Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
of...citesc pe diagonala..de raspuns nu mai reusesc..dar vin sa va intreb ceva: voi credeti chestii de-astea cu deochiul, sperietura, descantece, alea, alea??? Mie mi se par niste prostii, dar de 3 nopti, darius se trezeste noaptea urland si nu-l pot linisti. Nici nu-l pot trezi din somn macar.Plange dormind. de fapt urla dormind . Niciodata cand plange nu o face in halul asta...In prima seara l-am linistit noi cumva, dar in a doua cred k mai bine de jumatate de ora ne-a luat sa-l trezim si sa-l linistim.aseara n-a mai plans ci doar a suspinat toata noaptea. L-am luat cu noi in pat, il tineam in brate, il mangaiam, ii vorbeam ..el nimic: somn si suspine.da de-alea din toot sufletul...
Femeia care vine la noi spune k e speriat si sa-l duc sa-l descante cineva.Voi ce credeti? ce ma sfatuiti sa fac?
Mi-e nu stiu cum sa merg la babe de-astea cu descantatul mai ales k nu cred in ele.cred in D-zeu si atata tot.
Oare sa merg la medic???dar ziua n-are nimic altceva care sa ma puna pe ganduri....
Madalina8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
asa facea si dani. exact cum povestesti....nu puteam nici macar sa il trezesc. oribil. am fost in concediu la moldovita si i-a citit un preot pt somn. nici nu stiu ca am copil noaptea (ma rog....de la dinti, muci si alte alea nu se pune). asa ca da, cred, ca un copil poate fi deochiat. iar parerea mea e ca sa il impartasesti si sa ii citeasca un preot nu are ce sa ii strice
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dianocica, a doua pediatra mi-a spus ca nurofenul nu e bine sa-l ia pentru ca e dulce si nu ii face bine la stomacel :a avut si scaun moale vineri ( azi se pare ca s-a repetat). De aceea a ales sa ne dea panadolul. Si mai spunea ca nurofenul nu e bine sa fie administrat mai mult de 5 zile pe luna ca cica provoaca o boala, nu am retinut numele, dar scrie pe prospect pe care eu nu-l mai am.
Deci, Ada nu a mai facut febra, nu a tusit,dar are scaun moale. Azi i-am dezinfectat toate jucariile, pe cele de plus le-am bagat in masina de spalat, ca zau nu stiu de unde are iar scaun moale. De ieri mananca iar doar cereale cu apa si orez cu legume. Azi i-am dat smecta. Sa vedem ce urmeaza....
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
n-are treaba cu jucariile, fii pe pace. mie pediatra mi-a spus, cand a fost dani racit, ca de la siropuri (nurofen/panadol), combinat cu refuzul de mancare (adica papa mai mult lapte) va face sigur moale. asa a fost. i-am pus cereale de orez in lapte, apoi 2 zile de orez la pranz, i-as fi dat si banana dar dani e alergic. cand am oprit siropurile in 2 zile si-a revenit.
multa sanatate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
am comandat babixul pentru ca nu il aveau. ajunge luni.
noi mai putin in we, ca cica se anunta soare. vom sta toata ziua afara.
cumparat papuci. noi...frumosi..bani sanatosi..
plecat la plimbare cu doi. intors cu unul. cautat cel lipsa degeaba.
maine cumparam altii. tot noi. tot frumosi.![]()
marani spune:
DANDUSA, TEUTZ, DAYANARA, ROXANICA, YAGMUR
si
pt voi!
ROXANICA, parca ai descris-o pe bubamara, bale la greu ( noi nu folosim bavetzica, nici macar cand papa ), plans in somn, irascibilitate, mancat naspa, acu vrea in brate acu vrea jos, acu vrea joaca acu vrea citit, iar in brate....si tot asa....Azi m-am uitat in guritza ei, 2 masele umflate sus si 2 jos. Vai de stelutza ei si vai de mine!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
Maine tre sa-mi trezesc copilul devreme ca sa venim acasa...asta inseamna un drum de 2h jumate cu masina, caci dobitoaca de mine credea ca scoala incepe luni, cand colo eu maine tre sa fiu la facultate. Ma incearca niscavai emotii...de scolaritza...
zic noapte buna si ma retrag!
Ajutati-o pe Sonia
kokorina spune:
Nici nu-l pot trezi din somn macar.Plange dormind. de fapt urla dormind .
MADALUTA....si eu am avut aceeasi situatie cu pascal.am mers la doctor si l-am intrebat ce poate fi si ce as putea sa fac.raspunsul lui a fost NIMIC!copii care plang asa...dormind....ei nici macar nu constientizeaza ca plang.ei dorm,e pur si simplu o faza si o situatie in care nu ai ce sa faci si ca poate dura pana mai tarziu.mi-a mai spus ca baietelul lui a avut aceasta faza pana la 6 ani.slava Domnului la noi a trecut,demult....a durat ceva,dar nu-mi amintesc sa-ti spun cat(o luna,2)....vezi?am si uitat de ea.cum doresti cu descantecul,poti sa incerci,eu iti spun ca am trecut prin aceeasi situatie si nu am facut nimic,decat sa ma duc la pascal,sa-l linistesc....asa cum faceti si voi de altfel.sa speram ca nici l voi nu va dura prea mult.dar ca remediu....nu exista,sau cel putin asa ne-a spus medicul copchiilor.va doresc seri si nopti linistite!pup la burtica...
dianocica spune:
cea mai idioata mama a tuturor timpurilor....deci pe el nu il durea maseaua aia care se simte umflata rau pe lateral..adica na, o fi si aia..dar mai are una care deja se simte prin gingie..forma exacta...adica e acolo..mai are un pic si iese...cred ca s ar si vedea daca m ar lasa sa ma uit...saracul copil..
