetito!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanicoooo, Da macar el bea lapte, Sara nu bea lapte de mult. of ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

fug sa deschid capitol nou...

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis,fulguiti aici...Cap.90

Mergi la inceput