...si vai de capul meu saptamana asta 
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
flore26 spune:
YAGMUR merci mult!
Am analizat cu Nicu pozele ![]()
. imi pare tare rau de dmic...cat trebuie sa/l doara, saracutul de el
...vai ce ne asteapta pe noi, restul
MADALUTA si eu cred ca unii copii sunt deochiati.Intr/o noapte, cand nu am putut s/o linistim pe Alessuca, am aprins trei bete de chibrituri, pe rand, si, dupa ce au ars aproape in totalitate, le/am aruncat intr/un pahar cu apa; in timpul asta spuneam Tatal Nostru. Vreau sa/ti spun ca dupa ce am terminat de spus de 3 ori, Alessuca s/a linistit, si a dormit toata noaptea. Cred ca ar fi bine sa mergi dimineata la biserica, si sa/i faca preotul o rugaciune. Nu stiu sigur daca o sa/l ajute, dar cu siguranta nu/i va face rau.
CHINICO super tare...eu nu i/as mai da papuci deloc...sau doar cate unu
BAMBO super articol, l/am trimis si la nasa mea, cu baietel de 1 an si 3 luni, care trece exact prin perioada descrisa 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dandusa spune:
a mincat sapun...,cum? pur si simplu...,l-a luat,eu am crezut ca-l studiaza...,dar la ce mincarime de gingie are...,l-a si bagat in gura a inhatzat bine...si a inghitit...,a tusit,s-a inrosit bine...,i-au dat lacrimile...si gata...,apoi i-am dat un biscuite ,macar sa nu mai simta gustul ala naspa...
,i-am dat si apa...![]()
noroc ca era sapunul ei...,macar atit...,adica nu-i chiar asa naspa situatia...,nu?
ce m-a distrat copios este ca la sfirsit...,dupa halit sapun,halit biscuite si baut apa...,a rigiitttttt,moooama mia...,de prea putine ori am auzit-o sa rigiie,dar de data asta a fost special...
ma gindeam apoi, in baie...,ce-or sa mai manince de acum inolo...,ohooo,sa te tii,nene...,asta-i doar inceputul...si pe cuvint daca nu in momentul ala am simtit asa un sentiment,nu stiu cum sa explic...,mindrie...,dar nu mindrie ca a mincat sapun...,doamne ferste...,parca am constientizat mai mult ca am copil...
si ca a inceput sa faca de-ale copilariei...
...,bine ,adevaru-i ca fata mea a inceput de mai devreme "copilaria",mincind kaki ![]()
si culmea ca pe vremea aceea nu o minca gingia...
sarbatorim si noi ce-l de-al 5 lea dintisor...
,inca unul si poate dormim si noi mai bine...,sau facem o pauza vb Dianei...
Kiki,
super incaltarile...,ghetutele m-au dat pe spate...,sint mortaleeeee,la fel si Sara,minunata...,ochioasa si frumoasa...cu costumasul ala gri bengos...,care-mi place mie...
Chinico,
ai pierdut papucul...,erau mari cumva?...si noua ni s-a intimplat..., cei mai frumosi pantofiori i-am pierdut...,mor de oftica...
,am ramas cu unul..
,facem pereche?...eu il am pe stingul...![]()
Danutz
iar ma enervezi cu cartile tale...,mi-ai promis si mie...,da' te faci ca ploua...
,ne fentezi la intilneala,una ,alta...,ti-am promis-o stii doar...,sper sa ma iei in serios de data asta...![]()
bai nene,da' barbatii astia,cu ce judeca domle'?
,cum s-o ierte,bai nene?...,cum?...,nu-i nimic...,o sa i se ia lui,cu siguranta...,dar acum este prea ranit sa accepte ...,lasa-l o perioada si ai sa vezi cum se va schimba fata de ea...,nu cred ca se poate sterge cu buretele pur si simplu...,este imposibil...
imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie...,am si eu un frate...si trec prin ceva asemanator...,te inteleg...,dar el stie cel mai bine...,tu doar arata-i umarul si spune-i ca oricind se poate baza pe tine...si ai sa vezi cum va veni singur sa ti se destainuie si sa-ti spuna cita dreptate ai avut...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
bamboletta spune:
am pierdut suzeta preferata
si nu vrea alta
abia am reusit sa o adorm...am dat-o cu calgel pe toata gingia sus si jos a mai calmat-o un pic...of dintii astia ![]()
si antonia mai plange prin somn dar f putin...pana ajung eu la patut ii trece
Marani-succes la facultate 
Dianocica-
D sa treaca orice durere 
Dandusa-se pare ca,Crinuta e cu degustatul ![]()
felicitari pt coltisor 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

8+